Sari la conținut

x Blog

  • intrări
    41
  • comentarii
    32
  • citiri
    23.697

Parisul.... orasul iubirii (ilegale)


x the impaler

639 citiri

Pe scurt, la Paris e ilegal sa futi pe bani. Nu-i nici un bai ca parizienii nu-s fanii legii deci fut la greu contra cost. De altfel si fura la greu si fac multe alte chestii. La faza cu furatul conationalii nostri nu se dau in laturi sa-i ajute. Prosperitatea trebuie exportata, repatriata.... Avem reprezentanti care muncesc din greu la alba-neagra in zona turnului Efel. Altii mai putin dibaci sau curajosi fura in metrou - fiecare dupa posibilitati si cat il ajuta capul. Cert este ca ai nostri lupta din greu sa repatrieze ce scot frantujii cu multinationalele de la noi. Deci in globalizarea asta lupta fiecare cum poate sa fure resursele celorlalti.
Prostituate romance n-am gasit spre stuefactia mea insa ai de unde alege cam orice rasa sau nationalitate iti trece prin cap. Daca in zona Moulin Rouge-ului prin "saloanele de masaj" am vazut mai mult asiatice pe strada erau cam toate natiile. Cea mai hot zona este Rue Saint Denis din cate am vazut. Treaba se desfasoara cam in halul urmator. Ziua damezele stau mai mult pe bulevardu paralel, Sebastopol ii zice. Chinezoaice, vreo 2 mai ofilite, una tanaruta, ceva negrese umbla ele saracele prin zona unele mai sexy imbracate, altele mai casual, care cum, dupa posibilitati. Seara se aduna cohorte de negrese in capatul dinspre Strasbourg. Am primit oferta de la o araboaica imbracata traditional 70 eur. N-am intrebat ce se da la suma aia. Frumoasa fata dar totusi sa futi o araboaica de pe strada mi se parea cam riscant. Daca o vedeam in vitrina la Amsterdam sau intr-un cadru cat de cat organizat sigur marcam. In statia de autobus in capatul dinspre Strasbourg niste negrese foarte sportive. Vreo 5 buc. Le antrena de zor politia. Cand se apropia o masina alea fugeau. Politaii stiau ca n-au nici o sansa sa se puna la fuga cu ele, asa ca gazelele reveneau in 5 min. Una a venit la mine. I-am spus frumos: I can speak just english. Aia mica si neagra: Great, me too. N-am mai scapat. Frumoasa gazela, desi avea un nas cam turtit. Fata era taman din Ghana si ajunsa recent la Paris. Taxa 100 eur/h la hotel. La hotelul meu, ca ea nu are locatie. Hotelul meu - ocupat ca nu eram singur. Daca o iei pe Saint Denis, spre Hale, adica in jos spre Sena, pe stanga dai de Love Hotel. Hotel pt adulti care inchiriaza camere tematice cu ora, daca ai nevoie de o ambianta mai sexy. Accesul e printr-un sex shop, deci hotelul este adults only. Numai ca in noaptea aia prima camera disponibila era peste doua ore jumate -Valentines... fuck. Solutia a venit tot de la partenera supercolorata. Stie ea un gang unde nu sunt locuinte sau camere de suraveghere. Si iaca asa am futut o antilopa foarte inchisa la culoare fara sa ma pot bucura de toate farmecele ei in voie. Conditiile n-au fost foarte ostile pentru ca temperatura era accesptabila, dar mobilierul constituit dintr-o masuta, scara de acces la etaj si balustrada nu mi-au permis sa o tavalesc cum m-as fi dezlantuit intr-un pat.
Oricum am testat mai multe pozitii, care mai de care mai interesante. Fata avea un smoc de par sarmos, clitoris mare si niste labii foarte negre. Pe labii nu prea avea par. Cand se desface scoica si iese la iveala rozul, parca se face lumina. Sanii foarte frumosi, din aia conici cu sfarcuri ascutite si erecte. I-am scos de vreo doua ori de sub bluza cand stateam pe scari cu ea infipta in brate si m-am jucat putin.Am futut vreo 20 de min dupa care am pus-o sprijinita de balustrada si am terminat pe la spate. Complimentul ca sunt bine dotat l-am primit cu placere de la o negresa desi nu stiu daca conationalii ei fac parte din categoria negrilor cu scula mare. Igienizarea a constat in scuturarea reciproca de praf. Normal ca nu am platit 100 de eur pt pozna asta. Cand am mers sa prospectam "locatia" am negociat din mers. Ea a oferit din start 50 eur, eu am propus 30 si am platit la final 35. N-a avut sa-mi dea rest decat 15 eur la hartia mea de 50. Daca vreti sex in zona aia rezervati din timp o camera. Desi sunt multe hoteluri "ieftine" 50-80 eur insemana ieftin in Paris sansele sa gasiti o camera libera la plesneala sunt minime. Fiind ilegal fenomenul, normal ca e plin de pesti si poate fi periculos. Eu cu fata asta am umblat vreo 20 de min cautand hotel timp in care am verificat discret daca suntem urmariti si n-am vazut nimic suspect. Totusi stiu ca m-am cam riscat. Poate revin si cu un alt episod daca nu uit pana gasesc timp de scris....

  • Like 3

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

×
×
  • Creează nouă...