Sari la conținut
  • intrări
    7
  • comentarii
    11
  • citiri
    44.538

admin hot angels

1.779 citiri

blog-0243515001366960008.jpgSalonul de masaj erotic Thai Passion a fost special deschis pentru domnii rafinati, eleganti si fara inhibitii.

Salonul are un decor deosebit, special creat pentru a va destinde. Decorurile folosite au fost special alese pentru ca atunci cand veti intra in incinta salonului de masaj erotic, sa aveti impresia ca ati intrat intr-o mica imparatie. Una dintre culorile folosite este visiniul. Aceasta culoare confera o atmosfera de romantism, euforie si farmec. O alta culoare folosita in decorul peretilor este movul, se stie bine ca aceasta este o culoare regala, ce reprezinta luxul, bogatia si sofisticarea si iti da senzatia de pasiune si romantism. Specialistii spun ca aceasta armonizeaza si echilibreaza ratiunea si intuitia omului.

Auriul, culoarea elegantei, bogatiei si rafinamentului, a fost special aleasa pentru a va simti ca niste adevarati regi. Verdele iti da senzatia de liniste, relaxare, meditatie, echilibru si siguranta. De asemenea, specialistii spun ca aceasta culoare faciliteaza deconectarea nervoasa. Designul celor cinci camere ale salonului de masaj erotic, a fost special creat in asa fel incat dumneavoastra sa va puteti deconecta de la viata citadina si va bucurati pe deplin de cel mai senzual si electrizant masaj erotic. La Thai Passion vei avea ocazia sa-ti dai frau liber imaginatiei, te vom ridica pe culmile placerii....da, la noi te vei simti ca un rege...un rege caruia toata lumea ii va face pe plac si i se vor indeplini pana si cele mai ascunse dorinte. Fetele din imparatia artei erotice te vor extazia cu soapte tandre si atingeri senzuale.

Maseuzele din cadrul salonul nostru de masaj erotic au fost bine intruite de maisti in arta masajului erotic. Am avut grija ca acestea sa invete cele mai bune metode ale masajului erotic. Acum, acestea sunt capabile sa va duca pe culmile placerii, sa va faca sa uitati de toate grijile cotidiente. Mintea ta nu va mai avea control asupra corpului, pur si simplu vei geme de placere si iti vei dori ca minunatele clipele petrecute alaturi de maseuzele noastre sa fie nesfarsite. Pasiunea, erotismul si relaxarea sunt cuvintele ce ne caracterizeaza.

Daca doresti sa ai parte de senzualitate, pasiune, erotism si relaxare, nu trebuie sa faci nimic deosebit, trebuie doar sa ai curajul necesar de a ne vizita. Poti veni si cu prietenii tai daca vrei sa le faci o surpriza deosebita, cu siguranta iti vor multumi. Noi te asteptam oricand, niciodata nu ne vei deranja, vei fi tratat ca un rege indiferent de ora la care te vei hotari sa vii pe la salonul nostru de masaj erotic Thai Passion.

Locatie si contact

Telefon: 0730.22.22.60

Adresa: Str. Prepelitei nr. 8

GPS: 44.444489,26.117245

 

http://www.erotic-masaj.ro/layout/map/Thai-passion.gif

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

×
×
  • Creează nouă...