Sari la conținut

lapadusi

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lapadusi

  • Dată Naștere 01.01.1964

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Arad

lapadusi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Addyi, nu esti singurul care a patit asa cu ea. Si eu am patit-o si inca de doua ori.Altii mai norocosi au avut si experiente mai placute. Sincer la cum s-a comportat cu mine parca are ceva probleme fata. A vrut sa ma fraiereasca - suna in 10 minute,suna peste inca 10, acuma sunt la semafor..... si tot asa.
  2. Salutari, Am fost saptamana trecuta la domnisoara. Am sunat cu vreo jumate de ora inainte si am convenit pentru intalnire.Locatia este la UTA cum intri pe strada Cocorilor la un bloc mai vechi. Domnisoara m-a ghidat prin telefon pana la scara blocului. Locatia destul de usor de gasit. Domnisoara este mica de statura cu sani mari si cateva kg. in plus. Am platit 100 Ron pentru jumate de ora. Pretul pentru o ora este de 150 de ron.Am schimbat cateva pozitii si asta a fost tot. Una peste alta a fost o experienta medie nu mi-a parut rau de bani dar nici nu a fost ceva special. De revenit.
  3. Salutari, Am fost de mai multe ori la fata aceasta.Nu cred ca este cea din poze, Seamana dar nu cred ca este ea. Preturi 100 ron masaj,150 sex normal, 200 masaj + sex normal. Fata este mica la inaltime cam 1,65, slabuta aprox 55 kg, sani mici. Programarea a decurs ok intotdeauna. Sunam cu 30 minute - 1 ora inainte si conveneam o ora. Masajul de relaxare nu stie sa-l faca. Masajul erotic daca spui cum iti place il face ok. Sex normal. Cum o pui asa sta.Nu se implica prea mult. Doar niste gemete false. In rest schimba pozitiile cum vrei.
  4. Salutari, Dupa ce am fost de vreo cateva ori la vechea locatie de la nr. 39 m-am decis sa vizitez si noua locatie de la numarul 71 de pe aceeasi strada M. Eminescu. Rezervarea telefonica a decurs ok. Locatia este intr-o zona ferita de ochii curiosilor aproape de hotel Iris dar intr-o zona foarte luminata. Ajuns la locatie ma intampina 2 fete una slaba si inalta si una mai mica cu sani mari. Mi-au spus ca in putin timp vor mai fii disponibile inca 2 fete. Nu am mai asteptat si am ales-o pe cea mai mica. Urcat sus in camera,am mers la dus. Pe colidor m-am intersectat cu niste domni-cam nasol. Revenit in camera fata a inceput masajul foarte slab vreo 10 minute pe spate si picioare. Mai mult parca ma spala decat imi facea masaj. M-am intors pe spate si a continuat cu masajul erotic. M-a lasat sa o ating pe sani si pe fund doar...a zis ca ea nu accepta sa o atingi la p...a. Am platit 200 lei pentru ca era dupa ora 00.00. Toata actiunea a durat 30-35 minute cu tot cu dusuri(eu si ea).
  5. Gigolo 25 asa am patit si eu de 2 ori.Este neserioasa... Poate o face bine masaj,poate arata bine dar e neserioasa.
  6. Probabil o sa mai incerc o data.Dar ti-am spus am luat teapa de 2 ori cu programare facuta de ea cu 30 minute 1 ora inainte.
  7. Salutari, Sincer cred ca este o teapa fata asta. Am incercat sa merg de doua ori la ea. Stabilit EA ora iar cand am ajuns in zona Billa a zis ca a crezut ca este la alta ora prima data iar a doua oara ca a plecat in oras cu treburi. Halal respectarea programului.
  8. Salutari, Am ajuns astazi la acest salon. In trecut am mai fost in aceasta locatie de mai multe ori cand a functionat sub alte nume. Programarea a decurs ok, intelegandu-ma cu domnisoara ca ajung in 20 de minute. Cand am ajuns m-a asteptat doar o domnisoara disponibila. Dupa dusul de rigoare d-soara m-a asteptat goala pe pat. A inceput cu un masaj de relaxare bun vreo 15 minute dupa care a continuat cu masajul erotic... excelent. Locatie: 9 se ajunge usor pe str. M Eminescu. Din pacate strada este populata si astepti putin pana se deschide poarta.. Aspect fizic: 9 Satena, 1,65m, frumusica, sani mici, fund bombat, carne tare... Masaj: 9 Relaxant si senzual.Per ansamblu a fost foarte bine. Oral: Nu am discutat Normal: Nu am discutat Nota de plata: 100 lei pentru masaj Servicii: masaj P.S. Claudiu... mi-a fost specificat la telefon doar o finalizare nu mai multe dupa cum ziceai.
×
×
  • Creează nouă...