Sari la conținut

zac-zac

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre zac-zac

  • Dată Naștere 12.10.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Vaslui

Vizitatori Recenți Profil

1.245 citiri profil

zac-zac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. zac-zac

    Ocazionala

    nr e corect, chiar am dat bip cand era fata in fata mea si a mers.
  2. zac-zac

    Ocazionala

    nu m a zis mare lucru. doar a cerut sa fi invitata la baut, era imbracata foarte scurt, machiata dar nu exagerat. Am intrebat daca vine des in zona, daca locuieste aproape, dar nu m a raspuns. Ieri numarul ei mergea, iam dat bip ca sa aiba si ea meu.
  3. zac-zac

    Ocazionala

    era in jur de ora 11 seara, 11 30.
  4. zac-zac

    Ocazionala

    Aseara m am plimbat langa club Hai-hui. A venit o fata bruneta si m a cerut daca o invit la baut, am zis ca da. Dupa o discutia scurta si cateva pahare m a propus o partida contra-cost pentru 200 lei. Am zis ca, naaa, e cam scump plus ca am platit deja la bar pentru whiskey. Am negociat cu 70 lei o partida ( cu ea nu este vorba de numar / ora, se vede ca e la inceput ). Zice ca vine din Iasi ( la tara, cred undeva pe rebricea, nu prea am inteles ) si munceste undeva in vaslui toata vara, are nevoie de banii pentru facultate in septembrie. Am mers impreuna in masina mea, nimic spectaculos, dar simpatic. Oral foarte bun, si ffff stramta la normal. De anal nu am vorbit. Gen "fata vecinului". Fata arata bine, undeva pintre 22 - 26 ani, sani medi spre mari, mica de statura, fund rotund si frumos, mai bronzata la ten dar nu de etnie. Aici e nr de tel, poate e mai bine sa spuneti ca nu aveti tel de pe forum si spuneti ca veniti din partea cuiva, parea un pic speriata. Maria 0761.502.575.
  5. Ea nu da nr de tel. Incerci o programarea cu ea pe mess. Din parerea mea nu merita sa fugi dupa ea.
  6. Buna seara, De mult ma uit la forum dar nu am avut banii sa petrec pana azi. Dupa un an de munca grea si doua milioane in buzunare, am ales sa vin in vizita la iasi. De cateva luni tot am strans nr de telefon si mess de la matriomoniale. Deci azi m am pornit spre iasi si am incercat sa stabilesc cu o fata de publi24 (se pare ca nu mai are anuntul, acum o luna avea peste tot ) nr 0753940120 si mess cristinacriss561. Pe publi24 spunea : « sex oral cu inghitire 50 de lei. 100 lei o finalizare sex normal ». Am sunat la nr fara succes. Apoi am vb pe net, a zis ca nu munceste cu tel, fata m a trimis niste poze super ok si m a rugat sa le pastrez pentru mine (atasez poze de la anuntul pe care am salvato, pare 70% reale). Zice ca e casatorita si se teme de sotul. Am stabilit sa ne intalnim in statie de tramvai « doi baieti », unde m am dus cu taxi. A venit fata cu 10 min mai tarziu decat ora stabilita dar era ok. M’a spus ca e casatorita si nu are loc. Am negociat cu ea 150 lei pentru o ora de sex total plus 50 lei pentru o camera. Am mers cu ea la un Hotel numit « Hostel Tatarasi », a rezolvat ea cu camera. Simplu dar foarte curat. Aspect fizic - 7 .Fata tanara, ma putin de 30 de ani, bruneta cu ochii albastri, cum zicea in anunta. La chip e ok, frumusica. Micuta de statura, max 1,50 si cam 45 kg aproximativ. E bronzata la ten, dar nu pare tiganca. Are sani naturali marisori, un pic lasati, si o cicatrita sub sanul stanga. Are fundul foarte fain dar cu un pic de celulita. Oral - 9 Asta e puntul ei tare zic eu. A fost neprotejat, pasional si dulce la inceput, cu atentia la zonele limitrofe cu incercare de anulingus. Se joaca cu limba, fara maini, destul de adanca dar nu « DT ». Primul numar am finalizat in gura ei si a inghitit pana ultima strop. Super fain ! Normal - 4 Sincer, cam larguta, misca ok dar se vede ca nu prea i place. NU A AVUT PREZERVATIVE CU EA, noroc ca am avut eu. Sincer cam praf. Nu prea vorbeste in afara de un « te iubesc, esti bun » care, sincer, mai mult m a destabilizat decat stimulat. A finalizat in gura ei, cu inghitire. Anal - a zis ca face, dar nu am apucat ca nu am mai putut… Atitudine - 4 cam fricosa, stresata, nervosa, dezinvolta, cand a inceput sa vorbeste a fost prea mult Igiena - 9 curata, fara mirosuri, epilata, parfumata
×
×
  • Creează nouă...