Sari la conținut

pistol13041984

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pistol13041984

  • Dată Naștere 13.04.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bistrita

pistol13041984's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Imi cer scuze si pt greselile ortografice,toot din graba...😊😊
  2. Hei prieyeni,imi cer scz ca am fost asa scurt(din cauza timoului). Tipa are locatie in bloc nou vis-a-vis de Macon in Viisoara,are o atitudine proclient si este genul de fata care ofera respect. Previzez ca de pe vremea Andreei (belledejour), nu am mai intalnit o asemenea fata. Normal protejat,oral neprotejat,corp petfect,silicoane de bun gust...ora 250,totul petrecut fara graba,fara telefon fara ceas. Oar nora 10, normal nota 9...impresie foarte placuta...profitati!
  3. Eram curios asa, pana la urma merita sau nu...pt caa recenzii nu prea sunt bune...dar de buna e f buna...👨â€ðŸŽ“👨â€ðŸŽ“🙈🙈🙈
  4. Eu daca nu ma insel e o tipa care a avut locatie in zona Iulius mall...la blacul ala cu verdeata...dar are o atitudine naspa...si e grasa rau ...inainte avea poze si cu fata....eu nu o recomand!!!
  5. Daca e asa greu de gasit...sa o f...caini vagabonzi!!!ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
  6. Mda....e reala...e frumoasa....dar nu accepta sarut,nu e prea comunicaativa....e foarte" mecanica"....zona coroana de aur....ap.curat, frumos....nu stiu ce sa zic daca nu isi schimba atitudinea pe viitor zik ca nu prea merita.
  7. telefonul suuuuunaaaaaa zile in sir...dar la capatul opus al firului....nimeni...pacat!
  8. ok...ms...sper sa ne auzim luni...weekend placut
  9. buna...daca intri pe forum(belle)as dori sa stiu cum te pot gasi...te-am sunat de multe ori si nu raspunde nimeni,mess zici ca nu ai,atunci cum pot sa dau d u...sau nu mai esti activa ? Ms anticipat
  10. mai stie cineva de domnisoara belle...pe mess e offline tot timpul...si la tel nu a raspuns...(
×
×
  • Creează nouă...