Sari la conținut

ruxy.pitesti

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ruxy.pitesti

  • Dată Naștere 10.11.1992

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    undeva cu halva :P

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ruxy.pitesti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

28

Reputație

  1. Fiecare isi da cu parerea, fiecare are gusturile sale, nu sunt necesare ironiile ( aviz piticanie ). nu fac preselectii sa trimit pe cineva de "n" ori pana ma dumiresc eu ce si cum ( apropo copil cuminte) ci pur si simplu sunt persoane cu care nu am noroc sa ma vad din prima din diverse motive / probleme personale. Legat de "prea scumpa", daca nu ti convine zici pas si cauti altceva. Nu inteleg de ce este nevoie sa ne descarcam frustrarile pe un forum. Neimplinirile personale ale unora nu fac obiectul activitatii mele, Ofer doar niste servicii de relaxare.
  2. Imi selectez clientii pe care ii doresc eu. / referitor la telefon, cu siguranta o persoana ca mihaita nu l va avea. Este evident de ce. Oricum, daca suna cineva care a facut rost de el, automat si clientii seriosi pierd contactul cu mine. Va pup, bye.
  3. Sa subliniez: am dreptul de a mi selecta clientela.
  4. Buna baieti, Zilele astea am fost racita asa ca am stat in casa sa ma fac bine Deh, gripa de sezon. Acum, revin cu cateva update uri ca unele lucruri sa nu le mai repet la nesfarsit pentru fiecare persona in parte. Legat de poze, au fost multe cereri. NU pun poze la anunt, Nu dau poze pe mess, NU trimit poze pe email, NU expediez poze prin mms, NIMENI nu are preptul sa ma fotografieze si sa puna poze pe net. Deci fara poze, cine a avut ocazia sa ma cunoasca nu cred ca a rupt o la fuga pentru simplul fapt ca nu "prezint" cat de cat ok. Legat de nr. de telefon : este strict pentru confirmari de programari, daca nu a fost postat aici inseamna ca nu au acces la el DECAT clientii care au onorat cel putin o programare. ( nu sunt genul de persoana sa poarte discutii interminabile la telefon, nu vreau sa ma sune nu stiu cine sa faca misto uri. - imi pierde timpul meu si evident al clientilor seriosi). Tarifele se trimit pe mess/email. NU se negociaza!!!!! ( am avut ocazia sa intalnesc clienti care voiau asa ceva). Legat de programari, cei care s au programat la o anumita ora si nu au onorat programarea la ora respectiva ( fara sa anunte sau sa o modifice) nu au de ce sa mai insiste la telefon dupa nu stiu cat timp, nu mi schimb programul cu ceilalti clienti pentru cineva care nu are nici macar bunul simt sa anunte modificarea. ( apoi tot ei se supara si ameninta cu recenzii proaste). Va pupic
  5. Corect. Am uitat sa mentionez. Dupa orele 19 pe mess si dupa orele 22 in oras.
  6. Buna dragilor, Sunt Ruxandra, am 20 de ani, 1:70 inaltime, 55 Kg, satena. Sunt o tipa simpla, glumeata si serioasa. Tariful meu este 100 Ron ora, sex normal si oral. Se achita inainte de oferirea serviciilor si am dreptul sa mi selectez clientela. Nu dau poze cu mine, doar web dupa ce primesc de la cei interesati. Mentionez ca nu locuiesc in Pitesti. Alte detalii le discutam pe mess sau email. Va pupic.
×
×
  • Creează nouă...