Sari la conținut

Tabel Lideri

  1. crys new

    crys new

    Maistru Curvar


    • Puncte

      5

    • Număr conținut

      49


  2. SCUBY69

    SCUBY69

    Maistru Curvar


    • Puncte

      5

    • Număr conținut

      23


  3. mihu

    mihu

    VIP Member


    • Puncte

      5

    • Număr conținut

      1.421


  4. tarfu

    tarfu

    Serious Contributor


    • Puncte

      4

    • Număr conținut

      624


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 14.10.2012 în toate secțiunile

  1. Buna !Am fost prin Cluj,vineri am trecut pe la domnisoara Laura.Numarul de telefon si locatia sunt cele amintite mai sus asa ca nu are rost sa insist,doar ca intr-adevar asa o locuinta mica nici eu nu as fi crezut ca poate exista.Curatenia cam deficitara,cosul de gunoi supraplin,servetele folosite etc.Domnisoara este cea prezentata ,bruneta,1,65 si cam 65 kg,oricum e un pic grasuta,podoaba in buric,pentru a atrage atentia asupra burtii,in rest sanii marisori,fund de asemenea .Zicea ca e din Turda,are ambii parinti surdo muti si dupa parerea mea ar avea totusi ceva ,,origini" indiene .Fata se comporta frumos,te serveste cu ce are,ba chiar m-a intrebat daca vreau sa-mi puna ceva filme porno de la cablu si chiar a pus.Pretul e 100 finalizarea ,oralul neprotejat,executat ok,la normal e un pic greoaie dar nu deranjant,anal nu doreste.Timpul petrecut cam 50 minute,tot cu tigara si povesti.Toate cele bune !
    4 puncte
  2. <p>Am vizitat-o aseară pe Andra dar din păcate nu am avut plăcerea să mă bucur de noile sale îmbunătățiri și nici nu mi-a spus exact cănd urmează sa se tuneze dar vă spun după acum că eu imi voi face abonament după upgradare. Locația În blocul cu Galeriile Orizont,intrarea se face pe langă banca reifaissen,etaj superior.Hogeacul curat,baia la fel,cu 2-3 tipuri se șampoane,gel bărbătesc nu am observat,furtunul de duș fără pară,prosoape mari și curate,umerașe pentru haine,papuci nu,patul mare nepoluant fonic,așternutul mirosea frumos,nici nu avea cum altfel fiind primul client dar nu a fost schimbat pentru clientul colegei care mi-a dat planurile peste cap eu dorind să stau 1 oră cu Andra iar el era deja in fața blocului după ce am iesit eu de la duș după prima finalizare,fetele folosind amândouă aceași cameră,jovială,dantura ok,ochii frumoși albaștri sau verzi nu am reținut exact fiindcă era cam beznă in locație,colega nu și-a făcut simțită prezența cât timp am fost eu acolo. Preludiu cu săruturi pe corp,mângâieri,no FK dupa ce săa trezit ăla micu l-a lăudat și i-a pus fesul pe cap,oralul bunicel,fără zone adiacente sau DT,i-am cerut sa vină ea desupra dar m-a refuzat pe motiv să nu obosească prea tare de la primul client pentru restul nopții atunci am trecut eu deasupra,poziție in care am și finalizat printre gemetele emfatice ale fetei. M-am dușat eu,s-a dușat și ea și fiindcă nu s-a putut continua a doua finalizare am achitat 100 RON,m-a pupat ca să imi mai treacă din supărare și valea acasă. Note Locație-9 Curățenie-9 Fata-10,igiena ei-10 Oral-8,nepotrivire de dimensiuni:D Normal-8,5,după a dpua vizită sper să mă lămuresc mai bine O recomand cu căldură celor caută în timpul nopții pe cineva de calitate. P.S. Care ai fost aseară pe la orele 22:15 la colega Andrei ca să stiu pe cine injur?
    4 puncte
  3. Ba sa fii tu iubita deea ca la numarul de telefon din titlu si la locatia de vis a vis de cocor e fix fata din pozele postate de Moxul care se comporta exact cum a povestit el De acolo vin.... Si recenzie: Locatie deasupra sex shop vis a vis Magazin Cocor. Fata : Cea din pozele postate de Moxul si nu cele postate de Eu-Deea. Corp fenomenal slim cu silicoane fund bombat si foarte tanara , ea zice 19 probabil mai putin. Daca nu m-ar fi intampinat dezbracata nu cred ca ramaneam si imediat explic de ce . E de entie dar e draguta si la fata problema ar fi un dinte lipsa chiar frontal Iar comportamentul....infect . 100 ora au devenit 120 numarul si 170 ora la 150 nu avea rest iar cand i-am zis sa lase la 150 ora a zis ok dar dupa ce a luat banii a mentionat ca ora are 40 de minute (lol)-pe mine m-au amuzat toate mizeriile pentru ca lucrez in vanzari si vad negocieri zi de zi. Locatia de un 5 dus jegos baia plina de chiloti atarnati peste tot avea gel de dus nush ce marca si mi-a dat prosop Camera minim mobilata a trebuit sa las pe o noptiera hainele ca sa nu le pun jos (cand am intrat erau noptierele pline de cravase catuse vibratoare si biciuri despre care mi-a spus ca sunt pentru dominare, dar cand i-am spus ca le-as folosi pe ea a refuzat si le-a dosit repede prin sertare ) Sa tremin cu camera pat vechi -scartia ,perna o lipie fara sens sau scop si o oglinda montata pe perete prea sus ca sa foloseasca la ceva Prestatie: oral patetic fara deep multa mana si pe care incerca sa il termine si sa puna prezervativul din minut in minut-Cand i-am spus ca daca pune asa repede prezervativul o sa o fut cel putin jumatate de ora si ii ruinez pasarica s-a speriat si a mai insistat vreo zece minute. Normalul a fost surprinzator de bun probabil pentru ca desi a pus lubrifiant era foarte stramta asa ca am treminat in 5 minute in care ea m-a calarit si eu ma jucam cu silicoanele. Dupa ce am terminat ce sa vezi gata ora desi trecusera 25 de minute de cand plecasem spre dus deci in total 15 minute egal o ora (hai sa mori tu mancatas ca sa folosim dialectu") Rezumat Locatie 5 Gfe 0 Corp 10 Fata 6 (daca isi pune dintele 7) Oral 4 maxim 5 daca se straduie Normal 9 --asta e crudul adevar s-a miscat bine) Caracter infect ca la piata frate pacat de corpul ala Poze false si astea de aici si alea din AT.Cele corecte sunt cele postate de Moxul Eu unul nu mai calc pe acolo Ps: Era prezenta si cealalta fata cu un client in alta camera peste care bruneta a intrat de 2 ori ca sa ia lubrifiantul si niste servetele umede--scuze colega.
    4 puncte
  4. Salut... Pana la urma sa mai aduc inca o recenzie pe aici nustiu cat mai primesc ( pts bonus )..) Sunat vizitat ajuns pe undeva prins pate pe la lux premier de la rotunda.. pe langa o stomatologie este blocul... 2 fete \una mai plinuta si cu tatuaj pe sanul drept.. si alta mai scunda 1.65 55 kg .. Initial ar fi trebuit sa fi mers la atlcineva... da am oferit 100 de ron ( ea neavand schimbat s-a oferit s facem total ) ..O fire haioasa , zambareata... la O cu ceva miscari ....acceptabie , nu m-a impresionat prea tare...dupa care N de iti era frica ca se rupea patul la cat de tare scartaia )) am incercat sa nu mai fac zgomot si m-am ridicat in picioare si ea pe marginea patului... dupa vreo 5 min in fundulet ( cam stramt ce-i drept ) ...a zis ca nu mai rezista si ..ca o doare.. intr-un final iar pe N dupa care mai greu la finalizare ne mai avand rabdare... Aspect = 6,5 / 7 O = 7 N = 8 GFE = 6,5 P.S. = Nu m-a incantat prea tare , ma asteptam la o atitudine mai mult dar superficiala... mai degraba a fost... Bafta !!
    3 puncte
  5. Salve ! citind mai demult despre caprioara monika(cu k)) si zilele trecute fiind in zona am sunat-o sa o intreb de sanatate..mi-a raspuns aproape imediat ..asta fiind pe la ora 14:00 si mi-a spus ca ma poate primi,cu conditia ca scula sa nu fie mare....i-am replicat ca nu are de ce sa fie ingrijorata ptr. ca sunt in graba si vreau doar un oral...m-am prezentat in cuibusorul descris mai sus ce cativa confrati.(liftul functiona..!) si iata-ma fata in fata cu gazela...tipesa cred ca are in jur de 35..mai mult sau mai putin..brunetica slabutza .fata destul de comuna...in fine pe mine nu ma deranjat aspectul fizic..fiind in graba i-am spus ca vreau un oral protejat si nu are rost sa ma mai dusuiesc...i-am inmanat 50ron de la inceput mi-am dezvelit scula ea a sters-o cu un servetel umed si mi-a pus caciulitza...venisem destul de incins asadar nu au fost probleme cu erctia, ma lins pe oo ma luat foarte incet la oral...i-am spus ca as vrea sa ne miscam ceva mai cu talent asadar a trecut fata in viteza a patra...deep reusit a tinut-o acolo in amigdale citeva secunde bune...am luat-o de dupa cefa si am indesat-o ..fata nu a protestat..am mai scos-o sa mai rasufle si iar am tinut-o de cap indesand-o ..practic a fost un fuck in amigdale...am intrebat-o daca pot sa-mi dau drumul in gura ei si nu ma refuzat...cand am simtit ca-mi vin copii pe teava am scos -o din amigdale si din cauciuc am anuntat-o pe duduie ca ''vin pompierii'' si m-am descarcat in gurita deschisa a ei...a mai stat putin si sa dus sa decarteze la baie...eu am luat un servetel umed m-am sters i-am multumit fetei pentru prestatie si am sters-o in treaba mea... ca locatie 8.5 fizic ...cam 7.5 oral 9 pret 50 fin in rest ...toate cele bune!
    3 puncte
  6. Dupa o noapte furtunoasa in sfarsit reusesc sa fac si eu o recenzie acestei doamne ,am gasit anuntul ei aici http://www.ispita.ro...nta_ta_oricand/ si satul de toate celelante fetite din iasi carora nu le-am facut recenzie pentru ca am crezut ca nu e necesar sau unele nu se merita pentru ca mai mult scrii decat sa futi deobicei unele te termina in cateva minute , am hotatat sa ma opresc aici si sa povestesc una dintre fanteziile reale. Adaugat id-ul in lista si surprins primesc acceptul discut cu ea ,preturile le stiti deja .optat pentru varianta de noapte 300 ron .Am vorbit cu ea si am rugat-o sa ea un taxi pana la mine in pacurari ,la ora stabilita era ajunsa deja . Am deschis usa si..tipa eu cred ca are 35 ani 165\64kg si ure de burtica cred ca de la nastere ,putin incruntata se cunoaste ca e l-a inceput si o face de nevoie ,bruneta cu parul pana la unmeri sani acceptabili ,fara mirosuri suspecte .Usor usor si-a revenit am discutat putin si cu toate ca e mai invarsta cu 6 ani decat mine varsta nusi-a spus cuvantul .Era 10 pm cand am inceput cu mangaieri printre discuti ,este deschisa accepta orice comversatie si chiar ia initiativa Am invitat-o in pat si m-a lasat sa-i dau lejeria jos purtanduse ca si cum eram o familie .Am inceput sa ma joc cu sani ei ,si-a coborit sanii peste outele mele fierbinti frecanduse usor de mine . Am invitat-o la proba orala pe care a luat-o cu brio .multa saliva supt foarte intens ,incetde de-ti dadea fiori . Am lasat-o sa se desfasore cam 20 min timp in care degetele mele o faceau sa tresare cand o atingeam jos,se uda natural se vede ca e incepatoare ,o face ca si cu propriul sot,Am fost invitat de ea la un normal ,dupa preferinta chiar si neprotejat dar am optat la caciulita nu dealta dar nu stiu la ce sa ma astept Dupa primul numar am optat pentru un dus in duo ,stat la un pahar de vin dulce pentru revigorare apoi am invitat-o la un dogy styll unde a gemut usor la inceput fals apoi dupa cat de fierbinte era a trecut in modul natural Terminat al doilea numar dandumi drumul intre fesele ei jucause la cererea ei Trecusera 3 ore si am hotarat sa ne revigoram inizandune putin in pat dupa 30min din propria initiativa a inceput un nou vacum asupra nesatulului care se trezise intre fesele ei care se adapa in pasarica umeda .Oboseala isi spuse cuvantul si am dacis sa -i curat putin tenul ,dandu-mi drumul pe fata ei .Facut dus ,am mai palavragit putin api i-am chemat un taxi Notele le stiti deja de la antepovestitorul meu . Pentru iai se intrzaresc oportunitati noi daca v-a continua pentru cei ce lu plac maturele Decartat 300 ron si bani de taxi tocmai cand rasarea soarele..... Spor la futut !!!
