Sari la conținut

bizarazv

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bizarazv

  • Dată Naștere 24.04.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti
  • Interese
    Have fun

Vizitatori Recenți Profil

1.281 citiri profil

bizarazv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

49

Reputație

  1. confirm ! numarul de telefon nu este bun... cine ne poate ajuta sa dam de aceasta dameza ?
  2. Numarul acesta de telefon nu mai este in folosinta.am incercat vreo 2 si este inchis. Cred ca se poate inchide topicul.
  3. Am incerat sa o contactez pe aceasta domnisoara, insa are tel inchis....mai stie cineva ceva despre ea?
  4. Salutare futaciosilor, confutaciosilor si curiosilor! In aceasta seara de plictiseala si in timp ce mai verificam sa vad ce a mai aparut pe aici dau de aceasta "dameza", pun mana pe telefon si sun. Raspunde o voce cald si prietenoasa prezinta serviciile de mai sus si ma programez. Ca si locatie ajung la ora stabilita la blocul Zepter si sun...ma indruma foarte simplu si sigur ( locatia extrem de accesibila ). Deschide usa ( tipicul cucu-bau ascunsa dupa usa ) intru si dau ochi in ochi cu Maya. Pozele sunt reale este o fata cu un corp de sirena, sanii micuti dar jucausi, in rest ce sa spun decat ca este o fata slim cu un super fund. Foarte primitoare si vorbareata, chiar si glumeata, pot spune orientata catre client intr-o oarecare masura si o sa intelegeti de ce spun asta acum. Fumam o tigara imi mai prezinta serviciile si intram in camera de tortura. I-am precizat ca am facut dus inainte sa ajung la ea si ca nu are rost sa mai fac din nou. a inteles, cred ca a fost si ea la dus si s-a balacit....i-am spus ca am de gand sa stau doar un numar si am facut plata. Incepem cu un soft, dar si cu ruperi de ritm....schimbam in ,...cu o priveliste minunata si cu niste palme la fundulet. cred ca am mai schimbat o pozitie si am luat o pauza (se sufoca ala micu). Eu de felul meu sunt mai pretentios si nu mi-a placut mirosul.....de tigari combinat cu alte mirosuri provenite din activitati muncitoresti. Eu de felul meu sunt mai pretentios si cand mi se taie...greu ma resuscitezi.... Maya a observat si si-a dat toata silinta sa faca in asa fel incat sa nu ma lase ne terminat si a pus sufle intr-un oral continuat de un hand job si finish pe piept. Repede igienizat , fumat si plecat. Concluzii : Locatia : apartament 2 camere, mai are o colega de la 1,65 - milf, foarte sociabila : 7.5 Fata : o fata simpla pe genul daca iti place bine...daca nu tot bine. sensibila si atenta insa neslefuita de felul ei, dar cu un caracter calduros : 7+1(pt fund) = 8 Oral: din cauza dintilor care si-au mai facut simtita prezenta : 7 Normal: se misca f bine desi am facut f putin normal : 8.5 Fata mai trebuie putin indrumata pt a reusi sa ajunga in top. Repet este o fata simpla si deschisa la orice fel de discutie fara sa ezitea sa dea un raspuns. HALATUL 100 ron 1 numar/ 150 ora cu 2 finalizari. Eu unul nu voi mai reveni pt ca sunt mai pretentios de fel.
  5. Multumesc Cassy! trebuie sa invat sa postez pozaele....imi prindeam urechile in asta acum ...
  6. PISICUTA in calduri, ofer sex oral neprotejat, finalizare orala, sex normal in orice pozitie, cunilingus, 69, sani nr. 4, te astept, 18 Oct 18:59 http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/pisicuta-in-calduri-ofer-sex-oral-neprotejat-finalizare-orala-sex-normal-in_6966143.html cine ne poate oferi info ?
  7. la acelasi numar de telefon este fosta ei colega http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/pisicuta-in-calduri-ofer-sex-oral-neprotejat-finalizare-orala-sex-normal-in_6966143.html
  8. A fost facut si bine, insa, pe mine, in momentul in care am postat recenzia ma rodeau acele ganduri si temeri. Griji care in urma unei documentari mai amanuntite au disparut. Nota finala oral : 9 . Cu scuzele de rigoare pt Bianca. Ventrino multumesc pt incurajari, insa la cum se poarta pe aici tot felul de postari mai mult sau mai putin adevarate, eu consider ca am fost mai mult decat corect si mi-am expus punctul de vedere fara a face afirmatii nefondate! Acum daca mai are cineva ceva de adaugat ...oricine are dreptul la libera exprimare si in primul rand la opinie. Banane tari !
×
×
  • Creează nouă...