Sari la conținut

serj28

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre serj28

  • Dată Naștere 26.11.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Oradea

Vizitatori Recenți Profil

822 citiri profil

serj28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputație

  1. serj28

    Oana 0757604635

    Rog un moderator sa faca ordine si puna la titlu numele Oana si nr de telefon ca vad ca nu gasesc nicaieri edit button. Asa e cand nu ai mai scris pe aicvi de ani de zile. Im rusty
  2. Nu prea am experienta in a scrie review-uri asa ca va trebui sa ma iertati de data asta. Am fost zilele astea la domnisoara in cauza in zona Nufarului pe strada Ion Bradu la C7 intr-un apartament cu o camera cochet frumos. Am sunat la interfon m-a indrumat unde trebuie sa urc si am ajuns la usa.Mi-a deschis o fata foarte frumoasa de vreo 1.65-1.68 cam la vreo 54-56kg imbracata in sutien si tanga negri. Cand am intrat am zis.... ma abtin sa nu sar pe ea asa bine arata E exact fata din poze.Ce vezi pe net aia gasesti si dupa usa. Am zis ca vreau un NP si finalizare orala pentru care amenda a fost 2 albastre. Am mers la dus unde am primit prosop nou. Fata la fel foarte curata,epilata,bronzata si ingrijita.Fara mirosusri suspecte. Cand spune ca are 24 de ani o cred...desi si daca mi-ar fi zis ca are 20 tot o credeam fiindca arata "proaspata" Am inceput actiunea cu un oral neprotejat decent executat fara atentie la oo dar daca ii ceream ar fi facut si asta fiindca fata nu e figuranta deloc(am intalnit eu niste sudiste jegoase ca atitudine de imi venea sa le scuip intre ochi) aici spre surprinderea mea am dat de o domnisoara in adevaratul sens al cuvantului...dupa care i-am zis ca vreau pe la spate in doggy. Pizda frumoasa epilata si stramta...o placere sa intri in ea. Spre final i-am zis ca vreau sa finalizez si am dat gumita jos si mi-a facut un oral pana am terminat. Nu a fugit la baie pana nu s-a asigurat ca a stors pana la ultima picatura. As mai dori sa spun ca domnisoara m-a servit cu un pahar cu apa minerala,a fost foarte amabila,sociabila si a fost o companie placuta. Nu am fost grabit deloc....chiar dupa ce am terminat am mai stat de vorba despre viata vreo 5 minute. Fata nu e pusa pe fast fuck deloc si e interesata sa se asigure ca pleci multumit. Eu am fost foarte multumit si e de revenit. All and all a fost o experienta placuta care a meritat toti banii.
  3. am futut-o de cap la cat m-am jucat cu ea
  4. Am fost la Lara de 3 ori. Ce pot spune? Daca am fost de 3 ori am fost foarte multumit. Are un caracter frumos si e fata inteligenta. Si cel mai mare plus e faptul ca are o catelusa superba care numai ea face toti banii
  5. Nu a intrebat-o nimeni pe Lisa Ann de Romania de ce s-a lasat de industrie? I-au dat ungurii cu spitzul in cur?
  6. serj28

