Sari la conținut
  • intrări
    5
  • comentarii
    2
  • citiri
    1.869

Obsesia pentru femeia perfecta!


carpe_diem

710 citiri

   În fiecare zi îmi pun întrebarea ce e perfecțiunea? Clar o fi relativa îmi zic! Atunci ce e femeia perfectă? Poate fi un ideal!

   Nu-mi aduc aminte exact care a fost prima persoană pe care am vazut-o când am deschis pentru prima oară ochii. Unii zic mama! De ce nu avem discernământ din prima clipă în care ne naștem? Cu sigurantă, daca am avea, mama ar fi prima femeie perfectă! De la ea Învățăm adevaratele valori în viață. O căutam apoi în toate femeile pe care decidem sa le cucerim. Uneori reușim, alteori nu...tot timpul în căutarea femeii perfecte, încercam sa ne erijăm în cuceritori! Poate că noi suntem cei cuceriți😁.

   Am trecut prin multe experiențe de viață de-a lungul timpului. Am iubit, am fost iubit, încă iubesc ( și înca cât😁). Tot timpul am căutat femeia perfectă! Am fost sigur că am gasit-o când m-am căsătorit! Femeia langă care am ales să îmi petrec viața! Atât de frumoasă și inocentă, cu un corp armonios și un zămbet ucigător, această femeie mi s-a daruit întru totul! Invidiat de toată lumea am mers cu capul sus în multime, mândru că am la bratul meu asemenea femeie. Sacrificiul suprem a fost, după părerea mea, când a decis că își doreste să-mi facă un copil. O dovadă mai mare de iubire nu cred că există! Parte din mine și din ea, să ducă mai departe miracolul vieții. Din clipa aia a devenit mamă! Femeia perfectă de care vorbeam la început.

   Am avut slăbiciuni de-a lungul vieții, întruchipate în femei frumoase, multe din ele blonde, cu ochi albaștrii și nu numai, în care am încercat sa caut perfecțiunea! Am găsit-o într-o femeie care, culmea, era apropiata familiei! Prietenă chiar cu femeia din viața mea. Privirea ochilor de un albastru azur m-a cucerit! Obraznică privire😁! Înca mă intreb de ce m-a privit așa. Și eu, ca prostul am răspuns privirii cu un zambet! Am inceput sa o zugrăvesc în femeia ideală! Clar femeia ideală are 1.70, e blonda și are ochii albastrii😁,zveltă ca o amazoană ce te îmbie să porți lupte neîncetate! Aș putea scrie în foarte multe pagini această experiență dar nu o fac...eu înca sunt în căutarea femeii perfecte! 

   Sunt femei care îsi pun amprenta cumva în viața mea! De la părul negru, delicat la atingere , la blondul bucălat, toate mă atrag ca un magnet! Poate ca sunt îndrăgostit de idealul în sine! Caut perfecțiunea în femeie deși eu nu sunt perfect! Tot ce stiu însa este că, atunci cand o găsesc, nu o las să-mi scape până n-o iubesc!😁

 

  • Inimioara 1

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

×
×
  • Creează nouă...