Sari la conținut

crollo

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre crollo

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

crollo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

69

Reputație

  1. Sal'tare ! Fiind aproape de casa, am fost saptamana trecuta la domnisoara care raspunde la numarul de mai sus ( 0757866026 ). Posibil sa ma insel desi nu cred, pozele de mai sus nu ii apartin. Rezervarea facuta telefonic, respectata. Mi-a dat informatii privind locatia, e chiar la metrou Gorjului. Dupa o defilare prin fata blocului pentru a ma studia mandra, am fost poftit sus. Dupa usa ascunsa, o miniona la ... 1.60 cel mult, frumusica la fata, imbracata cu o plasa prin care se vedeau sanii, destul de mari pentru fizicul ei mic dar din pacate lasati, nu ca in pozele de mai sus. Facut dus, prosop curat, un singur gel de dus care a cam trebuit stors, dar fiind dusat de acasa n-am dat prea mare importanta. Am ajuns in camera, s-a scuzat si ea sa plece la dus. Dupa ce s-a intors am solicitat oral NP, iar dupa vreo 30 de secunde de fericire s-a rupt filmul. Telefonele ii sunau in nestire, am rugat-o sa faca ceva cu ele dar pasiva a ignorat. Mai baga botu-n cuc, apoi se oprea sa povesteasca si sa rada despre mai stiu eu ce peripetii cu alti clienti. La scurt timp mi-a murit orice .. chef. Am mai facut un dus rapid si m-am carat dezamagit spre casa, se pare ca tot spre Centru - Decebal trebuie sa ma deplasez. Locatie: 8, Garsoniera, nu de lux dar nu arata nici rau. Usor de ajuns Domnisoara : 7, in afara de sanii lasati arata bine, e draguta la fata.Igiena : 7, am simtit mirosuri ciudate, n-am fost interesat sa ... sap sa vad de unde. Presupun ca de la gura.Oral: 5, Nu mi-au placut povestile despre colegi.Normal: N-am ajuns acolo.Anal: Nu cred ca presteazaAtitudine: 5Halatul : 100 RON pentru vreo 30 min. Recomand amatorilor de minione simpatice, in cazul in care nu au alta varianta. Eu personal cu siguranta nu mai revin.
  2. Salutare ! Am bifat si eu la Alexandra, saptamana trecuta. Programarea realizata telefonic, respectata. Dupa ce m-a ghidat spre locatie, prin rond la piata Alba Iulia, nu a durat mult si am si ajuns la usa. In spatele usii am gasit ascunsa o faptura frumoasa, vesela si zambitoare, imbracata intr-o rochita mulata neagra, cu toace. Un fizic foarte fain, perfect proportionata. Dupa cateva discutii, mi-a dat prosopelul si am fugit la dus. Baia arata foarte bine, cu sufieciente geluri de dus pentru toti mofturosii. Apoi s-a dus ea la dus, iar cand s-a intors a venit doar pe tocuri, uooff .. ce priveliste ! Am inceput cu un oral protejat foarte, foarte fain.. Schimbari de ritm, atentie peste tot, ba rapid, ba lent, dupa care m-am cerut si in funduletul ala tare si frumos. Da niste contre faine la anal, este foarte energica, si constant arunca priviri indecente ba prin oglinda, ba pe langa junior. Abia astept si runda 2 ! Locatie: 9. Usor de ajuns, arata foarte bine apartamentul. Domnisoara : 9.5, cu siguranta se incadreaza in top 3 pentru mine, fizic este cea mai faina escorta pe care am vizitat-o pana acum.Oral: 10 cu felicitariNormal: N-am vizitatAnal: 10, Contre la greu, e fix cum trebuieAtitudine: 10Halatul : 200 RON Recomand !
