Sari la conținut

john_xro

Serious Contributor
  • Număr conținut

    203
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre john_xro

  • Dată Naștere 01.04.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

john_xro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

35

Reputație

  1. Salutare! Astazi in noaptea mintii(mai precis dupaamiaza) am uitat pentru ce exista acest site....aduc aminte....din nou....tuturor: CA SA EVITAM TZEPE, FRATILOR!!!! Am fost la titulara acestui topic si la fel ca un confrate am sperat ca bunul simt si finetea primeaza astfel incat sa ai parte de un timp petrecut decent in compania unei doamne pe care o platesti sa presteze niste servicii. Dupa ce a cerut banii inainte (fara a-i duce in alta camera ) de-odata a parut foarte speriata de mine cand i-am spus sa se intinda langa mine sa o mangai sa putem intra intr-o atmosfera cat de cat. Cand incercam sa pun mana pe sani....mentionez sa pun mana nu altceva....mi-o dadea la o parte...sa nu-o ating sfarcurile, sa nu o strang.....probabil sa nu o ating. Am dat sa o mangai la pasa..."nu se poate ca doar m-am epilat si sunt iritata".... OK...am zis....suge-mi-o putin...cu o sila evidenta se apuca sa o suga iar dupa ce se intareste o ridic sa puna prezervativul ( unde iarasi se fereste speriata ca si cum i-ar fi frica....). Pune prezervativul ii da cu o crema verde pe post de lubrifiant si cand ii spun sa se aseze ca o vreau pe la spate(doggy nu s-a pus nici o secunda problema de anal) spune ca nu se poate de la inceput ca nu e pregatita......si vine deasupra mea....intr-o parte cu un picior ridicat de te futi in ea de pozitie....si freaca nitel asa de mi se face mie mila de cat de chircita statea.... Citisem comentariile pe forum.....stiam pataniile confratilor si totusi m-am riscat.......prost evident....acum singurul regret este ca am intrerupt-o la oral....trebuia macar sa-i umplu gura si sa stiu o treaba. Cine mai merge la acesta "doamna", ca mine sa pateasca pentru ca fratilor exceptand anumite interese care se intrevad pe aici restul oamenilor sunt sinceri si intretin acesta comunitate tocmai pentru a evita astfel de persoane care fac bani pe naivitatea unora sau altora intr-un moment de ratacire hormonala. O sambata placuta, tuturor!
  2. Salutare! Am fost si eu la doamna in cauza....acum cateva luni iar doamna e super ok. Am venit cu ceva dulce si am lasat cadoul pe acel bar ( cine a fost....cunoaste ), am stat un minut de vorba si m-am cerut la dus.... Cand m-am intors de la dus m-a intins pe masa de masaj care mie mi s-a parut destul de bun....insa nu-mi tineam mainile acasa deloc....doar pe picioarele ei iar intr-un final m-am ridicat...iar doamna foarte zambareata mi-a dat acordul pentru ce a urmat.....vreo 40 de minute....in pat...pe masa de masaj dar din cauza unui rahat de prezervativ durex cu striatii n-am reusit sa termin cu ajutorul mainii..... Cert e ca doamna e super ok si foarte fierbinte daca esti domn cu ea....si nu te astepti sa sara pe tine sa te futa si sa si-o bage singura in toate gaurile.... De revenit cand simti nevoia sa te simti barbat ( care munceste...si nu sa munceasca femeia pentru tine ).
  3. Te-aș pupa si eu....dat deocamdată wireless ) O zi frumoasă!
  4. Nu raspunzi nici la telefon.....si cum nu am pm.....mai greu.....
  5. Bine ai revenit, Raluca. Îmi pare rău că nu am fost la tine înainte să te retragi....acum e prea.....tarziu
  6. Salutare! Am vizitat-o pe Symona, pentru a doua oara, inainte de Craciun...intr-o sambata friguroasa. Am gasit-o intr-una din acele zile hotarata pe treaba si pe repede inainte ( dar fara sa te grabeasca in vreun fel )....sa povestesc... Sun in jurul orei 13:00 si imi spune ca asteapta pe cineva dar daca astept 30-40 de minute ma poate primi....ma invart....stau pe fb....trece timpul si in mai putin de 30 de minute imi da mesaj ca ma poate primi.... intru la dus pentru pregatire... vin langa ea....draguta si amabila ca si prima data...mai povestim de la ultima intalnire si inca una deturnata de colega Betty...incepem cu un 69 ce ma aduce foarte aproape sa termin....continuam cu ea deasupra unde imi place sa ma joc cu sanii ei insa fata era hotarata sa ma termine repede....si spre regretul meu a reusit. Experienta a fost una reusita dar mi-ar fi placut sa o pot prelungi mai mult...... Cum spuneam fata e draguta si amabila...n-ai ce sa-i reprosezi......motiv pentru care o sa ma intorc din cand in cand fara sa-mi fac totusi abonament la ea.
  7. Salutare! Intr-un final am ajuns si eu la Karla....indemnat de poze si recenzii....cum aveam drum in zona sunam...intr-un final am reusit sa o prind la telefon si m-am programat in 15minute. Am gasit loc de parcare intr-o parcare in apropiere si am pornit..... M-a asteptat in ciorapii negrii cu banda asa cum imi doream chiar daca nu i-am specificat la telefon.....am facut un dus (unde am gasit atat gel cat si apa de gura ) si gata de actiune. Fata e deschisa iar mie chiar mi-a placut....de sus....gura...sani....pana jos..... Am inceput cu mangaieri....alintari...am continuat cu un 69...apoi a trecut deasupra....cu miscari soft pe toata lungimea...ceea ce dadea niste senzatii de vis. Am incercat sa prelungesc trecand eu deasupra insa fara succes....am finalizat in balon. Am mai facut un dush si dus am fost....la intalnirea de afaceri pe care o aveam. Am prins-o foarte greu la telefon si cred ca as mai repeta intalnirea....este genul soft...exact pe gustul meu.