    3 puncte
  7. Eu am fost asta seara si m-a lasat rece fatuca asta. Mai bine mergeam la Ania decat sa fut o tipa care si-a retusat pozele sa prinda la incepatori. La ea ora nu e ora ci se asteapta ca dupa 10~15 min sa termini "Hai, nu termini odata? " , "In general cei care vin la mine termin prin 10 min de oral cu 15 de normal" . N-am putut finaliza nici macar una cu sacul asta de carne ce se vrea cu forme de invidiat - in realitate n-are 50kg sau sani nr 4 ) Astia care ati fost cred ca sunteti ori pestii ei ori niste frectionisti care incurcati borcanele si numerele de telefon. Prestatia a fost de nici macar 50 de ron chiar daca locatia care nu-i a ei este curata, dus + prosop idem. Locatia : Bd. C. Coposu, vis-a-vis de Medident , langa o agentie de turism a carei nume nu l-am retinut dupa care imediat vine scara cu pricina Oralul : zero barat (astepta sa-mi pun latexul ) dar pan la urma am lasat-o pe ea sa vad cum se descurca si praf, il punea de parca o musca ) ) Normalul : idem (nu se implica deloc - futi sacul de carne cu sani nr 3 sau 2 , oricum mai mici decat in poze, lasati ca la babe ) Anal: nu face Lasat 200 ron si dus am fost. N-a schitat nici macar sa-mi dea 100 roni inapoi cum a procedat ela sau parca andreea din zona Zepter bcr, ci pur si simplu a inceput cu vrajeli ca nu-i ea vinovata si alte texte de genul asta. N-aveam starea necesara sa ma cert cu acest specimen de 50ron /buc, a fost si vina mea ca am zis sa-i dau o sansa, chiar daca nu era femeia buna din poze dar a2a oara nici ca voi mai face o astfel de greseala. Si poate o mutati si voi la rubrica "grase sau escorte de (ne)futut", cel putin eu acolo o vad. Daac mai vreti detalii, maine ca acu-s praf de obosit.
    3 puncte
  8. Am fost si eu la fatuca asta! Indicat locatia, totul ok. M-a asteptat intr-o fustita scurta si tocuri ..........dragut Am luat O+N , fata nu ia initiativa cu absolut nimic, dar totusi face orice ii spui. Avea un cur misto,pe care sincer l-as fi incercat,dar cica nu mai face anal deoarece a avut ceva traume zice ea si ii e frica sa mai incerce,parerea mea a fost k dupa 2 - 3 vizite o conving sa i-o infig si in anus,dar sa revenim lamoile noastre,a inceput cu un oral protejat .....cam cel mai prost oral prestat vreodata,dupa vreo 2 minute am pus-o pe marginea patului capra si am pompat in ea vreo 10-15 minute dupa care am pus-o umeri craci ca cica amortise,i-am mai dat asa o vreme dupa care a inceput sa se planga ca o doare....bla...bla..bla,am pus-o pe ea deasupra o perioada dupa am schimbat iar capra putin si am ejaculat glorios pe buzele domnisoarei noastre! cam asta a fost experienta unei seri tragice de vineri ! Spor ! Locatie: 5 GFE: 6 Oral: 2 Normal : 8 Finalizare : 10 Nu mai revin! Sau cine stie poate o corup la un anal !
    3 puncte
  9. Va salut dragi prieteni de placeri carnale! Revin pe forum dupa o noua aventura petrecuta pe meleagurile Iasilor! Astazi ma plictiseam de moarte, pe o vreme bacoviana, si am zis ca ...in loc sa numar banii, hai sa ii cheltui! Zis si facut. Caut pe net, nu gasesc mare lucru si intr-un final gasesc un anunt pe nu stiu ce site, i-am uitat numele, dar gasesc id-ul amanta_ta_oricand. Spunea ceva de genul ca ofera placeri barbatilor din iasi (parca ceva de genul asta)! Bag id-ul in lista si o si intreb daca e real anuntul. La nici 5 minute imi raspunde (imi da accept) si imi spune ca e real si imi comunica tarifele: SURPRIZA!!! 200RON ziua/ 300RON noaptea de la 9 seara pana dimineata la 7-8! Am zis ca ba baiatule, asta e terminata rau, daca are astfel de tarife! (am uitat sa mentionez 100 un numar de oral)! Diferenta e foarte mare intre o executie orala (100 ron)...si cate executii vrei tu (orale/ normale...cate ore vrei tu pe timp de zi 200 ron)! O rog sa imi arate o poza si imi da web-ul. Ma asteptam sa fie o panarama, dar nu a fost asa. Femeia e ok. Nu seamana a "fetita" ci mai degraba a femeie in toata regula. O mai intreb inca odata daca am inteles eu bine tarifele, ea mi le confirma si atunci zic...go for it! Locatie nu are si eu unul nici nu am gasit, dar a gasit ea, undeva prin Zona Industriala ...la ceva Rival si nu mai stiu ce. Ok. Ma pregatesc si ma duc sa o iau din zona Ciurchi, pe langa Tudor Center, acolo sta cred. Cand urca in masina raman putin surprins. De la mijloc in sus, ceea ce vazusem eu la web, era ok, dar in jos e cam grasuta. Fundul nu il are exagerat de mare, insa are ceva burtica. Am vazut-o si am zis ok, ce am de facut pe o vreme ca asta. Mergem la pensiunea respectiva (deplorabila din punctul meu de vedere/ nu mai calc pe acolo) si imi spun ca au o camera cu 60 pe seara, dar fara baie si daca vreau cu baie 150 de ron (ca sunt sarbatorile Iasului si...vor sa faca bani, jegosii naibii). Dau 150 de ron, macar baie sa fie, mi se da cheia si ..cam atat! In detalii privind camera nu intru, ca nu are rost. (a fost un bar acolo inainte si a ramas totul; amenajat, numai ca in loc de mese si scaune au pus un pat si 2 dulapuri.....ti-o trageai in bar!!!). Ne-am facut comozi, am baut un suc/apa (le cumparasem eu inainte sa ma intalnesc cu ea), am vorbit putin..etc. Mi-a zis ca face asta de 2 saptamani, ca are nevoie urgenta de bani (o anumita suma) si alta solutie nu are. Mai si munceste(job real). A zis ca nu ii place ceea ce face, dar nu are alta solutie. Bine ca am fost precaut si am luat eu prezervative. Ea nu cred ca avea. Mi-a zis ca se poate totul neprotejat daca vreau, dar am zis pas (la normal). ZIcea ca anal nu face, a incercat odata cu unul nu foarte dotat si o durea tare! ACTIUNE: Dupa povesti, discutii..etc, ne dezbracam, ne bagam in pat. Vine inspre mine, incepe cu un FK, dupa care coboara in jos, da atentie zonelor adiacente, oo, chiar anilingus si ii baga un DT de zile mari. Eu nu prea sunt adeptul DT-lui, dar a venit de la ea. Si dai si dai, pompa in continuu. Am ramas placut surprins, chiar se pricepe de minune la ORAL. Dupa care pun caciulita si trecem la misionar. M-am chinuit cateva minute. E stramta rau! Intr-un final, intru si dai si dai....mimeaza ea ceva, dar se vede ca nu e placerea total de partea ei (se vede ca face ceea ce face din nevoie), sta cam fixa! Dupa mergem la baie, ne spalam (pa rand/ separat), fumam vreo 2 tigari, mai vb si ne bagam in pat. In urma discutiilor s-a mai detasat putin, asa ca episodul 2 a fost ceva mai bun. Inceput tot cu un oral foarte bun, atentie zonelor adiacente...etc si terminat cu doggy style, unde s-a miscat mai bine, mai bine decat prima data, dar tot nu excelent(parca dai la papusa). Asta a fost si ultimul numar, intrucat ma luase o durere ingrozitoare de cap si am plecat, nu am mai putut sa stau. Actiunea a durat de la ora 15 pana la 17.30, dar "negociasem" sa stam pana la ora 20-21! (cat puteam eu). PARTEA FINALA! FIZIC: Are cam 160-165 maxim, intre 60 si 68 kg,(marja e mare intrucat are mai multa grasime pe burta decat pe fund si nu pot spune foarte exact greutatea), bruneta, par pana la umeri,35-37 de ani, fata ok (merge), sani maricei (nu mari, dar are suficient), lasati, fund destul de bombat si ok (nu e foarte mare...nu prea imi plac femeile cu forme, dar la ea am zis hai fie). E curata, fara absolut nici un fel de miros, voce placuta. Mie unul mi-a placut ca ai ce vorbi cu ea. Se vede ca lucreaza si intr-un loc normal si chiar ai ce vorbi cu ea, indiferent de domeniul discutiei. Mi-a zis si profesia ei, dar nu am sa o spun, daca va dori ea o sa va impartaseasca si acest lucru! In mare e genul de grasuta.....NU GRASA!!! NOTE ASPECT: 7.5 spre 8, dar nu dau 8. GFE: 8 comportamentul...9 comunicarea! ORAL: 9- 9.5. E punctul ei forte. Nu dau 10 si nici chiar 9.5 curat pt ca face DT la greu (si eu nu sunt amator). Am inteles ca accepta CIM, dar dupa se duce sa verse la baie (nu inghite)! NORMAL: 7-7.5 Este loc de mult mai bine. Probabil daca mai stateam, ne mai acomodam unul cu altul ar fi fost mai bine. LOCATIE: Rival si nu mai stiu cum 4 SERVICII: oral si normal (protejat sau neprotezat amandoua...eu i-am recomandat totusi normalul sa fie protejat pe viitor pt binele ei si nu numai! A avut un singur barbat in viata ei pana s-a apucat de meseria asta si probabil nu crede ca se poate intampla ceva)!....CIM, DT, FK, ANILINGUS! CONCLUZIE: Daca va plac maturele, grasute puteti merge fara probleme! E ok! Atuul ei e oralul si tariful care este nemaiantalnit in zona asta. La fel, un avantaj mare, pentru care o recomand, este acela ca, ai ce vorbi cu ea. Nu este o escorta (ad-literam), este o femeie care are nevoie de bani, o femeie normala, fara aere sau ifose de 2 bani! TARIFE: 100 ron numarul (oral), 200 ron ziua (cat poti), 300 ron noaptea (de la ora 21 pana dimineata)! Daca am omis ceva va rog sa imi atrageti atentia si completez! (odata cu scuzele de rigoare...anticipate)! Imi cer scuze daca am scris prea mult, prea in detaliu, dar asa sunt eu. Vreau sa explic cat mai bine situatia pentru voi, ca sa stiti la ce sa va asteptati!...si sa nu ma injurati ulterior!!!! Oricum parerile sunt personale si cat se poate de obiective in acelasi timp! Ciocane tari!...si pofta de F...!!!...Stiti voi de ce!
    2 puncte
  10. Toti barbatii au locul preferat pentru a termina partida de amor cu o femeie. In poll aveti o singura optiune de raspuns, deci trebuie sa alegeti locul cel mai cel pentru voi. Da, stiu am fost un pic nemiloasa sa las o singura optiune, pe multi va pun in fata unei grele alegeri. Daca ar fi sa raspund eu la acest poll ( unde imi place sa finalizeze el), la randul meu as fi pusa in fata unei grele alegeri, dar... de fapt nu, pentru ca oricat de mult imi place sa-l vad tremurand dupa oral, tot pasarica e "inventata" pentru acest scop, si nimic nu este mai sublim decat cand partenerii termina in acelasi timp. Daca tot ma roade curiozitatea sa aflu preferintele barbatilor, poate ne si impartasiti cum ati votat si de ce tocmai asa.
    2 puncte
