Sari la conținut

jaguarcret

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jaguarcret

  • Dată Naștere 10.01.1969

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    focsani

jaguarcret's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Asa este,max6969,am luat ca model de la o alta postare,deoarece nu am calitati de mare scriitor,apoi am adaugat cea ce am simtit eu !!Nu fac reclama ,spun doar ceea ce am trait eu !!
  2. Postat 23 May 2018 - 07:16 AM Salutare dragi colegi, Avand drum prin Galati,am zis sa ajung si eu la aceasta minunata domnisoara a m sunat de mai multe ori,dar nu a raspuns,dar apoi cand s-a liberat,m-a.contactat ea,apoi dupa cateva indicatii eram la locatie,undeva in spatele tribunalului la blocul turn.Am ramas surprins ca fata nu are tupeul acela pe care il au fetele de varsta ei fiind o fiinta minunata,sanii minunati si foarte placuti la pipait,iar ochii sunt superbiiAm discutat cu ea inainte cateva minute bune,ce si cum va urma, este destul de vorbareata si politicoasa.Intai am fost eu la dus,dupa care s-a dus ea.A inceput cu un oral bestial ,cu deep,il face fara mana,dupa care am gustat putin pasarica ei care este super,fara mirosuri suspecte,cu implicare din partea ei,normal nu am mai reusit si am finalizat oral. Note: Locatia - 9 curat,la baie dotata cu cele trebuincioase,prosop curat GFE - 9 foarte lipiciosa si vorbareata,facandu+te sa te simti bine Oral - 10 a fost bestial cu deep si CIM FK - 10 intretinut pe durata actiunii Normal - banuiesc ca era de 10,dar eu nu am mai reusit ,din vina mea Halatul - 100 lei achiatat inainte cu toate ca nu mi-a cerut,pentru aprox.50 min,nu s-a uitat la ceas,nu a sunat telefonul pe toata perioada cat am stat la ea Recomand cu incredere,si banuiesc ca este mult peste alte fete din Galati.Eu o sa revin cu siguranta .La plecare mi-a multumit ca am venit si ca ma mai asteapta!!. Sa aveti mult spor !
  3. Salut !Cum decurge actiunea ?Ai facut si sex ?Cat e halatul ?
  4. Salut prieteni ! Am fost la Andreea ,acum vreo doua saptamani,avand drum prin Galati.Am sunat-o si a raspuns imediat,si dupa ce am primit indicatii ,cum sa ajung,ghidat si prin telefon,reusesc sa ajung in locatie care corespunde descriirilor anterioare,unde am gasit-o pe Andreea curatandu-si computerul,ca se blocase.Este o miniona delicioasa,lucru care il stiam deja din prezentarile anterioare,dar super de placuta,fiind si cu mult bun simt,facandu-te sa te simti comod ca si cand ai venit la iubita ta ,pe care o cunosti de o viata..Am optat pentru doua numere,lasand 100 ron in anticip,iar ea a lasat banii pe canapea,spunandu-mi ca fiind foarte cald,s-ar putea sa nu reusesc doua numere,asa ca sa vedem ce iese,apoi vom vedea .Am fost la baie pentru o igenizare scurta,fiind transpirat de pe drum,dupa care ne-am dezbract si a trecut la un oral executat minunat,dupa care am vrut sa trecem la un normal,dar fiind destul de obosit,nu prea mi-a iesit,asa ca Andreea,a luat initiativa,si a trecut din nou la un oral demential,terminand oral.Am fost din nou la baie pentru igenizare,dupa care am incercat sa o ajut sa-si faca calculatorul,dar banuiesc ca vea sursa arsa,asa ca nu am putut face mare lucru.La plecare mi-a inmanat 50 lei inapoi,pe motiv ca am reusit doar un numar.In concluzie dupa parerea mea,este printre cele mai bune escorte din Galati,la care o sa revin cu cea mai mare placere,ori de cate ori o sa am drum prin Galati.
×
×
  • Creează nouă...