Sari la conținut

bastipop

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bastipop

bastipop's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. La numarul acesta 0732613463 raspunde o fata Alexandra , care are un profil pe simpatie (sweetangel2008) dar pozele de acolo nu sunt reale . In realitate este vorba de un cuib cu 3 fete tinere , adresa linga universitatea Hyperion pe calea Calarasi. Despre fete ce pot sa zic cred ca sunt de etnie .... eu le-am vazut dar nu am ramas fiindca nu erau pe gustul meu , toate cu virste cuprinse intre 20-22 ani . In ceea ce priveste serviciile toate cer pt o ora in compania oricareia dintre ele 200 RON , sex oral + normal fara alte servicii incluse , parerea mea este ca nu merita , la banii astia se gaseste ceva mai bun pe piata. Acum parerile sunt impartite eu nu recomand nu am ce ! iata linkul catre profilul de pe simpatie unde puteti vedea poze :http://simpatie.ro/index.php?page=view_profile&id=467206O zi buna tuturor
  2. bastipop

    0748996226

    la fel cere 70 ron pe finalizare , dar e horor
  3. bastipop

    0748996226

    Asta de la gara este o caricatura batrina , nu cred ca ar trebui platita pt ce face ............. ar trebui scoasa la pensie , am fost am vazut-o si am plecat mai bine lipsa , eu unul inteleg ca o escorta trebuie sa arata bine nu praf ,, e plina lumea de femei praf !nu recomand !!!!!
  4. Arata bine domnisoara , dar cam atit.............. Nu se implica deloc te grabeste nu o recomand. Dupa 5 min se plinge deja ca are alta progarmare si ar vrea sa scape de tine. pret 100 lei finalizarea sau 150 lei ora. nu recomand !!!!!!!
×
×
  • Creează nouă...