  11. Salutare tuturor, intors in craiova si surprins de nr mare de posturi din ultimul timp, decid sa mai fac o escapada. Si cum de mult imi doream un sex in 3 asta am si cautat. Sunat la domnisoare, vb cu Andreea si in 10 minute eram la ele la usa. Au apartament cu o camera sau garsoniera cum vreti voi, care nu arata prea bine si nici nu e ingrijit, ba mai mult au si cativa chiriasi (gandaci de bucatarie), dar eu nu ma duc sa fac inspectia decat la pizda. Sunt poftit in bucatarie de catre Andreea, caci Ramona avea un client. Intram si incepem a povesti pret de cateva minute bune, facem schimb de adrese de mail etc etc. FF dezinvolta atat ea cat si Ramo, care a aparut croita pe treaba, m-a pus sa aleg pe care dintre ele o vreau. Bineinteles ca eu le-am vrut pe ambele, doar ca intre timp vreo 1 din voi incerca sa-mi bage bete in roate, a sunat insistent, fetele le-au primit si el vroia ca fetele sa-i arate pizda, asa ca pofit de post ca sa-l mustrez ). Anyway pleaca el, raman eu cu ele 2, negociem desi la telefon stabilisem clar ce si cum. Acolo s-au eschivat ca una e pe stop nu poate, ca una nu face CIM etc etc, nu are sens sa povestesc tot si apoi sa cititi juma de recinzie. So pretul a fost ca la tel 120 oral cu ambele neprotejat in acelasi timp + sex normal cu Ramona. Acum descrierea fetelor: Andreea: 1.55 - 1.60 cam 45 kg, bruneta cu parul prins, fata un pic prelunga si buze carnoase, groase. Totusi un pic cam prea skinny. Ramona: 1.60 - 1.65 cam 50 -55 kg, bruneta, par lung filat, sani mici dar fermi, un pic de etnie, cu tatuaje pe maini (nu tocmai placute) si un SUPER CUR. Desi cum ziceam mai sus fetele insistau ca vor pe rand le-am luat pe ambele deodata, ele un pic stanjenite (putin probabil sa mai fi facut asta, sau au facut=o de prea putine ori) insa ne-am incins repede. Dezbracat cu pula in latenta ma prezint in fata patului intre cele doua. Ramona e prima, o ia mica si in cateva minute o scoate mare si tare din gura. Apoi ambele incep a conlucra spre fericirea mea. Patru buze plimbandu-se pe tot organul si-apoi Andreea incepe a suge puternic, viguros si Ramo ma linge pe oua. Respiratia mea e tot mai sacadata si tot sangele e acolo jos. Revine Ramo la supt si Andreea face cercuri jucause pe ouale mele, momentele sunt de vis, e o realitate pe care nu incetezi sa o doresti, si fetele, fetele ma innebunesc cu ritmul tot mai alert, nu stiu ce sa-mi mai doresc. Ca un dirijor le spun ce sa faca si cand sa se schimbe una pe alta, cu mainile le misc capetele , cand din spate indrumandu-le ce si cum sa faca, cand cu mainile sub barbie simtindu-mi totodata organul mare si fericit in gura lor. Fantastic. Nu uit ca totusi pizda e cea mai buna bugata de carne si o rog pe Andreea sa ne scuze. Ea se aseaza cuminte in coltul patului in timp ce eu si Ramona incepem partea a 2. Ea pe spate, eu in genunchi penetrand-o puternic. Rugat fiind de ea totusi sa fiu mai gentil. Dupa imaginile de mai devreme numai lent/tandru nu mai puteam fi. Intr-un final m-am conformat cat de cat. Mai cateva saruturi pe sani, mai pe clavicula etc s-a umezit un pic mai mult si am intors-o capra pe marginea patului. Acolo .. a fost ceva WOW WOW WOW un fund superb in fara caruia nu ai cum sa rezisti. Mai mare dragul sa i-o tragi in pozita aia, ceea ce am si facut, sincer cred ca as putea sa i-o trag o noapte intreaga in pozitia aia. Iar la complimentele mele legate de fundul sau superb ramo s-a simtit maguluit si s-a oferit sa-mi dea 10 ron inapoi pt ele si felul in care i=o trag. Satul de capra n-am fost si nici n-aveam cum sa fiu insa de zgomotul patului care arata ca o aratura, am luat-o pe fotoliu unde am continuat tot pe la spate. Fata stie meserie si s-a pus pe manerele/bratele de la fotoliu cracita, numai in ciuda. Parul ei aproape ii ajungea pana la fund, mai ales ca l-am prins in mana si o trageam asa usor in timp ce o penetram adanc. Nu a trecut mult timp pana cand sa imi dau seama ca ajung la climax asa ca am scos=o si am fost preluat de Andreea. Sex oral : cu lins de oua, cand si cand ajutata de mana si in rest bineinteles supt puternic. Perfect. Ma intind pe spate si ma roaga sa ii spun cand termin. Nu a trecut mult timp si am terminat. Totul a fost minunat. Le pup pe amandoua, Ramona laudandu=ma cat de bun sunt (chiar daca a fost fake in mare parte sau all, prefer asta decat o muta) si Andreea invitandu-ma la o noua intalnire. Si cu asta inchei cariera mea de curvar de craiova. PS VOIE BUNA!!!
    2 puncte
  12. Desi am mai fost la Dana (voluptoasa Dana), am revenit cu placere la ea, dupa mai multe telefoane date si mai multe escorte verificate, voi scrie la threadurile lor cand voi avea timp. Rog un moderator sa-i stearga numarul de Cosmote - deoarece mi-a comunicat ca nu il mai are. Deci cum va spuneam, dupa mai multe telefoane, ture prin oras si negasind nimic care sa imi convina, am sunat pe primul numar, cel de Vodafone si donsoara mi-a raspuns din prima. Am intrebat daca cumva si-a schimbat locatia (nu a schimbat-o) am pornit catre ea, sa ma relaxez putin dupa atata alergatura si nervi facuti prin te miri ce cuiburi de prin oras. Poze : Reale, conforme cu realitatea. Locatie : O garsoniera in Complex pe langa Restaurantul Camelot, curata, pat mare matrimonial, un TV care mergea pe ceva post de radio cu muzica, un aparat de incalzit care era dat parca pe 23*, baie curata (dar putin cam veche), prosop curat primit din dulap, geluri de dus pe alese (am folosit un FA Men). Aspectul fetei : donsoara inalta cam de 1,78m (pe tocuri), voluptoasa dar nu grasa, sani mari cam marimea 3, zambitoare, imbracata in ceva gen tricou mulat negru, par mediu, incaltata in pantofi cu toc cui. Asa cum s-a mai spus, fata este pufoasa - asa imi place mie sa le spun pentru amatorii de BBW, vopsita blond si foarte amabila. Foarte volubila, si-a adus aminte de mine si am stat cam mult la palavre. Prestatia : M-a servit cu o doza de cola, dupa care am stat destul de mult la vorba, depanand amintiri (eu unul fiind un client mai vechi de-al ei). Dupa improspatarea de rigoare (desi facusem dus eram putin transpirat din masina) am revenit in camera si am luat-o la mangaiat in picioare in fata oglinzii de pe sifonier (i-am sugerat sa-si puna o oglinda pe unul din peretii din lateraluyl patului pentru o imagine mai buna in timpul prestatiei). A raspuns frumos, m-a luat la pupat peste tot, s-a cabrat si mi-a impins un funduletz de milioane, asa ca nu am mai stat si i-am propus sa trecem in pat sa ne destrabalam. Am continuat cu pupaturi, mangaieri, eram deja excitat bine, curata, mirosea foarte bine, am controlat si a acceptat ceva degetele in pasarica, i-am facut un mic masaj fetei dupa care si ea mie, apoi a trecut la un oral bine executat (fara DT care parca ultima data i-a reusit destul de binisor daca imi aduc aminte bine), mi-a pus caciulitza apoi i-am cerut sa treaca deasupra unde s-a miscat excelent, dupa care am trecut in pozitia mama iedului unde fiind deja plin ca un cires am terminat in caciulitza. Note : Locatie = 9 (poate ar trebui putin imbunatatit aspectul baii) GFE = 9,5 (fara FK) Oral = 9 (nota era mai mare daca era cu CIM) si nu accepta COF Normal = 10 (nu a comentat la nicio pozitie care i-am solicitat-o) Anal = nu am intrebat, nu sunt curios (dar nu cred ca face). Pret : 100 ron finalizarea / 150 ron ora (am platit la sfarsit inainte sa plec) timp petrecut in compania ei cam mult, deoarece am stat mult de vorba, dar fara sa ma grabeasca cumva sau sa se uite la ceas, plus ca telefoanele au fost pe silentios, deci nu ne-a deranjat nimeni. In concluzie RECOMAND sincer, in special amatorilor de BBW, este o fata care stie ce face si chiar ii place. Eu unul voi reveni mereu cu placere la ea. Mie mi-a spus ca numarul de Cosmote nu il mai are, sunati pe celelalte.
    2 puncte
  13. Profitand de vremea urata de afara ,am hotarat sa-i fac o vizita domnisoarei in aceasta zi monotona de duminica .Asa ca am chemat un taxi si am purces spre benzinaria IVR,drum foarte lejer avand in vedere ca e duminica.Am gasit cu usurinta adresa fiind singurul bloc de garsoniere din zona .Am ramas surprins cand am vazut-o foarte delicata iar ochii ei verzi mi-ai provocat pe loc frisoane de placere .Am discutat putin ,foarte sociabila ,am facut planul de bataie pentru o ora completa,de baie nu am avut nevoie facusem acasa si au inceput ostilitatile Oranul a fost fenomenal ,adinc ,cu multa saliva ,multa atentie asupra ooutelor am continuat cu un anal la care este experta ,isi roteste fundul foarte bine pe obiectul muncii ,continuat inca zece minute dupa care mi-am dat drumul in balonas .Am mai stat la o tigara dupa care am invitat-o direct la un normal pro in stil doggy unde am fost foarte multumit .Fiind un adept al oralului cu CIM am schimbat tactica si am rugato sa terminam cu oral .Nu a comentat a dat caciulita jos si a rasfatat mititelul pana si-a dat drumul in gurita ei .Dupa finalizare am optat la un dus la ghiuveta pentru revigorare decartat cei 200ron . Notele nu-si au rostul pentru ca le stiti de la cei care au fost inainte la ea .Recomandarea e totusi sa-si gaseasca alta locatie .Sunt unii care nu iubesc dusul la lighean .
    2 puncte
  14. Buna buna, Sunt cam nou pe site, sper sa nu fac vreo gresala. Sunt un client destul de fidel al irinei, si nu stiu de ce ai avut parte de o experienta neplacuta. Bine in mom in care te duci la masaj ar trebuii sa stii ca exista posibilitate foarte mare sa nu ai parte de actiune. Cu toate ca nu am avut nici eu parte de actiune eu m-am simtit foarte bine de fiecare data cand am fost la dansa. Parerea mea e ca ai fost la o ora cam tarzie... eu de obicei ajung undeva pana in ora 12. prosop am avut curat tot timpul... si nu am nimerit sa isi ia telefoanele cu ea nici o data. Da faza asta cu telefoanele nu prea e vina fetelor... adica daca patronii nu iau o receptionera ele nu prea vad ce vina au... ma rog ar putea sa nu mai raspunda de loc cat sunt in masaj, dar repet eu nu am patito pana acum. Masajul e f f bun chiar ma relaxez cand ajung la dnisoara, ma gandesc ca era prea tarziu cacnd ai ajuns si erau obosite. Iar la partea de finalizare intradevar gemete false etc. dar la ce te asteptati cand mergi la masaj. Fata ma excita foarte tare din partea mea are un 9+ pentru aspect, si e pisicoasa asa, e pe placul meu acum nah fiecare cu gusturile lui. Eu o recomand cel putin pe Irina blonda. De restul nu stiu ce sa zic, ca nu am experimentat si cu restul. Note mai jos. Locatie: EDITAT Aspect: 9+ Atitudine: 10 Masaj: 9+ Platit 80 RON de fiecare data. stat cate 50 min. mai fum cate o tgre dupa ce termin inainte sa intru la dush. Am mai fost si la alte saloane si cu alte servicii dar personal nu mam simtit la fel de bine, dar repet depinde si de gusturile fiecaruia. Adevarul ca la cat ma excita fata nu mar deranja un oral sau o cva, dar avand in vedere ca e totusi salon de masaj nu insist pentru ca nu vreau sa o indispun. E mult mai nosol sa fii acolo cu ea si ea sa nu aiba chef de nimic. Daca resusec ceva mai mult data viitoare, o sa revin cu o recenzie. Bafta!
    2 puncte
