Sari la conținut

Postări Recomandate

Asa cum am promis o sa fac o recenzie despre un salon de calitate.Este in Cotroceni foarte aproape de opera Center. Locatia este intr-o vila noua cu loc de parcare in curtea proprie (au camere de luat vederi in parcare asa ca daca vrei discretie parchezi pe strada).La intrare te primeste o fata foarte draguta dar care nu face masaj fiind doar hostess (pacat).Din hol intri in receptie unde este un bar si canapele de piele, ca la cafenea.Primesti o cafea un suc apa etcFetele vin in 2-3 minute timp in care fata de la receptie intretine conversatia.Acum fetele.....(Eu am o preferata pe Ramona, ) sunt TOATE manechine.Camerele sunt ca la Marriott , de la tapet la patul matrimonial.Atmosfera cu lumanari si ierburi parfumate este de 5 stele.Baia este in camera si gasesti tot ce vrei iar prosoapele nu sunt doar curate ci si apretate.Fata miroase frumos pe langa ca este foarte frumoasa. Atitudine de GFE foarte mare. Masajul dureaza intre 50- 70 de minut, dar oricum nu te grabeste deloc. Pretul este intre 150-250 ron / sedinta. depinde de tipul de masaj. Cine vrea cu adevarat masaj erotic de mare calitate asta este unul din locuri.I

Link spre comentariu
Vizitator KittyKat
Reputație: 0

Multumim, mikyshadow, pentru recenzia facuta! Trebuie in schimb sa fac o mica rectificare in legura cu preturile:masaj topless 200 ronmasaj nud cu o domnisoara 250 ronmasaj nud cu frisca 300 ronmasaj nud cu 2 domnisoare 350 ronmasaj nud cu 3 domnisoare 450 ronmasaj pentru cupluri cu o domnisoara 350 ronmasaj la hotel 300 ronIn functie de cat de bine ne cunoastem, putem veni si la domiciliu pentru masaj.Pisicuts, esti dragut sa pui si pozele Anei si Evei? Pe mine deja ma cunoaste lumea :)

Link spre comentariu
Vizitator Irina Ruxandra
Reputație: 0

masaj topless 200 ronmasaj nud cu o domnisoara 250 ronmasaj nud cu frisca 300 ronmasaj nud cu 2 domnisoare 350 ronmasaj nud cu 3 domnisoare 450 ronmasaj pentru cupluri cu o domnisoara 350 ronmasaj la hotel 300 ronIn functie de cat de bine ne cunoastem, putem veni si la domiciliu pentru masaj.In sfarsit un salon care se respecta!!!ma bucur ca mai sunt si saloane care ridica standardele, atat maseuze ok cat si preturi! prea e plina lumea de saloane de masaj de 70-80 lei...ps: decorul acestui salon e preferatul meu!!!arata bestial!!

Link spre comentariu
Vizitator KittyKat
Reputație: 0
eu sunt consumator de masaj erotic si va spun ca preturile sunt foarte mari!250 lei pt un masaj nud??? hai sa fim seriosi' date=' se gasesc saloane foarte ok cu tarife la jumatate si cu conditii si servicii excelente[/quote']Ne-ai vizitat vreodata? Daca nu, te rog sa comentezi dupa ce ne fai cel putin o vizita...
Link spre comentariu
Vizitator KittyKat
Reputație: 0
eu nu am spus ca nu oferiti servicii bune' date=' ci doar ca pretul este foarte piperat DOAR PT MASAJ...crede ma, stiu preturile la masaj erotic, frecventez saloane de masaj excelente, cu tarife de 150 lei/ora de masaj nud.....[/quote']Si ma repet, ai avut parte de un masaj la noi la salon? Nu contest experienta ta in saloanele de masaj fie DOAR PT MASAJ fie si pentru extra servicii doar ca sunt curioasa ce asteptari ai de la un masaj. De cand lucrez aici la salon nu a fost niciun domn care sa plece dezamagit. Dimpotriva, in ultima perioada mi se spune doar WOW si nu numai de la domni care sunt incepatori in ale masajului erotic ci si de la domni care au si ei experienta vasta in domeniul saloanelor de masaj. Asa ca imi pare rau dar nu concep ideea ca nu as oferi eu sau colegele mele un masaj cel putin pe masura pretului salonului.
Link spre comentariu
Vizitator Irina Ruxandra
Reputație: 0
eu sunt consumator de masaj erotic si va spun ca preturile sunt foarte mari!250 lei pt un masaj nud??? hai sa fim seriosi' date=' se gasesc saloane foarte ok cu tarife la jumatate si cu conditii si servicii excelente[/quote']fi serios, mergi si incearca, si apoi vorbeste!!pretul ridicat inseamna si servicii de calitate. igiena, curatienie, prosoape curate, fete superbe, servicii ireprosabile.nu mai scrie si tu ca sa te afli in treaba si ca sa ai cat mai multe postari, vino cu recenzii. credibilitatea se obtine prin fapte, nu prin vorbe.
Link spre comentariu

