Sari la conținut

bman

Serious Contributor
  • Număr conținut

    916
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bman

  • Dată Naștere 10.10.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

3.388 citiri profil

bman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

258

Reputație

  1. Haters gona hate :) mult prea multi retarzi pe acest forum, nu ii mai baga in seama.
  2. Beautiful Day for Beautiful Women
  3. ma eu cred ca exact asta vrea .. sa nu mai facem nimic .. doar sa ne ducem la ea si sa ii dam bani. :))
  4. REVOLUTIEEE .... :))) eu zic sa ne strangem toti sa distrugem toate antenele din Bucuresti..
  5. daca l-a mancat in pizda sa faca trafic de **spam editat** ... asa ii trebuie.
  6. Multi retardati pe lumea asta ... si mai multi pe topicul asta. Eu chiar sper sa te duci de unde ai venit ... ca esti prajit/a.
  7. Ar trebui sa ne trezim si sa ne desteptam ... ca se pare ca in ultima perioada tara a ajuns sa fie plina de idioti si de prosti care folosesc cuvinte pe care nu le inteleg si incearca sa manipuleze doar doar poate mananca si ei o paine :) asta asa .. ca a venit vorba de "desteptare"
  8. Cred ca Reptilienii ti-au facut-o rau de tot ... sau prafurile care le tragi. Tin sa te informez ca faci parte din mase, din pacate din cele prost informate si proaste :) #FARALEGALE
  9. Ce pula mea tragi tati ? ce civilizatie care a trait cel putin 100 mil de ani ? :) deci nu stiu ce bagi .. dar sunt stricate sa stii. Daca vrei iti dau dealerul meu ... sunt mai usoare, poate putin mai scumpe... dar garantat nu te baga in starea in care esti acuma. Tu nu stii cum functioneaza undele si incepi sa imi vb mie de ingeri si alte bazaconii ? pai acuma inteleg pe ce bani s-a facut biserica aia ... pe bani prostilor :). Cu toata seriozitatea ... nu mai trage ce tragi acuma ca nu prinzi 50 de ani ... garantat. Poate in viata asta o sa dam ochii si o sa iti desenez ca la prosti cum prostia ta ucide... am mai facut-o la un popa, pot sa o fac si la altii :)
  10. Tu in momentul de fata imi arunci niste cuvinte putin elevate doar doar sa ma faci sa cred in prostia si aberatia ta. Undele GSM sunt de foarte mult timp si nu au influentat nici un om direct sau a fost influentat in asa maniera in cat sa isi piarda viata sau sa dobandeasca o boala. 10 la puterea 9 MHz (asta daca stii ce inseamna) cand banda GSM va ajunge aici atunci o sa imi fac probleme .. pana atunci dai dovada doar de o idiotenie iesita din comun cu incercarile tale de a promova o mare idiotenie promovata la randul ei de altii care sa castige un ban dupa urma la prosti. Populatia needucata este usor manipulabila ... drept dovada si tu. Daca ai iesit vrodata din aceasta tara (cea ce ma indoiesc) o sa vezi ca majoritatea turnurilor GSM sunt fie pe spatiu public fie pe cladirile de business .. de ce ? pentru ca alea castiga 10k, 20k pe luna din chirie .. la bloc daca ai noroc castigi 5k pe luna ... totul se ajunge la bani. Totodata ma intreb ... de ce doar oameni slabi de minte pornesc astfel de discutii? .. oare ca sunt prost informati sau usor manipulati? indiferent tu nu ai adus nici un motiv stintific si nu ai la baza nici o dovada stintifica pentru informatia care incerci sa o raspandesti. Totodata daca nu iti convine ... exista mereu Padurea, Muntii sau o insula uitata de lume .. te sfatuiesc sa dispari in zonele respective daca nu iti convine.
  11. Te inseli amarnic daca tu inca crezi in Libertate ... nu exista Libertate .. este doar o vrajala. In schimb de cat sa ma mint singur ca domne traiesc liber .... mai bine fac ce scrie legea si incerct pe cat de mult sa o indoi spre utilitatea si nevoia mea. Treaba cu 5Gul se v-a intampla, treaba cu cipul se v-a intampla... este vorba de bani ... iar bani sunt putere :) Cu cat ai mai multi bani ... cu atat poti sa faci ce vrei, cum vrei.... restul sunt doar saraci.
×
×
  • Creează nouă...