Sari la conținut

00095

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre 00095

  • Dată Naștere 03.11.1976

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    cluj napoca
  • Interese
    Something new

Vizitatori Recenți Profil

1.858 citiri profil

00095's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

66

Reputație

  1. 00095

    Sonia 0743383753

    Buna Sonia ! Ne lipsesti ! oare cum mai dam de tine ?
  2. 00095

    Anda 0742822135

    La Multi Ani , Anda !😘 sa fii sanatoasa si fericita !🌹
  3. 00095

    Sonia 0743383753

    Buna Sonia , as vrea sa te vizitez. Esti disponibila ?
  4. 00095

    Anda 0742822135

    La Multi Ani !!! Sa fii fericita , sanatoasa si vesnic tanara !
  5. 00095

    Anda 0742822135

    Am vizitat-o pe d-ra Anda saptamana trecuta dupa o programare facuta inainte cu o zi prin sms. Anda este o persoana cu care imi face placere de fiecare data sa ma intalnesc , chiar regret ca distanta de la Cluj la Timisoara este destul de mare si nu putem sa ne vedem mai des. ne-am imbratisat , am mai discutat despre una - alta , Anda este o fata sociabila cu care poti discuta orice , fara e nu sa te plictisesti. Ne-am saruta pasional , am ajuns sa-i explorez cu limba pusilica gustoasa de care mi-a fost foarte dor , am ajuns intr-un prelung 69 , am facut sex patimas ca doi liceeni care nu s-au fazut demult, ajungand , pe rand in toate pozitiile care ne-au trecut prin minte , dupa care Anda s-a asezat provocator ,eu fiind culcat pe spate , iar ea calare pe mine cu anusul in falusul meu care zvacnea salbatic de placere , pozitie in care am ejaculat glorios in prezervativ . Anda s-a ridicat fericita din penisul inca erect , dupa care a inceput un oral care mi-a provocat dupa cateva minute un nou orgasm , umplandu-i gurita cu lichidul fierbinte. M-am simtit pe durata vizitei care a durat o ora extraordinar! Note : GFE = 10 Oral = 10 Normal = 10 Anal = 10 Cadou = 250 lei , pe care i-am oferit cu placere. Abia astept sa ne revedem Anda ! Te pup !
  6. Am fost si eu nu demult la aceasta duduie ... am sunat , am facut programare prin telefon , foarte amabila , prezinta meniul : 1:70 , 52 Kg , Fk , on , np , ap , 69 , etc , Fiind atras de poze , am facut marea gresala sa imi fac programarea. Ajuns in locatie , constat o fata inalta , care nu prea e prietena cu sportul si cu salile de aerobic de vreo 62 Kg , departe de ceea ce se vede in poze . Fk - nici vorba , ON - nici vorba , 69 , nici vorba...Deja imi trecuse 60 % din pofta ....Am intentia s ma retrag , imi spune amenintator "la mine se plateste deranjul !" Ma decid , totusi sa raman , sa nu fiu neam prost , insa cand constat ca dupa ce ii pun 150 lei in mana , merge in camera vecina unde se auzeau vocea unui barbat si a unei alte fete , se intoarce plictisita dupa 5 minute , imi spune ca limbi in pasarica nu se pot da , "nu ma atinge pe sani ca ma irit ! " , imi pune un balonas si incepe sa o frece plictisita cu mana , ca si cum ar arunca graunte la gaini , si cu o atitudine de o nesimtire rar intalnita ... M--a pierit orice pofta de a mai face ceva , m-am impracat si am plecat. Note : 2 pe linie !!! De revenit , N E V E R !!! a fost cea mai proasta investitie facuta in acest domeniu de cand ma stiu !!
  7. 00095

    Anda 0742822135

    Esti cea mai sexy !!! Sarutari si de la Cluj Napoca !!!
  8. Fata e ciudata... de cate ori o suni iti respinge apelul...
  9. 00095

