Sari la conținut

johnke82

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre johnke82

  • Dată Naștere 17.07.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

1.340 citiri profil

johnke82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

53

Reputație

  1. Nici in Nord nu e treaba. Am încercat eu de 2 ori in vara asta și mi-a părut rău de bani. Nu mai știu prea multe detalii dar era una slăbănoagă rău la vreo 40 de kg cu o colega și una puțin mai buna dar servicii 0. Feriți-vă!
  2. Am mai incercat eu zilele trecute sa dau de ea fara succes. Intra doar mesageria. Nu cred ca mai e prin zona.
  3. Nu sunt in plus Andreea. Sunt exact cat trebuie.
  4. E adevarat ca apartamantul nu e cine stie ce. Mie unul fata mi s-a parut ca arata chiar foarte bine. Si la corp si la fata. Si serviciile au fost la fel de bune. Pt mine e important sa fie si comunicativa. Sa nu fie muta sau vreo figuranta. Cu fata asta chiar m-am inteles bine. Acum, daca se merita sa faci drumul din Constanta, tu sti mai bine.
  5. Am ajuns si pe pa Andreea in seara asta. Pt mine e a 3a sau a 4a oara. Daca zice unu ca a plecat dezamagit de la ea e bulangiu. A mai pus si ceva carne pe ea ca era cam slaba. Acum e si buna rau si te face cum vrei tu. Hai ciao.
  6. Cred ca nu e ea in poze. E mult mai frumoasa in realitate. Si buna de pula. Nu dau note ca nu ma pricep si oricum gusturile difera. La corp e slabuta cu sani medii si fermi. Ca atitudine, daca nu sunteti tarani eu sunt sigur ca o sa fie super ok cu voi. Acum faceti ce credeti. Cine vrea mai multe amanunte sa ma intrebe punctual si il ajut. Ciao.
  7. Asa e. Si chiar cred ca singura persoana cu pula dintre cele care au comentat aici esti tu.
  8. Cad ca am deranjat cateva pizde pe ciclu. Calmati-va fetelor. Caut singur
  9. Hai ca ma plictisesti. Ma duc sa imi iau ajutorul social sa il cheltui in Romania cand vin. Nu de alta, dar sa intre niste bani la buget, sa aiba si ma-ta bani de tuica. Hai ca nu te mai bag in seama. Pa.
  10. Nu am stiut ca sunteti atat de sensibili. De unde si pana unde suna ca si cand as avea servitori. Eu cred ca am intrebat destul de frumos. Pur si simplu mi-e lene sa citesc 40 de topicuri. Putea cineva sa zica "du-te frate la asta ca e ok". Daca nu se poate, ni se poate. Dar de la asta pana la reactia lu istericul asta sau colericul, plm e cale lunga
  11. Nu inteleg ce vrei. Am si cateva recenzii. Vin in Romania cateva saptamani pe an. Asistata social e ma-ta si probabil ca cheltuie banii de ajutor social pe țuica, de-aia te-a facut asa retard.
  12. Nu inteleg ce vrei. Am si cateva recenzii. Vin in Romania cateva saptamani pe an. Asistata social e ma-ta si probabil ca cheltuie banii de ajutor social pe țuica, de-aia te-a facut asa retard.
  13. Salut. Vreau si eu o recomandare de la baietii mai cu experienta ca mi-e cam lene sa caut prin tot forumul. Cine imi recomanda si mie o fata mai voluptoasa asa, mai cu carne pe oase, dar nu la modul dizgratios sa fie vreo grasa burtoasa. Daca o ati si testat-o si are atitudine ok ar fi si mai bine.
  14. Dupa o experiența nasoala cu Monica blonda 20 de ani am ajuns la Andreea in aceeași seara. Nu ma pricep la povestiri dar fata asta și-a făcut treaba cu brio. Mi-a salvat seara care era aproape distrusă din cauza celeilalte. Te pup Andreea și îți mulțumesc pentru tot. Cred ca ți-ai dat seama cine sunt.
  15. Plictisita maxim. Am chemat-o și pe colega ei și se certau amândouă. Adevarul e ca băusem și ceva dar mi-a murit pula și nu a putut sa mai facă nimic. As fi zis ca e vina mea, dar am fost după la Andrea blonda sex total. Mi-a sculat pula in 30 de secunde. Ne-am futut, am finalizat, tot ce trebuie. Monica arată bine dar degeaba. Nu recomand.
×
×
  • Creează nouă...