Sari la conținut

kashmir

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre kashmir

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Hanoi
  • Interese
    Ascunse

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

kashmir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

162

Reputație

  1. Stimate, din motive pe care le poti banui, nu se scrie adresa in clar pe site. Steagul sus!
  2. Mihaita, lucrurile stau foarte simplu: nu-ti convine, nu te duci. Alice cel putin ne spun clar de la inceput cum sta treaba, nu ca alte julfe care sunt numai miere la telefon, cu poze false si farstitii. Hai spor la futut cu cine vrei tu!
  3. Sigur, sa-i dam feedback ca sa creasca tariful la 300/ora! Uite asa cresc preturile aiurea.
  4. Incitanta poza! Pe unde te mai putem gasi, sa-ti uram... :hug1
  5. Dragute poze (vad ca ai nuanta mai inchisa la par, nu?), dar pare sa fie doar un teaser, ca doar nu suntem pe site de prezentare de haine :laugh2. Asa ca Diana, asteptam sa vedem :boob actualizate!
  6. Diana, ne bucurăm de revenirea ta, dar macar un punct de reper al noi locații, zău că ne ajută. Bdul Unirii este destul de lung; deci, cam pe unde? Te pup.
  7. Nimeni nu are nimic de povestit, fratilor?
  8. Cand revii in Bucuresti? Ca ne-ai facut nerăbdători!
  9. Salutare, prin ianuarie activa pe Calarasi, in spate la MOL.
  10. Buna Diana, pana la urma care este nr. de contact valabil? Mersi.
  11. Salutare! Nu stiu daca lucreaza cu circuit inchis, dar mai este la office! Am fost eu saptamana trecuta.
  12. Salut conf...ciosilor, Sa va pvesteasca mosu cum a fost vizita la tanara Alina: sunat la numarul de tel. stiut si stabilim ora, aflu locatia (KFC Romana) si pornesc spre destinatie. Cand sa sun sa intreb detaliile, hop un telefon de la Alina ca sa o scuz dar va mai trebui sa astept cam 15 minute ca nu este gata inca; hm, dupa experienta mea anterioara ma gandesc ca se pregateste iarasi o teapa. In fine, zic hai sa vedem cum evolueaza treaba! Peste un sfert de ora suna iarasi caprioara si in fine primesc restul detaliilor. Urc si de dupa usa deschide Alina; prima impresie: o fata bruneta, scunda, si destul de bine facuta. Amabila, ma pofteste in camera de lupta, unde spun ce doresc (varianta la 100 tigri ceva masaj erotic pentru pornirea motoarelor), primesc un prosop MAARE si hop la spalat intr-o baita MIICA! Ies, si ma intind pe canapeaua extensibila cu fata in jos, asteptand sa inceapa actiunea. Vine si Alina si se porneste un fel de frecat cu crema pe spate cu domnisoara tolanita paralel cu mine; wtf, asta nu este masaj body sau erotic! Se mai freaca un pic de mine si mi se sugereaza sa ma intorc pe spate. Ma execut si incep sa o mangai si eu dar ce vezi: pielea era placuta la atingere dar carnea era moale si flescaita, nicidecum ce te-ai astepta la o persoana asa de tanara. O rog sa trecem proba orala (neprotejat la cererea mea), asa ca se porneste fratilor cu un oral bun, corect, cu ceva DP si cu atentie la anexe. Se incinge treaba si propun un 69, dar ce sa vezi, dupa cateva minute Alina zice sa incepem treaba serioasa pe motiv ca se gadila!!! Hai cu lady on top, desi privelistea tatelor cam flescaite si care se balanganeau in ritmul actiunii nu era chiar de top, motiv pentru care propun o mama iedului ca sa mai schimbam peisajul. Din motive de dimensiune, Gogu intra mai greu, dar in sfarsit se reporneste actiunea si dupa ceva timp simt ca vin si marinarii. Intreb de COB, primesc acceptul si inchei filmul pe sanii bine stransi in palme. Hai si cu notele: Locatia: garsoniera mica dar curata si cu o baie minuscula. Scad nota din cauza ca era canapea extensibila in loc de pat si cabina de dus cam stramta. Nota: 8,5 Aspect: fata este comuna la fata, cu forme dragute, dar cu sanii cazuti si carnea prea moale - pozele o avantajeaza clar. Nota: 7 GFE: amabila, draguta si cu vorbe la ea. Nu te grabeste si incearca sa te faca sa te simti bine. Principalul ei atu. Nota: 9 Oral: bun, as depuncta doar faptul ca este doar protejat. Nota: 8 Normal: destul de bun. Nota: 7,5 Anal, CIM, COF: nu sunt in meniu. Masajul erotic din meniu este o gluma proasta! Concluzia: eu personal nu mai revin. De fapt, chiar ea spunea ca multi purici nu mai face, in fine, treaba ei. In rest...steagurile sus flacaii mei!
