Sari la conținut

ovidiu cluj

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ovidiu cluj

  • Dată Naștere 11.04.1981

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj Napoca

Vizitatori Recenți Profil

1.407 citiri profil

ovidiu cluj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputație

  1. Am vizitat-o si eu. Nu o recomand nimanui. Decat daca reduce pretul si nu ai altundeva unde sa mergi. Oralul il face protejat.Implicare in timpul sexului mai mica decat zero. Pozele din Piata ii apartin doar cele cu fizionomia fetei. e frumusica dar asta nu ma face sa o vizitez iar. Achitat 100 ron
  2. Am fost eu undeva prin luna februarie. Am fost f impresionat de ce am vazut acolo. Am fost intampinati la intrare de manager sau organizator care ne-a servit ca si ghid . Am observat ca oamenii care participa se cunosc, toti erau amabili , zambeau comunica cu cei din jur. Recomand sa fie vizitat. Preturile atunci erau 100 ron intrarea de cuplu, 10 ron bautura alcoolica si ron nonalcoolica si daca bine imi aduc aminte bufet suedez.
  3. Ti-o recomand pe Roberta. Nu are sens sa mai aduc alte cuvinte pro la adresa ei.
  4. Dupa parerea mea Roberta e pe locul intai. Am vizitat-o pe Sidonia si am avut parte si de Anca . Dar la inaltimea Robertei nu se ridica nici una.
  5. Buna seara stimati domni si doamne. Am tot citit in stg dr pe acest forum si nu am gasit pe nimeni care sa presteze sex anal. Stiti voi pe cineva sa imi recomandati?
  6. ovidiu cluj

    Mature

    Am sunat-o dar a precizat ca nu face anal.
  7. Buna ziua asa de sfarsit de an. De o vreme incoace am hotarat cu partenera mea sa incercam ceva nou. Inca o fata pe langa noi( dar nu vrea sa fie dama de companie) sau inca un cuplu pt a ne petrece cateva ore impreuna. Ma ajuta cineva in acest sens cu orice informatie ? Pana una alta va doresc tuturor An nou fericit.
  8. Este o moldoveanca milf care mi-a placut pe str Dorobantilor . Tariful e de 100 ron/h sau 80 ron finalizarea. Te linge pe coite si pe fund chiar cu pasiune. Nr ei de tel e 0748458694. Eu am vizitat-o sapt trecuta si cand voi mai dorii sa am parte de un oral sigur am sa o vizitez din nou.
  9. Arata prea bine ca sa fie adevarat anuntul.
  10. Buna ziua oameni buni. De cateva zile am vazut in piata un anunt care suna cam asa : esti in cautarea unui moment bun,un sex de calitate , dragoste, masaj, vrei sa te distrezi suna-ma pentru ati satisface dorintele tale cele mai ascunse ...0756.476.833.... Din poze ( daca sunt reale) d-soara arata f bine si e frumoasa. Poate sa ne ajute cineva cu ceva informatii mai amanuntite despre ea? Sa aveti o saptamana plina de experinte noi si minunate.
  11. Pe andreea oriental am vizitat-o acum vreo 2 ani undeva prin Gheorgheni. Imi aduc aminte ca e o tipa BBW . Punctul ei forte e sexul oral clar de nota 10. sexul normal e pierdere de vreme totala(parerea mea). Mai munceste oare prin Cluj?
  12. Si eu am fost sub mana ei. Asta fiind acum 5 ani. Oare stii un link , cu ceva poze unde sa dam iar de ea?
  13. Pot sa va comfirm si eu ca tipa inca presteaza. Intradevar la inceputul anului a nascut. Mie imi place ca face un sex oral destul de bun. Fizic arata cum arata. Dar e destul de ok in comportament.Din cate stiu o finalizare e 50 ron la ea. Nu imi dau seama de ce locul ei e la " De evitat". Sper ca nu supar pe nimeni ca spun acest lucru.
×
×
  • Creează nouă...