Sari la conținut

Casnica's Blog

  • intrări
    21
  • comentarii
    199
  • citiri
    253.092

Daca ar fi...


cassy

1.798 citiri

... sa va alegeti in acest moment un/o partener/a pentru o relatie mai de durata, sau chiar mai mult de atat, ce calitati ar trebui sa aiba?

Postarea voastra trebuie sa contina macar o singura caracteristica privind fizicul, si mai mult ce tin de caracter.

Si macar un lucru, la ce ar trebui sa se priceapa partenerul/a. A, si uitati, ca deja aveti partenere, intrebarea e ipotetica.

 

 

Subiectul acesta chiar prezinta interes pentru mine, chiar doresc sa aflu ce isi doresc barbatii de la partenere.. na, poate in viitor o sa-mi doresc si eu o relatie, si trebuie sa fac o evaluare a "pietei". Am decis sa deschid inca odata subiectul pe blog, pentru ca pe topicul de pe forum aproape nimeni nu raspunde la subiectul propus pe mine, prefera sa chatuiasca, poate aici o sa pot avea si cateva raspunsuri clare.

4 Comentarii


Comentarii Recomandate

In ceea ce priveste idealurile mele, ti-am raspuns la "Discutii generale", dar vreau sa mai fac aici unele completari.

Pe de o parte, nu stiu cat de bine e sa te cantonezi cautand "femeia ideala", adica sa fii hotarat sa ai o relatie (iubire/casatorie) numai cu o femeie care corespunde unei tipologii prestabilite. Important nu e ca femeia sa arate intr-un anumit fel, ori sa aiba acele calitati pe care ti le doresti, ci sa aiba acele trasaturi de caracter care o fac compatibila cu tine. Totodata, o relatie presupune si arta de a accepta partenerului defectele pe care fiecare le avem.

Pe de alta parte, nu cred ca e foarte bine nici ca tu, femeie sau barbat, sa cauti sa te inscrii in alte tipare decat cele pe care ti le-a dat natura, singurele care ti se potrivesc, numai de dragul de a fi pe calapodul cuiva anume. Majoritatea barbatilor apreciaza naturaletea. Te rog insa sa nu intelegi prin asta ca trebuie sa fii absolut indiferenta la asteptarile partenerului, invocand principiul "cine ma vrea, ma place asa".

Am sa nuantez putin: daca tu esti o femeie voluptuoasa, ar fi gresit sa cauti sa ajungi la o silueta de manechin (te-ar faca sa devii oribila), dar nici sa nu iti controlezi putin greutatea, riscand sa ajungi la 120 kg, "ca tot ma iubeste". La fel, daca esti o fire romantica, visatoare, melancolica, nu cred ca trebuie sa incerci sa devii extrem de joviala si expansiva numai pentru ca astfel ai fi pe placul d-lui X. Vei obosi repede, iar el te va crede falsa. Mai bine incerci sa ii arati farmecul firii tale reale.

Link spre comentariu

Ca fizic sa fie ..atragatoare.

Sa fie flexibila, deschisa la chestii noi, negeloasa, atenta la nevoile partenerului cat si la aspectul ei fizic, sa ne intelegem din priviri ..
Sa se priceapa la sex si la gatit :)

Link spre comentariu

Pentru o relatie de durata, pentru mine conteaza foarte mult carcterul . Sa ne putem intelege , sa aibe o puternica influenta asupra mea. Si cand spun influenta, ma gandesc sa ma ridice , sa fie alaturi de mine in orice problema, in orice situatie ,sa ma poata ghida pe drumul cel mai bun. Intr -o relatie conteaza foarte mult intelegerea, respectul , socializarea intre cei doi parteneri. Asa vad eu lucrurile , "in spatele unui barbat de succes , sta o femeie puternica " . Pe urma vine aspectul fizici, sa fie placut pentru ochii mei, aste este tot ce conteaza. Si nu in ultimul rand, intelegerea pe plan emotional si sexual . Mai pe scurt,sunt 3 lucruri care conteaza pentru mine : 1. Intelegerea , Respectul si Comunicarea , 2. Aspectu fizica,sa fie reciproca , 3. Intelegerea pe plan emotional si sexual  .

Link spre comentariu

Am fost suficient de norocos sa intalnesc o data in viata - din pacate pasii nostri nu au fost sa fie pe acelasi drum - calitatea pe care mi-o doresc la o femeie: starea de bine in prezenta ei. 

 

Nu bat campii, nu vorbesc prostii. Mi s-a intamplat sa cunosc pe cineva langa care sa stau ore in sir, fara sa vorbim, sau vorbind nimicuri, uitandu-ne la televizor sau facand dragoste si fara sa simt plictiseala sau rutina doar dorindu-mi ca raman langa ea cat mai mult timp.

Link spre comentariu
×
×
  • Creează nouă...