Sari la conținut

Casnica's Blog

  • intrări
    21
  • comentarii
    199
  • citiri
    253.072

Masturbarea inselare?


cassy

2.187 citiri

  

22 membri au votat

  1. 1. Este masturbarea inselat?

    • Da
      1
    • Nu
      22
    • Indecis
      0
    • Alta
      0

Pe parcursul discutiilor avute cu nenumarati barbati, deseori mi-au spus, ca ei considera, ca femeia de langa ei nu ar trebui sa se masturbeze ca de aia sunt ei langa ele, ca sa le satisfaca toate poftele. Priveau masturbarea partenerei, ca un fel de inselare, si chiar am simtit ca unii sunt chiar jigniti la ideea, ca partenera lor are nevoie si de astfel de activitati.

Ei se asteapta de la partenera sa le spuna, daca are nevoie de sex, considera ca pot satisface orice nevoie sexuala a partenerei. Intr-un fel se simt lezati in orgoliul lor la gandul, ca partenera de viata se si masturbeaza, desi ii au langa ele.

Sa va soptesc si un secret, cele mai tari partide de masturbare le-am avut cat eram casatorita, deseori am preferat sa decurg la aceasta metoda sa scap de tensiune, pentru ca aveam asigurat atingere extrem de tandra si mai multe orgasme. Masturbare isi are rol pozitiv intr-o relatie, cel putin asa vad eu. iti aduce si o binevenita schimbare, dar e cu totul altceva decat cand faci sex cu partenerul, sunt alte senzatii, iar cand o faci in fata lui, iar e altceva decat singura.

So, va provoc sa reflectati la subiectul propus de mine, si analizati-va la modul cel mai serios: ce simtiti voi, daca aflati ca partenera voastra de viata se masturbeaza sa zicem... frecvent.

 

 

Ps. Sarbatori fericite tuturor, si an nou cat mai aproape de perfectiune si cu muuuult sex condimentat :)

12 Comentarii


Comentarii Recomandate

Faptul ca partenera mea se masturbeaza nu il pot considera drept inselat. Mai bine sa faca asta decat sa isi caute satisfactia cu un alt barbat...

Insa cert m-ar deranja (ranit in orgoliu), intr-adevar, considerand ca este un semn clar ca eu sunt...nesatisfacator. Probabil ca as dori sa asist si sa particip la astfel de sedinte din dorinta de a invata ce ii place.

 

Si tie, Casnica, un Craciun imbelsugat in toate cele (material si sentimental), si un An Nou cat se poate de bun!

Link spre comentariu

Depinde cat de ichistat esti ca om.Daca gandesc cu propriul creier imi dau seama ca asa cum mie imi place sa ma masturbez uneori poate acelasi lucru este valabil si la ea.Daca las doar orgoliul sau "intelepciunea populara" sa gandesca in locul meu atunci nu ma mai masturbez nici eu.La faza cu orgoliul,ca nu sint capabil,pai simplu,vorbim si aflam ce-i place celuilalt astfel incat sa fie satisfactia reciproca.Doar ca asta presupune sinceritate...Iar daca masturbarea mi se parea tradare asta inseamna ca tocmai m-a inselat nevasta alaltaieri...cu mine.I-am tras un frecus intre picioare de am urcat-o pe pereti.E adevarat ca prefer sa o rezolv cu limba dar uneori si mana este buna.Iar daca o face singura tot imi spune,deci nici asa nu e tradare.E exact preludiul pentru o noua partida.

La multi ani si sarbatori fericite.

  • Like 1
Link spre comentariu

DA  MASTURBAREA  E  GROZAVA  MAI  ALES  CIND  O  FACI  IN  COMPANIA  PERSOANEI  IUBITE

Link spre comentariu

Daca nu ma masturbez nu ma simt bine. Imi face o foarte mare placere sa fiu privita in timpul masturbarii. Imi place reactia partenerului meu, sezul de dupa e mult mai excitant.

Link spre comentariu

Masturbarea, un subiect tabu care naste multe controverse. Ba ca e bine, ba ca nu si din cauza preconceptiilor si educatiei gresite sau din lipsa ei nu

stim ce sa mai credem.

 

Ma masturbez mai des decat fac dragoste cu sotia, asta inseamna ca o insel?

O facem si impreuna si e destul de excitant, din pacate sotiei ii este greu sa treaca peste anumite preconcepte legate de sex, cum ar fi si cunnilingus, parca s-ar simti vinovata ca se simte bine, ca-i ofer placere, considera sexul un lucru murdar...si nu e vorba de igiena, murdar=imoral, pervers.

 

Felicitari Casnica pentru felul de a gandi! Mi-as dori tare mult sa beau o cafea cu tine, as avea multe de invatat de la tine. Sa experimentez sexualitatea alaturi de tine ar fi un vis frumos!

Link spre comentariu

Pentru mine masturbarea este o senzatie unica...imi place sa o fac...ar fii incitant s-o fac impreuna cu cineva...totusi eu zic ca nu poate fii vorba despre de a insela prin masturbare...

Link spre comentariu

La această postare voi reveni cu un comentariu!

Timp să am,aÅŸ avea foarte multe de spus la toate postările tale!

Acum am descoperit blogul,tot acum te-am descoperit pe tine,dincolo de postările de pe diverse topice!

Ești o femeie deosebită!

  • Like 1
Link spre comentariu
×
×
  • Creează nouă...