Sari la conținut

sorina4u

Neverificata
  • Număr conținut

    10.299
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    15

sorina4u a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 15 2015

sorina4u a avut cel mai apreciat conținut!

5 Urmăritori

Despre sorina4u

  • Dată Naștere 15.06.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

208.675 citiri profil

sorina4u's Achievements

  1. Ai dreaq preafericitii astia muisti cu bisericile si religiile lor cu tot...Cum este posibil ca preotii muisti sa refuze sa faca slujba unui sinucigas dar nu au nicio problema in a face slujbe criminalilor, **spam editat**ilor ... mortilor lor, etc?!?!? Cam asa sta treaba cu jegosii astia cu sutane.
  2. sorina4u

    Cum te simti azi

    Din nefericire pentru tine, nu vei afla niciodata raspunsul la aceasta intrebare fiindca nu ai fata de capitala si nu esti capabila de un serviciu ...altul decat cel de la taraba sau de la crescatoria de melci. Hai da-te-n mortii thei ca te-am bagat cam mult in seama si am treaba sa-mi cant fericirea, sentiment pe care nu ai de unde sa-l cunosti.
  3. sorina4u

    Cum te simti azi

    Evident, nu pot spune. Vezi-ti fah distruso de melcii pe care-i cresti in bucatarie si du-te la medic sa te trateze de basinile involuntare pe care le tragi, la propriu. P.S. Sa-i sugi pula lui Roberto ... virtual ca doar nu o strica minunatie de pula pe muianul tau chel. Travestitule!!!
  4. Personal cred ca intrebarea din titlul topicului este neclara. Ar fi trebuit explicat in primul post ce ai de gand sa faci cu barbatul la al carui aspect fizic te gandesti. So... 1. Colegul de serviciu: mi se rupe cum arata, nu se va intampla nimic intre noi, niciodata. In schimb ma intereseaza sa fie destept, sa fie muncitor, sa fie responsabil, sa putem lucra impreuna cu succes. Si, evident, colegul de serviciu trebuie sa aiba simtul umorului. Avand in vedere ca la serviciu ne petrecem cea mai mare parte a timpului, atmosfera trebuie sa fie una placuta, destinsa. 2. Best friend: mi se rupe cum arata, nu ai cum sa te futi cu cel mai bun prieten. Adica ai cum, dar e pacat. O aventura este zero in comparatie cu o prietenie adevarata. La prietenul meu ma intereseaza alte calitati: capacitatea de a asculta, devotamentul si simtul umorului. Nu cred ca trebuie sa explic de ce simtul umorului trebuie sa fie o calitate a celui mai bun prieten. 3. Nr. 23 pe lista: eh, aici CLAR conteaza aspectul fizic. Cand ai chef de un futai si iesi sa cercetezi piata , primul lucru la care te uiti este aspectul fizic. Daca ar arata foarte bine si ar fi mut, ar fi perfect. Daca arata bine si e prea prost, se duce dracului cheful tau de futut pentru urmatoarele 2 saptamani. Aici o sa detaliez putin si o sa va povestesc o aventura a mea cu un streaper de la Flamingo Boys. Ce sa zic, tipul arata belea, avea chiar si ochii albastri (mai tarziu am aflat ca de fapt erau lentile), epilat complet ... frumos rau, ce sa mai?!?! Sa va explic cum dansa?!?! Nu are sens ca o sa vreti si voi sa-l futeti si patiti ca mine. Am ajuns cu streaperul in pat si ne-am apucat de futut. Omul parca era pe-o scena si erau cel putin 6-7 cameramani pe langa noi care ne filmau. Jur ca mi-am pus problema asta fiindca prea se purta ca pe scena...am avut o foarte mare dezamagire, am sperat la un super futai si m-am ales cu un bulangiu frumos care ... plm, face orice in afara de futut. Ce impresii, ce unduilei, ce se admira rujatul in oglinda in loc sa-si faca treaba pentru care a fost "pescuit", nu ati pomenit. 4. Relatie serioasa: ei, in acest caz importante TREBUIE sa fie cu totul si cu totul alte aspecte. Peste 20 de ani iubitul/sotul nu va mai fi la fel de frumos cum il vedeai cand v-ati cunoscut si daca asta a fost argumentul principal in momentul in care l-ai ales, s-ar putea sa aveti o problema mare. Cred ca intr-o relatie serioasa conteaza enorm ca cei doi sa fie cei mai buni prieteni, sa se situeze la acelasi nivel pe scara inteligentei, sa rada mult impreuna, sa se simta bine unul cu altul si sa simta ca asta este suficient. Asta este parerea mea, evident ca fiecare alege dupa cum considera de cuviinta...in fond, fiecare, cum isi asterne, asa doarme ... sau nu.
  5. sorina4u

    Cum te simti azi

    Sunt cea mai fericita, nu am cuvinte sa exprim ce si cum ma simt...zbor, sunt toata numai un zambet...radiez!!! Ce frumooooooos...la un astfel de inceput de an chiar nu ma asteptam.
  6. Cine a spus ca nu conteaza aspectul fizic deloc?!?! Am spus ca conteaza intr-o foarte mica masura, ceea ce exclude specimenele dizgratioase. Nu stiu nene cum sunt alti oameni, insa eu nu suport sa am in preajma oameni care s-au nascut tristi indiferent cat de chipesi sunt ei...prefer sa fiu inconjurata de oameni normali, nu atat de aratosi ca si cei din cealalta categorie, nici respingatori, dar veseli.
  7. sorina4u

    Cum te simti azi

    Cum ma simt?!?! Ma simt exact ca un pinguin dupa ce ma imbrac si ies afara...ma mai consolez ca nu sunt singura, ce plm ... azi am vazut o caruta de pinguini pe trotuarele din centru.
  8. Jur ca nu ocolesc intrebarea. Imi este cunoscut personajul insa doar asa ... moaca. Nu stiu cat de "haios" este, asa ca imi este greu sa ma exprim. De ce nu-l luam exemplu pe el: Nu este deloc un barbat atragator, uite ce urechi are ... si cum se stramba...INSA ... Probabil ca imi vei spune ca este actor si de aceea are succes. Ei bine, eu ma indoiesc de asta.
  9. De ce ai scris atat de mare, ai nervi pe Trolle sau crezi ca suntem chiori?!?!
×
×
  • Creează nouă...