Sari la conținut

hugob118

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre hugob118

hugob118's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. auzi....dar cum ai dat-o din masaj in sex oral..adica cum i-ai sugerat.?:)sau a luat ea initiativa? ca ma gandesc sa nu ma duc sa-mi faca masaj si ..atat..Accepta sa termini la ea in gura?Si n-am inteles prea bine,face si sex normal sau doar oral.?
  2. cred ca nu mai presteaza Madalina...se pare ca e o cauza pierduta..pacat,era f misto. Daca a mai fost cineva la ea sa scrie..poate stie noutati.
  3. Salutare,Am fost prin februarie martie asa..nu mai stiu exact...la o tipa supermisto, o cheama Madalina si statea cu inca doua fete in blocul de peste strada de liceul Dinu Lipatti, pe varianta aia cand urci pe Craiovei..Bibescu Voda sau Patrascu..nu stiu exact.La etajul 4 statea, prestau decat doua din trei, ea si inca una.Sunt de prin Alexandria gagicile, eleve la liceu acolo,aveau 18 ani foarte mistocute amandoua.Eu n-am fost decat cu Madalina dar am ramas placut impresionat,dantura super, se implica..50 Ron..si arata f bine, miniona,slabuta sani maricei,ce sa zic..cam maxim din ce am parlit pana acum prin orasAnuntul l-am luat din curierul atunci prin februarie..era ceva de genul studenta 19 ani etc.Treaba e ca tipa a disparut f repede de pe piata, am fost de vreo 3-4 ori eu la ea in decurs de o luna jumate dupa care i-a schimbat numarul...nu mai dau de ea.A ramas in apartament cealalta care presta dar a venit prietenul ei si sta cu ea, ca m-am dus eu direct la usa si si a iesit ala..evident lache nu stie ca prietena lui presta, se uita aia la mine cu niste ochi cand m-a vazut..)anyway de Madalina zice ca nu mai stie nici ea nimic..ca s-a mutat (prin Trivale zice ea dar n-as baga mana in foc)..Daca are cineva informatii..credeti-ma chiar merita fata, e foarte ok,si eu as vrea sa dau de ea din nou.La mai multe
×
×
  • Creează nouă...