  3. Salutare tuturor ! Am vizitat-o si eu pe Lia ! In urma unei programari esuate m-am gasit prin zona Mall Vitan .. cu promisiunile deja facute individului de-l tin la dos. Asa ca am pus mana pe tehnologie si am inceput sa caut ceva ce voi laudati de prin zona. Intr-un final am reusit sa imi fac o programare la ... Lia, care foarte receptiva la nevoile mititelului mai sus mentionat, m-a programat cam intr-o ora. Dupa o pauza de cafea si cateva recenzii citite despre ce urma sa bifez, m-am indreptat spre locatie. Nu stiu cum experimentati voi momentul asta cu usa, in mare parte pozele iti fac o idee vaga despre duduie, dar totusi de fiecare data cand astept sa vad faptura ascunsa dupa usa .. incep si derulez tot felul de idei, daca sare cineva si ma sperie ! Nu a fost cazul, Lia este o femeie frumoasa, la vreo 25 de ani, peste 1.80 cu toace, bine dotata la toata capitolele. Dupa introducere, ceva pupici si o scurta conversatie m-am cerut la dus. Baie curata, geluri de dus suficiente. Cand am iesit din baie, Lia ma astepta in fata usii doar in lenjerie intima. uitandu-se spre usa, cred ca ma pandea! Ajuns in camera, dupa alti pupici, lins, mangaieri, lins si pupici .. in sfarsit a venit si randul mititelului .. sa fie rasfatat. Am inceput cu un oral adanc, schimbari de ritm, lins, iar pupici, atentie peste tot, priviri, dupa care am trecut normal. Nu a durat prea mult si am solicitat revenirea la microfon, ca tare bine canta! A fost si putin face fuck pe ici pe colo,din pacate nu s-a putut CIM. Sa dau si notele .. Locatie:9 Aspect chip - 9 Fizic - 7.5 ( depunctez pentru ca nu sunt adeptul fumeilor atat de dotate, Lia este o fata foarte frumoasa si sunt convins ca pentru altii este de 10 ) Oral: 9.5 Normal: 9 Halatul 100 RON. Recomand !
  4. Salutare, Am revizitat-o si eu pe frumoasa Mary, locatia fiind alta, pe la Mall Vitan. A fost inca o experienta placuta, parca don'soara arata din ce in ce mai bine! Programarea a fost facuta prin intermediul secretarei, respectata la minut. Dupa dus si tigara, ne-am apucat de treaba, oral, putin normal si apoi totul s-a terminat cu bine . Locatie: 8 Aspect: 10 Oral: 9.5 Normal: 9 Halatul 100 RON o finalizare, cca 30 min. Recomand cu caldura, e cel mai bun medicament.
  5. Salutare stimati, Am vizitat-o si eu pe detinatoarea topicului, confirm locatia de la intersectia Bdul Iuliu Maniu cu Apusului. Manat de opiniile colegului de mai sus si laudele aduse deep-ului am sunat am stabilit intalnirea. Ajuns prin zona am fost ghidat de don'soara si am ajuns la usa. Ascunsa complet dupa usa, se arata intr-un final o tipa la vreo 1.70, nu cu cele mai frumoase trasaturi, aproximativ 60kg + dupa ochiocantarul meu, dar tinand cont ca eram interesat de deep, n-am tinut cont de aspect. Apartamentul este normal, nimic deosebit, la baie am fost doar dupa topaiala, fiind dusat de acasa. Fizic dameza nu atrage niciun fel de interes, oralul a fost acceptabil pana cand ... a devenit deep ! A se intelege foarte adanc, cu depasiri regulamentare ale omuletului ! Finalizarea a fost orala, a colectat tot si a tulit-o la baie. La iesire am sesizat mai multe persoane in bucutarie, neinteresat mi-am vazut de drum. Aspect : 4 - 5 , mica de statura, plinuta, uratica si la fata. Oral: 9, fara tehnici extraordinare, dar compenseaza cu acel masaj facut cu gatul Normal - Accepta doar misionar si doggy, nu m-a interesat. Pret - 60 finalizarea Eu personal nu mai revin, nu mi-a placut deloc aspectul damezei, doar pentru oral din punctul meu de vedere nu se merita.
  6. Buna seara dragi confutaciosi, Dupa o vizita reusita saptamana trecuta la detinatoarea numarului 0760.821.391, am revenit astazi. O sa fac o singura recenzioara tinand cont ca intalnirile au fost oarecum similare. Locatia este schimbata fata de ce s-a relatat mai sus, acum fiind intr-un fel de motel, vreo doua strazi in spate la Cocosu Rosu, in Militari, mandra da indicatii bune la telefon, este usor de gasit iar locuri de parcare sunt peste tot prin zona. Conversatiile telefonice au decurs bine, este amabila si sociabila. Locatia arata bine, curat fara nici un fel de miros. Baia micuta, cu strictul necesar. N-am fost nevoit sa fac dus, nu m-am uitat dupa geluri .. in mare arata ok. Don'soara arata foarte bine, 1.70 cred, sani micuti, fundul fiind piesa de rezistenta. Dupa ce i-am comunicat ce si cum vreau, ne-am apucat de treaba. Am solicitat cate un numar de fiecare data, oral ea, normal noi, oral cu fin. Fara prea multe artificii, toate decurg asa cum trebuie. Oralul este bun, destul de adanc, atentie si la oo, n-ai cum sa nu te simti bine, asteapta cumintica sa scoti tot, nu grabeste. Normalul placut, se adapteaza foarte bine, stramta. Locatie: 8 Aspect: 8, foarte curata, fara mirosuri. Normal: 8 Oral: 8.5, prezervativele toate montate sarguincios cu gura FK: Putin la prima vizita la solicitarea mea. Tarif: 60 pentru o finalizare, cred ca m-am incadrat in timpi, nu m-am simtit deloc grabit. PS : Mai are o colega care activeaza prin alta camera a motelului, colega fiind de etnie. Se pot solicita ambele, pretul fiind de 150 RON. PS2 : Poate trebuie facut un post separat, tinand cont ca are propria locatie ? Recomand, este cu mult peste medie, plus ca pretul este mai mult decat acceptabil pentru ce ofera.
