Sari la conținut

x Blog

  • intrări
    41
  • comentarii
    32
  • citiri
    23.744

Banc autentic ardelenesc


x the impaler

679 citiri

De fapt e o intamplare la care am fost martor ocular da mi se pare buna de banc.
Povestea se petrece intr-un sat de munte din Ardeal deci e cu moti bancul. Erau doi tarani Ion si Gheorghe.... culmea ca unul din nume e real dar nu va spun care.
Ion pe la 30 de ani cu o nevasta ceva mai tanara si cam frumusica, Gheorghe pe la 40 si ceva avea o fata studenta la Cluj - frumusica foc.
Astia doi se dusmaneau de mult fara, sa mai stie nici ei de la ce au pornit, ca daca-i intrebai pe fiecare in parte auzeai alta poveste nu doar alta varianta cum se intampla de obicei.
Coliziunea celor doua parti la care am fost martor s-a intamplat ziua in amiaza mare, evident in fata bufetului (food court-ul satului, bar si cafenea, all in one :laugh2 pentru astia mai tineri care nu cunosc viata rurala). Deci se intalnesc cei doi vrasmasi si evident ca nu se pot abtine. In momentul in care eu mi-am dat seama ca se intampla ceva remarcabil discutia ajunsese cam in urmatorul stadiu:
Ion: Ba Ghorghe, ai vazut cerceii aia cu perla pe care-i poarta fica-ta cand se imbraca elegant?
Gheorghe: No si ce-i cu ei? Vrei sa zici ca i-o furat de la nevasta-ta?
Ion: Nu ba... io i-am dat, anu trecut dupa ce am futut-o a doua oara langa padure, ca de aia ii place asa mult sa sa se plimbe...
Gheorghe: Ba, eu pe nevasta-ta am futut-o acum o saptamana. Si stii ce i-am dat ma?
Ion: Ce i-ai dat ma?
Gheorghe: No... las ca meri tu la doctor si o sa afli :laugh2

  • Like 3

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

×
×
  • Creează nouă...