Sari la conținut

Roxana_ 0720.460.286 _ Nouă, 21 ani, din Moldova pentru voi


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat-o ieri pe Roxana. Fata arata ok. Nu e slim dar mie nu mi s-a parut nici asa grasa. E pentru cei ce vor mai rotunjoare. In decursul actiuni nu am avut nicio restricție din partea ei, dar n-am avut nici pretentii de cine stie ce fantezii! Mai contează si cum se 'prezintă' clintul...

Are sani nr. 5 super, cur mare, buze carnoase, pizda stramta. E f. buna de pula.

Locatie: 10;

ON/OP- 8; NP- 9 (se mișcă f. bine, nu am avut restricții la pozitii);

GFE - 9; Fk oferă (contra cost) dar eu n-am cerut;

Cadou -100; după mine raport calitate/pret, ok, comparand cu ce e pe piața acum;

Mie mi-a plăcut, o sa mai revin.

Multumesc si te mai astept cu drag  :2qm40hg  :2qm40hg

Link spre comentariu

Vizitata moldavian girl zilele trecute, din curiozitate pentru moldovencele fierbinti care au mai rupt pizda prin capitala si au facut furori, cum au narat pe forum confratii de buceala, dar Roxana roxy, nu m a dat pe spate, ci din contra am plecat usor dezamagit.

Sa dezvolt:locatie, rond Alba Iulia, scara de langa restaurant Arogant, progamare usoara pe what's up, cu confirmare respectata.

Ajuns in cuib, apartament cochet impartit cu o colega, ma primeste moldoveanca, stiam la ce ma duc dar pozele zic ca o ajuta, e bbw/model robust, big tits, nr 5 zic, cur mare, bombat si ferm, fata rotunda, buze carnoase dar nu le da valoare mai deloc in timpul oralului, ma invita in camera, si solicita inaite cashu, ii las pe noptiera 200 lei pentru o ora cu 2 fin.

De banii astia primesti:onp sau op in functie de igiena, np si finalizare exclusiv corporala. Nu degete in pizda, nu mamelit ca la carte(o dor sfarcurile) nu deep, nu fk pentru amatori, nu batut cu pula pe buze/fata, mai pe low porn.

Bunnnnn ma cer la dus, revin si ne asezam pe patul pacatelor, simt atmosfera inghrtata, incerc sa o dezghet cu o mangaiere cu o discutie de inceput fara efect, ma apuca de pula si incepe sa o frece si imi spune sa ne apucam de treaba. Am bifat-o fast fuck aici, am incercat sa o temperez insa nu prea a inteles. Continua cu frecatul si se apuca de oral, unul slab apreciez, fara atentie la detalii, fara saliva, eye contact, de deep nu mai vorbesc. Dupa nici 2 minute ma intreaba daca finalizez repede, i am spus ca depinde si o anunt inainte sa nu ejaculez in gura ei. Dupa cateva minute o rog sa se puna pe spate sa ma bucur de tatele ale mari si ferme, dar domnisoara se plange ca o dor sfarcurile, sa nu trag/sug cum vreau ca se apropie menstra si de aia, pai plm de 200 de lei esti constrans asa,clar am zis ca nu se merita investitia. Aproape de finalizare o anunt si mergem la marginea patului si o stropesc pe sani.

Actul 2,in aceias factura destul de proasta, vin de la dus si ma apuca de pula zicand:hai ce facem nu se ridica, ii explic ca mai dureaza putin, nu este din telecomanda si nu mai am 18 ani...

Plm dupa cateva minute incepe frecatul cu mana si un oral ceva mai reusit ca primul se ridica beietelul, o mangai la pizda si o umezesc putin, si il bag pe la spate, o priveliste frumoasa, stramta in pizda si ii dau o calareala mai tare care a mai sters din experienta slaba avuta pana atunci.

Notele, poate sunt mai subiectiv dar sunt:

Locatie:10,curat geluri prosoape

Fata:chubby/bbw big tits - 7

Oral:abia de trecere 5,se poate mult mai bine cu buzele alea

Normal:un 8 zic, pizda stramta, a mai dres busuiocul

De recomandat, nu stiu ce sa zic, dar sunt fete/femei la care cu 200 de lei m am simtit mult mai bine si am avut parte si de servicii mai bune.

Bafta la futaiuri!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Misto vacantza, da' cam scurta !

Unde a fost, vis a vis, in zona verde din parcarea Piatza Alba Iulia ?

Nu-i bai, important e sa te futi tu bine si sa te speli la pizda intre numere cu apa si sapun, nu doar cu servetelu' umed (am dezvoltat o fobie cu chestia asta dupa cateva damfuri de la escorte cu pretentii ....).

Spor !

Link spre comentariu
  • Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris

Citisem mai sus ca se nu te lasa sa pui mana pe țâțe, mai confirma cineva? Ca eu doar pentru țâțe aș merge, sincer...

Exista si recenzii care spun contrariul, ba chiar povestesc de titsfuck,, deci inclin sa cred ca acela a fost un "accident" (ori ceva probleme cu clientul, ori ceva legat de ciclu, cand se stie ca sanii pot deveni durerosi). Dar cred ca cel mai bine e de intrebat direct fata daca accepta sau nu.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...