Nu credeam ca recenzia mea sa nasca atatea polemici. Ma vad nevoit sa repet ( cu riscul de a se crede ca fac publicitate) Salonul este ALTCEVA decat tot ce stiti pe piata. Eu merg la saloane de masaj din 90 (intai in strainatate si din 97-98 in Ro, de cand s-a deschis primul salon de masaj erotic adevarat... Bella Masaj). Mergeti si vorbiti dupa, daca o sa mai veti ce comenta.

Link spre comentariu
fi serios' date=' mergi si incearca, si apoi vorbeste!!pretul ridicat inseamna si servicii de calitate. igiena, curatienie, prosoape curate, fete superbe, servicii ireprosabile.nu mai scrie si tu ca sa te afli in treaba si ca sa ai cat mai multe postari, vino cu recenzii. credibilitatea se obtine prin fapte, nu prin vorbe.[/quote']irina,tu vezi de treaba ta, nu esti tu in masura sa ma pui pe mine sau pe alticineva la punct... n am ajuns sa ti cer tie voie sa mi spun parerea...stai linistita, nu ma intereseaza numarul postarilor, iar atunci cand vorbesc de masaj, vorbesc din experienta unui om care a frecventat ceva saloane la viata lui....repet,kitty, nu contest nivelul masajului pe care il oferiti, sau igiena,ambianta,etc....am spus doar ca exista saloane EXTREM, de bine puse la punct ,cu fete superbe si cu oferte de 150 lei/ora, cu 2 finalizari, prin tehnici de masaj...cat cereti voi, e treaba voastra, prost nu e cine cere, e cel care da...
Link spre comentariu

Salutare,Am fost si eu saptamana trecuta la acest salon si nu am ramas deloc impresionat de el. Mai bine zis de fetele de acolo. Sunt destul de distante si nu te simti prea confortabil. Acum depinde ce te astepti, eu unul in afara de sex doresc orice. Fetele de acolo nici nu vor sa auda de dus impreuna si in general fac totul mecanic. Si daca le mangai itzi dau senzatia ca se simt inconfortabil. Se grabesc sa te termine (sa ejaculezi) nu sunt interesate sa te faca sa te simti bine. Poate vrei mai lent, mai senzual, sa fi masat 10-15 min erotic. Fac tot posibilul sa te termine cat mai repede.Alte minusuri: - nu poti alege muzica (sau cel putin maseuza a spus ca nu se poate, nu am insistat, vroiam doar ceva mai slow si adecvat masajului). - era frig in camera dar bine inteles ca nu se putea remedia situatia. M-am resemnat cu gandul ca o sa ma incalzeasca maseuza.Ca si puncte forte ar fi locatia, curatenia. Este o locatie de lux, intr-un cartier de lux, pacat de fetele de acolo ca isi bat joc de meserie si de banii clientilor.Pretentiile mele (vezi faza cu dusul) pot parea exagerate pentru un salon de masaj dar prin alte locuri m-am simtit mai bine, chiar isi dadeau silinta sa te faca sa te simti bine de cum intrai pe usa salonului pana plecai. Fetele pur si simplu faceau tot posibilul sa te simti bine si nu refuzau nimic chiar daca asta insemna sa faci dus impreuna sau sa-i dai tu sutienul jos. Nu stiu daca fazele cu sutienul si cu dusul fac parte din fisa postului, dar chiar si asa vorbind strict de masajul in sine, serviciile lasa de dorit.Stiu ca vor urma criticile obraznice ale maseuzelor/administratelor salonului care ma vor indemna sa mai tac din gura ca salonul lor e cel mai bun din Bucuresti ;))))))))))Surpriza: NICI PE DEPARTE


eu sunt consumator de masaj erotic si va spun ca preturile sunt foarte mari!250 lei pt un masaj nud??? hai sa fim seriosi' date=' se gasesc saloane foarte ok cu tarife la jumatate si cu conditii si servicii excelente[/quote']kristi2222 ne poti recomanda te rog niste saloane cu preturi si servicii OK?Multumesc
Link spre comentariu

 

Salut stimati confrati,

Acum doua saptamani am purces la acest salon.