  15. O escorta care chiar isi merita banii ceruti. Analizand topicul domnitei, zic sa incerc fara griji ca sigur de bine dau. Sunat, explicat dorinta mea, stabilit detaliile. Mentionez ca are o voce placuta. Plecat, trafic, ajuns, sunat, directiuni, ajuns, deschis usa...ce vad? O mamica pe bune Se cunoaste ca...nu e la prima tinerete, dar in sens bun!!! Cum a si spus un frate mai sus..e genul de care iti faceai fantezii. Intrat in ap, pupat pe obraz, destins putin si pus pe treaba. Baia ok. Curata, prosop fara miros, gel etc etc. Ajuns in camera, deja in erectie...cam greu asta dar de la dush ma gandeam ce sa-i fac prima oara. Nu am mai putut si m-am infipt prima data sa o ling pofta bat'o vina!!! )) ...asa, gust bun, fara acrituri, ceapa, gogosari , epilata bune etc. Mentionez ca se lubrifiaza natural si bine, adica nu putin...trecut la actiunea din partea ei cu un oral foarte bine efectuat si pasiune in el (nota 9), protejat cerut de mine, si actiune. Nici stramtadar nici larga, exact pe instrument de ziceam ca e arimea mea special creata. Miscari bune, chiar am solicitat sa fiu futut de ea, in momentul ejacularii am pompat eu, terminand in gumita. Ridicat, imbracat, dusat, 150 lasati. Concluzii ? Oral 9 Normal 9 Gfe 8 Curatenie 9 De revenit? La banii astia da!! In mod cert isi face banii...nu ca alte "top" care se viseaza cu sume care incep cu 3...
    2 puncte
  16. Deci, da, am fost si eu Intr-o dupa amiaza de sambata simt nevoia stringenta de a descarca hormonul si cu leptoapa in brate si cu telefonul in mana ma apuc de treaba. Iau escortele de top la rand si suna. si iar suna....ioc. ori aveau telefoanele inchise, ori pe reject automat ori nu raspundeau. Faza e ca ma apucasem de sunat pe cele pe care le am in TO-DO list. Dar nu ma las si ma uit si mai jos pe forum: Ana , calea victoriei: bun, zic, daca nu raspunde nici aici, ma duc la bazin sa imi consum energia. Si....raspunde. Accent ardelenesc, glumeata...interesant, fac programare. Inainte cu 30 de minute fata de ora stabilita o sun si-i confirm prezenta. Apoi fara succes sun la taxi. M-am enervat si imi folosesc auto din dotare si cu putin noroc ma plantez in Amzei. Aici sun iarasi si primesc interfon, etaj, apartament, locatie. In 3 minute ma prezint la usa. Cu inima bubuind in piept (e totusi o loterie, nu ?), ciocanesc timid in usa prin care se auzea muzica de la un post tv. SI imi deschide o dulceata de fata: asa cum a facut-o mama ei( a facut-o bine!), blonda inalta, cam 1.70, frumoasa atat la chip cat si la trup. O freza gen Ryanna. Ce greu e cu scrisul asta cand nu ai cuvinte Domnisoara m-a lasat masca: superba. Ma conduce printr-o sufragerie de apartament interbelic pus la punct, cu un TV plat enorm pe perete si ma conduce intr-o camera care era despartita de sufragerie printr-un glazvant cu perdele pe interior. Camera amenajata cu bun gust, cu un pat in mijloc, lumanarele pe margine, si o combina muzicala pe noptiera, perfect pentru amor. Fata nu avea initiativa si nu zicea nimic asa ca o intreb care sunt regulile la ea. Cu timiditate imi spune ca banii se dau inainte si sa fac dus. Dupa ce i-am dat banii s-a dus in alta camera apoi a revenit. Imi confirma ca mai este o fata, dar nu e Roxy. Dupa ce fac dus revin in camera si ne apucam de treaba. Repet, nu prea are initiativa pentru ca e la inceput, dar e bine intentionata, in sensul ca face ce ii spui sa ii sugerezi prin gesturi sa faca si nu comenteaza. Are o piele catifelata si carnea mmmm tocmai buna de strans si mangaiat, ca sa nu zic abuzat . E parfumata si foarte curata. Incepem incet ca si cum eram 2 amanti care se exploreaza sexual pentru prima data. FK mai timid la inceput apoi din ce in ce mai pasional. Fata da mult dar trebuie luata incet. II place si reactioneaza. Imi exploreaza cu buzele trupul apoi se infinge unde trebuie si imi face un oral dupa care ii intorc serviciul. Nu mai stiu exact care a fost derularea, cert e ca ne-am jucat unul cu altul pana in momentul in care imi pune prezervativul. Initial am vrut s-o iau pe la spate pentru ca are un fund misto dar am vrut s-o privesc in ochi. Cu palmele bantuindu-i corpul, in special sanii perfecti, fara sa imi desprind privirea din ochii ei si cate un sarut din cand in cand, nu stiu cat a durat. o secunda sau mai mult. Mi-am dat drumul glorios in prezervativ. Ma las langa ea si era cat pe ce sa ma ia somnul la cat de relaxat eram. Imi revin si ma duc la dus. Cand ma intorc ne apucam de discutii si trebuie sa recunosc ca fata este educata. Cred ca am stat la palavre ceva impreuna si nu puteam sa-mi iau ochii de la ea in timpul asta. Nu stiu cum dar imi fuge gandul de la sex si iau decizia sa nu mai stau pentru al doilea numar. Primul fusese prea intens. Ma conduce la usa, goala si blonda, eu avand pe piele urme din parfumul ei. Ne sarutam si ne uram reciproc un weekend perfect. Acum urmeaza partea triviala: Pret: 200 ron/ora sau 150 numarul. Eu am ales o ora ca sa nu ma grabeasca nimeni. Locatie: 9. Asta pentru ca prin glazvanul ala se aude orice Aspect: 10 No Comment. Tanara si frumoasa Oral : 8. Putea fi si 10, cred data viitoare voi fi mai obraznic Normal: 10 FK : 10. mai timid la inceput GFE : 9. La inceput a fost mai distanta. Nu a facut nici cea mai mica fita, stie ce face si isi asuma. Doar ca are de invatat atitudinea porno pe care ne-o dorim noi, curvarii. Recomand, eu unul voi reveni si in acelasi timp multumesc colegilor de forum ca mi-au adus in vizor fata asta. Scuzati entuziasmul exagerat dar pe mine m-a dat pe spate! Roamer
    2 puncte
  17. Salut! Haideti sa fac eu putina lumina aici ca tare-s contradictorii informatiile. Neavand ce face intr-o seara si negasind altceva mai bun pentru una mica si rapida, am apelat la acest numar (cu aceasta ocazie am supus atentiei echipei de moderatori si administratori ca nu avem o baza de date cu escortele active noaptea si vom decide cum vom evidentia acest lucru in viitorul apropiat sper). Locatie in Tineretului, ultimul bloc pe partea stanga exact inainte de intersectia cu Calea Vacaresti. M-a indrumat o voce placuta si respectuoasa. Ajuns in fata usii imi deschide o faptura mare, inalta peste 1.80 cu tocuri, mai lata ca mine si eu nu-s vreo sageata de om, estimez la circa 80 kg sunci, blonda si cu o privire/mimica putin tampa, estimez o varsta de 20-22 de ani si un IQ de 12 ani. Uhm...primul instinct a fost sa zic pas si sa plec, dar vazand ca fata vorbeste frumos si pare deschisa am zis "wtf si asa nu am unde sa ma duc la ora asta"...si am ramas, mare greseala, instinctul m-a inselat de data aceasta. Locatia e un apt cu 3 camere semi-decomandat, eu am intrat in dormitorul din houl principal. Am cerut prosop si sa merg la baie si am primit unul cam mic, insa fara pete si mirosuri ciudate (curat). Baia....mare, insa cu cabina de dus cu usile stricate, nici urma de gel de dus ci numai un sapun solid de provenienta indoielnica cred. Dusul era defect, tasnea apa peste tot, scurgerea era jumatate demontata si aruncata in cada cabinei de dus. In fine, dupa ce m-am spalat cat de cat la ciocanel, revin in dormitor si ca sa evit o teapa totala ii spun fetei ca achit o finalizare pt. inceput si vedem ulterior daca mai doresc sa raman...so decartat 50 ron. Fata a plecat cu banii cateva secunde din dormitor, timp in care mi s-au aprins beculetele si am ciulit bine urechile, ulterior am reusit sa percep inca cel putin o prezenta feminina si una masculina in sufrageria de care ne despartea o usa plianta daca-mi amintesc eu bine. Concluzie...piscicultura e in floare in locatia respectiva. No, daca tot platisem am ramas pt una rapida. Asternutul de pe patul din camera nu mi-a inspirat incredere, n-am vazut pete pe el insa imi dadea senzatia de asternut mega-folosit, asa ca am optat sa raman in picioare si am condus-o pe ea pe pat si i-am dat sa cante la ciribigonflax . Slab frate slab, mai bine faceam o laba si ramaneam mai bogat cu 50 ron. Intr-un final glorios reuseste ea sa aduca ciribigonflaxul in stare de erectie cat de cat si hop...ma trezesc ca rupe rapid ambalajul unui prezervativ si il monteaza manual si fara prea mare arta pe organul semi-erect. Apoi se tranteste pe spate dupa tiparul "La vache qui rit" si cu un zambet tamp intiparit pe fata imi zice sa i-o dau tare. Wtf femeie....nici n-ai sculat-o bine si ma pui s-o fut tare pe mama lu' Moby Dick ? Evident nici o sansa, mai ales ca nu ma atragea absolut nimic la faptura care-mi zambea tamp cracita in toata splendoarea sub mine....asa ca ciribigonflaxul meu a refuzat total s-o asculte. Boon, mi-a spus sa vin peste ea si s-o fut intre sani...nu era rea ideea doar ca Moby Dick nu stie cum sa se comporte in asemenea situatii si in loc sa mai scuipe pe instrument sau sa-i mai pupe capul cand iesea dintre sani, ma privea si-mi zambea tamp in continuare...ba chiar a tinut sa-mi specifice ca nu scap nefutut. "hai mai, oi fi si tu vreo Mama Omida!" i-am spus l-a care ea bineinteles nepricepand aluzia m-a intrebat "cum adica?" si a trebuit sa-i detaliez ca Mama Omida le stie pe toate dinainte , asa cum stie ea ca eu nu scap nefutut de acolo. Vai vai...ce-a mai ras apoi mititica...pardon, maricica . In fine, renuntam la sexul intre sani ca mi-era lehamite sa-i explic fetei cu un singur neuron cum se presteaza asa ceva si-i spun ca vreau finalizare orala, la care ea spune ca nu face asa ceva. "uhm, zic eu, la telefon parca faceai, acum nu-ti place de cucu meu, de ce nu vrei sa faci?". Replica a fost "ba da imi place, dar vroiam sa ma futi!" ...".ete smecherie, pe banii mei fut cand vreau si unde vreau!" i-am spus si eu. S-a imbufnat putin dar a trecut inapoi la oral. Mi-am intins prosopul pe pat si m-am asezat pe el si a venit fata deasupra ca sa poata canta mai bine la microfon. Varza, zero, nul, imi venea sa urlu de draci ca am acceptat sa raman, insa pana la urma am ghidat-o eu ba din vorbe , ba miscandu-i eu capul asa cum doream si am adus-o la o prestatie care mi-a resuscitat iar ciribigonflaxul si gandindu-ma cu ochii inchisi ca sunt supt de o bunaciune super-meseriasa am ejaculat rapid la ea in pestera cu dinti. Sters rapid cu servetele umede imbracat si plecat acasa nefericit . Juriul meu personal decreteaza: Locatia: nota 7 Aspect fata: 5 ( in afara de niste ochi albastrii interesanti si frumusei eu n-am gasit nimic care sa ma atraga la ea, mai ales ca nici atitudinea ei n-a fost deloc pe felie cu ocupatia. Inalta, grasa, sanii mari...asa si asa, dar ii lipsea ceva din atitudine, avea o statura deselata, ciudata, urata...pt. ca eu nu-s pretentios la ambalaj de obicei) Igiena: locatie 5 (asternuturile refolosite, baia nedotata si putin murdara), igiena fata 7 (desi n-am simtit mirosuri dubioase, efectiv nu parea foarte fresh) Oral: 2 daca o lasi pe ea , 6 daca reusesti s-o convingi ca e mai bine cum o instruiesti tu. fara DT , fara atentie pe zonele aferente, fara nici un artificiu, ajutat mult de mana. Normal: N/A ( ciribigonflaxul a refuzat total) Sex intre sani: 4 ( habar nu are cu ce se mananca, stie doar ca exista asa ceva) GFE: 2, primea 0 daca nu vorbea cat de cat frumos. FK , mangaieri sau alte alea nici nu mi-a trecut prin cap sa cer, dar nici n-a avut ea vreo tentativa, as fi refuzat oricum. Atitudine si initiativa: ce e aia ? nota zero. Amenda: 50 ron/ finalizare (CIM inclus) sau 100 ron / ora. Pozele din acest topic nu reflecta realitatea si din ce observ numarul de telefon din titlu nu mai are anunturi recente, deci banuiesc ca a apartinut primei fete care ulterior a plecat si probabil avand clienti destui , guvizii s-au gandit sa ii retina cartela. Eu cred ca este o locatie si implicit escorta de evitat, insa n-am identificat numarul de telefon pe care are anunt activ madam Moby Dick. Poate primim de la vreun coleg informatia completa si retrogradarea sa fie bine facuta. Bafta si ciocane tari!