    Anda 0742822135

    Sa ai parte de un an asa cum iti doresti ! La Multi Ani Anda !
  10. 00095

    Anda 0742822135

    Fiind cu treburi prin Timisoara , am revizitat-o pe d-ra Anda. plecerea revederii a fost resimtita atat de mine cat si de Anda , ne-am strans in brate am stat la taifas , am fumat cate o tigara (eu pasiv) , dupa care poftele trupesti ne-au impins in dormitor. Anda fiind inbracata intr-un dintre tinutele ei sexy cu tocuri inalte , m-aexcitat din prima clipa in care am revazut-o. M-a prins ca si o caracatita incolacindu-si mainile si picioarele in jurul meu , ne-am sarutat pasional , ne-am rasucit , ne-am tavalit prin asternuturi , i-am molfait si supt sanii care sunt exact pe placul meu tari si cu sfarcuri erectile , am ajuns intr-un 69 care m-a facut sa devin un vulcan gata sa erupa , dupa care ne-am tras-o in toate pozitiile posibile si mai putin posibile penetrundu-i Andei vaginul mic si primitor , precum si funduletul infirbantat care vibra de placere si de excitare , eu pe spate Anda cu spatele peste mine , cu piciorusele firave desfacute inspre candelabru , cu anusul infipt in madularul meu care o pompa cu pofta , pozitie in care am ejaculat in balonas , facandu-ma sa tremur de placere si epuizare. Dupa o scurta igienizare , penisul meu spunea ca mai vrea sa fie dezmierdat , ramanand in erectie , fapt care a determinat-o pe Anda sa il ia din nou in gurita , plimband limba jucausa din cand in cand de la cap pana intre testicule si mai departe intre fesele mele care tremurau de placere ...wooww !! nu am rezistat foarte mult acestui tratament si am ajaculat a doua oara in gurita d-rei Anda care ma privea pervers. Multumesc Anda pentru primirea calda pe care mi-ai facut-o si sa ma scuzi ca ti-am rupt catsuit-ul cu care ai fost imbracata in zona pieptului , insa nu m-am abtinut sa nu-ti iau sfarcurile in gura ! Note : Oral neprotejat-10 Normal protejat - 10 Anal - 10 - super GFE - 10 Abia astept sa o mai vizitez !
  11. Am vizitat-o si eu nu demult la o locatie de pe strada Nasaud. m-a primit foarte amabila , echipata intr-un catsuit interesant si pantofi cu toc , insa amabilitatea a tinut pana s-a vazut cu banii in mana ! Am platit 250 lei pentru o ora de sex total cu 2 finalizari , a supt-o putin destul de plictisita , am ars-o putin in pasarica , in vreo doua pozitii , dupa care i-am proptit-o in cur stand pe o parte si am terminat in aceasta pozitie in balonas. A iesit din pula plictisita , dupa care mi-a spus ca trebuie sa plecam dupa un timp total de vreo 30 minute , cu toate ca intelegerea a fost cu totul alta. Aspect: 8 - slabuta cu sani ok , dantura e praf. Normal - 7 Anal -7 GFE: 0 Atitudine de cacat , de evitat !!!
  12. 00095

    Anda 0742822135

    Am vizitat-o saptamana trecuta pe d-ra Anda , fiind in trecere prin Timisoara , ocazie cu care m-am bucurat casi de fiecare data de ospitalitatea cu care m-a primit de fiecare data. Am facut o programare prin SMS cu o zi inainte , Anda m-a primit bine dispusa , imbracata cu ciorapi cu banda , tocuri si un corset , am facut un dus la care Anda m-a asistat , dupa care am schimbat cateva vorbe , ca si doi prieteni care nu s-au vazut demult , dupa care limbile noastre s-au intalnit , fapt care m-a excitat la maxim , limba mea a explorat fiecare centimetru de pe trupul fin al Andei , dupa care ne-am impreunat trupurile intr-un 69 salbatic , ocazie cu care Anda s-a reintalnit cu al meu junior pe care l-a dezmierdat cu gurita si cu limba ei jucausa , care se plimba alternand intre cap si testicule , infigandu-se din cand in cand si in al meu anus , creind senzatii care m-au facut sa devin ca si un leu turbat intr-o cusca... Fiind amandoi excitati peste masura , am inceput un sex nebun , ocazie cu care am schimbat mai multe pozitii , juniorul meu zbatandu-se in pasarica umezita a Andei , dupa care , dornic de a explora taramuri noi , mi-am infipt penisul sculat in fundicul primitor al d-rei Anda , unde , dupa vreo 20 de minute de pompare , am umlut prezervativul de materie seminala. Intrucat eram excitat la maxim si ju,niorul meu mai dorea sa lupte , am montat imediat un alt prezervativ , dupa care Anda s-a asezat intr-un LOT in care m-a calarit nebuneste sarutandu-ne incontinuu inca vreo 15 minute , dupa care am ejaculat inca odata epuizat in prezervativ. Au urmat pe urma vreo 2-3 minute de agonie , in care Anda m-a mai calarit lent sugand cu pizduta ei mica si infierbandata ultimii stropi de sperma adunati in prezervativ , in timp ce limbile noastre nu se saturau sa se absoarba una pe cealalta in niste saruturi fierbinti ...WOW ! am ramas fara puteri si tremuram de placere ! Am stat aproximativ o ora , nu m-am simțit grăbit nici la început, nici după. Notele mele sunt : Locație: 9 Aspect: 10 (imi plac mult fetitele slim). Atitudine: 10 (o companie foarte plăcută) ON: 10 NP: 9 A 10 . GFE: 10 Platit 250 lei la sfarsitul actiunii , la despartire . Concluzie: Anda e o fata deosebita , eu voi reveni la ea de fiecare data cand voi fi in Timisoara.
  13. 00095

