Sari la conținut

ron.mathumas

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ron.mathumas

  • Dată Naștere 07.11.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

ron.mathumas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Multumesc pentru scuze. Si deci - mai stie cineva ceva de Ioana? A disparut, n-am mai vazut anunturi, nu mai este valabil numarul de telefon
  2. Anuntul din AT http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/ador-sexul-anal-nu-ezita-sa-ma-descoperi-blonda-elevata-stilata-plina-de_7118859.html poze false. Blonda aduce un pic cu pozele, dar evident nu este ea si evident este mult mai urata. Sa ma ajute si pe mine un membru mai vechi cu atasarea pozelor, din pacate nu ma pricep. Are si o colega, tot cu poze false, din anuntul de aici: http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/finalizare-orala-satul-de-poze-false-de-aglomeratia-din-saloane-de_7118657.html Colega (o bruneta) este destul de atractiva, cand este in lenjerie si pe tocuri arata chiar foarte bine, inalta si bine facuta. Am decis sa raman cu colega dar imi pare destul de rau. LOCATIE: blocul din stanga cafenelei Pink, bd. Decebal. Nota 7, un pic murdar, urme de talpi la baie si pe hol iar cearceafurile nu pareau schimbate de curand. Nu mirosea urat. Baia neingrijita, nu mi-au dat prosop, mi-au spus ca prefera sa nu dea decat sa le dea murdare ))) PRESTATIE: Nota 5. Nu m-a pus sa fac dus, insa ea a facut inainte. Dat fiind ca am avut dubii legat de igiena, i-am spus ca ne rezumam la oral. GFE 0, desi i-am spus ca asta imi doresc ea s-a repezit direct la oral si nu s-a lasat pana la sfarsit. FATA: Nota 7. Desi am descris-o mai sus ca fiind atractiva, sanii nu erau atractivi deloc (nici nu m-a lasat sa-i vad prea bine lol) ORAL: Nota 3, mi-a pus caciulita fara sa intrebe inainte, nu a facut decat sa pompeze fara sa se atinga de zone adiacente, OO etc. Jalnic. ANAL, NORMAL - nu stiu si imi pare bine HALATUL: 150 RON, nu merita.
  3. Imi cer scuze, dragilor, daca v-am deranjat cu recenzia mea. Sincer sa fiu, am scris recenzia exact asa cum am simtit ca trebuie si nu am nici timpul nici cheful sa stau sa invat reguli despre cum se scriu recenzii la escorte. Este cert un singur lucru - n-aveti decat sa nu mergeti - all the more for me... - fiindca, spre deosebire de voi, eu am fost si stiu ce am sa gasesc acolo. Bafta tuturor.
  4. Are si de ce sa fie revoltata. Am fost eu la ea, nu este la etajul 6 ci la etajul 3, asadar colegul care s-a dus la 6 a incurcat un pic etajele, probabil de emotie. Ioana este exact fata din poze, ba chiar un pic mai dulce si mai frumoasa. Foarte slabuta, sanii mici, dar asta se vede si in poze si pentru cei carora le place acest tip de femeie ea este perfecta. Apartamentul si baia extrem de curate, desi cam putin mobilate (iar patul aproape rupt ) Experienta in pat a fost de nota 8, dar nu din cauza ei ci din a mea, fiindca mi-a placut un pic cam mult ). Se pricepe la oral si este intr-adevar nimfomana - s-a udat natural din plin si se vedea ca isi cauta orgasmul, care parea destul de usor de obtinut. Nu am intrebat-o de anal, completez aceste detalii data viitoare cand trec pe la ea. In mod sigur ma voi reintoarce, dar de data aceasta pe canapea ) GFE nota 9, se pricepe la preludiu, ofera sarutari, este extrem de calda si primitoare. Intr-un cuvant, o recomand din tot sufletul.
×
×
  • Creează nouă...