    2 puncte
  18. Inainte de a-mi incepe experientele cu escorte, am trecut pe la citeva saloane de masaj din Bucuresti. Din punctul meu de vedere, nivelul asteptarilor clientilor saloanelor de masaj erotic este mult mai ridicat decit al celor care frecventeaza serviciile escortelor (ceea ce nu este neaparat gresit). Poate datorita nevoii de a obtine o stare de bine, de extaz, chiar orgasmul, printr-o stimulare fizica superficiala in comparatie cu cea oferita de escorte, iar lipsa relativ redusa de implicare a maseuzei trebuie suplinita de ambient si GFE exacerbat. Prin urmare, cred, ca feedback-ul unui client de salon de masaj erotic, este mai exigent si exact decit al unui client de escorta. Dintre putinele saloane pe le-am vizitat, cel mai bine m-am simtit la Confidential, unde am revenit de mai multe ori. Am revenit datorita: - locatiei in raport cu zona mea de actiune (Popa Savu). - a usurintei de a gasi parcare. - a confidentialitatii / discretiei pe care mi-o ofera. Niciodata nu m-am intersectat cu nici un client. Sint extrem de atenti la acest lucru cind fac programarile. - a faptului ca este intr-o locatie nou amenajata. - interactiunii cu fetele ce lucreaza la receptie – In raport cu alte locatii, aici nu am avut senzatia de “scan” si “judecat”, dimpotriva, m-au primit sau am vorbit telefonic intr-un mod natural si politicos, astfel incit simti ca faci un lucru firesc, normal (ca o programare la stilist), nu ceva gresit si de care sa-ti fie rusine (sint clienti –am citit pe forumuri- pe care-i mustra constiinta si se intreaba daca masajul erotic insemna ca-ti inseli partenera). Ti se ureaza “masaj placut” cu un zimbet natural si sincer pe buze, chiar am avut impresia “they realy mean it”. - ambiantei din camere – muzica, lumina, miros, asternuturi. Ca sa fiu critic, nu imi plac culorile pentru ca sint prea reci. - maseuzei. Am avut parte si de masajul altor masuze dar nici unul nu s-a ridicat la nivelul celui oferit de Laura. Laura, este o tinara de 22-23 de ani, cu un corp superb si niste forme …. de amfora, iar sinii sint extraordinari (mari, carnosi, chiar daca sint usor lasati, nu este deranjant). Are o atitudine de gheisa. Atit de discreta si atenta, incit ai senzatia ca este rusinoasa dar de fapt iti respecta spatiul intim, inclusiv la nivelul privirii. Doar in cazul in care este incurajata, incepe “sa se deschida”, altfel, ramine o prezenta atit de discreta, incit ai doar senzatii placute dar fara sa-i simti prezenta. Mingiieri, atingeri, sarutari pe git si urechi, respiratie atent studiata, toate astea te aduc rapid in pragul ejacularii. Cind incepe sa te atinga in zonele erogene, nu pot isa rezisti foarte mult, chiar si la a 2-a finalizare. Am avut parte si de masajul altor colege ale ei dar nu m-am simtit nici pe departe la fel de bine. Pozitionare in oras: 10 Camere: 9,5 Aspect fizic: 9,9 GFE: 10+ Masaj relaxare: 9,5 Masaj erotic: 10 Prestatie overall: 10 Din punctul meu de vedere, Laura mi-a oferit cea mai buna experienta extra-conjugala, ever.
    1 punct
  19. A trecut ceva timp de cand nu am mai vizitat o escorta de pe meleagurile oltenesti, asa ca inarmat cu GDS ma apuc sa caut prin anunturi, pana cand dau de anuntul domnisoarei... O sun, iar la telefon imi raspunde o voce calda, de copila si se apuca sa imi zica meniul: O-50, N-50, O+N-70, 150lei/h, nu face anal, ca locatie blocul turn din spate de la Melody din brazda. Foarte curios si extrem de dornic sa o cunosc pe domnisoara, imi fac un dus, ma urc in masina si gonesc spre brazda. Parchez si cand ajung in fata blocului o sun sa imi indice etajul si apartamentul. Imi zice ca sta la et..., camera..., insa s-ar putea sa am surpriza ca liftul sa ma lase la un etaj superior si trebuie sa cobor pe scari un etaj. Ma conformez, liftul intradevar m-a dus cu un etaj mai sus, insa cobor si o sun iar sa imi deschida...si imi respinge... Dupa o scurta asteptare pe hol, circa 5min, se aude o usa care se deschide si ea scoate capul pe usa si ma pofteste inauntru. Locatia este o garsoniera nerenovata si cam dezordonata (erau haine insirate peste tot). Tipa arata destul de bine, are 19 ani, este un saten deschis, ochi verzi, fund ferm, sani normali, cam 1.65m, 50-55kg,pierce in buza si niste tatuaje. Dupa ce ma descalt pe micul hol, intru in camera, unde sunt intampinat de catelusa ei :|, cred ca este pitbull, care incepe sa sara pe mine si sa se joace cu mine, moment in care m-am panicat si am rugat-o frumos pe domnisoara sa o scoata din camera, insa mi-a zis ca nu are ce sa ii faca ca incepe sa latre, sa roada usa etc. Am negociat cu domnisoara pentru sex oral neprotejat si normal (face doar protejat, anal nu face), 2 numere, 1h, 150lei. Am intrebat-o daca accepta CIM si mi-a zis ca nu, doar COB. II las banii, iar domnisoara se scuza si se duce pana la baie, timp in care incep sa ma dezbrac. Iese destul de repede de la baie, complet dezbracata si ne apucam de treaba... Oralul il face mecanic, se ajuta foarte mult de mana si nu acorda atentie la oo. Initial ne-am intins in pat, insa catelusa ei tot sarea in pat si dupa cateva intreruperi i-am zis ca vreau sa ma ridic in picioare si ea sa stea pe marginea patului. Ok, continuam actiunea, ea facand acelasi oral mecanic si ma termin la ea pe sani. Dupa ce imi intinde un pachet cu servetele umede, se duce la baie unde se spala si revine in camera. Ne aprindem o tigara si ne apucam si vb diverse lucruri, am incercat sa o cunosc putin, insa concret am aflat ca lucreaza de foarte putin timp, in rest mai mult aiureli, insa mi-a placut atitudinea ei si faptul ca este foarte comunicativa. Cand ne apucam de al2lea numar ii zic sa imi faca oral pana se ridica soldatelul, dupa care continuam treaba, insa ea imi zica ca daca mai vreau oral, mai terbuie sa ii dau 50 lei... :| WTF??????? am incercat sa o conving ca nu e corect si ca ar putea sa inceapa cu oral, dupa sa continuam cu normal, insa nu am avut cu cine sa ma inteleg, asa ca am renuntat si ea s-a apucat sa imi faca laba ca sa poata sa puna prezervativul. La normal este foarte stramta, nu refuza nicio pozitie si geme lasand impresia ca ii place sa se futa. Nu te preseaza in legatura cu timpul si cu mine a fost destul de speriata sa nu cumva sa se rupa prezervativul si m-a rugat sa ma termin afara. Un mare minus a fost ca pe tot parcursul evenimentelor, catelusa ei se tot plimba prin camera si mai sarea si in pat langa noi, insa per ansamblu, domnisoara merita, mai ales datorita corpului de teen bine proportionat si nemuncit foarte mult si a atitudinii. Locatie- 3 (te scoate din minti catelusa!!!!) GFE-8 o-5 n-8 anal nu presteaza
    1 punct
  20. salutare din nou prieteni. in urma cu vreo 2-3 ani , manat de un chef nebun de un masaj erotic pun mana pe desteptarea si gasesc un nr de tel la care sun. imi raspunde o doamna care cred ca era patroana si incepe sa imi expuna serviciile si preturile. imi fac curaj si intreb daca pot avea parte si de ceva extra la care ea imi raspunde ferm ca nu se poate dar ca imi poate da mai multe detalii la fata locului. imi spune ca are 2 locatii una pe 1 mai si una pe fosta casele nationale. aleg sa merg la cea de pe 1mi pt ca cealalta era prea aproape de locuinta mea si nu vroiam sa risc nimic(am radarul acasa)si stabilesc pt a doua zi la 11 dimineata chiar la inceputul programului.(cand esti insurat e mai greu sa scapi pt vreo 2 ore . trebuie sa prinzi vreo portita ceva.)ok......am ajuns la locatie cu vreo 10 min inainte am parcat masina si m-am pus la astepta. intre timp si-au facut aparitia 3 fete care s-au oprit in fata blocului un functiona salonul. am inceput sa le studiez fiind convis ca erau angajatele salonuluisi deja imi facusem o idee despre ce am sa aleg. era o bruneta tunsa mai scurt la 1.70 si vreo 55 kg un fizic destul de placut celelalte 2 nu prea erau pe gustul meu una bruneta si mai plinuta si cealalta blonda (imi plac blondele dar asta nu prea ma inspira). in fine ajunge si patroana si intra toate in bloc. astept 5 minut si sun. raspunde aceiasi doamna care imi spune sa sun la interfon. era un apartament la parter. locatie destul de curata si simpla cu 2 camere . asa cum am spus am aleso pe cea care pusesem deja ochii care ma conduce in camera. despre dus nu imi aduc aminte sa ma fi intrebat dar oricum la acea ora eram fresh. si cred ca si ea fiind primul client. intram in camera , ne desbracam amundoi si se apuca sa imi faca un masaj de relaxare (nota 2 era 0 barat la masaj) ma intorc cu fata in sus sa fac putina conversatie si iii vad fata plictisita si fara vlaga. o intreb ce are si imi spune ca e satula de ceea ce face si ca vrea sa stranga niste bani sa poata renunta.atat am asteptat. intre timp se urcase cu pasarica pe obiectul muncii si a inceput sa se frece in sus si in jos la care o intreb daca nu ii este frica ca am sa fac o miscare surpriza si sa intru in ea( era foarte umeda spre surprinderea mea) si ea imi raspunde ca nu se poate si ca are incredere in mine, dar daca vreau imi poate oferii un oral pt 50 lei. va imaginati ca am fost de acord si a inceput fata sa lucreze la oral destul de bun umed si adanc dar lipsa atentiei la zonele adiacente ma face sa ii dau doar 8. cred ca daca insistam putin si daca aveam caciulita la mine o convinceam si de un normal. per total destul de multumit de oral dar restul a lasat de dorit fata nota 8 pt fizic 5 pt prezenta locatie 8(pe atunci nu prea aveai ce alege pe piata) gfe 5 oral 8 (daca facea si com poate ii dadeam mai mult) cam atat. nu stiu daca mai exista salonul ca nici nr de tel nu il mai am . daca careva dintre voi a mai fost poate ma informeaza si pe mine. nu de alta dar oricum piata din bacau e destul de saraca in domeniu
    1 punct