    Anda 0742822135

    Am vizitat_o recent pe domnisoara Anda , fiind in trecere prin Timisoara. Programarea a fost facuta cu o zi inainte prin telefon , locatie ok din toate punctele de vedere. D-ra Anda este o prezenta foarte agreabila , deosebit de prietenoasa si directa (parca m-as fi revazut cu o prietena cu care nu m-am vazut demult) in ceea ce priveste actiunea , pot sa spun ca totul a fost la superlativ . Anda este foarte curata , se implica , am avut parte de un oral care m-a excitat foarte tare , am schimbat multe pozitii , ne-am pus-o in toate pozitiile care ne-au trecut prin cap , dupa care am terminat glorios in funduletul extrem de primitor al Andei , dupa care am montat alt prezervativ si am continuat intr-un LOT salbatic , urmat de inca o finalizare care m-a facut sa ma simt in al 9-lea cer ! Notele mele sunt urmatoarele : Locatia - 9 Oral - 10 Normal - 10 Anal - 10 adou - 200 lei + un mic bonus din partea mea pentru o ora si ceva de placeri .nebune . Cu siguranta voi mai reveni ! Toata stima mea pentru d-ra Anda !
  14. Halatul a fost 50 euro . Merita investitia ! nu cred ca mai e prin cluj.
  15. Salutare , in urma cu cu cateva zile am vizitat-o pe Justlove , aceasta fiind in vizita prin Cluj , fiind cazata intr-un hotel ok din toate punctele de vedere , vizita in care am fost primit cu multa caldura , Justlove fiind foarte primitoare si amabila , cu toate ca eram la prima intalnire fata in fata , in ciuda faptului ca am socializat vreo 4-5 luni pe mesinger. Era imbracata cu niste ciorapi plasa negri cu banda si cu niste pantofi cu toc , precum si cu un corset provocator. Dupa cateva discutii care mi-au facut placere , am inceput sa ne sarutam cu pasiune , fapt care m-a excitat la maxim , Justlove sesizand madularul sculat care statea sa plezneasca , pe care l-a luat dupa catva timp in gurita. Am inceput sa gust si eu din pasarica ei umezita la maxim , fapta care se pare ca i-a provocat multa placere , dupa care mi-a montat cu gura un prezervativ intr-un mod foarte placut , urmand un sex nebun ca si intre doi amanti care nu s-au vazut de mult timp , schimband multe pozitii , dupa care ea aflandu-se in pozitia LOT , am simtit nevoia sa explorez si funduletul doamnei Justlove , care a fost foarte primitor si fierbinmte , motiv pentru care am simtit senzatii grozave. Am schimbat de cateva ori gaurica , penetrand-o cand in pasarica , cand in anus , dupa care , stand pe o parte , am finalizat glorios in funduletul doamnei Justlove , care zvacnea de placere. Am facut iun dus , dupa care ne-am luat ramas bun , cu promisiunea ca ne vom mai revedea. Note : Locatie - 9 - era intr-o camera de hotel Aspect Gabita - 9 GFE 10 este foarte sociabila Oral - 9 Normal - 10 Anal - 10 De revenit , bineinteles !
×
×
  • Creează nouă...