  7. Intr-adevăr ma refeream la promovari pe merit, nu stiu daca este posibil sa nu observi acel pop-up cu Upgrade. Va multumesc pentru răspunsuri.
  8. Salutare, Tot caut prin diverse colturi ale forumului care-s pașii către un cont cu ceva mai mult acces, si nici o bafta sa gasesc un raspuns. Imi amintesc ca am vazut un topic in care era relevant numarul de recenzii si punctele de reputatie, dar nu il mai gasesc. Mulțam anticipat pentru ajutor,
  9. Salutare colegi, Am punctat si eu la Alice, incarcat si cu gangul la o eliberare glorioasa, am apelat la numarul din anunt. Raspunde Alice, o voce cam rece .. dupa ce mentionez ca este vorba despre anunt incepe sa listeze sistematic preturi si servicii. Interesat de oral ne cu CIM, fiind in lista de servicii si tinand cont de recenziile anterioare, am facut programarea si intins am fost spre ea. Programarea a fost facuta cu o mica marja de eroare de vreo 30 minute, asta conform programului ei care a spus ca e .. liber. Ajuns in intervalul stabilit, incerc sa o contactez .. nema. Dupa vreo 15 minute de asteptari, mai sun odata, si raspunde. Imi spune ca este ocupata, sa mai astept 15 minute. Clasicul drum .. incarcat si transpirit, astept. Revine cu beep, aflu directia garsonierei si spre descarcare am inceput sa ma indrept. Blocul este langa Mon Cher, pe Bd Decebal. Trec de portar, acesta fiinda amuzat de destinatia mea .. si ajung la usa. Deschide usa, facem cunostinta .. O fumeie trecuta de 30 de ani, de etnie, imbracata in bikini si sutien rosu, nu prea prietenoasa la figura. Probabil se astepta sa plec. Ma conduce in camera, solicit prosop si papuci, si ma duc grabit spre baie. Vreo doua geluri de dus, ud pe jos, prosop mic. Revin in camera, si fara prea multa vorba si incepem treaba. Am solicitat finalizare orala, nefiind interesat de altceva .. a reglat oglina de pe sifonier si s-a apucat de pompat. Oralul este foarte bun, scuipa, lins oo, lins cur lins iar oo iar pe al' micu. Dupa ceva timp imi propune sa-mi puna caciulita, explicandu-mi ca are alta programare peste ceva timp. Pus prez, pompat putin in reverse cow si doggy dupa care am revenit la oral unde am si terminat. Locaţie : 8, portar jos, baia cam lipsita de geluri si prosoape. Prosopul primit fiind foarte mic. Atitudine : 7, indiferenta, interesata sa treaca la urmatorul client, dupa ce am terminat treaba cat timp ma imbracat deja rezolva urmatoarea programare. Aspect : 6 - 7, trecuta de 30, semne de nastere, sani lasati. Posteriorul arata bine, fund tare si carnos Oral : 9, oralul bun, atentie peste tot si rabdatoare. Plătit : 70 RON dupa ce m-am imbracat sa plec, nu a mentionat nimic de bani .. a trebuit sa intreb eu ce si cat. Pentru un oral bun, tinand cont de pret .. merita vizitata, eu personal nu mai revin. Sa aveti spor si ciocane tari!
