Sari la conținut

kyd

Serious Contributor
  • Număr conținut

    217
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre kyd

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

2.960 citiri profil

kyd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

66

Reputație

  1. Salut, Tocmai ce am plecat de la aceasta domnisoara iar concluzia mea este ca merita incercata. Cu toate ca este la inceput de drum are potential. Este draguta la fata, destul de masiva si inalta,dar nu grasa, sani potriviti , putin lasati din cauza marimii si tari cel mai probabil din cauza varstei declarate, fund maricel si interesant , carne tare si ten deschis la culoare. Am inteles ca are si colega cu toate ca nu m-am intersectat cu ea. Actiunea a inceput cu un mic preludiu cu pupici pe gura (asta am inteles ca depinde si de chimie) sarutari finute si lente pe corp, frecat cu sanii de corp, urmat de oral iar finalul a fost in pozitia pe la spate in balonas. Si acum notele: Locatia: binecunoscuta de langa Kaufland Gh. Lazar la etaj superior. Rece in Living datorita climei, dar ceva mai cald in camera unde a avut loc actiunea. Curat peste tot, in baie nu am intrat deoarece am venit pregatit de acasa cu toate ca am fost intrebat daca vreau sa fac un dus. deci este un plus ptr igiena. GFE: se poate nota si aici cu un 8, deoarece fata este deschisa comunicativ, chiar ai ce vorbi cu ea, putin timida, nu m-am simtit deloc grabit, telefonul nu l-am auzit, iar cu toate ca este la inceput de drum stie sa se faca placuta. Acei pupici pe gat si burta la inceputul actiunii au avut efect. ON: Am fost intrebat daca vreau op sau np si am optat ptr on. Aici dau un 9 dupa standardele mele deoarece chiar mi-a placut. A fost pe gustul meu, umed, finut, fara ajutorul mainii, lins si deep si cel mai mult mi-a placut ptr. ca a durat cat am vrut eu . Un mare plus. CIM am inteles ca nu accepta. NP: am incercat o singura pozitie , caprita, unde am capitulat destul de repede fiind incins de la oral. shutul este mare, fata se umezeste natural.. nu foloseste artificii, geme usor si nu cred ca fals. Cel mai probabil ii si place. Igiena: Tocmai ce iesise de sub dus cand am ajuns. Am bagat botul si nu am simtit nimic suspect. Geme placut, posibil sa ii placa. Atentie, celor carora le plac labiile mari..ea este ;) Halatul a fost 150 ptr un numar. Nu m-am uitat la ceas dar cel mai probabil DTD trecut de 30 min. Este de revenit si recomandat celor carora le plac labiile mari si fetele mai masive si inalte. Ai cu cine te lupta! :) Ciocane tari!
  2. kyd

    Buna sunt Oana

    Salut, Am reusit sa vizitez si eu astazi fata din topic. Programarea a decurs fara probleme. Chiar am intrebat daca trebuie confirmat cu jumatate de ora inainte si clar ca nu s-a pus problema deoarece sustine ca respecta programarile, asa a si fost. Cu o ora inainte de programare m-a contactat pe whattsapp daca pot veni cu jumatate de ora mai repede, era perfect deoarece eram prin zona deja. Ajuns la locatie, m-a intimpinat fata din poze. Tin sa precizez ca arata mai bine in realitate decat in poze. Slim, sani mari si fermi cu un dos de milioane. Am fost servit cu o sticla de apa, fumat o tigara timp in care am reusit sa povestim si astfel sa ne destindem. Nu voi intra in detalii referitoare la actiune deorece ramane intre mine si ea ;) Si acum notele: Igiena - 10. Nu am simtit nici un miros suspect cu toate ca am facut si eu oral, ba chiar miroasea a parfum destul de fin. GF - 9 din cauza lipsei FK. Cu toate ca se lasa sarutata pe buze si are o atitudine pro client. Locatie: 10. Curata, aer conditionat, dus cu de toate. Amenda 150 pe un nr. Am inteles ca pleaca :( . Sper sa mai revina deoarece ducem lipsa oarecum de fete de genul. Ciocane tari!
  3. kyd