  13. Salutare conf...ciosi, Ia sa va spuna mosu cum a fost vizita la tanara si draguta Maya: sunat la numarul de tel. stiut si stabilim ora, aflu locatia (O.Goga) si pornesc spre destinatie, unde primesc restul detaliilor. Urc si de dupa usa deschide Maya; prima impresie: o fata blonduta, medie ca inaltime, bine facuta si cu rotunjimi pe care aveai unde sa pui mana. Yummi! Amabila, ma pofteste in camera de lupta, unde spun ce doresc (varianta la 100 tigri ceva masaj body si erotic pentru pornire - damblaua mea), primesc un prosop si hop la igienizare! Ies, si ma intind pe canapeaua extensibila cu fata in jos, asteptand sa inceapa actiunea. Vine si Maya si se porneste un masaj body si erotic bine si incitant executat: oftaturi si gemete atatatoare in ureche, frecat sanii aia tari pe spate si fese, manute si gherute cu atingeri usoare si perverse peste tot (si la bilute)! Iaca, se ridicase catargul binisor! Mi se sugereaza sa ma intorc pe spate si se continua cu atingerile, dupa care il ia la frecat usurel si pe Gogu (lucrase la salon de masaj, asa ca se descurca binisor). Placuta senzatie! O rog sa dam drumul la proba orala (confirma ca doar protejat, off), asa ca dupa ce monteaza fesul cu gura, se porneste fratilor cu un oral corect si cu atentie la anexe. Infierbantandu-se treaba cam tare zic sa incepem treaba serioasa cu lady on top. Uhaa, frumoasa privelistea tatelor rotunde si tari care saltau in ritmul actiunii, mai strangem, mai lingem un sfarc, fata facea 8-uri de mare angajament si cand ma gandeam sa incercam si altceva, HAIT! Au venit copiii lichizi! Ne tragem un pic sufletul, si mititica ma dezbraca de fulgarin si ma curata bine. Ce bine a fost... Hai cu notele: Locatia: apartament curat si cu baie corecta. Scad un pic nota din cauza ca era canapea extensibila in loc de pat. Nota: 9 Aspect: fata este draguta, cu forme frumoase, si cu sani nu mari dar tari si rotunzi. Pozele nu o avantajeaza pentru ca nu arata sanii. Nota: 9 GFE: profi dar amabila, draguta si cu vorbe la ea. Nu te grabeste si te face sa te simti bine. Nota: 10 Oral: bun, as depuncta doar faptul ca este doar protejat. Nota: 8,5 Normal: bun si pare sa aiba potential; din pacate nu am incercat si alte pozitii. Nota: 9 Anal, CIM, COF: nu sunt in meniu. Concluzia: este clar de revenit! In rest...steagurile sus flacaii mei!
  14. @Alina2323: Hmm... nu obisnuiesc sa polemizez cu escortele pe forum, dar cateva precizari sunt necesare: 1. la programare am stabilit ca te sun cand ajung la ora stabilita in fata locatiei, NU cu jumatate de ora inainte! 2. nu te-am "repezit foarte urat", pur si simplu ti-am spus ca nu se procedeaza asa, dupa care am inchis. 3. o intrebare: discount-ul oferit se aplica si in sensul ca, dupa inca 4 programari ratate din cauza ta, ajungem la valoarea 0? Glumesc, evident! @Mocassin: dragul meu, daca vezi ca se dezvolta o chimie : intre mine si Alina2323 (inclusiv financiara ) fii bun si nu o distruge. Mersi! Steagurile sus!
  15. Stimati conf...ciosi, caprioara se pare ca are probleme cu programarile; mereu apare ceva neprevazut! Sa detaliez: cu o zi inainte (adica marti) fac o programare si cand ajung la destinatie, imi spune ca a avut o problema de sanatate si a plecat! Probabil ca de la o anumita ora incolo nu mai suporta regimul de lucru si o mana o dorinta nestavilita de duca. Pai, Alina fata tatii, nu mai face programari peste ora respectiva! Simplu, nu? Ca mai mult incurci comunitatea si te duci usurel spre rubrica "de evitat".
×
×
  • Creează nouă...