  10. Salutare colegi futaciosi, Am reusit sa o vizitez pe Mary, si cu o intarziere de vreo saptamana particip cu recenzia care o merita. Locatia este aceeasi, in spate la camera de comert, programarea a fost facuta telefonic cu cateva ore inainte de intalnire, apoi anulata de mine .. si reusind sa-mi fac timp totusi sa punctez, am fost reprogramat de catre secretara. Nu stiu daca am vorbit si cu Mary sau doar cu secretara la telefon, dar vocea din partea cealalta a fost placuta. Dupa ce mi-a confirmat ca poate sa ma primeasca, am fost rugat sa astept cateva minute sa se pregateasca, dupa care mi-a comunicat numarul de interfon si etajul, a deschis usa in acelasi stil clasic, in care n-ai nici o idee ce se ascunde in spatele usii. O fata de aproximativ 25 ani, frumoasa, cu un pierce care se potriveste bine cu .... ce sa zic, faina! Imbracata intr-o rochie semi transparenta, m-a invitat in camera de lupta. Dupa o scurta igienizare, am stat la o tigara ( ea ) si un pahar de apa, eu, apoi pe saltea la relaxare. Am inceput cu un oral foarte, foarte bun, adanc cat trebuie cu atentie la vecini, la care aproape m-am scurs, urmat de un oral eu, apoi normal cu mine peste, doggy, ea peste, el peste pana cand am revenit la oralul mentionat mai devreme, care a fost exact cum trebuie ! Am finalizat in gurita ei, dupa care a fugit la baie sa decarteze. N-am fost atent inainte de programare si nu stiam exact ce si cum presteaza, dar s-a conformat cu tot ce i-am solicitat. Locatia : 10 - Usor de ajuns, apartament aerisit, curat, nu s-a facut nimeni simtit cat am fost acolo. Baia curata, uscata, nu stiu cum e cu dusul ca nu am avut nevoie. Mary : 10 - Frumoasa, un aspect fizic care iti atrage atentia indiferent de tinuta, foarte fina si frumos mirositoare, igiena impecabila. Oral : 10 - Cam cel mai bun de care am avut parte pana acum, a fost perfect, ofera niste senzatii foarte faine, deep. Normal : 9 - se implica, mi s-a parut ca presteaza cel mai bine ea on top, dar in orice pozitia a stat s-a facut placuta si prezenta, geme .. dar putin cam fals. Pret : 100RON achitati la inceput din initiativa mea A fost o experienta faina, cu siguranta mai revin cand am timp si nu-s monitorizat!
  11. Cateva zile inainte de revelion, dupa cateva pahare cu un prieten .. ne-am decis sa vizitam damezele descoperite de mine cu nu prea mult timp in urma. Tinand cont ca eram hotarat sa o vad si pe Andreea, la Sonia batusem deja la usa .. am pus mana pe telefon si am facut o programare pentru amandoi. Au fost de acord sa ne primeasca in acelasi timp, nu am fost interesati de nimic extravagant, nu stiu daca presteaza impreuna .. nu m-a interesat. 1.Locatia - Strada Marasesti 50, simplu de ajuns de la sensul giratoriu spre centura Focsani, directia Adjud-Bucuresti. Vis-a-vis de un liceu. Cateva detalii despre locatie : Aceleasi detalii ca si la Sonia, de data asta am intrat in camera Andreei, o canapea stransa care nu oferea prea mult spatiu de distractie si un radio care bazaia cu ceva muzica, era curat iar alte detalii nu mai tin minte .. intalnirea a avut loc putin inainte de revelion. Baie mica, curata, doua prosoape uscate, apa de gura, geluri .. nu stiu in ce stare erau tinand cont ca am facut dus acasa. 2.Modalitatea de contact (telefon, mess) - Programarea facuta prin intermediul Soniei, telefonic. 3.Detalii - Odata ajuns la destinatia deja cunoscuta, dupa o scurta convorbire cu Sonia in care am primit confirmare ca ambele fete sunt gata, am urcat la usa domnisoarelor, fiind intampinat de doua fete simpatice foc. Tinand cont ca pe Sonia o vizitasem deja, am mers cu Andreea. Intrat in camera. am scapat repede de haine .. a avut loc o igienizare rapida cu niste servetele umede ( la cererea ei ). Face FK, destul de mult, incearca sa isi dea seama ce vrei. Oralul umed, neprotejat, foarte placut, rabdatoare si cu atentie la oo din cand in cand, din pacate nu poate sa bage prea mult material in gura asa ca se limiteaza doar la cap. Normalul protejat, nimic spectaculos .. sta cum, cat si unde ii spui sa stea. Sani tari si fermi, fund ok. 4.Programul de lucru - Cred ca toata saptamana, pana pe la ora 18. 5.Note - Oralul executat bine .. canta fara sa para ca se plictiseste - 8 Normal - 7.5 - 8 6.Tarifare - Am optat pentru o ora, normal si oral, platit 150 lei la inceput. In concluzie fata e faina, foarte mica de inaltime, se vede ca e incepatoare si nu prea ii place ce face .. dar incearca sa se faca placuta si sa lase clientul satisfacut.