  8. Salutare! Am fost si eu la Alexandra in urma cu vreo 2 saptamani. Am sunat pe la ora 15:00 mi-a raspuns imediat si m-am programat in 15min. M-am primit pe tocuri si intr-o rochie neagra...exact ca o fosta colega de liceu pe care o revezi special pentru o partida de sex. A fost foarte deschisa....mi-a oferit prosop curat, in baie am gasit geluri de dus/apa de gura....tot ce trebuie pentru pregatire. Ne-am asezat unul langa altul....i-am alintat sanii mari....a sustinut sarutul...pana ne-am incins si am trecut la un 69 care a fost foarte placut. Am schimbat apoi cateva pozitii si am terminat intr-un final in pozitia misionarului. A fost o experienta placuta cu o fata care-si doreste sa te simti bine si nu te grabeste deloc. Am achitat 70ron pentru o finalizare la final...si as mai reveni cand sunt in zona si am timp. Multumesc Alexandra...sper sa ne revedem curand.
  9. Salute! Am fost si eu ieri la Alina...locatia cunoscuta langa BCR-ul de pe Unirii colt cu Mircea Voda spre Udriste. Scara este cu interfon si portar....portarul nu era la datorie, asa ca am intrat fara probleme si intrebari iscoditoare. Alina m-a asteptat in bikini si sutien negrii si ciorapi cu banda si arata foarte bine motiv pentru care am si ramas pentru o tragere fiind in timpul serviciului ( mi-a mai si sunat telefonul incercand sa-mi ia din chef....nici o sansa cu Alina pentru ca ai ce sa atingi...saruti.....futi). Colega era in dormitor cu un client asa ca m-a primit in sufragerie pe canapea dar a fost ok pentru ca dupa dusul de rigoare am inceput sa ne mangaiem, sarutam pe corp si intr-un final a ingenuncheat in fata mea pentru un oral soft si ud ce mi l-a pregatit pe gogu de asalt. Mi-a pus plasticul tot cu gura....si am trecut pe la spate unde privelistea era superba iar ritmul l-am impus eu astfel incat sa nu termin prea repede....am schimbat cu ea deasupra unde m-am bucurat de sanii ei in toata splendoarea pana la un moment dat cand imi sopteste sa incerc sa termin :-( ........am trecut din nou pe la spate si dupa cateva minute am terminat apoteotic in prezervativ. Mi-a oferit servetele umede ca sa ma sterg...insa am insistat pentru un dus ( desi a ezitat si mi-a zis sa nu stau mult ca are nevoie si colega) iar apoi dus am fost. Si acum notele.... Locatie 9 - pozitie ok...locuri de parcare destule pe la F64.... Curatenie 8 - baia ok mai putin prosopul uzat si partial decolorat....dar proaspat spalat si oferit din dulap Atitudine 8 - la inceput a fost bine...la final era nerabdatoare sa plec mai repede Oral 9 - soft si umed..... Normal 9 - pentru mine ar fi fost de 10 daca nu ma grabea sa termin.....oricum am finalizat exploziv cu placere maxima. Halatul 100 ron/finalizare As reveni....poate la a doua intalnire nu incearca sa respecte fix 29min DTD.
  10. Salut! Sunt de ceva vreme pe site insa pana acum am beneficiat de experienta confratilor....asa ca e cazul sa contribui si eu cu ceva. Am vizitat domnisoara saptamana trecuta dupa ce am rasfoit bine de pe mobil site-ul....am sunat...a raspuns imediat si am stabilit intalnirea in 20 de minute. Am ajuns la domnisoara intr-o garsoniera pregatita pentru astfel de activitati (locatia binecunoscuta la dristor 2 )cu aer conditionat si multe prosoape uscate si o domnisoara foarte apetisanta imbracata in plasa. Personal nu ma dau in vant dupa plasa....as fi preferat mai mult stilul business...eventual ciorapi cu banda... Am facut dus...ea facuse inainte....motiv pentru care nu a raspuns la primele doua apeluri ale mele cand am ajuns in zona.....dar o iert ca mirosea tare bine :-) Am inceput in picioare in care i-am .lins sanii mari si frumosi....apoi a coborat catre organul ce o astepta trezit din amorteala. Am avut parte de un oral facut cu simtul raspunderii...si de o priveliste frumoasa motiv pentru care a trebuit sa o intrerup ca sa nu inchei sedinta prematur. Ne-am ridicat ....am mangaiat-o peste tot si mi-a placut ca s-a umezit natural...ceea ce iti da un avant...muncitoresc :-) sa continui. Am schimbat mai multe pozitii cerute de mine si executate cu zambetul pe buze iar finalul ( mai repede decat mi-ar fi placut ) a fost pe sanii ei. Cred ca totul a durat cam 45 de minute door to door ( cu doua dusuri ) insa nu m-am simtit deloc grabit iar fata e super draguta motiv pentru care multumesc frumos pentru experienta placuta. Note: Locatie: 9 blocul e binecunoscut....am intrat cu cineva si am uitat apartamentul....a trebuit sa sun din nou Oral: bun, placut Normal: daca vrea poata sa te stranga astfel incat sa te faca sa termini rapid de placere..... Anal: N/A Parerea mea: de revenit
×
×
  • Creează nouă...