Masaj Erotic Sau Dominare Cu cele mai sexy fete

Descriere
Salonul de masaj erotic Red isi deserveste clientii de 13 ani . unii spun ca noi suntem cel mai bun salon de masaj erotic din Bucuresti. Noi te invitam sa iti faci singur o parere.
Daca te simti obosit si stresat vino sa fi rasfatat de fetele noastre. Lasa grijile la usa afara si uita de ele la plecare. Lasa-te sedus de atingerile senzuale ale fetelor noastre.
Suntem aici deoarece ai nevoie de noi, suntem rezolvarea tuturor fanteziilor tale și dorim să înlăturăm stresul acumulat ! Ce oferim noi ? In primul rând o echipa sexoasa și serioasă. Fetele au vârste pentru toate gusturile și forme pentru toate plăcerile! Cheia noastră este ca tu sa pleci cel mai relaxat om, când trupul este relaxat grijile de zi cu zi dispar.Tariful pentru 60 minute alături de ale nostre tandre “ RED GIRL’S “ incepe de la 150 RON in functie de tipul masajului dorit si include produse de calitate / muzica in surdina sa te lasi purtat de val si de RED GIRL care va fii nud si va fii acolo doar pentru tine si pentru plăcerile tale timp de 60 min ! Desigur avem si alte oferte ! Suntem localizați pe Sos. Mihai Bravu 203 , poți accesa waze/google maps SALON RED MASAJ si ajungi direct la noi direct in camera minunata alături de a noastră RED GIRL.
Rezervari si info:  https://salonred.ro/  
Email  Reservari : [email protected]
Rezervari telefonic si whatsApp  0765388559
  • 5954 Vizite