Sari la conținut

tom_ford

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tom_ford

  • Dată Naștere 31.12.1978

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    cluj napoca

tom_ford's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

30

Reputație

  1. Am fost si eu la domnita. Eu zic ca, este ea in poze doar ca photoshopul si-a facut treaba. Cam cu 10 kg. Atitudine de kkt, parca era obligata sa ma suporte si pe mine prin preajma. Am achitat cei 200, timp in care butona pe un telefon, nervoasa, probabil pt ca tehnologia era prea avansata. Am cerut voie la baie...raspuns gresit!!! Daca vreau doar sa ma spal, n-are rost...ca are ea servetele umede. In ceput un ON, la care eu as fi vrut sa raspund cu o mangaiere, poate cu un oral, dar mi s-a spus ca nu am voie, sa stau lemn pe spate, sa o las sa isi faca treaba. Sculat soldat si imbracat rapid in costum. L a pozitia pe spate culcat, lemnu-i , lemn. Am pompat putin, dar se tot tragea, ca o doare. Am parasit locul accidentului, eu eram cel accidentat, cu încărcătorul plin si un gust amar de fraierica. Note: ON-7 NP-3 Igiena-4 GFE-1 Nu recomand. Ma intreb daca ne-a mers vestea de fraieri, de nu se mai termina cu tzepele astea. La Cj e PONTUL.!!!
  2. Nici eu nu am ramas. Se vad greutățile vieții pe fata si corpul ei. Dantura stramba si parca murdara. Daca a vazut ca nu vreau sa raman, a inceput sa vorbeasca urat. Nasoala!
  3. Am ajuns ieri la ea, pe strada Lunii, langa Hotel Tulip Inn. Nu are nici o treaba cu pozele. Este micuta de inaltime, si are cam 90 kg. Arata cam ca o bila. Nu am ni i o treaba cu grasele, sau plinutele, dar sa nu se tina manechine. Vroia sa ma lamureasca ca ea e in poze. Nu am ramas si cred ca ar trebui sa ajunga la De evitat...
  4. Salut futalai! Am fost si eu zilele trecute. Am contactat-o pe nr din anunt si in 20 de min eram la ea. Apartamentul este f frumos, bun pentru un party. Baia este curata si bine dotata, prosop curat si dush gel. Numele este Roxana si este cea din poze. Frumoasa si la fata si la corp. Eu ii dau nota 10, chiar este pe gustul meu.fund bombat, sâni bestiali si gura foarte senzuala. Oralul a fost neprotejat, dupa tratative si controlul de rigoare. Nu m-am abtinut si am inceput si eu un oral care cred a i-a placut si ne-am intors intr-un 69. Am inceput si normalul la care am schimbat mai multe pozitii.este foarte stramta si fierbinte.pacat ca nu face si anal, fundul ei bombat te face sa te gandesti numai la asta. Note:atitudine10 Oral 9 , nu a facut deep, dar s-a ocupat si de zonele adiacente. Normal 10 cu felicitari, parcaas fi facut-o cu iubita. Igiena 10 si fata si locatia. Eu o recomand, nu am intalnit de mult o escorta asa ok din toate punctele de vedere. Pretul a fost 450, am stat o ora si 10 min. si este fara regrete.
  5. salut futaciosilor...nu stiu cat de exigenti sunteti voi dar eu caut doar fete frumoase...sunt?
×
×
  • Creează nouă...