Sari la conținut

biux

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre biux

  • Dată Naștere 18.03.1994

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Oradea
  • Interese
    Sex & money

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

1.988 citiri profil

biux's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Dragul meu, nu doresc sa public fotografii sau sa trimit pe internet atatea date. cele care o fac sunt inconstiente sau se ocupa doar de asta. Am mai spus-o si o mai spun .. nu traiesc din asta, iar cine ma cunoaste stie ca merita toti banii. IN poza de la avatar sunt eu.In acest topic sunt multi care ma cunosc si m-au descris. plus de asta eu personal de ce ti-as spune ca sunt blonda, 1.80 siliconata cand am 1,70 bruneta si fund mare! Relatiile acestea se bazeaza pe incredere... discutam, ne vedem nu-ti convine? nici o problema insa ma indoiesc! O zi frumoasa tuturor!
  2. Am inteles ca esti tare nerabdator, dar nu trebuie sa-mi umpli topicul cu mesajele tale. Multumesc pentru intelegere!
  3. acelea sunt preturi de anul trecut. intra pe mess si vorbim o zi frumoasa sa ai!
  4. Buna buna la toata lumea Tin sa va anunt ca acum sunt foarte bolnavioara... raceala de toamna m-a coplesit si pe mine asa ca zilele astea voi fi acasa, cumintica, nu mare actiune! Pentru alte lamuriri... Sunteti multi surpinsi de mine dupa recenzii... DAR trebuie sa intelegeti ca ce am facut la reuniune de exemplu nu fac tot timpul... sau ca daca anul trecut aveam niste preturi si niste servicii, sunt aceleasi de atunci..nu e asa! Doar DEPLASARI 300 RON/ h + cheltuieli de drum (nu merg 30min) acest pret include normal si oral protejat Alte servicii se discuta private si se stabileste si pretul Nu fac fara/ nu sarut Nu lucrez zilnic, deci va rog, nu disperati ca nu intru o zi pe internet... Fac programari minim cu o zi inainte si va rog sa va tineti de ele. Nu trimit poze. Ne vedem si gata. Nu-mi place sa trimit atata informatie pe internet Voi reveni cu informatii! Va doresc tuturor o zi frumoasa!
  5. Nu mi am inchis id'ul.. mai incearca. sau lasa-mi peprivat si te adaug eu..am multi si mai imi da si mie erori Multumesc pentru intelegere!
  6. Exist dragul meu! Daca vrei.. chiar se va intampla !
  7. Dragii mei, tin sa va anunt ca lucrez doar in deplasare... ca pretul minim este de 300/h + cheltuieli Nu merg la o finalizare sau 30 de minute. Nu fac fara! Nu plec momentan din oras Am sa revin cu mai multe infromatii,dar azi lucrez si nu am apucat sa ma ocup. O zi frumoasa va doresc tuturor!
  8. Some of the best moments in life are the ones you can't tell anyone about ;)

  9. Buuuna! Bine v-am regasit Ce furouri am facut la mica noastra intalnire wow ; Ma bucur sa fiu din nou printre voi, sa speram ca de data asta va si iesi mai bine. Va astept pe mess pentru mai multe informatii O zi frumoasa va doresc, tuturor!
×
×
  • Creează nouă...