Sari la conținut

misterproper

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre misterproper

  • Dată Naștere 02.03.1969

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

526 citiri profil

misterproper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. misterproper

    Da, ma, o sug !

    Draga mea, iti prezint aici toate omagiile mele. Imi pare rau ca nu activezi prin Timisoara, as fi onorat sa te cunosc. Pentru ceea ce ai scris aici, dar mai ales pentru ceea ce ai in cap. Sunt sigur ca m-as topi de placere (intelectuala :) daca as afla mai multe... Sper ca ti-am atras atentia, poate ne intersectam vreodata. Iti doresc numai bine!!!
  2. Domnilor, o gramada de pagini pline de conversatii irelevante. Am vazut doar o recenzie, insuficient in conditiile acestea. Nu doreste nimeni sa impartaseasca nimic pe acest topic?
  3. Salutare, am fost si eu pe aici acum vreo doua saptamani, zona Blascovici, destul de intortochiat - ajungi doar cu indicatii telefonice detaliate. Apartamentul este modest, camera dotata cu minimul necesar iar baia - comunista de-a dreptul. Apa calda ajunge doar dupa ce astepti si ii descanti cu multa rabdare, cada probabil nu a mai fost curatata cum trebuie de ani de zile iar pe jos doar o gresie lucioasa. Am ales un prosop minuscul, celalat disponibil era cam jilav... Fata are 21 de ani, o aparitie banala, statura redusa, fatza mica, vocabular chinuit, chef de munca si socializare reduse aproape de zero. Ma mir si eu acum ca am ramas. Poate doar sanii interesanti, nefiresc de mari pentru asa un corp. Totul ar fi putut capata o conotatie mai sexy daca imbracamintea nu ar fi fost jalnica: un pantalon scurt si un tricou laliu de parca ar fi venit de la curatat cartofi. Oricum, nimic ispititor pe semiintunericul acela. Timpul scurs pana la incalzirea apei de la baie l-am petrecut sorbind un nestea cu un gust de piersico-capsuno-zmeura, apa potabila nefiind disponibila. Conversatia, bineinteles, fortata, fara vlaga si sens. Actiunea propriu-zisa a fost mecanica, un supt de pula protejata de parca imi facea o favoare iar normalul a fost atat de superficial incat la un moment dat, in mijlocul actiunii, s-a ridicat de pe mine spunand: "am crezut ca te-ai terminat". In final, in timp ce imi trageam sosetele, m-a admonestat sa ma grabesc ca mai are si alte programari. Nu as da nota de trecere la nici un capitol, pun totul pe seama varstei. Probabil tot ce castiga cheltuie prin cluburi si asta e toata viata ei. Nu o recomand, nu voi repeta experienta. numai bine!
×
×
  • Creează nouă...