Sari la conținut

initiat

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre initiat

  • Dată Naștere 28.02.1968

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

initiat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Ce bine se potrivesc versurile marelui Eminescu la ce se întâmplă aici: “Vreme trece, vreme vine, Toate-s vechi şi nouă toate; Ce e rău şi ce e bine Tu te-ntreabă şi socoate; Nu spera şi nu ai teamă, Ce e val ca valul trece; De te-ndeamnă, de te cheamă, Tu rămâi la toate rece. …………………………………. Privitor ca la teatru Tu în lume să te-nchipui: Joace unul şi pe patru, Totuşi tu ghici-vei chipu-i, Şi de plânge, de se ceartă, Tu în colţ petreci în tine Şi-nţelegi din a lor artă Ce e rău şi ce e bine. ………………………………….. De te-ating, să feri în laturi, De hulesc, să taci din gură; Ce mai vrei cu-a tale sfaturi, Dacă ştii a lor măsură; Zică toţi ce vor să zică, Treacă-n lume cine-o trece; Ca să nu-ndrăgeşti nimică, Tu rămâi la toate rece.”
  2. Secretul vietii in doi nu este sa gasesti partenerul ideal, ci sa fi tu insuti un partener ideal. Iti doresc sa ai parte de o viata asa cum o doresti tu, implinirea sperantelor, loialitate si iubire...
  3. Barbatul perfect pentru tine este cel pe care tu deja l-ai ales. El a vazut la tine ceea ce toti ceilalti nu au vazut pentru ca nu aveau cum sa vada. A vazut frumusetea ta exterioara si interioara, te-a descoperit pur si simplu. Pentru el esti o aparitie mistica, ceea ce el a cautat dintr-o viata anterioara, a descoperit ceea ce caracterizeaza pseudonimul pe care tu l-ai ales, adica speranta, loialitate, iubire, agilitate si pofta de viata. Desi nu te-am cunoscut, daca vrei sa te retragi, chiar daca nu suntem pe topicul "Mi-e un dor nebun de tot..." pot sa spun deja ca : "Mi-e un dor nebun de tot de...Rindunica!
  4. initiat

    Ganduri brambura ..

    Am citit, m-a rascolit. Adevar! Cautam, descoperim, abandonam ca niste copii... "Cand nu mai suntem copii, suntem deja morti." spunea marele Brancusi. Frumos spus Crina! Ar trebui sa-ti exploatezi mai mult latura artistica. Ai talent si nu trebuie irosit. Ca sa fi bun exista trei posibilitati: sa te nasti asa, sa devii sau sa abandonezi. Eu cred ca tu te-ai nascut asa, nu abandona. Bafta!
×
×
  • Creează nouă...