Sari la conținut

andrei1057

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre andrei1057

  • Dată Naștere 10.06.1994

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pitesti

andrei1057's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputație

  1. Am incercat eu sa ma duc ieri la ea. Am sunat, mi-a spus locatia Calea Bucuresti nr 27 si o sun..imi spune ca trebuie sa ajung la Bl 15 si acel bloc era langa Ramada. Ajung acolo si surpriza...fata nu a mai raspuns deloc. Am mai stat cam 5-10 min si mai sun de vreo 3 ori dar nu a raspuns. Fata asta parca inainte cerea 150 si acum 100, si mai auzisem de la cineva ca nu ar fi cea din poze...poate sa dus cineva recent sa ne spuna si noua.
  2. 50 o fin. Oral prot si normal prot. Oralul il face bunicel si normalul depinde de masina 😂. Dupa o perioada de tras fata incepe sa se ude la păsărică. Sanii sunt asa si asa.
  3. Nu se merita sa ii dai 100 lei. Daca ai banii de aruncat du-te.
  4. Sa nu te duci la aia bruneta pt ca o sa dai banii degeaba.
  5. Adelina...de fiecare data cand sun imi raspunzi dar nu vorbesti si cand iti dau mesaj pe whatsapp imi vezi mesajul dar nu raspunzi.
  6. Ea e buna dar daca te grabeste poti sa te caci in ea de frumusete. Poate sa te duci daca nu ai ce face cu banii si ea este singura care iti raspunde la telefon.
  7. Colega parea buna dar daca are un caracter ca a fetei tatuate...mai bine nu
  8. Ca si caracter nu..tate nu prea are deloc si oralul il face doar la cap si parca protejat. Iti spune de la inceput ca ai 15-20 min la dispozitie.
  9. Fata face un oral mortal si cu finalizare in gura. Eu am fost de 3 ori doar pt oral, se implica si la oute si urca dupa aceea cu limba pana sus la cap. Eu nu am avut treaba cu ea la capitolul caracter, este de treaba fata.
  10. Mai sunt vreo 2-3 reale, in rest fake-uri.
  11. A schimbat numarul de telefon, desteapta fata :))
×
×
  • Creează nouă...