Sari la conținut

pisicutzamica

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pisicutzamica

  • Dată Naștere 05.05.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Baia Mare
  • Interese
    Nu prestez nici un fel de serviciu, dar pentru o ora iti pot tine companie si putem face ce nebunii ne trec prin cap. Mie de obicei imi trec multe nebunii, dar printre ele as aminti: ON, NP, CIM, COB, FK, 69, AP*... Iar o ora te costa doar 200 lei.

Informatii de Contact

  • Telefon:
    pisicutzamica314

Vizitatori Recenți Profil

3.933 citiri profil

pisicutzamica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputație

  1. Depinzand de increderea care o inspira cel care ma cheama, da, am mai spus asta de mai multe ori.
  2. http://nimfomane.com/forum/topic/16621-bianca-bruneta-0751315236/
  3. Deocamdata, nu am locatie, deci cu cei cu care am incredere, ma voi deplasa. Voi incerca sa am locatie cat de repede, poate chiar o colega. Va chiar rog, nu ma mai sunati sa ma intrebati ce ofer. Daca ati citit aici, eu sper ca va e clar. Daca nu va e, nu va obositi sa sunati.
  4. Pt smen007: nu ma cobor sa iti raspund. Nu ne-am inteles, am plecat. Ai sunat si m-ai rugat sa revin ca e ok. Dupa care din nou a insistat, doar ca nu a devenit violent cand am vrut sa plec. Nu imi doresc asa clienti, cred ca oferta e destul de mare pentru toti. Pt. Danezu Dan: cred ca am fost destul de clara. Nu prestez nimic, nici un serviciu. Ofer compania mea pentru 200 lei pe ora in care putem face orice, repet orice. Tariful orar e mai mare in cazuri speciale, care le tratez separat. Daca citesti cu atentie ai sa vezi. Nu ma puneti sa insir o lista, pentru ca am insirat ceea ce nu fac si lista e goala. Cine intelege bine, cine nu, sunt destule alte fete. nacknack: inseamna ca nu ne potrivim. simplu. pt. toti: sper sa am ceva fotografii, weekendul asta.
  5. Sunt disponibila 8-23 cand nu am alte programari. Am sa incerc sa am telefonul deschis permanent. Cat despre deplasari, desi nu imi face placere, selectez cei pentru care fac asta mai ales daca sunt prima oara. Si nu fac programari pentru "acum".
  6. Multumesc Anca. Probabil o recenzie va spune mai mult (sper din tot sufletul) as putea scrie eu aici.
  7. Cred ca eu risc mai mult prin o parere proasta scrisa aici decat tu cu 100 lei.
  8. Nu ma prea dau in vant dupa jumatati de ora, consider ca cine are nevoie de o jumatate de ora, are o oferta destul de larga chiar si in orasul meu. Ce fac eu nu e ca la mc... E ceva ce in jumatate de ora nu prea are sens as spune si o ora e la limita. Si fara suparare, daca ti-e frica sa risti 100 de lei ca sa incerci, poate ca nu ne potrivim. Nu caut sa incerc cu 10 amici care nu ma vor mai cauta niciodata. Deocamdata ajung 3-4 care sa revina oricand simt nevoia cu mare placere.
  9. Nu prestez nici un fel de serviciu, dar pentru o ora iti pot tine companie si putem face ce nebunii ne trec prin cap. Mie de obicei imi trec multe nebunii, dar printre ele as aminti: ON, NP, CIM, COB, FK, 69, AP*... Iar o ora te costa doar 200 lei.
  10. Eu imi cer scuze ca nu am inteles. dar excepand violenta, cred ca le putem rezolva pe toate, cu caciulita pentru anal si normal. Analul e mai special si vorbim separat de asta.
  11. Serviciile sunt gratis, dar ca sa fiu langa cineva o ora e 200 lei. Deocamdata nu am locul meu, caut ceva frumos si discret.
  12. Vad ca la primul post nu s-a intamplat bine.
  13. Deocamdata nu am poze dar incerc sa imi fac mai multe cat de repede. Asta e de saptamana trecuta.
×
×
  • Creează nouă...