Sari la conținut
  • intrări
    15
  • comentarii
    59
  • citiri
    16.595

2013....LA MULTI ANI !!!! MULTA SANATATE, BUCURIII SI MULTE REALIZARI..:*


loredana_lorry89

786 citiri

blog-0010014001356969091.jpgAnul 2013 se apropie cu repeziciune si acum este momentul sa ne face

Sa fim veseli si plini de speranta ca anul care vine va fi si mai bun decat cel care se incheie! Urarile de Anul Nou sunt un prilej de a-i bucura pe cei din jur si de a le impartasi gandurile noastre bune!

 

 

La aceasta cumpana dintre ani, lasa sa treaca prin fereastra sufletului tau, magia sarbatorilor, lasa-te cuprinsa de fericire si bucurie si ramai asa pentru tot restul vietii! Fii raza mea de soare si lumineaza-mi aceasta trecere, vino cu mine in lumea dragostei fara sfarsit! La multi ani!

 

 

 

Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere! La multi ani!o viata implinita si fericita! La multi ani!

 

 

 

Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in Noul An si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. La multi ani!

 

 

 

Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărÅ£it cu restul. La Multi Ani ÅŸi Un An Nou Fericit!

Bucuria vine din lucruri mărunte... LiniÅŸtea vine din suflet... Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre...! An nou fericit!

 

 

 

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinÅ£ele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

 

 

LăsaÅ£i o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.

 

 

LA MULTI ANI !!!! 2013...:) :rockettes-1 :ellao :ellao :ellao :X :X :X :husband-and-wife :luxhello :pompomgirl: :pompomgirl: :pompomgirl: :pompomgirl: :pompomgirl: :pompomgirl: :pompomgirl: :pompomgirl: !!!!!!!!! :* :* :* :* .

3 Comentarii


Comentarii Recomandate

×
×
  • Creează nouă...