Sari la conținut

niconikolas

Serious Contributor
  • Număr conținut

    575
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre niconikolas

  • Dată Naștere 01.02.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti
  • Interese
    CARPE DIEM!

Vizitatori Recenți Profil

5.283 citiri profil

niconikolas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

235

Reputație

  1. Acum se afla in Bucuresti pe la gara de nord, raspunde la numarul asta....0790 632 216. Zice ca are 26 ani😂 dar vocea e de 50! Clar poze valse. Nu recomand deranjul! 100 fin cu 200 h
  2. Pentru cei care le place sa dea limbi nu recomand, te lasa doar pe clitoros si mult timp. Pentru celelate servicii si pentru aia care isi baga in cur diferite obiecte, poate merita! Eu nu mai revin!
  3. Daca ai vb si mai deontologic ce bine ar fi! Omul a spus ca a futut fara bani si eu am fut fara bani destule curve, unele s-au indragostit. In viata dai de multe surprize. Nici mie nu imi convine sa platesc guvizii, si am batut ceva guvizi de cand merg la curve.
  4. Baietii din valcea, ati dat in ea? Pozele sunt reale?
  5. Acum este in Militari Residence. Clar foloseste poze false!
  6. Poze false, o termibata in blocul nou de langa kaufland dristor. Nu face duș și e pe fast săgeata albastră! Nu am rămas și NU RECOMAND!
  7. Adtea sunt jegoasele alea de langa nufaru pe la Cora militari. Nu recomand!
  8. Femeie este pe repede înainte! Sunt mai multe fete în locație, mi-a spus meniul și apoi hai pa!😂😂😂😂 NU RECOMAND!!!
  9. Doua babe aproape de varsta pensionarii, una are dinte pauza, lipsa gaura. Cred ca pretul corect este 50 lei finalizarea. Sunt oribile cu poze false și multe numere de telefon. NU RECOMAND!!!
  10. cand o futeam eu pe doamna, tu te duceai la curve pe matasari!))))))))))))))))
  11. iNCERCATI SA NU-I MAI FACETI RECLAMA GRATUITA! FEMEIA LA ORICE CERE 50 PLUS, PENTRU SERVICII CARE AR TREBUI SA EXITE IN PRETUL CARE IL CERE LA FINALIZARE SAU LA ORA. SE GRABESTE, ASTEPTA SA TE TERMINE REPEDE SA PLECI, O DOARE IN PIZDA DACA ESTI SATISFACUT SAU NU. DE MULTE ORI NU ACCEPTA LA ORA, II CONVINE LA FINALIZARE, DEOARECE INTR-O ORA FACE VREO 4-5. IN VIZIUNEA MEA NU RECOMAND!
  12. Clientii nu-ti dau bani diferiti ca sa fii diferita! atata timp cat te platesc baietii, te conformezi sau il refuzi. CLIENTUL VINE SI PLATESTE CA SA PLECE SATISFACUT PE DEPLIN........ PRESTEZI SERVICII CONTRA COST, TE CONFORMEZI!
×
×
  • Creează nouă...