Sari la conținut

gabriel2013.

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gabriel2013.

  • Dată Naștere 08.02.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

811 citiri profil

gabriel2013.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

27

Reputație

  1. Am prins o portiță libera azi și am decis sa merg la un masaj...de fapt cel mai bun masaj din Constanța. Despre masaj nu trebuie sa spun decât ca a fost WOW ca de fiecare data!Te întâmpină cu o apa cafea sau ce dorește fiecare, papuci de unica folosință și prosoape curate. În baie cred ca are cel puțin 5 geluri de dus diferite deci ai de unde alege . Masajul de relaxare făcut cu simt de răspundere...pentru cât de mica este ea...are putere nu glumă 🙂 Masajul erotic este o arta și ea îl practica ca atare...FELICITĂRI! Pentru cei ce urmăresc altceva decât strict un masaj perfect....ocoliți topicul pt ca va pierdeți timpul! Felicitări și iti mulțumesc ca mi-ai luminat ziua! Te pup...zi frumoasa sa ai!
  2. gabriel2013.

    Kim 0734833046

    Având drum la aeroport și chef totodată de un masaj erotic...am zis să-mi încerc norocul cu Kim.Am programat cu câteva zile înainte să fiu sigur că o găsesc libera și totul a decurs conform planului. Am ajuns foarte ușor de pe autostrada...ce-i drept nici traficul nu a fost cine știe ce. Destul de aglomerata zona dar am găsit parcare. Mi-am deschis și mă aștepta într-o lenjerie intima foarte sexy...arată demențial...frumușică la față cu niște sâni superbi și un fund wow. Am stat la un pahar de apă înainte ...am discutat puțin și apoi la baie unde am găsit tot ce tb. A început cu un masaj de relaxare extrem de bun...de precizat că m-am întrebat dacă vreau mai apăsat sau mai încet...eu am optat apăsat și lot spune că are forță în mânuțele alea.M-a făcut masaj de la picioare până la cap...a insistat pe spate...relaxare totala! Masajul erotic îl incepe ușor...știe să te atingă și să te incite...Când m-am întors cu fața în sus nu-mi puteam lua ochii de la ea... Nu pot spune decât 10 pe linie... chiar merita fata toate laudele! Ar fi un câștig la Constanța:)) Achitat 200 plus bonus din partea mea că am fost foarte plăcut impresionat! Am stat o oră chiar și puțin peste....nu se uita deloc la ceas! Bravo Kim a fost o plăcere și sper sa te mai revăd și altădată!
  3. Vreau sa fac o recenzie doar pt cei care doresc masaj erotic... Am fost de mai multe ori la "nimenieu" si de fiecare data a fost minunat... De data asta am optat pt masajul de 2 ore cu gandul sa ma relaxez mai mult. La cat este de micuță sunt total uimit ce forta are in maini...deci masajul de relaxare foarte bun. Masajul erotic pe care-l face ea nu o sa-l mai intaliniti la nici un salon de lux si am testat cateva si din Bucuresti chiar...nu se compara(vorbim de masaj erotic) Culmea a fost ca am finalizat de 2 ori prin intermediul masajului in timp de 2 ore...stie ce face si o face din placere...cred ca asta este secretul. Foloseste uleiuri de calitate si nu face economie😀 Locatia o stie toata lumea langa fostul E-mag de pe Lapusneanu. Programarea s-a facut cu cateva ore inainte prin sms. Ca si note Locatie 9(este un apartament modest dar gasiti prosoape curate papuci si vreo 3 tipuri de gel de dus) Ea este o tipa miniona slabuta cu sanii siliconati Masajul de relaxare 10 cu felicitari Masajul erotic 10 cu multiple felicitari...WOW...am plecat ca um fluture de acolo...zburand Cadoul 400 de lei la oferta de 2 ore cu un bonus f bine meritat! Multumesc frumos pt experienta minunata!😘 Deci doritorii de masaj erotic fara contact sexual cu incredere mergeti si va veti convinge!
  4. Buna Maine esti disponibila pt un masaj de 2 ore in jur de ora 12-13?
  5. Era scris vreo 2 pagini mai inapoi 0720189584
  6. In Constanta doar nimenieu stie ce inseamna masaj erotic si-l executa super. Masajul de relaxare e foarte bun deasemenea! Recomand cu toata increderea.
  7. Am sunat azi de multe ori dar degeaba...intra casuta vocala tot timpul...
  8. Am fost ieri la masaj dupa o perioada buna de timp si nu pot sa spun decat ca e ceva de vis! Masajul este o arta iar ea este o artista in privinta asta:) Felicitari si s-o tii tot asa!
  9. Foarte frumos! Bravo asa sper sa ramai cat timp vei face masaj!Te pup😘
  10. Am fost si eu la Doamna acum ceva timp... Experienta nu a fost una tocmai rea dar nu prea are nici o treaba cu masajul. Iti suge degetele...e excitant dar totusi vb de masaj. Locatia a fost foarte ok curat si modern... Doamna are ceva ani dar nu arata rau. Pt cei ce cauta doar masaj eu nu recomand.
  11. Salutare tuturor Am fost si eu de 3 ori la "nimenieu" tocmai pt ca ofera doar masaj! Nu am facut niciodata recenzie dar corect ar fi sa o fac: Programarea a fost foarte ok si nu am avut niciodata surprize. Ea este o fata miniona slabuta si zic eu vorbareata dar probabil depinde de fiecare... Are implanturi de ceva vreme si pot sa zic ca o avantajeaza. Apartamentul nu e lux...necesita investitie dar nu pt asta mergem noi acolo. Important este ca gasesti papuci prosoape curate si gel de dus. Ca si masaj este SENZATIE! La cat de slabuta este are foarte mare forta in degete...chiar stie sa faca si masaj de relaxare. Cand vine momentul de masaj erotic sincer...te duce intr-o alta lume. Cine a fost stie despre ce vorbesc...eu prima oara cand am fost am crezut ca am luat teapa dar cand am plecat de acolo imi tremurau genunchii... Este f important ca nu se grabeste...se incadreaza totul i tr-o ora chiar si peste cateodata. Cine este fan masaj erotic RECOMAND...nu gasiti in Constanta asa ceva garantat. Note: Locatie 8 asta doar pt conditia apartamentului. Masaj 10 cu f multe felicitari!!!
  12. In Constanta e clar ca nu exista nici un salon decent de masaj erotic...laba si cam atat. Doar nimenieu este singura din Constanta care stie ce inseamna masaj erotic...dar cine stie cunoaste😉
×
×
  • Creează nouă...