Sari la conținut

xproject

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre xproject

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

xproject's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

30

Reputație

  1. xproject

    0743548216 elena

    Brunteta, 167-170 dar nu sunt sigur era pe tocuri, 52-57 kg, putina burtica si un tatuaj.
  2. In lipsa de alta activitate si cu chef de ceva actiune incep sa caut pe evenimentul sa vad daca e ceva interesant. Dupa mai multe telefoane in care nu gasesc nimic interesant (nu intru in detalii) dau de domnisoara Elena. Anuntul suna cam asa: Bună! Sunt Elena, am 20 ani. Ofer clipe de neuitat d-lor generoşi. Ofer toate serviciile plăcute, masaj erotic şi igienă maximă. tel 0743548216 Imi raspunde o voce placuta imi comunica tarifele si serviciile si locul de unde trebuie sa o iau, nu are locatie. In 20 minute ajung in copou pe langa liceul negrutii, cand eram pe drum ma suna ea sa ma intrebe cat mai am si daca mai vin. Nu prea mi-a placut dar daca tot eram pe drum am mers mai departe. Ajung la locatia indicata o sun si coboara cam in 2 minute (macar e punctuala). O iau si mergem la locatia de ostilitati. Fata arata bine la corp, cam 1.67 - 1.70 era pe tocuri si nu prea pot estima bine, cam 52-57 Kg nici aici nu ma pricep prea bine. Dupa ce se dezbraca apre si o burtica sa zicem ca arata mult mai bine imbracata dar e ok si goala. Trecem la un oral neprotejat (nu accepta CIM) timp in care suna telefonul si rapunde, (inca un minus), dupa ce termina de vorbit continua cu oralul care e destul de ok dar fara nici un fel de artificii. Trecm la normal, si fiind destul de obosit o pun pe ea deasupra si incepe la oral e destul de stramta, merge asa putin si ii porpun sa trecem la anal. Aici incep figurile ca nu poate stat asa ca o doare ca sa ii dau incet... ce e drept e destul de stramta si se vedea ca o doare. Asa ca renunt o pun capra si ii dau normal pana la finalizare, geme destul de bine dar nu imi dau seama cat de fals. Se imbraca ii dau banii si bani de taxi si pleaca. Note: Locati: la mine Aspect: Corp imbracata 9 dezbracata 7 la fata ii dau tot un 7 daca o vezi imbracata de la spate intorci capu dupa ea Oral: sa zicem un 7 dar fara nici un fel de artificii, nu accepta CIM Normal: 9 nu comenteaza si e destul de stramta + geme anal: nu am prea reusit asa ca nu pot sa-i dau nota, e destul de stramta si e placuta la penetrat Ofera toata asta la 70 numarul si 120 ora + eventualul taxi daca nu ai chef sa o plimbi cu masina P.S. Nu avea prezervative dar m-ai spus de la inceput, iar la anal a cerut lubrifiant.
  3. xproject

    0742734432

    http://www.anuntuldeiasi.ro/anunt/59009/ofer-placeri-fizice-doar-pentru-barbati-ofer-discretie Anuntul a fost adaugat ieri.
  4. xproject

    0742734432

    Azi a aparut un anunt nou pe anuntuldeiasi.ro Ma numesc Mari, am 21 de ani, iar de curand practic genul acesta de activitate. Ofer sex oral sau normal, nu practic sexul anal! Pret pentru primul \"numar\" 50ron, sau 120ron ora. La cerere pot oferi si poze mai indecente. Nu raspund la bip uri sau numar ascuns, ofer discretie! Mari - 0742734432 Anuntul suna destul de interesant mai ales tinand cont si de pozele atasate. Eu am sunat azi dar nu raspunde, stie cineva ceva de ea? Eu mai incerc si maine azi am putina treaba si daca reusesc sa dau de domnisoara promit o recenzie. http://www.anuntuldeiasi.ro/pic/59009a.jpg http://www.anuntuldeiasi.ro/pic/59009c.jpg http://www.anuntuldeiasi.ro/pic/59009d.jpg
  5. Zilele trecute fiind prin Iasi si cu chef de ceva actiune, am zis sa incerc ceva nou mai ales ca nu prea aveam chef de iesit. Asa ca pun mana pe telefon si o sun pe domnisoara imi comunica serviciile si tarifele, si imi zice e ajunge cam in 30 min dar sa-i trimit adresa prin SMS. Ii trimit adresa ramanand sa ma sune cand ajunge sa cobor dupa ea. Ajunge cam in 25-30 minute e destul de punctuala (sau cel putin la mine asa a fost). O fata cam de 160 si cam 50-55 kg (eram dupa cateva beri si posibil sa nu estimez bine), roscata tunsa scurt, cand am ajuns la lumina mi-am amintit ca am mai fost cu ea mai de mult ce e drept avea alt numar de tel sau nu imi amintesc eu bine (nu prea salvez numerele fetelor). Negociem ce urmeaza sa se intample, o ora de placere... Dupa care se dezbraca si trecem la actiune incepe un cu oral NP destul de bun cu tendinte de DT, pus balonasul si am trecut la normal, unde se misca destul de bine, nu comenteaza la schimbat pozitii sau ceva. Finalizat oral. Al doilea numar destul de asemanator. Ca note: Oral 8-9 normal 8 anal nu face Pret 150 ora nu stiu la numar ca nu am intrabat.
  6. xproject

    Adrese Contact

    Daca cauti putin pe forum gasesti si adresele de mess. iriss_sweet lexy2305 ankaancuta22
  7. xproject

