Sari la conținut
  • intrări
    7
  • comentarii
    11
  • citiri
    44.538

admin hot angels

1.973 citiri

blog-0144222001366960343.jpgRafinament, lux, senzualitate, profesionalism, masaj erotic de calitate si cu siguranta multe alte surprize, cam asta as putea sa-ti spun pentru inceput despre salonul de masaj erotic Vip Zone.

Cine nu doreste sa se simta ca un VIP? Un VIP ce nu este vanat de paparazzi, pentru ca, discretia este cuvant de ordine pentru noi. Vei putea sa-ti dai frau liber imaginatiei si sa faci tot ce-ti trece prin cap, precum un star. Nu te vom lasa sa fii cuminte sau sa te simti inhibat.

Zeitele salonului de masaj erotic Vip Zone au puterea de a te fermeca si de a te face sa nu mai fii stapan pe gandurile si gesturile tale. Asa cum spune chiar si numele salonului, acest salon este o zona a VIP-urilor. Design-ul salonului este rafinat si luxos, acesta a fost decorat de profesionisti.

Am dorit un design minimalist, nu am dorit o atmosfera incarcata. Am folosit culori precum mov, alb si rosu. Usile celor sapte camere de masaj erotic au culoare wenge, una dintre cele mai elegante culori ce iti inspira rafinament, eleganta si lux. Inca de la intrare veti fi intampinat de eleganta si rafinament, culoarea predominanta a receptiei fiind movul. O alta culoare folosita in cadrul salonului de masaj erotic este albul. Puritatea acestei culori exprima erotismul rafinat. Am folosit, de asemenea, si culoarea rosie care este culoarea erosului, a pasiunilor ardente, a focului si a fortei virile.

Da-ti frau liber imaginatiei si intra intr-o atmosfera provocatoare si in acelasi timp plina de mister alaturi de nimfe atragatoare ce te vor elibera de stresul cotidian, de toate acestea poti avea parte doar la Vip Zone. Maseuzele noastre sunt calificate in arta masajului erotic, prin atingerile lor vei avea posibilitatea sa te desprinzi de realitate, lasa-te purtat de val, si nu vei regreta ca ai facut acest lucru. De masaj obisnuite poate ai parte in fiecare zi sau noapte, dar de un masaj erotic facut de o profesionista cu siguranta nu. Pentru ca doar aici arta se impleteste cu profesionalismul, am fost nascuti sa-ti oferim doar servicii de calitate, vei intelege ce inseamna cu adevarat masaj erotic.

Masajul erotic nu are nicio legatura cu masajul normal, pentru ca acesta este menit sa starneasca simturile si pasiunea si in final sa se termine cu un orgasm exploziv. Trupul tau va zvacni de placere, vei avea impresia ca traiesti intr-o lume feerica. Iti vei aduce cu placere de nebunaticele noastre zeite.

Locatie si contact

Telefon: 0734.00.00.93

Adresa: Bd-ul Mihail Kogalniceanu nr. 20

GPS: 44.434561,26.083492

 

http://www.erotic-masaj.ro/layout/map/Vip-Zone.gif

1 Comentariu


Comentarii Recomandate

Salutare!

Revin cu o recenzie pe care trebuia sa o scriu de mult, dat fiind faptul ca am fost de mai multe cu Ania din Vip Zone si chiar a meritat

 

Salonul: Vip Zone ( in opinia mea cel mai bun salon Hot Angels , daca vorbim de igiena si dotari)

Maseuza: Ania â€“ 150Lei / 60minute

            La profilul ei de pe Site scrie asa:

Maini- nota:8
Sani- nota:8
Abdomen- nota:8
Picioare- nota:8

Masaj relax: 8 

Masaj body: 8 

Masaj erotic: 8 

 

      Tin sa contrazic conducerea. Pentru masajul de relaxare fata merita 10 cu felicitari, din punctul meu de vedere. Eu in principal pentru asta merg la ea.

      Cand ne-am intalnit prima data i-am cerut sa-mi faca masajul mai apasat, asa cum imi place mie si am avut o surpriza de proportii. Fata are niste maini ferme si masajul ei de relaxare este extraordinar de bun. 

      Daca-i spuneti sa faca apasat o sa constatati ca ea face masaj sportiv si se vede ca ii place sa faca asta. Chiar munceste pana o trec transpiratiile.

      Cred ca aplica toate tehnicile posibile in cadrul acestui masaj (foloseste manutele, antebratele, gambele). La cerere se urca si cu gambele pe spate si aplica un masaj extraordinar pe muschii care sustin coloana. Bineinteles ca eu i-am cerut asta si am fost foarte multumit.

      la finalul masajului de relaxare pe care mi-l aplica mie, respiratia ii devine grea din cauza efortului, ceea ce pe mine chiar ma excita si astept cu nerabdare masajul body.

 

            Masaj body foarte bun. Se misca extraordinar si foloseste foarte bine dotarile pentru toate zonele erogene.

 

            In privinta eroticului a fost corecta si mi-a aplicat tehnicile descrise la profilul ei, fara a avea pretentii la sume suplimentare. Nu a pus picioarele pe penisul meu pentru ca nu i-am cerut asta.

            Deci si aici nota 10, ar putea sa dea lectii mimozelor din Jade Palace (alea de 200 de lei - se stiu ele), care cer cu nesimtire, minim 150 lei in plus, pentru astfel de tehnici.

            Finalizare foarte buna cu manutele si dupa aia sterge cu mare grija ciucurelul pana cand nu mai ramane nici urma de sperma.

 

 

Loc:9 – igiena si curatenie foarte bune 

Aspect : 9

Masaj relaxare: 10

Masaj body : 9

Finalizare : 10  

GFE : 10

Cost : 150 + ceva

 

De revenit !

P.S. Daca-i cereti masajul de relaxare pe care l-am cerut eu, veti simti la finalul sedintei cum va vibreaza placut fiecare centimetru de pe spate, fund si partea dorsala a picioarelor. O senzatie extraordinara !!!

Link spre comentariu
×
×
  • Creează nouă...