  21. In vizita prin Bucuresti, sa tot fie vreo 2 saptamani de atunci, la ora destul de tarzie (22) dat fiindca nu prea mai raspundea nimeni la telefoane incerc la Jasmine Daria. Raspunde, foarte amabila, imi insira tariful si conditiile si in 1 ora apare la mine la hotel. Ca aspect e de mare efect. are cred 1,85 si pe tocuri 2 metri (nu exagerez). Craci incredibili, lungi frumosi, aspect atletic intretinut la sala. Aspect 8,5 (10 pentru craci, 6 pentru sani, 9 pentru fund). E genul care vrea sa te futa ea pe tine, se suie pe tine, da contre, scuipa, vorbeste vulgar. Ca prestatie nu e chiar genul meu. Oral 8, normal 8. Oralul neprotejat, finalizare pe fata (a cerut si a primit asta) La fata e comuna, cu fata luunga de bibliotecara. Anal nu face. E destul de isteata, are preocupari legate de kinetoterapie si am inteles ca in curand se va stabili in Franta unde face ceva specializari. Pret 350, 2 finalizari cam o ora. Mie imi cam pare rau de banii astia, nu i-as mai da din nou. O prestatie in general buna, dar mult prea scumpa pentru ceea ce ofera. Pentru cei carora va place genul porno sau aveti fantezii cu Roxana Ciuhulescu (cam seamana si la fata chiar- numai ca e blonda) puteti sa mergeti .................................................................................................................................................................................... Am sa revin cu un comentariu. La fata seamana mai degraba cu Briana Caradjea (printesa). (un moderator poate uniultimele 2 posturil daca e cazul.
    1 punct
  22. Se intampla uneori ca programul prin Capitala sa sufere schimbari neasteptate si sa apara ferestre de cateva ceasuri. Si atunci ce-i de facut? Simplu: spending some quality time with girls. Asa ca, profitand de ceva ore libere, am facut uz de baza de date bine organizata (escorta/zona in care se afla/modalitate de contact) si am sunat-o pe Daria. Programare rapida si stabilit sa ne vedem undeva in zona 1 Mai - Turda. Ehee... ajuns acolo... surpriza mare! O tipa inalta, cu o figura usor cabalina, masculina (o sa radeti, dar vreo doua zile dupa vizita la ea m-am tot intrebat daca nu cumva am facut sex cu un/o transsexual(a) ), cu un corp bine lucrat. Am platit 400 RON inca de la inceput (am obiceiul sa las mai mult decat se cere) si, dupa o scurta conversatie, am trecut la dus si apoi la fapte. Atitudine clara de starleta porno, careia ii mai si place sa faca sex. A inceput cu un oral soft si umed, dupa care am fost de schimbarea de registru si limbaj: she enjoys talking dirty and I did not see that coming. In fine, dupa ce m-am dezmiticit, am continuat partida cu oral in varianta hard, batut cu penisul peste fata, deep throat etc. Continuat cu normal in diverse pozitii, timp in care a continuat sa vorbeasca din ce in ce mai murdar, exact ca o starleta porno. Tipei chiar ii place sa faca sex si, daca intri bine in rol, poti avea parte de o partida de calitate. Incheiat in caciulita. Postludiu: un dialog care a evidentiat ceva puncte comune si in care am descoperit ca-i cam place sa-si etaleze cunostintele (dar femeia asta chiar are ceva in cap). Note: Amplasament: o garsoniera in zona Turda - 1 Mai / 8.5Modalitatea de contact: numarul din titlul subiectuluiAspectul fizic: 8Detalii despre servicii: oral - 9 / normal - 9 / GFE - 8Programul de lucru: nu-l cunosc, eu m-am intalnit cu ea in jurul amieziiTarifare - a cerut 350 pentru o ora si jumatate, am platit 400Concluzia finala: o recomand amatorilor de sex salbatic, mai putin celor care cauta GFEEu as trece-o la escorte de top.
    1 punct
  23. Salutari, fiind mai pervers am zis ia sa incerc un grany, asa ca am apelat la dansa, intr-o seara dupa cateva incercari fara raspuns am dat de ea, mi-a comunicat ca zilnic pana la ora 18 e de gasit, asa ca a doua zi am reusit sa ma programez in ultim moment, ajung la dansa, imi deschide poarta, chiar am ramas surprins cand i-am vazut fata, chiar arata bine, imbracata am zis chiar si la forma ii OK, inauntru la ea ma primit in bucatarie, are un catel mic care tot sarea pe mine in ideea sa ma joc cu el dar am zis pass, am discutat partea financiara am platit 60lei pt un masaj si oral in ideea ca daca o sa rezist sa vina si partea cu normal +20lei, am trecut in camera, curatenia si ordinea buna, pune un asternut nou pe pat, m-am dezbracat si ma invita sa ma intind pe burta, si o privesc cum se dezbraca, un pic is oripilat de priveliste, pielea efectiv atarna pe ea, plina de riduri, in special pe burta arata oribil, se vede ca a slabit f mult, eu zic ca ii trecut binisor de 50, in fine se apuca de masaj, care e chira relaxant, dupa ce m-a cremuit destul de bine se apuca sa alunce peste mine sa ma atinga cu sanii cu limba pe spate pe fund, o senzatie chiar placuta, eu tot speram ca o sa ajunga si la un anilingus, dar n-am avut noroc, dupa minute bune de incalzit atmosfera (era un pic frig in camera iar ea era f rece la inceput) apoi m-a intors si aici peste corp m-a excitat cu limba (fara saruturi nu agreaza ideea zice ca a trecut timpul de FK si altele) apoi a trecut la un oral neprotejat, oral foarte bine facut se vede ca are ceva experienta, deep, fara maini, lins peste, inapoi, fara graba, chiar era sa ma termin asa, dar am zis hai sa vedem daca merge si normal, asa ca i-am sugerat un normal, aici a aparut o mica problema, ii uscata rau, abia am reusit sa o penetrez, tot ii sugeream sa puna ceva lubrifiant dar a zis ca e ok rabdare, asa ca dupa cateva minute de joaca, am reusit sa o penetrez, ii strampta am avut senzatia ca sunt cu o fata "inocenta" de 18, in fine dupa ce am incalzit-o un pic a devenit situatia mai buna, chiar mi-a placut asa cel putin simteam ca dau la ceva, am si finalizat destul de repede. In concluzie a fost o experienta ciudata, Vera la fata e chiar atragatoare, daca nu te atingi de ea si te uiti in ochii ei frumosi o prinzi da par cap, si inchizi ochii te lasi dus de val e chair super ce face, dar daca pui mana si ii simti piele, revii cu picioarele pe pamant, plecat la baie spalat la chiuveta, prosop curat, platit cei 20 pt normal si plecat. In concluzie pt orala ii de recomandat, ii o solutie ieftina cu locatie, pt normal mai putin nu prea ii ofera placere, de asta si insista mult si bine pe oral. II o alta experienta, milf granny, ... Spoor la pompat...
    1 punct
  24. Dupa parerea mea,ca si prestatie si igiena as putea spune ca Lavinia ar merita un 7-8,dar infatisarea cam lasa de dorit.Am fost si eu pe la ea.Lucreaza bine si oral si normal,dar fata ei este destul de sifonata din cauza cosurilor din prezent cat si cele din trecut.Cand am luat-o pe la spate,nu am avut parte de o imagine chiar placuta,avand pe spate cateva cosuri mari dar si o bubita destul de mare si tare care parea ca este si putin vanata,care m-a "deranjat" si la atins si la vedere.Dar pt cine,infatisarea conteaza mai putin,as putea spune ca este ok.Eu insa,astept sa apara ceva si frumos si sa isi faca treaba mai bine,chiar daca ar costa mai mult.Daca ma poate ajuta cineva,astept postari.Poza postata de dan dan ,este 100% reala (cea pe care scrie "www.escorte baia mare.com ").Multa bafta tuturor!
    1 punct
  25. Salut !Dupa ce vineri am fost la domnisoara Laura ,ieri mi-am zis sa trec si pe la Afrodita sa o cunosc pe Andra,pentru un masaj,evident.Am sunat si secretara Cristina ma anunta ca Andra poate fi disponibila numai daca ajung repede in 20 de minute ca apoi are programare.OK,zic,ma urc repede intr-un taxi si in 8 minute ,masurate cu ceasul.Intru,in hol ma asteapta cu gura pana la urechi Jasmine....!! Intreb unde e Andra ?Zice ca s-a nimerit sa vina clientul programat mai repede cu aproape o ora si a intrat cu ala,iar eu sa ma duc cu ea !!!???Asta da seriozitate !Am refuzat vehement si dus am fost,pentru ca de fapt ea era singura prezenta la program si nu e pe gustul meu.O consider o teapa,si cel putin pentru o perioada o sa evit salonul respectiv,desi mi-ar place sa o cunosc pe Andra.Bafta!
    1 punct
  26. Ok....Si cum te vedem si noi?Cum te putem auzi?Ce intelegi prin cliente fidele?Dupa cate intalniri faci reducere?Da-ne mai multe detalii...
    1 punct
  27. salutare tuturor, dupa o vizita la Consuela vin de raportez. Fata nu este vreun top model, tzatzele is numarul 1, fundul nu e cel mai bobmat pe care lam vazut, dar cracii... cracii sunt in top! Pentru un tarif de trei sute de marafeti am beneficiat de un oral specialitatea casei, cu ceai cald, gheata, combinat cu anilingus, de am crezut ca imi ies ochii din cap de placere. Fata nu e sfioasa, ai ce vorbi cu ea, si la inceput am dialogat pe tema cum sa facem sa satisfacem clientul. Dupa o finalizare orala intre amigdalele dansei, am bagat dus regulamentar, ea si apoi eu. Continuat cu un normal mai sportiv, pt ca asa imi place, cu contre, si cu ritm vioi. E foarte sexoasa in tinutele ei, si ramane pe tocuri in timpul actiunii daca o ceri - castigand mult la aspect. Penetrare alternata cu fingering, apoi o finalizare in umeri craci in cauciuc. Daca ma mai ajuta micutzul, as fi bagat si la ochiul maro, dar dadea semne ca ii trebuie o pauza. Am plecat de la ea cu genunchii tremurand, si cu promisiunea ca ma intorc pt un anal care daca e la inaltimea oralului cred ca este the best! Concluzie: data i-ti depasesti impresia estetica, partea artistica merita din plin, chiar daca este scump tare. Note? Halat? A.
    1 punct
  28. le-o fi furat dar nu de la tine ca in locatia din cocor nu e nimeni ca in poze pe larg aici: http://nimfomane.com/forum/topic/7667-0763979645/?do=findComment&comment=74998
    1 punct
  29. Si din nou salutare. Cum nu a avut nimeni curajul sa incerce am onoarea sa va povestesc despre acest nou salon de masaj. Incep cu denumirea salonului sare este Extasy. Situat temporar intr-un apartament de pe langa Panoramic. Locatia este frumos amenajata cu perdelute lumanarele intr-un cuvant decent. In locatie prosop curat gel de dus barbatesc cam tot ce trebuie. MInusuri ar fi cam racoare in camera unde se desfasoara ostilitatile si lipsa papucilor de tranzitare a dusului pana in camera(din cauza asta pe toata perioada ostilitatilor am avut picioarele bocna). Descrierea fetei: 19 anisori comfirmati de ea, 1,70m, 50 kg, sani mici rotunzi frumusei si un fund micut dar surprinzator de rotund si frumos. Desfasurarea actiunii a inceput cu masajul de relaxare. Fata se cunoaste ca are ceva experienta in arta masajul pentru ca a fost unul reusit si se supune indicatiilor care i le oferi. La masajul erotic ai restrictiile care le are si Asia adica fara sex, nu atingi fata in exces si nu ai voie cu degetele in scorbura. Mi-a -placut in schimb ca se comformeaza indicatiilor date reuseste sa te faca sa te simti bine. Dupa finalizare mi-a placut propunerea ei de a continua restul timpului ramas cu masaj de relaxare. Este prima data cand mi se intapla asa ca evidentiez si voua lucrul asta. Pretul serviciilor a fost 100ron masaj de relaxare cu o domnisoara nud. Note: Masaj de relaxare 9 Masaj erotic 8 Fata 8 Concluzia: o experienta frumoasa de revenit. Eu personal nu mai revin pana nu se mai imbogateste paleta de desfasurare a ostilitatilor.
    1 punct
  30. cred ca este timpul sa imi aduc contributia la acesta comunitate, de confutaciosi: Am fost in seara asta la acesta domnisoara,mai bine zis acest cuib de domnisoare, locatia pe Bd. timisoara , pretul este in functie de ce nr apelezi, eu am fost cu un prieten si am dat cate 100 lei de caciula, si acum detalierea serviciilor , un sex oral fara nici un fel de implicare la care cu greu am reusit sa imi dau drumul, la partea a2a am incercat si inceput cu un sex oral si sa terminat cu plecarea mea deoarece am avut impresia ca sunt cu o papusa gonflabila! Cuibul in genere este format din fete "bronzate" , In concluzia banii nu se merita !
