Sari la conținut

eltoroloco

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre eltoroloco

eltoroloco's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. ce marfa glumele astea rid in birou singur de nebun:))))))
  2. Nu am vazut anunturile...... si eu caut fete, ca sa gasesc:)..... dar cu virste intre 18-25 ani.Eu am 34 ani nu sunt prea batrin dar mie astea tinere imi plac.nu conteaza blonda bruneta sau albastru metalizat:) dar fara mexicance de Romania )))))Stie cineva ceva ?
  3. deci nu pot sa cred ca e doar atit ....mam uitat de doua ori sa vad daca este anuntul vechi, sau daca nu am inteles eu bine, sau nu mai vad.STAI....... mai bine intreb: este 100 Ron adica 1 million vechi bani romanesti 1 ora cu o fata pentru sex oral si normal???Iar fetele NU sunt nasoale.... sunt chiar dragutze???
  4. Eu nu am fost dar dupe cite inteleg nici nu a fost marfa asa ca nu am pierdut nimic.
  5. Nu stiu cum simti tu cu problema dar cred ca tre sa fie greu sa ai asa o problema mare!Eu am dat peste o fata asa cind eram in Irlanda si in 1 luna am zis PIUA!!!! ma ascundeam ...no juice....in fiecare zi si noapte nici nu mai apucam sa dorm:)Cred ca tre sa existe un fel de tratament hormonal daca te intersezi...
  6. eu imi inchipui o fata grasa la undeva la peste 100Kg.....daca esti doar plinutza atunci pot sa iti spun ca esti o fata pufoasa in a sexy way:) "more cushin for the pushin"majoritatea barbatilor le place sa aibe pe ce sa puna mina ......mie personal nu imi place sa ma intzep in oase.pup Andrada:)
  7. La 1 singura ....imi pare rau!!!!!!!!!!!!! Sa intimplat in Fiji a fost super marfa...mai vreau ))))))
×
×
  • Creează nouă...