Sari la conținut

x Blog

  • intrări
    41
  • comentarii
    32
  • citiri
    23.697

Amsterdam (vitrinele)


x the impaler

2.670 citiri

Aveam de ceva vreme fantezia de a vizita vitrinele din cel mai liber oras din europa si am reusit sa o bifez, chiar cu bifa dubla. Cartierul rosu e zona in care se afla vitrinele. Printre sex shopuri si tot felul de cluburi cu peep show, live show, muzee ale prostitutiei, sexului si alte inventii menita sa stoarca turistul de bani (nu le recomand, dupa parerea mea sunt o mare pierdere de vreme si evident si de bani) se afla celebrele vitrine, pentru care prostituatele platesc 80 eur ziua si in jur de 150 eur noaptea. Pe timp de zi sunt ocupate 40 - 50% dintre vitrine dar parca e mai placut ziua. Majoritatea vitrinelor populate nu se afla pe strazile principale sau pe canal ci pe stradelele laterale. Pretul este standard 50 eur/partida, dar pe "main street" partida inseamna 15 min, pe o straduta mai laterala era deja 20 min, iar spre cartierul chinezesc am primit oferta de 30 min. Depasirea timpului te duce la urmatorul tarif (70 - 100 eur) in functie de tupeul fetelor. Daca fata e spre sfarsitul programului si a avut o zi proasta face reduceri (30 - 40 eur partida sau mai mult timp, fantezii etc) Dezamagirea mea a fost ca nu am gasit deloc exotice (asiatice, mulatre). Acum marea majoritate sunt est europence - evident multe romance. Daca va plac discutati cu cele care bat in geam sau isi dau chilotii la o parte cand treceti prin dreptul lor (e semn ca sunt dispuse sa negocieze). Eu am primit oferta la 25 eur de la o unguroaica draguta, dar am zis pas (avea solduri late tip ceapa - nu-i pe gustul meu). Atentie sunt si vreo doua locatii cu lady boy.
E usor sa discutati cu fetele. Daca va opriti in fata vitrinei veti constata cu surprindere de multe ori ca vitrina e de fapt usa (are clanta doar pe interior). Un dobitoc s-a oprit sa faca poza cu tel crezand ca fata nu poate iesi la el si a ramas mut de uimire cand aia a deschis usa, i-a smuls tel si l-a facut tandari. In cele mai multe cazuri camaruta de lucru e chiar in spatele vitrinei. Fiecare e dotata cu o foarte mica baie si un pat/saltea de actiune. Desi era un prosop de fiecare data eu am preferat prosop de hartie. Am incercat o bucresteanca (avea un corp superb iar dupa trasaturi parea a fi corictura de asiatica cu european) - 50 eur dtd 24 min. Am discutat inainte ca nu accept taxe suplimentare decat daca depasesc 30 min. Foarte placuta experienta oral scurt, 69 desi nu prea fac asta la curve, era foarte curata si avea un gust proaspat, doggy si terminat in misionar. Dupa vreo 10 min de la inceputul actiuni cineva a batut la usa (exista usa intre cabine!!!). Fata nu a reactionat nicicum asa ca am strigat un "fuck off" si mi-am vazut de treaba. Pt ca vorbea impecabil engleza abia la imbracare am intrebat-o de unde e si am inceput sa radem cand am descoperit ca suntem romani. Cu ocazia asta am mai stat 5 min de vorba in vitrina. Lucreaza de 8 ani in Amsterdam deci nu-i de mirare ca e profesionista.
A doua incercare a fost o blonda subtire cu niste sani foarte fragezi. Vorbea prost engleza. Dupa accent presupun ca era rusoaica/ucraineanca, in orice caz rusofona - n-a vrut sa spuna. Cand m-am oprit in fata vitrinei s-a inrosit si s-a intors cu spatele, dar am batut in geam si a deschis. Era doar tunsa jos, scurt, dar pe labii nu avea par deloc cred ca natural (n-am vazut semne de epilare). Presupun ca era incepatoare, spre deosebire de romanca care era doar profesionista asta s-a excitat rau. Aici n-am negociat nimic pt ca dupa ce mi-a comunicat pretul standard 50 eur am intrebat "how long can we spend together?" si mi-a scris cu degetul pe oglinda 30. In timp ce ma dezbracam s-a pus in genunchi in fata mea cu un prezervativ in mana. Presupun ca vroia sa-mi faca oral. I-am luat prezervativul, mi l-am pus singur si am ajutat-o delicat sa se puna capra pe pat. A scos un mic strigat de uimire cand in loc de pula s-a trezit cu o limba intre buci. Nici nu mai stiu exact ce am facut dar la un moment dat eram in picioare cu ea in brate (cred ca avea max 45 kile) si era sa ma rezem de vitrina la care fata mi-a zis: don't go to street. Am avut orgasm impreuna, eu asezat pe coltul patului cu ea in brate, cu o o tata in gura si strangandu-i funduletul... Nu mai tin minte daca am reusit vreodata asa ceva cu o escorta... Sigur am avut mai multe prietene si amante cu care nu m-am sincronizat atat de bine de la prima intalnire.
De fiecare data mi-a luat mai mult de o ora cautatul. Cred ca am trecut de cate 3 ori pe la fiecare bordel pana am decis. Daca vedeti perdele trase merita sa reveneti la locatia respectiva - e posibil sa fie vreo frumusete ocupata Daca cabina e goala perdeaua e deschisa. De fapt imi propusesem 3 zile de futut in vitrina, dar in a treia zi n-am gasit nimic care sa ma starneasca si bolnda pe care as fi revizitat-o bucuros n-a mai aparut.
Atentie, oferta e diferita intre zi si noapte. Sunt foarte putine cele care presteaza si ziua si noaptea. Se pare ca peste zi sunt cele mai civilizate Clientela de zi e formata in special din turisti care intre doua obiective se opresc la o relaxare sau pur si simplu vad in vitrina o fata careia nu-i pot rezista. Pe tura de noapte predomina petrecaretii (multi englezi) care merg bauti, afumati... si in general sunt clienti dificili.
Cartierul rosu e chiar in centru. Din piata Dam o luati prin dreapta monumentului si aveti de mers pana la primul canal ( cam 200 m). Mai este unul mai mic in sens opus (intrebati). Daca vreti sa aflati informatii despre diverse obiective cel mai bine m-au indrumat baietii cu biciclete care fac livrari (ii gasiti peste tot)

  • Like 8

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

×
×
  • Creează nouă...