Sari la conținut

salonmirage

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre salonmirage

  • Dată Naștere 01.10.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Cluj

salonmirage's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Buna seara tuturor! Sincer abia asteptam sa intru pe site sa vad ce se mai barfeste......domnule sau doamna Carafalu daca tot dai cu bata in balta, data viitoare te rog sa fi mai bine informat sau ...informata. Asa...ca sa fie pe intelesul tuturor....DOMNISOARA EMILIA ESTE IN CONCEDIU DE LA DATA DE 01.05.2014 PANA LA SFARSITUL ACESTEI LUNI. In tot acest timp a lucrat o singura domnisoara...acuma ia sa vedem..ghicesti oare cine lucreaza singura pana la sfarsitul lunii in curs? SA NU UITAM CA ACEASTA DOMNISOARA VA FI ACOMPANIATA DE O SECRETARA IN TIMPUL PROGRAMULUI.....
  2. Dragul meu sau draga mea la noi de cateva luni bune presteaza doar doua fete..Emilia si Paula..in fine, iar domnisoara bruneta despre care ai scris nu e deloc slaba, are forme foarte frumoase. Cat despre dus...se folosesc geluri de dus cu renume dar ca sa nu fac reclama nu spun numele..daca tot ai fost ai vazut ca sunt geluri despre care toata lumea a auzit si cu siguranta se afla si in dusul tau acasa. Bun..sa trecem mai departe..niciodata domnisoarele nu asteapta clientii imbracate in hainele cu care umbla pe afara, se stie clar ca nu se munceste in piata! Cat despre masajul inceput de la gat...prietene...e la mintea cocosului ca nu asa se incepe un masaj, dar in fine e alegerea ta daca vrei sa ai grija de altii in loc sa iti promovezi tu locatia..multa bafta in continuare.
  3. Buna ziua tuturor!!! Se pare ca inca o data suntem in atentia concurentei. Desigur...este normal. In ziua de azi ne ocupam mai mult de crasmele altora decat de ale noastre . Deci...pentru ultima oara....nu avem paturi, nici canapele si sa nu mai pomeniti de faptul ca fata in camera vorbeste la telefon...e penibil fratilor ...exista SECRETARA PLUS UN REGULAMENT INTERIOR BINE PUS LA PUNCT ! O zi frumoasa va doresc!!!
  4. Da oviii. Sunt greseli de tipar probabil din cauza calculatorului :clapp ....oricum, nu asta era relevant si va asigur am cu mult mai mult de 3 clase . In legatura cu oferta...ea exista...clientul 1 plateste pretul intreg la un masaj de o ora si clientul 2 plateste jumatate din masajul pe care il alege el. Masajele trebuie sa fie de o ora....dintre cele doua masaje alese, se plateste pret intreg pe acel masaj care are cost mai mare. Dupa cum am postat mai sus..masajul la 80 de ron este o jumatate de ora in compania unei domnisoare. Pentru a fii mai simplu pentru unii ne-am gandit ca saptamanal sau la 2 saptamani ofertele sa fie schimbate. Pentru mai multe detalii, asteptam intrebari!! Va pup si o zi frumoasa va doresc!!!!
  5. Salut jakaly!! Multumim pentru recenzia facuta...te pot asigura ca nu trebuie sa platesti in plus pentru atingeri si sarutari , dar daca tot ai facut-o poti sa descrii putin domnisoara cu care ai fost? S-au numele , asta in cazul in care iti amintesti!! Multumim!!
  6. Buna ziua domnilor !! dati-mi voie sa adaug ofertele noastre: + masaj nud timp de o jumatate de ora cu o domnisoara - 80 ron + masaj nud timp de 40 minute cu o domnisoara -100 ron + masaj nud timp de 1h cu o domnisoara -130 ron + masaj alternativ cu 2 domnisoare -160 ron + masaj simultan cu 2 domnisoare timp de 1h -200 ron + masaj erotic si la prostata timp de 1h -150 ron + masaj nud cu dans erotic timp de 1h -150 ron + masaj sado 150-200 ron + show lesbi real cu participarea clientului -250 ron + masaj erotic pt. cupluri doar cu o maseuza -300 ron + masaj erotic pt. cupluri cu maseuza si cu maseur -400 ron Toate tipurile de masaje cuprind dusuri asistate inainte si dupa...masaj de relaxare la tot curpul...si partea erotica in care se permit atingeri, mangaieri, sarutari in zona intima si aveti parte de mai multe finalizari!! La toate tipurile de masaje timp de 1h se adauga abonamentele: + la 3 masaje cumulate intr-o luna, a patra oara vei fii rasfatat gratis + daca vii cu un prieten, tu vei plati jumatate din pretul unui masaj ales de tine
  7. Domnilor dati-mi voie sa adaug ceva legat de recenzia falsa...in aceasta locatie exista o secretara care se ocupa de programari..asta pt. ca domnisoarele sa nu fie nevoite sa ia telefonul cu ele in camera. Chiar daca am adaugat acest raspuns felicit administratorii care fac dreptate cu promptitudine!
  8. Buna seara domnilor! in numele salonului Mirage as dori sa ofer cateva detalii...se ofera toate tipurile de masaj erotic de catre trei domnisoare frumoase, curate, stilate si cu un mare bun simtz. Programul de functionare este de la ora 09.00 dimineata pana la ora 23.00 aceasta fiind ultima sedinta. Cum gusturile nu se discuta ..in fata dumneavoastra se va prezenta o domnisoara blonda..o domnisoara roscata..si nu in ultimul rand o domnisoara bruneta!! http://www.masaj-erotic-cluj-napoca.com/ Pt. mai multe detalii..astept curiozitatile dumneavoastra!
  9. Buna seara domnilor! probabil ma repet ..azi 09.01.2014 reusesc sa postez in numele salonului Mirage in ideea ca va vom starni curiozitatea si v-eti dori sa aflati mai multe despre domnisoare si serviciile oferite. Va multumim anticipat!!
×
×
  • Creează nouă...