    1 punct
  31. Salutari, Insomniacul revine cu cele doua recenzii promise. Prima din ele este la Andra, titulara acestui topic, iar a doua la Raluca de la https://nimfomane.com/forum/topic/4733-0761756939-734548681/page__hl__0761756939, care lucreaza mai nou in acelasi apartament cu Andra. Sunt de acord cu ce zicea colegul @Vyypuss mai sus, Andra este una din cele mai bune escorte intalnite noaptea, cel putin in ultima luna de cand fac vizite doar la ore inaintate. Am fost la ea in urma cu vreo doua saptamani, la sfarsitul lui septembrie si am plecat incantat. Locatia este la galeriile Orizont, foarte usor de gasit si de parcat seara. Am stabilit ora la care sa ne intalnim si cand am ajuns m-a rugat sa mai astept 10 minute. M-am speriat initial ca imi iau teapa clasica si o sa astept degeaba. Nu a fost asa, 10 minute mai taziu am urcat la domnita care tocmai se eliberase de un alt vizitator. Am purces in camera de lucru cu un pat cam naspa dar incapator. Eu eram curatel si desi m-am oferit sa merg la dus a spus ca este in regula. Ea s-a dus si a revenit in prosop tocmai buna de mangaiat si pupat. Andra este o dulceata de fata, bruneta, exact ca in poze, putin complexata de faptul ca are sanii mici. A vrut sa ramana cu sutienul pe ea dar i-am zis ca eu sunt fan sani mici si in secunda urmatoare disparuse si ultima textila. Ea are cam 1,70, pe la 50 de kg, genul slim cu fund frumos, piele fina si frumos bronzata. Era bine epilata, mirosea discret si a fost o placere sa ma infrupt din pasarica ei. Intre timp a avut si ea grija de micutul, fara prezervativ, incet si senzual, umed dar fara prea multa atentie si in jurul sau. Cum eram foarte incins am pus un prezervativ, am intors-o cu spatele si am terminat destul de repede in timp ce ea gemea si ma mangaia frumos pe la oute. Inainte si dupa am apucat sa schimbam cateva cuvinte si a fost suficient de sociabila cat sa pastreze o atmosfera placuta. Nimic deosebit dar cu siguranta nu m-am simtit indezirabil. Mi-a spus si mie ca urmeaza sa-si puna silicoane si daca imi aduc bine aminte cred ca deja a trecut ziua operatiei. E posibil ca cei care o vor vizita sa se bucure de ceva nou Note: Locatia: 8 - nu mi-a placut patul, era prea moale, la baie am intrat doar sa ma spal pe maini dar am vazut si eu dusul fara para Aspect fata: 9 - e aproape genul meu - slim, sani micuti, frumoasa si ingrijita Igienta fata: 10 - absolut nimic de reprosat, a facut dus inainte, mirosea si avea un gust excelent peste tot Oral: 8 - senzual, fara prezervativ, umed si lent, se uita la mine dar nu s-a uitat si in jur si nu face CIM Normal: 8 - n-am testat decat capra unde a participat, a gemut, dadea contre si ma mangaia - a fost f ok; as mai merge odata sa incerc mai multe Anal: nu GFE: 7 - greu de apreciat ptr ca am stat putin, plus ca nu face FK Pret: 100 Ron / fin Concluzie: e o fata care merita vizitata. Lucreaza noaptea si desi ma repet, este probabil una din cele mai bune optiuni. Mai mult ca sigur ca o sa mai trec si eu odata, mai ales daca o sa continui sa am programul plin pe lumina. Have fun si fete frumoase!
    1 punct
  32. Pontat si eu la doamna Carmen dupa cum se prezinta, 100 RON /h oral/normal. Aspect fizic: 5 Trecuta bine de 40 de ani, sani mari intradevar dar asta e cam singurul lucru pozitiv, fata comuna dupa cum s-a mai spus, burtica proeminenta si picioare subtiri, fund micut - o combinatie care mie imi displace. Locatie: 4 - nu ia nota de trecere, daca nu ar mai fi fost recenzata mai mult ca sigur nu ramaneam, nu era mizerie dar totul era ff vechi si uzat, pereti galbeni, paturi uzate si fara asternuturi.. doar niste cuverturi uzate.. destul de dezolant. Baie nota 5. Atitudine : 7 - comunicativa, vorbeste mult, trebuie intrerupta, atitudine OK, cauta sa iti faca pe plac. Servicii : oral, nota 7. Neprotejat, dar fara deep fara prea multe artificii, finalizare orala. Merge si tit fuck. Avand in vedere aspectul fizic si locatia, nu pot sa o recomand, desi nu e teapa, dar pentru mine nu e de revenit. Trageri asidue.
    1 punct
  33. Ziua buna tuturor (pentru ca mi-a placut cum a structurat Vypus mai sus recenzia, ii voi copia si eu modelul, sper sa nu fie vreo problema) Am vizitat-o si eu pe Alexandra, atras de pozele cu sfarcurile minunate. De fapt cand am vazut fotografiile am avut o erectie instant si m-am gandit ca daca tot s-a produs "minunea" sa nu mai stau pe ganduri Locatia 5/10 : Vis-a-vis Zepter . Apartament cu doua camere, dezordonat, lipsa geluri de dus, cearceaful murdar , posiilitate grava de rupere de gat(in baie), un prosop micut care parea curat, dar nu mirosea chiar a Ariel.Aerul inchis, i-as recomanda un spray de camera sau niste betiosare parfumate, folosite insa numai dupa o aerisire completa (chiar daca a venit frigul, e important sa deschizi macar cateva minute geamurile , intre vizitele clientilor) Aspect fata 8/10: Sfarcurile ei au facut toata treaba, la un moment dat m-am oprit din futut sa le admir si sa imi dau seama daca sunt naturale sau poate tatuate.Bruneta, de fapt ar intra in categoria cu doi "r" insa destul de civilizata, vorbareata, zambitoare, placuta la prima vedere. Sanii sunt lasati, nu arata ca in poze, pot spune ca e chiar plinuta, are destula burtica si celulita pe coapse si fese.Per total e ok, nu am vazut in viata mea ochii negri ca margelele cum avea fetita asta.Mie personal mi s-a parut mai matura fizic decat spune ea. Oral 7/10: nu se pricepe deloc, mai multa munca cu mana decat cu gura, mi-a lasat din pacate si o "fisura" pe pula cu dintii, lucru care m-a iritat si am zis sa trecem peste. Sunt adeptul sexului protejat , insa nu stiu ce s-a intamplat ca nu reusea sa-mi puna prezervativul. Am ajutat-o si eu dar vazand ca nu e sort de izbanda mi-a murit si a trebuit sa trecem peste. Asadar am preluat eu initiativa si am trecut deasupra, sarutari pe gat, una alta, sa-i dam energie juniorului. I-am dat doua limbi pe sfarcurile alea interesante si gata, eram revigorat Sex normal protejat 1/10: ei bine aici, din pacate , ori nu ne-am potrivit, ori mama lui de click, ori pur si simplu era prea obosita. Dar daca ar fi dupa mine, din acest punct de vedere as trece-o la " de evitat". Pur si simplu a stat ca o perna. Nu GFE, nici un sunet, nici un geamat, nici o grimasa, se uita in tavan. Am mai incercat cu sarutari, cu ceva vorbe gen "esti ok?", "spune-mi ce iti place"? "care e pozitia ta preferata"? Se uita la mine ca vitelul la poarta noua si dadea cate un zambet fals spunand ca e foarte bine asa. Dupa un timp de efort am cedat. Sunt un barbat destul de bine dotat, nu am pretentii prea mari de la o escorta, imi place sa fiu tandru si le respect intru totul, dar aceasta experienta m-a demoralizat un pic. Pentru ca am plecat dezamagit si oricum nu am finalizat pentru ca neimplicarea ei nu m-a ajutat deloc sa ma concentrez. GFE 0 /10: trage de timp sa nu ajunga sa se futa. Cred ca ar trebui sa se apuce totusi de ceva care sa-i faca mai multa placere, se pare ca escortajul nu este de ea. Pret; 150 Ron/ora (cei mai regretati bani oferiti vreodata unei escorte) Din pacate nu o recomand nici pentru un fast fuck. Imi cer scuze daca am gresit cu ceva in recenzia mea, voi reveni cu completari daca sunt necesare. Va rog sa scuzati eventualele greseli, am scris dupa telefon
    1 punct
  34. Cristina Bruneta Sexy, tandra si jucausa, sunama sa iti ofer momente de neuitat langa mine. Te astept la locatia mea in universitate. 12 Oct 22:54 0767431217 Bucuresti email: [email protected] Cu chef de tavaleala gasesc anuntul Cristinei si-mi zic in gand ca nu-i rau sa incerc ceva nou ca nu se stie ce gasesc . Sun si stabilim o intalnire in 1 ora ptr ca fata era pe strada nu era in locatie . In prostia mea nu m-am intrebat de ce cineva care-si da anunt pleaca de acasa .Locatia este in blocul Germag de la Universitate ,o garsoniera curata utilata strict ptr trageri nocturne . Preturile practicate de fata sunt : 100 lei /fin , 150 lei /h o+n . Ajuns in usa garsonierei am dat de fata care se prezinta jalnic :slabuta spre subnutrita , sani cam de marimea a 2 OO ochiuri ,uratica la fata si plina de cosuri ,atitudine si vocabular de cartier . La telefon ia un accent de rusoaica ptr a pacali eventualii clienti , ceea ce a reusit si cu mine .M-am riscat la o finalizare cu gandul ca urata poate este profesoara si compenseaza, dar m-am inselat . Nevrant sa risc prea multe am ales oralul protejat care a fost executat de tipul "laba in gura" fara atentie la nimic in afara de televizorul din fata ei .Cu greu a reusit sa-l trezeasca pe gogae care s-a impotrivit din toate puterile sa se ridice .Am intors-o repede capra sa nu-i mai vad fata ca mi se inmuia iar si am terminat in preze. Deci fata este clar prestatoare pe trotuarul de pe Magheru , pretul corect ar fi fost sa-mi dea ea 100 lei ptr ca am avut curajul sa o vad dezbracata si sa o fut .Note : locatie-7 , fata aspect+igiena - 3 , prestatie oral -1 , prestatie normal -1 . Nu recomand nici la 50 lei/24 ore.
    1 punct
  35. Salutare comunitate futacioasa! Incerc sa imi fac si eu datoria de membru al acestui minunat site si vreau sa va povestesc de experienta avuta cu o faptura coborata din filmele porno de buna calitate si anume Bianca 777. Incep prin a transmite salutari si urari de sanatate alora care s-au gandit sa faca acest site si astfel sa gasesc faptura din poveste. Asa ca dragi futadori pe baza reviewurilor voastre am trimis mesaje Biancai. Am fost la ea de 2 ori, rusine mie ca nu am postat de la prima intanlire, dar nu prea m-am descurcat si nu aveam cu ce sa ma laud...... Acum sa va povestesc de a doua intanlire, petrecuta ieri, timp de cateva ore bune, cred ca mai bine de 3 ore si jumatate. Am inceput sa trimit mesaje cu cateva zile inainte, spunandu-i cine sunt si ce vreau si anume o intanlire ca-n povesti, de pe la orele 11. Nu am primit nici un raspuns si cand sa ma resemnez primesc un mesaj de la Bianca prin care ma intreaba daca pot veni alta data. O sun, imi raspunde si imi zice ca au inceput sa apara primele simtome ale perioadei nefaste si va lua o pauza de cateva zile. Dupa cate minute de conversatie imi spune ca nu au aparut problemele mari si ca va verifica bine si daca va fi ok pot sa merg la ea, fiind ultimul pe sezonul care tocmai se incheie..... lucky me... . Imi confirma ca inca este ok si purced catre ea nerabdator si anume in locatia binecunoscuta din Dr. Taberei, langa restaurantul Shogun. Am ajuns acolo un pic mai devreme, de...... eram tare nerabdator, am sunat si mi-a comunicat ca se pregateste pentru intanlire si ma va suna ea. Am mers la restaurantul de langa ea si am baut o cafea, a 5-a pe ziua respectiva, de m-a apucat tremuratul(asta zic eu.... sper ca nu era de la nerabdare). Dupa cateva