    0757771140

    Subscriu la cele spuse de Brokoli. Am luat si eu teapa asta. De ne-revenit.
  7. Nu am zis nicio clipa ca as fi finut. Dar nu imi place sa mi se spuna despre mine ca am zis ceva cand de fapt nu am zis-o. Nu contest ca e fata de treaba. Am si zis ca prima impresie s-a dus. Are multi clienti iar asta nu o poti face avand atitudine nasoala cu toti. Am inceput noi cu stangul dar eu nu am ranchiuni dinastea stupide. Nu din cauza atitudinii nu voi mai merge. Sunt alte motive.
  8. Cand o persoana iti spune sa ai grija tu mai bine da-l afara sau cheama politia ca aia inseamna AMENINTARE. Iti doresc mult succes in continuare. O seara frumoasa sa ai si tu.
  9. Eu stiu bine ce am zis. Pe tine te-a deranjat faptul ca mi-am permis sa iti atrag atentia asupra atitudinii de diva. Probabil ca nu erai obisnuita sa ti se atraga atentia dar asta e foarte rau fiindca probabil ai crezut ca nu conteaza cum vorbesti cu clientul ca el prostul oricum vine. Nu te teme legat de revenire...nu va fi cazul. Iti las tie ultimul cuvant in care o sa imi "aduci aminte" ca nu mai stiu ce am spus. Sunt amnezic....si sufar de Alzheimer.
  10. Vad ca nu strica sa ma repet ...DIN NOU. Nu am zis nicio clipa ca as fi baiat finut asta ai inventat-o tu...ti-am zis CLAR si raspicat ca nu sunt finut. Ce am zis a fost ca sunt o persoana cu bun simt. E o diferenta. Nu am folosit expresia "ai grija cum vorbesti cu mine" niciodata. O sa iti repostez asta pana iti intra bine in cap. Nu am zis ca esti de evitat...am zis ca eu nu mai merg (nu ca vezi doamne o sa mori de foame din cauza asta)
  11. Bine Andreea sau cum te cheama in realitate. Fiindca esti fata o sa las de la mine. Fie cum zici tu. Spor la bani sa ai.
  12. Vad ca nu strica sa ma repet ...DIN NOU. Nu am zis nicio clipa ca as fi baiat finut asta ai inventat-o tu...ti-am zis CLAR si raspicat ca nu sunt finut. Ce am zis a fost ca sunt o persoana cu bun simt. E o diferenta. Nu am folosit expresia "ai grija cum vorbesti cu mine" niciodata. Ti-am zis ca nu imi place sa mi se vorbeasca raspicat si repezit pe un ton agresiv. Sesizezi diferenta?
  13. Igiena apartamentului 9 Igiena personala a fetei 8 (nu am vazut-o sa faca dus inaintea mea) Atitudine 6 (desi a incercat ea dupa sa para de treaba dar prima impresie s-a dus) Sex.....7
  14. Salut fratilor. Acum e prima data cand postez aici si va trebui sa imi iertati eventualele greseli in compunerea lui asa cum sunteti voi obisnuiti. Am fost si eu la fatuca respectiva. Mi-am facut programarea am ajuns la ora stabilita si am sunat-o. Prima data nu a raspuns....un pic m-am pus pe ganduri. A doua oara la fel. Zic ce naiba....am venit pana aici si nici macar bunul simt sa raspunda nu are. Dar pana la urma a avut....si s-a si ratoit la mine desi am sunat de 3 ori in 10 minute deci nu se poate zice ca am innebunit-o cu apeluri. Ma luat cu "stai draga ai rabdare ce ai? is ocupata" pe un ton care mie nu imi place deloc....nu imi place ca cineva sa ridice tonul la mine cand eu nu am facut la fel. Pana la urma am intrat in apartament si i-am spus pe un ton calm ca puteai sa imi zici pe un ton calm ca esti ocupata si intelegeam ca nu sunt o persoana absurda. In primul rand e spre binele ei daca se tempereaza cu clientii ei. Numai ea are de castigat. In fine...fiecare face cat il duce capul. Eu am inteles ca nu e usor sa lucrezi cu oameni si sa dai in fiecare zi de tot felul de ciudati si dobitoci....dar daca nu ii place are si varianta de a merge la munca pe 8 milioane in fabrica la banda. Acum legat de intalnirea noastra. Am platit si m-am dus la dus. Personal am fost multumit de starea apartamentului. Curat ingrijit totul a fost ok. Am primit prosop curat si am avut 15.000 de geluri de dus si sampoane.....baie de femeie adica. Fata se respecta la un Flat Screen cu diagonala de 2 metri....bravo ei....a muncit pt el. Ah era sa uit...locatia e in Nufarul strada Bumbacului....mai multe detalii aflati cand o sunati...nu cred ca am voie sa dau mai multe detalii si nici nu ar fi corect fata de fatuca. Legat de sex....am stat un pic la small talk la o vrajeala ieftina care mie personal n mi-a facut nicio placere fiindca imi parea o persoana plina de ea...un fel de diva. Probabil banii i s-au urcat la capusor. Mi-a pus guma si a inceput un oral ok pot spune.(cat de ok poate fi un oral cu guma adica) Am trecut la doggy style caci eu nu ma termin daca nu vad BUCI Am schimbat pozitia cu ea deasupra cu spatele la mine si dupa vreo 3 minute de calarie am umplut cauciucul. Fatuca are un fund frumos dar are si cateva kilogramute in plus. Poate nu are timp de sala fiindca ii suna telefonul in prostie. Sanii.....comparabili cu ai mei sa zic asa....doar ca ai mei sunt fermi si plini de vene ...si par In concluzie.....eu nu as mai reveni in graba dar asa ca experienta merge. Daca esti dinala ca mine care trebuie sa bifeze in lista personala tot atunci recomand.
×
×
  • Creează nouă...