Sari la conținut

sit down comedy

VIP Member
  • Număr conținut

    1.299
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

sit down comedy a câștigat ziua ultima dată pe Mai 31 2014

sit down comedy a avut cel mai apreciat conținut!

Despre sit down comedy

  • Dată Naștere 06.06.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucharest

Vizitatori Recenți Profil

4.399 citiri profil

sit down comedy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

729

Reputație

1

Community Answers

  1. Am incercat si eu! Cu o lampa UV. Pe hartia aia de 50 lei scrie ''MUIE''
  2. Motivul pt care a fost banata Pufarina e aici http://www.cancan.ro/actualitate/intern/ea-e-femeia-surprinsa-facand-sex-langa-magazinul-cocor-vezi-ce-masuri-vor-lua-politistii-in-acest-caz.html Ea e femeia surprinsa facand SEX langa magazinul Cocor! Vezi ce masuri vor lua politistii in acest caz! m.cancan.ro13.06.2014, 16:40http://image.stirileprotv.ro/media/images/680xX/Jun2014/61529148.jpg Dupa ce imaginile cu un pensionar si o tanara care faceau sex ziua in amiaza mare chiar in centrul Capitalei au fost difuzate, politistii au inceput o ancheta in acest caz. Pentru inceput, au identificat-o pe protagonista filmarilor. Pufarina, o tanara in varsta de 23 de ani, originara din Arad, a fost identificata de politistii bucuresteni drept tanara din imaginile difuzate joi de CANCAN.ro. In aceasta filmare, femeia intretinea raporturi sexuale cu un pensionar, chiar in spatele magazinului Cocor, in miezul zilei. http://image.stirileprotv.ro/media/images/680xX/Jun2014/61529149.jpgPufarina a fost audiata mai multe ore, la Sectia 10 de PolitiePolitistii au pornit o ancheta in acest ca, au gasit-o pe tanara si au audiat-o timp de mai multe ore la Sectia 10. Tanara sustine ca practica cel mai mic tarif de pe piata si este foarte cunoscuta printre adeptii de senzatii tari din Bucuresti.
  3. Tot respectul pt intreaga activitate, dar Casillas poate intelege acum de ce e rezerva la Real Madrid. In finala UCL a comis-o, noroc ca a fost salvat de colegi. Azi a fost mana moarta. Probabil apara mai bine cu un cadru metalic sau cu 1-2 bastoane. Pe scurt, azi a aparat ca un batranel. Joseph, in sfarsit ai avut si tu dreptate! Spania a dat un gol!!! Dar a primit 5. Pe asta nu ai stiut-o.
  4. Nu ai recenzii ca esti nasoala. Trista. Horror. Fa-ti meseria asta mai frumoasa, daca tot ai ales sa practici prostitutia. Daca nu, mergi si angajeaza-te undeva ! Dar stai asa, afirmai pe aici,pe undeva, ca nu ai facultate! Atunci de ce pula mea imi spuneai printr-un PM ca ai de 2 ori mai multa scoala decat mine? Chiar crezi ca am 6 clase? Mai tii minte cand ai spus-o pe asta sau erai prea beata? Ori ai vrut sa te dai mare? Hoo, frana, esti deja mare de tot. Fut, fato, fut dar te asigur ca nu merg la nasoale si matoale ca tine. Ma respect. Aduc informatie, chiar si prin trolling. Te-am pus multora pe tava asa cum esti tu. Beata, nebuna, beata, trista, beata, furioasa, beata. Nu ma face sa te citez pe aici ca e de rau pentru tine. Mai stii cand te pisai pe noi, pe forum, blestemai pe Pisicuts ? Ai plecat sa-ti faci un rost in viata cu nu stiu ce free blog. Ai luat-o in mana si te-ai intors aici dupa maxim 7 zile. De ce? Foamea e mai puternica decat mandria? Sau ti-a batut proprietarul la usa sa-i platesti chiria? Mai taci, in plm, ca esti beata! De dimineata pana seara! :laugh2
  5. Rusii are mușki, da' nu are minte multă. Niste rakeți! )
  6. Mda, azi au castigat "butoanele"
  7. Alexandru Cel Nebun, asta e numele lui de azi inainte. Are acte, diplome, ceva?
  8. Cineva s-o lase borțoasă pe asta!
  9. @Prafule, BANu trage la tine:)) 13, cu ghinion!
  10. Fred, cum ramane cu Mike Tyson, Caligula-the-imperial? Ce ti-am spus eu de la prima ta postare pe fiecare user ca esti tu? )) Eu iti recomand sa te muti in Bucuresti. Fete misto Este. Echipe de fotbal Este. Pentru ca esti pretenarul nostru iti recomand o renumita comună, aproape de Bucuresti, cea mai potrivita pentru tine si nevoile tale, Balaceanca.
  11. Uitasem de Croatia... Sunt curios cum se descurca azi, mai ales fara Mandzukic. Oricum au mijloc tare de tot. Astia daca nu au ghinion maxim cred ca trec de sferturi.
  12. Amado, dau o vodka daca-mi traduci aici.
  13. Cand 32 de echipe joaca fotbal intotdeauna castiga Germania. Eu pe ei mizez. Anglia de fiecare data iese doar din grupe. Belgia e buna rau, dar e prea tanara. Spania a imbatranit si Iniesta, Xavi. Franta nu conteaza. Brazilia e favorita, dar e sub presiune. Argentina vine sa dea lovitura, sa vedem daca-i iese. Ar fi cea mai mare umilinta pt Brazilia sa castige aici.
  14. Ma simt bine. A terminat vecinu' cu găurile!
×
×
  • Creează nouă...