Sari la conținut

Cum sa nu ne lasam pacaliti de poze...


Afriq

Sal'TARE!

 

Spre marea mea parere de rau, chiar nu stiu daca postez la sectiunea care trebuie sau daca acest subiect a fost deja acoperit... daca gresesc, rog moderatorii sa ma ierte si sa mute postarea mea unde trebuie... Cred ca aici se pot gasi ceva informatii utile membrilor forumului mai la inceputul carierei si nu numai!

 

Deci...
Regula numarul unu este: feriti-va de poze mici. Pozele mici ascunde detalii, si defectele se ascund in detalii. Draga mea, daca esti superba, apetisanta, frumoasa, fotomodel de ce ai poze de 180 x 240 ? Cel mai varza aparat foto digital cumparat de la aprozar face poze MACAR de un megapixel.

 

Exista doar doua motive pentru care sunt pozele mici:

  • Le-a luat din alta parte (de pe net) asa mici.

 

  • Le-a micsorat intentionat, ca sa ascunda chestii.


In al doilea rand, oricat de buna ar fi o fetita si oricat de bune ar fi pozele, (aproape) in orice poza arata mai bine decat in realitate. Bineinteles, daca poza respectiva va avea o dimensiune respectabila, ne putem deja astepta ca discrepanta dintre poza si realitate sa nu mai fie catastrofala !

 

Daca o partida costa mai putin de 150 RON, e improbabil ca tipa sa-si permita poze de studio. Iluminare extraordinara, rezolutie, claritate. Din nou, cel mai probabil, nu sunt ale ei.

 

Ultima chestie, dar nu mai putin importanta: unghiul din care e facuta poza. Haide-ti sa punem problema asa: fetitele isi vor face mereu pozele din acele unghiuri care le avantajeaza. Si prin avantajeaza inteleg: le ascund defectele grosolane: burta, sanii lasati, celulita catastrofala de pe cur etc. Daca toate pozele pe care le-a afisat domnisoara sunt facute din acelasi unghi, inseamna ca din unghiul opus ar fi fost ceva gresit, care i-ar fi scazut vanzarile cu muuult !

 

Fetitele care poarta furou in poze, nu-l poarta pentru ca sunt pudice. Il poarta ca ascunda burtica de bere (care, in unele cazuri, ar putea sa devina un impediment mecanic pentru actul sexual) sau sanii care nu au absolut nicio fermitate. Tineti cont ca o pereche de sani care arata fascinant in sutien, se poate dovedi a fi o masa gelatinoasa … foarte putin atragatoare in absenta acestuia.

 

De asemenea, exista pozitii (de ex. tipa sta culcata) care ascund mai bine defectele decat altele (ex. stand in picioare sau in patru labe). Aceste pozitii sunt alese ca sa minimizeze impactul vizual negativ asupra clientului.

 

Referitor lafetitele care pozeaza in tot felul de pozitii ciudate in poze: clientii ar trebui sa le spuna la fata locului iacuma hai sa ti-o trag cum stateai in poza  ( eventual intr-o pozitie foarte incomoda)

 

Pe scurt, in pozele de pe site-uri, accesoriile, hainele unghiul, postura si rezolutia nu sunt intamplatoare. Toate spun ceva, toate dau informatii in plus. Pe care le poti afla si la fata locului, dar e mai bine sa le stii dinainte, fiindca la fata locului apare efectul aœsi-asa am venit pana aici, e tarziu, vreau sa ma fut, hai ca merge ! . Pe cat posibil, faceti o alegere informata dinainte sa plecati de acasa (de la nevasta) sau de la birou (de la secretara). Cand ajungeti o sa fie mai greu sa aveti mintea limpede si cand dupa ce dati banii din mana si  zarurile se considera a fi fost aruncate.

 

Pozele furate, se pot identifica cel mai usor dupa ambient... de cele mai multe ori, detalii cum ar fi prizele sau intrerupatoarele de pe perete trag rapid un semnal de alarma... chiar si peisajul mirific care se vede pe geamul din planul secund ne poate spune multe... Dar exista si motoare de cautare imagini (la care maestrul TARFU este un adevarat expert) cum ar fi google sau tineye care ne pot ajuta foarte mult...

 

Cei care ne sunt experti in identificare poate mai pot da o mana de ajutor...


Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat



Vizitator
Asta este acum închisă pentru comentarii

×
×
  • Creează nouă...