    0754966904

    Numarul e 0754966904 am se pare ca am uitat ultima cifra un 4.
  8. xproject

    0754966904

    Am gasit acuma cateva zile un anunt in evenimentul. Ceva gen Georgiana roscata 175, 55 kg sex total.... Cum ieri am iesit putin in oras la cateva beri(fara alcool ca am fost sofer) am zis sa-i fac o vizita domnisoarei sun imi spune ca e libera imi comunica ca are locatie langa piata nicolina la un bloc. Si cum eram relativ aproape ma hotarasc sa-i fac o vizita, ajung relativ repede si incepe distractia. Sun din nou si imi da ocupat, dupa 5 min sun din nou de data asta raspunde imi spune ca e deasupra la un hotel din zona destul de dubios, deja imi venea sa plec dar am zis sa urc poate e o frumusete ceva. Intru si urc prin hotel dupa ce sunt intrebat de receptioner ca caut (aici inventez o poveste) incep sa urc scarile bezna totala ma asteptam sa imi dea unu in cap. In fine ajung deschide usa o roscata... Camera de camin fara baie, o canepea... Tipa ce e drept e roscata dar in rest... Nu cred ca are mai mult de 160 si sigur 65 kg, la fata banala dar cu o vanataie la ochi. O mai intreb o data serviciile imi spune ca 70/130 oral si normal o intreb de oral ne si imi spune ca da. Cand o intreb si de anal surpriza imi spune ca e 100 nr dar se poate si neprotejat. Atunci ma decid sa plec, inventez o scuza si pa. Ea imi tot spunea ca eu am de pierdut (ma intreb ce o bataie, o bola ceva). Sincer sa fiu nu regret ca am plecat si nici nu o sa ma intorc nici fata nu e pe gustul meu iar ca locatie sigur nu mai trec prin zona e prea dubioasa pentru mine. P.S. daca cineva a vizitat-o si a ramas poate sa imi spuna ce am pierdut.
  9. Am vorbit eu cu ea dar nu am reusit sa ma intalnesc cu ea cand am fost prin zona. Tipa presteaza in cursul diminetii (asta e si motivul pentru care nu am reusit sa ma intalnesc cu ea), o gasesti pe mess destul de usor eu am vb cu ea pe la 10-11 si mi-a lasat un numar dar am impresia ca e deschis numai cand e la lucru. Ca servicii presteaza oral si normal la 150 ora nu are locatie dar zicea ca stie pensiuni in zona. Cand mai ajung prin zona poate reusesc sa ma intalnesc cu ea si sa scriu o recenzie, sau poate are altcineva noroc inaintea mea.
  10. 0748356026 - Slabuta roscata tunsa scurt ca servicii oral si normal. 0757254361 - elena, nu stiu detalii despre ea 0753763273 - Dai destul de greu de ea, ofera normal si oral. Nu am reusit sa ma intalniesc eu ea. 0754873165 - are locatie la bila dar se si deplaseaza. Mai sunt si altele in ziar.
  11. xproject

    Sex in grup.

    Poti vorbi cu ea https://nimfomane.com/forum/topic/17870-cuplu-0741380707/ Sau poti vorbi cu orice escorta in principui pentru suma potrivita accepta toate. Mai stiu ca face si nebunatica_sensuala dar e destul de scumpa si nu stiu daca mai activeaza prin iasi.
  12. A reusit sa se intalneasca cineva cu domnisoara? Am vorbit cu ea si zicea nu e din iasi dar zilele astea e in trecere pe aici si tot incerc sa ma intalnesc cu ea dar programele noastre inca nu s-au sincronizat.
  13. Sa inteleg ca daca una din fete arata super (si arata), tu bei 2-3 beri si pleci acasa singur? Sau alegi verianta ... Eu ti-am dat o emisiune pe aceasta tema inregistrata cu o camera de filmat ascunsa si difuzata pe un post national de televiziune (se poate verifica oricand de asta ti-am spus si data si ora difuzarii) dar cineva cu studii juridice poate sa vada realitatea sau sa citeasca din carti.... Sincer sa fiu eu nu asi merge la intalnire de acest gen daca nu e ceva sigur sa nu fie probleme si discutii dupa asta si sunt sigur ca si altii gandesc ca mine nu cred ca membri sau felele vor sa se supuna unor riscuri inutile ori mergem sa ne simtim bine si in siguranta ori stam acasa. Dar fiecare gandeste si face cum vrea, sunt cei care nu vor complicatii diversi politisti/procurori care sigur o sa incurajeze genul asta de intalniri la care sa vina cat mai multi si sa nu se ia nici o masura de siguranta.
  14. O intalnire in care se intalnesc prostitate (scuzati dar asta e definitia din codul penal) si clienti e o stire de interes public, prietenul tau "avocatu" sa se mai uite le televizor (azi la antena 1, observatorul de la ora 19 (ora 19.14) e o stire asemanatoare). Un procuror nu prea are ce sa faca cat timp iesi numai la o bere... Dar un gabor poate sa faca rost de cativa clienti pentru amenzi pe baza art 2 al 6 din legea 61/1991. Asa ca e mai bine sa fie ceva discret cu persoane care sunt verificate. Sincer sa fiu si eu asi merge la o asa o intalnire dar nu vreau sa ma trezesc cu poza in ziar sau cu o amenda.
  15. xproject

    doamna matura

    amanta_ta_oricand o gasesti pe mess. ai pe forum un topic despre ea
×
×
  • Creează nouă...