Sari la conținut
  • intrări
    2
  • comentarii
    4
  • citiri
    2.048

Conținut media & Stories


Video Fetish Legs Ass PussyLOVER
https://stars.avn.com/vistantric


VisTantric Erome videos&Foto
https://www.erome.com/a/s9kYHlc1

Text♥︎VisTantric♥︎

▪︎Dap, nu fac prea des liveuri....cineva a plătit sesiunea iar altcineva venea spre borcanul cu miere, la 9 dimineața in timp ce îmi serveam cafeaua am primit limbutele binemeritate.Apoi i-am făcut eu ceva lui, o fantezie din care omul a avut o asa satisfacție pe plan mental incat i-a fost foarte greu sa se termine....a făcut 10 ore de drum, a fost pus la limbute, a fost futut si a transpirat ca la sala apoi.

▪︎Ceea ce a fost înainte de micul meu servitor umilit prin sex si seductie...a fost și mai si!
Toata noaptea plina de joculețe erotice cu un alt barbat....
♥︎Sex soft și totusi, fără limbute simțeam ca imi vine sa enervez pe cineva.
:)

▪︎Penisul lui nu putea sa intre tot in pasarica si daca aluneca totusi, ea nu era pregătită in mod complet...
Penis strâns ca intr-un pumn, apoi rejectat afară...bizar efect.
Foarte jucăușă păsărica...aproape toată noaptea, de parca daca venea soarele o vedea cineva, ca e reală, o entitate diferita de stapana ei.
Studiind aceasta noutate...chiar am avut impresia ca in unele momente era asa de vie pana în punctul în care ea era cea care parca lua controlul acțiunii.Acel barbat a fost, practic, martor la o multitudine de exerciții kegel,  cu mușchii pasaricii....

▪︎Parca fix in acea noapte, ieri, s-au inventat noi metode de intarire a vulvei contra animalelor hămesite....din vis.

▪︎Dansa, ea pasarica, parca avea o mie de degete și descoperise un obiect străin pe care il studia, din toate părțile-penisu', alitandu-l si chemând plăcerea celuilalt.

▪︎Problema era ca imi venea sa dorm și deșteapta dintre picioare s-a simțit sefa, când mintea mea avea nevoie de energie...sa nu se stingă lumina pentru a intra constient intr-un vis.
O mica chestie ciudata era in plus in noaptea aceea...ca de exemplu:
Cand trebuia sa fie placere....in cazul unei penetrării mai dure și rapide, ea parca scotea un strigat dureros și începea să frământe penisu ca pe o plapuma pufoasa, penisu fiind o plapuma rulată...sa o adune la intrare iar el sa o țină asa printre valuri de plăcere si sa o farmece cu ceva
Durerea de inceput, ca la o virgina, nu era una fizică...se simțea in mintea mea ca un refuz, pornea apoi in corp ca un instinct de negare si in mușchii păsărici ca o înțepătura apăsătoare dar fina si foarte intensă.
Curios era ca pasarica a ramas umeda toata noaptea si e bizar...daca mintea mea percepea începutul unui act sexual ca fiind o stare, senzație care spinteca valul adormirii, forțează printesa dintre picioare sa se deschida si sa fie trează si stăpână pe realități candva uitate!De ce ar face asa ceva, unde e ratiunea care sa spuna stop joc?
 

▪︎Toată povestea aceasta pentru ce...
Posibil sa fie o etapă a propriei sexualități, o reacție de moment in noaptea târzie si obositoare sau valul necunoscutului ridicandu-se si punând stăpânire pe o minte slăbită de o muză a gheții, numita inimă.
Apoi după ce a trecut dimineața, amiaza si razele soarelui au pătruns prin pielea mea încercând totul în lumină...eu ma odihneam.
La trezire, montagne rus!
MANCAT
căpșuni cu iaurt
CAFEA
concentrată si 5 țigări
REGIE
lipsea scenaristul
SEX
3 barbati, oral, limbi, normal, fantezii.

2 Comentarii


Comentarii Recomandate

×
×
  • Creează nouă...