    Adriana 0721891346

    Salutare, Demult nu am mai scris o recenzie, din criza de timp. Vizitat domnisoara, si sunt de acord cu colegul lovedrop. A descris perfect si fata dar si actiunea. Precizez ca este micuta de statura si foarte finuta, curata, nu am simtit nimic suspect. Se uita fix in ochii tai, geme placut , nu stiu daca fals sau real si accepta orice pozitie. Am probat si LOT si misionar si terminat in balonas la doggy. Halat 150 finalizarea. am inteles ca pentru CIM este extra 50 . De revenit, clar. Am inteles ca isi va schimba cat de curand locatia. Se pare ca va ramane o perioada in Timisoara. Spor la joaca!
  4. Salutare, Nu am facut demult vreo recenzie, dar fata aceasta chiar merita. Dupa multe incercari am reusit o programare la Eva care a decurs ca la "carte" Ajuns la locatie, m-a primit ca si o vecina sexy cu care mai schimbi cateva zambete cand te intersectezi in lift :D . A avut loc o scurta socializare la o tigara si un suc si am purces direct in dormitor fara a mai trece prin baie deoarece eram proaspat dusuit de acasa. Aici nu vreau sa intru in detalii si sa punctez actiunea deoarece nu e cazul sa confirm si eu cele spuse de ceilalti: corp, sani, actiune, tehnica, etc sau sa dau note. Oricum ceea ce s-a intamplat in dormitor ramane intre mine si Eva ;). Vreau sa punctez doar atitudinea fetei care este foarte deschisa si chiar ai ce vorbii cu ea. Cel mai probabil imi expirase timpul, m-am sesizat la un moment dat dar nu m-a lasat sa plec. M-am simtit ca si cu o vecina la care am batut la usa ptr cateva lingurite de zahar si am primit si o partida de sex pe cinste ;) Multumesc Eva!
  5. Salut, Demult nu am mai scris o recenzie, dar aceasta fata chiar merita. Atasez link https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/hotline/anunt/lera-ukraineanca-noua-pentru-tine-in-timisoara/g1466egh126872542i38f76g1h3d6727.html Poze in cazul in care link-ul expira: Pozele sunt reale, dar o avantajeaza putin, insa este chiar ea. Am prins-o aseara destul de tarziu, cred ca era trecut de ora 00. Fata mi-a atras atentia ca este obosita, tocmai ce venise din Moldova. Am fumat o tigara si am schimbat cateva impresii, fata este foarte ok, sociabila si draguta. Ne-am dezbracat si intins pe pat si a inceput actiunea foarte corecta. Intra-adevar, nu este slim, sanii sunt putin lasati dar este chiar cea din poze. Tanara, 21 de ani parca spunea ca are si la fel fara prea multa experienta. Ofera saruturi, GF ridicat, mangaieri, totul este protejat la tarifele devenite deja standard 150/250 bistari. Jurizare: Locatie 8: Usa de la intrare in bloc scartaie :) Camera de actiune mica dar suficient pentru ce are nevoie. La baie nu am fost deoarece am venit aranjat de acasa. Aspect 8: Fata din poze, carne tare dar sanii putin lasati si moi, draguta la fata si foarte lipicioasa. Approx 1.65/.70 cm - approx. 60 kg. Nu este slim dar nici nu este plinuta. Igiena 9.5 : nu am vazut sa fi facut dus, dar m-a pasuit in fata blocului vreo 15 minute, cel mai probabil pentru aceasta. am sarutat-o peste tot si nu am simtit absolut nici un miros suspect. Actiunea 8: OP destul de banal , nimic deosebit. mai ales ca este protejat. NP, cred ca ii place, s-a lasat cu strans in brate, respirat greu, LOT, etc...s a lasat impresia ca ii place si chiar nu s-a dat in laturi de contre si era activa la actiune. GFE 9.5 : Aici da, e nota subiectiva. Mie chiar mi-a placut. este genul fetelor de la top care chiar stiu sa te faca sa te simti bine si intretine dicutia, este lipicioasa si placuta, FK, imbratisari, mangaieri, m-am simtit ca si cu o iubita. Per total fata chiar merita o sansa deoarece am inteles ca a venit pentru scurt timp in oras. Nu m-am simtit deloc grabit. Am ales o finalizare op/np si decarta 150 ron. Din punctul meu de vedere, clar, este de revizitat cat inca mai o gasim pe la noi. Mai are cateva colege pe care nu le-am vazut. Face parte din cuibul de prin zana iulius mall. Ciocane tari!
×
×
  • Creează nouă...