  12. 1.Locatia - Strada Marasesti 50, simplu de ajuns de la sensul giratoriu spre centura Focsani, directia Adjud-Bucuresti. Vis-a-vis de un liceu. Cateva detalii despre locatie : Un apartament cu doua camere, destul de spatios. Un pat care cam scartaie, un televizor micut pus pe un canal de muzica, si un sifonier. Baie mica, curata, doua prosoape cam ude puse la uscat, nu m-am uitat dupa geluri si altele pentru ca n-am avut nevoie. 2.Modalitatea de contact (telefon, mess) - Dupa ce mi-a fost confirmat ca lucreaza si Sambata printr-un SMS, am stabilit o ora de intalnire telefonic. 3.Detalii - Odata ajuns la destinatie, am primit indicatii unde si cum sa merg. Usa s-a deschis incet, in spatele ei era ascunsa o domnisoara micuta de statura, vopsita blond, foarte frumusica, aproximativ 1,60. In acelasi hol statea si colega Soniei, Andreea. Si aceasta la fel de frumoasa, putin mai tinerica, bruneta. Dupa ce am facut cunostinta, am fost intrebat cu care din ele vreau sa-mi petrec ora. Prima hotarare fiind de obicei mai buna, am ramas cu Sonia. .Programul de lucru - N-am discutat pe tema asta, dar pot confirma ca lucreaza si Sambata, programarea mea avand loc pe la ora 13. 5.Note - Oral - 9, tentative de deep, umed, ajutata de maini din cand in cand. O experienta foarte placuta, rabdatoare fara sa se grabeasca. Normalul a fost foarte placut, am lucrat pe rand in diverse pozitii. Intreaba din cand in cand daca vrei sa schimbi, face ce ii spui, si iti ofera o priveliste superba la doggy style. Sanii ii are putin lasati dar nu strica cu nimic restul corpului care arata minunat. Se arcuieste, gafaie, sopteste, linge si face cam tot ce trebuie, cel putin punctul meu de vedere. Nu accepta sarut, mentionand ca Andreea e mai specializata pe asa ceva. 6.Tarifare - Am optat pentru o ora, platit 150 lei la inceput. A fost o experienta placuta, de revenit!
  13. Salutare Nimfomanilor, Am vizitat aceasta tanara domnisoara, fiind impins de toate recentziile care laudau al ei oral. M-am programat cu o seara inainte, mi-a raspuns cu o voce calma, placuta si am stabilit ca ne auzim urmatoarea zi pe la ora 10. Zis si facut, la 10:10 am sunat pentru adresa si informatii, era in drum spre casa de la facultate .. dar mi-a dat adresa si am pornit si eu spre ea. Ajuns la destinatie am sunat din nou, mi-a explicat exact unde trebuie sa ajung, e destul de simplu .. fata in fata cu Pub 33. Cat despre servicii am fost nevoit sa aleg doar oral, ea pretinzand ca e in perioada mai putin vesela a lunii. A fost foarte bine executat, s-a implicat mult mai mult decat ma asteptam, si a fost foarte rabdatoare. Din pacate nu am reusit sa finalizez dar cu siguranta nu a fost datorita prestatiei ei. 1.Locatia - La intersectia dintre Str. Gh Lazar cu Cetatii, intr-un bloc cu 10 etaje. ( Un bun reper este Pub 33 ) 2.Modalitatea de contact (telefon, mess) - Am sunat cu o seara inainte si am facut programare pentru urmatoarea zi dimineata, care a fost respectata. 3.Detalii - Ajuns la destinatie, imi deschide usa o domnissoara pe tocuri, descrierile facute de colegi mai sus au fost foarte exacte, 1.60, slabuta, un fundulet frumos, bombat .. sani bine proportionati cu fizicul. La fata din pacate nu exceleaza dar nici nu e de speriat. 4.Programul de lucru : Tinand cont ca am ajuns la ea pe la 10:30, presupun ca am fost primul, cred ca asta e ora la care incepe, nu am discutat despre program. 5.Note acordate pentru serviciile de care ati beneficiat, locatie, atitudine, etc…: Oral - 9, foarte placut .. nu grabita, cum au mentionat si ceilalti se implica si chiar pare sa ii placa dupa cum a spus si ea. 6.Tarifare - la finalizare, achitat 100 RON. PS : Nu trageti ! Prima mea postare.
×
×
  • Creează nouă...