Salt la continut


Prieteni Buni:
* * * * * 4 voturi

Bunatati de la bunica (lu' Stefan cel Mare)

Postat de andreipr, 09 March 2018 · 529 Vizualizari

Dau pe Google de site-ul ăsta şi-mi zic să văd ce mai fute românaşul.
Întâi mă bag pe anunţuri, să vizionez marfa. Pfoai... sunt ca o ştampilă! Diferă doar culoarea tuşului. Adică telefonul de contact. Toate textele sunt ca şi copiate. Plate, tehnice, lipsite de orice vlagă economică sau imaginaţie minimalistă. Până şi pozele sunt identice, la câteva anunţuri diferite...

 

Chiar să nu iasă niciuna din corzi? Măh, păi şi să aibă toate doar două clase primare, tot trebuia să se trezească una şi să dea 3 lei unui student la marketing, să-i lege 15 cuvinte coerente şi cu lipici la client... Nu ăsta e secretul meseriei? Să agăţi cât mai mulţi clienţi? Ei bine, reclama este primul cârlig!
Cel mai mult îmi place precizarea imbecilă, găsită în mai mult de 5 anunţuri, "Am 1,70 înălţime, fără tocuri".
Wtf? Dacă mă întreabă cineva câte kg am, spun că am 2.780, cu tot cu maşină?!?

 

Deci la cuvinte stăm greu... Hai să vedem poze!
Stiletto de culoare neagră, cu talpă de 5 cm (ca să nu se murdărească pe bombeu de noroi sau ceva, că altă logică nu văd), la 90% din oferte. Or fi aceiaşi?
Poziţia standard, sprijinind perete, s-a mai estompat şi acum predomină hop în pat cu curu-n sus. La fel predomina "am şters tatuajele din poze, să nu fiu recunoscută" ori feţele blurate. C-or fi 2-3 fugite d-acasă, ai căror părinţi habar n-au cu ce se ocupă, mai înţeleg... Dar toate? Băi nene, ok... nu arăţi de miss. Dar cine naiba vine la futut pe 100 de lei şi vrea moacă de Hollywood?!?
Pe client îl interesează acareturile, că d-aia vrea poze cu cur, craci, sâni, pizdă şi gură. Aia fute, aia îl interesează.... logic.
Şi m-a mai şocat zgârcenia de poze. Ca şi cum vreau să-mi vând casa, dar pun doar două poze, cu boilerul şi cu clanţa de la pod. Puneţi-vă naibii poze reprezentative, că aia vindeţi! Ori apucaţi-vă de croşetat/ cules căpşuni/ îngrijit bătrâni.

 

Pe de altă parte, cum e să stabileşti cu prestatoarea ora x, preţul y, locaţia z şi să-ţi vină o moacă d-aia de-ţi trece şi junghiul, nu numai cheful de coţcăială... Când cumperi mere din piaţă, îţi arată doar codiţa?!? Descoperi că-s putrede abia când muşti din ele?

 

Cum arată fetele, e treaba lor. Pentru fiecare gen există clienţi. Nu e nevoie de comentarii imbecile "bă, da' eşti grasă", sau "cam trecută, puşa". Îţi place? Cumperi. Nu? Taraba următoare.
Iar reversul medaliei e reclama mincinoasă.... că cică-s multe care pun poze de când aveau cu 20 de kg mai puţin, sau cu 10 ani în minus. Când îmi vând maşina veche de 5 ani, pun poze făcute la cumpărare, în showroom?!?

 

Ideea unui site care să cureţe mizeriile din domeniu este aplaudabilă. Dacă asta-şi doreste acest site, nu prea reuşeşte. C-o fi vina mai mult a userilor, nu ştiu dacă e o scuză suficientă. Cert este că aici se strâng clienţii fideli ai acestui gen de prestaţii, deci un feed-back corect şi coerent ar fi binevenit. Să descurajeze ţepele gen "cumperi geacă de piele naturală şi primeşti mănuşi de piele ecologica", sau "te tocmeşti pentru o oră de masaj şi primeşti 10 minute de gâdilat în talpă".
C-or fi şi ţepe în sens invers, de la clienţi care nu achită serviciile primite, e strict vina prestatoarelor. Prima lor grijă, când se apucă de produs bani, este să se asigure că îi produc, nu că fac muncă benevolă în sprijinul comunităţii.

 

M-am bucurat să aflu că mai toate practică sexul protejat. Nu c-ar garanta cauciucul ăla că nu iei nimic, dar măcar mai reduce statisticile.

 

Părere pe scurt şi la cald. Destinată celor care le pasă. Pentru detalii, bălmăjiţi ceva la comentarii.  • 1Ai dreptate, dar vizavi de anonimitate... stii si tu cum sunt privite de societate. Pana si cei ce apeleaza la servicii o fac in privat si apoi multi le denigreaza in public. Si pe mine ma mira platitudinea descrierilor, aceleasi clisee, gen nu raspund la sms si la apeluri private, de parca nu e o chestie stiuta. Interesant e ca am apelat la o doamna si datorita unui singur cuvant (rar intalnit) scris acolo. N-am fost dezamagit. 

    • 0

Ultimele intrari

Ultimele comentarii

useri care vad blogul

0 utilizatori, 0 vizitatori, 0 useri anonimi

Taguri

    Ultimii vizitatori

    Cauta in Blogul Meu

    Categorii