Sari la conținut

b989rrr

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre b989rrr

  • Dată Naștere 17.07.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

b989rrr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

66

Reputație

  1. Stiu, imi cer scuze dar n am mai facut o recenzie de mult timp..am zis doar sa o ajut si in acelasi timp sa va ajut pe voi sa intalniti o fata ok. O zi buna.
  2. Eu am optat pentru oral si normal totul protejat. Oralul destul de deep, chiar daca are 20 de ani, are experienta. Am inteles ceva si de sado, ca accepta si cupluri dar daca nu ma pasioneaza, nu am intrat in detalii. Sunati cu incredere . Chiar e super ok fata.
  3. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/doar-deplasari/78i74766heh97g54d8ed72dei76114f1.html Recomand cu placere aceasta pustoaica frumoasa si serioasa. O fata cu mult bun simt. Face doar deplasari. 200 ron 30 min. 400 ron ora. 👍
  4. Recomand aceasta pustoaica miniona cu un corp superb. O pasarica foarte frumoasa si strampta si cu sani superbi. La mine a fost foarte punctuala si daca stii sa te porti chiar e super ok. O fata comunicativa si cu bun simt. Oralul este putin slabut ca nu face deep dar per total chiar o recomand. Este la inceput deci incercati sa o intelegeti. Te asteptam si in Bucuresti Roxi. ❤
  5. Am fost si eu dar sincer nu e chiar atat de WOW..in primul rand nu prea e comunicativa, are mai multe kg in plus nu doar cateva. Deci pretul corect ar fi 100/200.. are un plus pentru anal si ca inghite in rest sincer nu prea recomand. O nota totala ar fi undeva la 7.5. Scuze Micky dar nu pot umfla notele ca altii mai ales ca ai biroul cam departe si oamenii trebuie sa stie la ce sa se astepte. ✌️
  6. b989rrr

    Rebecca99

    Cateva poze noi? Te rugam frumos.
  7. Are dreptate colegul de mai sus. Un fast fuck de toata frumusetea. Nu prea este vorbareata. 150 ron finalizarea 250 ron h.( oral se poate si neprotejat, finalizare corporala) iar 50 ron daca vreti finalizare orala. Adresa Calea vitan nr 12. Recomand doar pentru sanii aia care chiar sunt foarte frumosi dar in rest futi o papusa gonflabila. Varsta aproximativ 18-19 anisori. Florin tatuat pe mana dreapta. Nota generala undeva la 7, pacat de sanii aia. O zi faina va doresc si ciocane tari.
  8. Confirm. E **spam editat**, i am zis ca ii mai dau 100 ron peste doar sa imi arate buletinul. Pestele sau paznicul ( un garoi imens) intr o masina la scara blocului. Nu recomand, va pierdeti timpul. Macar de era ceva de capul ei. O seara buna.
  9. AA aka Alexandra a ajuns o psihopata pacat..
  10. Daca ghiciti cine este fata doar din poze, sunteti tari
  11. Nu am mai facut o recenzie de ceva vreme dar fetita asta m a facut sa vorbesc. Zilele trecute am trecut pe la domnisoara cu pricina. Sincer mai mult pentru sani si crezand ca nu este chiar atat de praf la restul capitolelor cum spuneau colegii mai sus. TEAPA )..Am urcat ( blocul este in lateral dreapta a restaurantului L'incontro ) din berceni , o garsoniera exagerat de mica si murdara, fata m a asteptat intr o lenjerie intima, fata comuna, cu sani chiar frumosi dar pusa pe fast fuck, fara implicare. Sincer nu stiu daca cineva mai revine dupa o prestatie de matasari. Concluzie finala : NU RECOMAND ! Oral : 5 protejat Normal : 4 dupa 3-4 minute a inceput sa zica ca o doare.. iti taie cheful. Aspect : 7 sanii care ridica nota in rest 1,55 inaltime si foarte slaba, fata comuna. Gfe : 0 exagerat de timida, mai bine fut o gonflabila, aceeasi senzatie Igiena : 7 nu a facut dus dar fara mirosuri ciudate. Locatie : 4 o garsoniera extrem de mica si murdara, mobilier vechi etc. Halat : 80 ron finalizarea. Mai este si varianta cu 150 ron ora. )
  12. cateva poze? sa ne faci sa venim la tine ?
×
×
  • Creează nouă...