Locatia de acum bine cunoscuta in zona Cotroceni la o vila destul de bine putin retrasa.

Eu am fost noaptea (cred ca pe la orele 23-24) dupa o bere cu baietii.

Sa nu o mai lungim...dupa ce fac programarea ajung la locatie sun inca o data ca sa-mi deschida poarta....zis si facut.

Acolo m-a intampinat o tipa bruneta destul de bine (receprionera) care spune ea ca nu face masaj erotic si dupa ce-mi prezinta oferta completa ma intreba daca doresc sa beau ceva...si am ales Balantines. Dupa cateva minute vin si fetele 4 la numar...numai tipe bine (dupa gusturile mele)...am ales-o pe Lavinia o tipa bruneta la 1.70-1.80 cu tocuri, stil slim, pe la 21-22 de ani fata simpatica.

Dupa aceea mergem la camera de ostilitati si dupa ceteva vorbe si vreo doua guri de wiski merg la dus....atentie camera pe care am avut-o avea dus (deci nu trebuie sa mergi pe hol) ceea ce pentru mine a fost ceva super (un plus).

Am inceput cu un masaj de relaxare sincer cam slabut cu ulei pe muzica lenta si dupa aceea a urmat masajul erotic care a fost executat fara graba...atingeri....mangaieri ejaculat pe sani :)

Iata si notele mele:

Locatie: 10 - vila de lux, curat , lumanari la intrare miros placut. Apropos tipa spune ca la vara o sa faca si piscina!

Camera de ostilitati: 10 - cu dus si toaleta privata....pat curat lumanari.

Fata - Lavinia 9, simpatica, ai ce vorbi cu ea, fara graba.

Masajul 9: cel de relaxare cam slabut, erotic ok fara graba.

Room service 10: Am baut pana la urma 3 Balantines si pentru bautura nu mi sa cerut bani. Aproape ca nu mi-a venit sa cred dar asa a fost.

Pret: 250 ron +50 cadou pentru fata.

 

La plecare era o alta tipa receptionera...o blonda superba (care nici ea nu face masaj...mare pacat) si caruia i-am platit, dupa care a chemat taxi pentru baiatu.

Si uite asa am plecat fericit.

 

Concluzie: Recomand pentru cine vrea ceva cu select

Fetelor: revin cat de curand.

  • Like 2
Link spre comentariu

Buna seara,

 

Va fac si eu o recenzie despre acest salon la care merg cu placere de fiecare data. Cand plec sunt putin mai trist si motivul ar fi ca as vrea sa fii stat mai mult si sa platesc mai putin. Dar... acest gen de fericire are un cost variabil in functie de pretentile fiecaruia. Cat despre fericire... chiar asa e! Pentru ca de fiecare data ma intalnesc cu cineva foarte drag mie. Este una din fetele de la receptie, mai exact cea blonda. De fiecare data ma simt bine povestindu-i tot felul de chestii si curiozitati - este o fata foarte placuta, este deosebita! Hey... dar nu despre ea vream sa vorbesc ... scuze ca m-am lasat dus... :)

 

Deoarece este localizata in Cotroceni, este foarte curata, este foarte ok amenajata (+ etc), locatia o incadrez in clasa celor de lux. Afacerea este condusa de o doamna/domnisoara (dupa aspect cred ca este domnisoara) foarte draguta si cu mult bun simt. M-am intalint cu ea ultima data si am schimbat cateva vorbe. Mi-am schimbat total parearea despre cei care conduc astfel de business-uri. Pot fii oameni dintre cei mai normali!

 

Despre cateva fete pot vorbi in detaliu (am vizitat pe 5 dintre ele, pe unele de mai multe ori, pe altele o singura data). In top raman, insa, 3 dintre ele (in afara de domnisoara blonda de la receptie, evident). Este vorba despre Eva, Laura (este o fata noua) si Ramona.

 

Eva: combinatia perfecta intre un corp foarte ingrijit, multa atentie cu sine, mult respect fata de client, delicatete plus o gramada de alte calitati pentru care nu gasesc acum adjectivele potrivite. 1.65-170 inaltime, 51-53 kg, sani superbi (cu upgrade ce-i drept dar este unul foarte reusit), fund extrem de sexy (creeaza dependenta si vise anormal de reale), picioare si corp foarte bine proportionate. Este o fata foarte simpatica, destul de modesta (poate nu pare la prima vedere dar va spun sigur ca intelege pe oricine iar conversatiile pot avea subiecte dintre cele mai diverse). Imi place mult fata asta, mi-as dori-o pentru muuuuult mai mult timp de o ora si pentru cu totul alte activitati (evident, sa construim Lego). Daca i-as da nota, aceasta ar fi maxima in orice scala vreti voi. (offtopic - incercand sa mi-o imaginez din nou, imi aduc aminte de parfumul ei; cred, intr-un procent destul de ridicat, ca foloseste Ricci de la Nina Ricci. In cazul in care exista vreun contact de la Artemis si citeste aici, o poti intreba? Chiar sunt curios.)

 

Despre Ramona voi vorbi scurt - este o fata foarte ok, corp foarte bine proportionat, sani naturali foarte frumosi. Insa, cel mai important aspect este acela ca, cu fata asta n-ai cum sa nu te destinzi - poti vorbi o jumatate de ora fara sa faci pauza nici macar la virgule si ea iti va vorbi cel putin la fel de mult. E foarte pozitiva, te calmeaza. Iar miscarile ei sunt luate din filme!!! O sa-i dau nota 9 si asta pentru ca nu prea foloseste machiaj - asta e o chestie destul de feminia si-mi place (la anumite persoane da, la altele nu).

 

Am lasat-o pe Laura la sfarsit pentru ca este cea mai recenta intalnire. Este atat de sexy, porno, misto, sexy (am mai zis) fata asta incat n-am cuvinte. Pe bune, chiar n-am! Nu stiu de ce dar chimia, uneori, functioneaza chiar si fara interactiune directa. Uleiul de masaj a fost, in cazul asta, oxigenul din apa (pentru cei care stiu cum arata molecula de apa), corpurile noastre fiind, evident, hidrogenul :). Din scan-ul rapid pe care-l faci atunci cand vezi fetele in receptie nu iese rapid in evidenta (nu contrasteaza cu celelalte intr-un fel in care ochii raman blocati) dar cauta-i zambetul. Vei stii ca ea este aceea pe care ti-o doresti pentru urmatoarea ora langa tine, pe tine, sub tine sau cum te mai lasa ea... Masajul este extrem de erotic dar atingerile ei, felul in care vorbeste, in care miroase... pielea ei... totul... pot sa jur ca penisul mi-era mai mare ca oricand! Am luat candva o pastila de Viagra numai din curiozitate. Daca-l loveam pe cel mic cu un obiect dur, mai era putin si creea rezonanta ca atunci cand lovesti o teava metalica, goala pe dinauntru. Ei, cam asa m-am simtit acum. Eram plin de dorinta si de placere. Si nu mai zic nimic, daca sunteti curiosi, aveti bun simt si un oarecare sex appeal, veti vedea despre ce vorbesc.

 

As dori sa mentionez si faptul ca fetele sunt fair play cu conditiile oferite de salon. Am incercat diverse propuneri de extindere a serviciilor insa gandurile mi-au fost diluate cu mult bun simt si explicatii foarte pertinente (insa fara sa distruga momentul intens).

 

Ramane singurul loc pe care eu il consider cu adevarat salon de masaj erotic.

 

Va pupa tata

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator KittyKat
Reputație: 0

Multumim Timm si morpheus_aaron pentru recenzii! Timm, iti recomand sa vii si pe tura cealalta ca sa le cunosti si pe Eva de care spunea morpheus_aaron dar si pe Cristina, cea mai noua domnisoara de la noi.

Morpheus_aaron, am sa o intreb pe Eva numele parfumului si am sa te informez!

Cu toate ca nu avem chiar diversitatea unui bar, oferim din partea salonului o bautura fie ea apa plata, suc, energizant sau lichid bahic. Pana la urma sunteti musafirii nostri!

Va mai asteptam pe la noi!

 

Kisses,

Kitty

Link spre comentariu

Vizitator KittyKat
Reputație: 0

@morpheus_aaron: Am vorbit cu Eva iar parfumul este Versace Bright Crystral. Dar si Ricci de la Nina Ricci este unul din parfumurile ei preferate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...