minute bune ma suna si ma invita sa urc la ea. Daca la prima intanlire m-a asteptat "imbracata" intr-o plasa care ii "acoperea" formele, acum m-a asteptat intr-un neglije albastru, care ii descoperea sanii frumosi si funduletul ala obraznic. Aspectul fizic - o dulceata de femeie, foarte curata, sani frumosi, ochi superbi, fundul super, picioare lungi, pasarica ingrijita care se umezeste foarte placut. Am revenit la ea mai ales pentru felul ei de a fi, de a vorbi, pentru ochii si vocea ei, in general pentru ea, dar ca sa nu fiu chiar atat de ingenuu cum incerc sa pozez, a cantarit foarte mult si maiestria ei in arta oralului, normalului si analului. Dupa ce am intrat, au urmat o multime de sarutari, pupaceli si imbratisari, parca eram doi iubiti care nu s-au mai vazut de ceva timp, Bianca a fumat cateva tigari, am vorbit despre multe lucruri interesante si am mia intarit concluzia ca este o persoana foarte sociabila, volubila si sensibila. A urmat dusul de rigoare si am trecut in dormitor, la sex oral, excelent, si in momentul in care Bianca a considerat ca e de ajuns, dupa ceva timp, a pus caciulita, bineinteles cu gura, si am trecut la normal, ea deasupra si miscandu-se foarte senzual, fiind foarte excitat am terminat in prezervativ. A urmat dusul, sucul, tigarile, discutii interesante pe diverse teme si am trecut apoi la urmatoarele numere: inceput cu un sex oral care nu poate fi descris in cuvinte si apoi sex normal protejat, sex anal in diverse pozitii, apoi iarasi sex normal pe la spate, gemete, tipete, urlete, ce mai o nebunie si am terminat cu un sex oral, cu CIM de era sa lesin, fata asta este zeita oralului, urmat de swallow. Ceea ce vreau sa punctez este ca Bianca este ffff stramta atat la normal, cat si la anal, se umezeste foarte bine si se implica peste masura, si are o privire in timp ce iti face oralul......... de vulpita perversa, care spune fff multe . Ce mai, o experienta de memorat si povestit urmasilor...... . Am platit 300ron, eu am vrut sa las mai mult, dar nu a acceptat (avand un caracter atat de frumos a considerat ca am dat mai mult la prima intanlire si a vrut sa se revanseze), am stat cred ca peste 3 ore jumate si am plecat euforic. Note nu voi da pentru ca nu ma consider atat de experimentat. Cu siguranta o sa incerc sa revin si recomand.
    1 punct
  36. Fratilor, am vizitat-o pe Roxy si ma mindresc cu asta ! Dupa o programare anterioara cu o zi, (re)confirmata cu 1 ora inainte, am purces in locatia de pe Victoriei. Apartamentul in bloc vechi, “astazi nu se mai fac dom’le ca pe vremuri”. Lumina difuza, luminari, muzica in surdina … ce mai: atmosfera placuta. Mentiune pt Pistolgina: ori a trecut iepurasul pe-acolo, ori altcineva a luat plasma. Am stat putin de vorba la un pahar de apa, eu fiind absorbit de aspectul lui Roxy, care probabil vazindu-mi privirea timpa, ma intreaba daca ramin. M-am fisticit, am ris ca prostu’-n cucuruz, spunindu-i, “da, bineinteles!”. M-a invitat in dormitor, unde i-am inminat cadoul (300 lei / 1,5 ore x 2 fianlizari) si cu prosopul in mina m-am avintat la dus. Aaa, de mentionat cuierul pentru costum, un detaliu ce mi-a facut o foarte buna impresie. Mai fratilor, cind a revenit imbracata conform cererii mele, m-am trezit ca o imbratisez si incept sa o mingii si sa o sarut. Imi doream safac dragoste cu ea. Are o atitudine care m-a facut imi doresc sa o fac sa se simta bine. Dupa sarutari, mingiieli, sex oral de ambele parti, cu greu ma hotarasc CIM. Imi doream sa facem de toate. Am revenit de la dus si dupa o discutie si citeva glumite, ne-am apucat dinnou de treaba; am schimbat mai multe pozitii si am terminat in misionar cauciucat. Servicii primite: FK, CIM, DT, 69, annilingus, cunnilingus Note: Pozitionare in oras: 9 Apartament: 9,5 Aspect fizic: 9,5 GFE: 10 Oral: 9,5 Normal: 9,5 Prestatie: 9,625 Concluzie: o recomand celor care-si doresc sa-si reamintesca ce inseamna sa faci dragoste; celor care doresc sa se relaxeze (fara sa fie nevoie de masaj), sa aiba o discutie calma, in care nu este nevoie sa isi incoarde neuronii, pentru ca nu exista presiunea / asteptarea de a fi inteligent si spontan; celor care vor sa fie ei insisi si sa fie acceptati pentru asta; celor care vor sa fie recompensati pentru vizita, cu pasiune si implicare; celor care au drum prin zona; celor care vor sa afle cum este sa ai o experienta cu o escorta de lux; celor care … Sa mai auzim de bine !
    1 punct
  37. Salut comunitate. "PENTRU pretentiosi, Ana Maria, 22 ani, 1.74 m, 53 kg, senzuala, experta in arta amorului, mereu cu chef nebun de sex, pe gustul tau. Suna pentru detalii, poze reale" Asa suna anuntul domnisoarei pe care am avut placerea sa o vizitez..Sa incepem dezvolarea subiectului. Avem domnisoara cu pozele reale cele afisate mai sus chiar facute in locatie undeva la un etaj superior prin complexul RIN bine cunoscut si dezvoltat pentru astfel de servicii. Domnisoara este inalta bine proportionata chiar de invidiat la prima vedere cu un chip foarte frumos si chiar gingas pentru o fetita de circa 22 anisori dar dupa o amanuntita analiza avem sanii mari lasati corpul cu ceva vergeturi, detalii importante pentru unii si chiar neinteresante pentru altii. Eu personal asi da 9,5 la chip, 7,5 la sani, 8 la fund. Pretul practicat de Ana Maria este de 400 roni pentru sex normal executat foarte prost folosind mult dintii fara deep si cu implicare teatrala la sex normal asi spune ca implicarea este la teatrala si cu mult zgomot artistic, pasarica destul de incapatoare si placut mirositoare iar pe alocuri asi sugera putina atentie din partea ei la igiena. Primul numar fara prezervativ dar cu finalizarea in prezervativ la normal pentru ca a devinit insuportabil oralul executat foarte prost. Apoi o mica pauza pt dus, dus facut de mine ea nu a dorit si daca tot vb de dus sa mentionez ca igiena este destul de proasta in baie mai ales la cabina de dus ..cu 2 feluri de geluri de dus si cu prosoape (2 buc.) destul de mult amestecate cu fum de tigara. Nu face FK telefonul suna in timpul actiunii si chiar reactioneaza si mai si te anunta cu 10 minute ca timpul apropape a trecut, in timpul actului doi. Parctica diverse pozitii fara sa comenteze. Ca si concluzie in partida simpla comparand Consuela - Ana Maria avem asa aspect placut servicii proaste la Ana Maria si invers la Consuela. PS: Nu exista raportul corect intre pret si servicii la domnisoara Ana Maria nu este de revit si nici de incercat decat doar din curiozitate pentru unii mai curiosi din fire...
    1 punct
  38. Slaba mea contributie la acest forum continua Precizez ca e slaba si datorita faptului ca nu frecventez des escorte, ci ocazional. Aseara am reusit sa ajung la Alina si bine am facut. Metoda de contact este cea descrisa anterior, respectiv messenger, unde daca fetei i se pare totul ok primesti indicatii cu locatia si nr. de telefon. Eu am vorbit cu ea in jur de 18.30 si am stabilit intalnirea pentru ora 21.00, urmand sa o sun cand sunt in zona. Locatia este in micro 17, pe langa piata rusilor...o zona plina de gropi, dar nu asta este relevant. Am ajuns in zona, am sunat-o si m-a ghidat spre bloc...destul de usor de ajuns. Odata urcat m-a intampinat imbracata intro rochita colorata care statea f bine pe ea. Am stat la o tigara in bucatarie, i-am spus ca stau o ora, iar apoi m-am dus la dus, dupa ce am primit un prosop curat. Baia e ok, apa calda, gel de dus. Dupa ce am iesit din baie, s-a dus si ea 2 minute, apoi a aparut in camera de "tortura" purtand doar o pereche de bikini. Frate, femeia arata demential...sani, fundul inapoi, inalta...ce mai, e exact cum trebuie...si draguta la fata (are o strungareata f sexy). I-am explicat ca imi plac fetele cu initiativa si s-a urcat pe mine, FK excelent, sarutari peste tot, am gustat si eu din ea...foarte curata si placut mirositoare. A trecut la un oral executat bine, fara maini, atentie la zonele adiacente, apoi 69..are un fund demential. Trecem la normal, pune prezervativul si se urca pe mine..se misca foarte bine, iar privelistea cu sanii este fantastica. Din pacate, pe seama oboselii si a cauciucului, cu care nu ma inteleg f bine, nu prea mergea (vina exclusiv a mea), asa ca am terminat tot oral. S-a dus la baie pentru refresh, apoi eu la dus. Cand am iesit am realizat ca nu ar mai fi timp pentru a doua incercare, cu toate ca ora nu trecuse si, surprinzator, dupa ce am fumat o tigara, m-am imbracat si i-am spus ca nu stau pentru al doilea numar, m-a invitat sa mai stam de vorba la o tigara, dovada de profesionalism, zic eu. In final, ca sa fie recenzia ok, sa dam si note: Locatie: 9 (apartament cu 2 camere curat, baie ok dotata cu tot ce trebuie) Aspect escorta: 10 (evident, sunt subiectiv, dar este exact pe gustul meu: 1.73, atletica, carnea tare, sani medii spre mari, tari, SENZATIONALI, fund bombat, picioare...de toate...poate sa sune a reclama, dar asta e parerea mea) Oral: 9 (se implica, deep, atentie pe zone adiacente) Normal: 8,5 (se misca foarte bine deasupra si privelistea e excitanta...restul pana la nota 10 il pun pe seama mea care nu eram in cea mai buna forma) FK: 10 (are o limba f jucausa si intretine sarutul f bine) CIM: 9 Concluzia: voi revenii fara indoiala, intro forma mai buna, sper...isi merita absolut locul la Top Escorte. Sunt rare la Bucuresti astfel de escorte. Sper ca v-am fos de folos. Numai bine si spor la...ce vreti voi
    1 punct
  39. Nu s-a retras inca :RUSOAICA, sexi, 23 ani, pasionata de aventuri fierbinti, te invit in dormitorul meu meu pt. un sex oral si normal, nebun si extravagant, 69, 0720.237.468 MATRIMONIALE ea cauta10 Oct 11:00
    1 punct
  40. unii dintre voi asa va mai place sa infloriti :clapp am gasit printre postarile voastre minciunele asa ca rog sa fiti mai realisti
    1 punct
  41. Am Vizitat si eu fata si pot confirma postul colegului Brotacu, dar sa detaliez: Locatia este in Militari prin spatele sectiei de politie 21, simplu de ajuns cu Google Maps Garsoniera la ultimul etaj, bloc fara lift, amenajata Ok, curata. Baie curata, papuci, apa calda, geluri, prosop curat. Fata te pune sa te descalti de la usa, inclusiv de ciorapi, iti masoara p__@ si daca corespunzi, bine daca nu...ramai doar pt oral. Nu accepta ciocane mai lungi de 19 sau mai late de 3. Eu nu sunt vre-un terente, dar m-a refuzat pe motiv ca am 4 cm grosime...citez: "sunt foarte stramta si nu vreau sa ma doara, ori e placere ori numai e" Zic ok, raman pt oral...ma dezbrac si ma insoteste la dush, unde imi face instructajul: aici ai papucii, aici ai prosopul, aici ai gelul...te rog sa tragi perdeluta la cada sa nu imi uzi pe jos.. In fine...dupa instructaj, fac o spalare rapida la oo si ma intorc in dormitor. Ea ma astepta cu tv pe Super One, programeaza televizorul la 30 minute, imi muta telefonul de pe noptiera pe masuta si ma roaga sa ma asez.. Ok...ma pun in pat si ea se aseaza deasupra pt oral. Il gadila pe gogu cu limba-n cap putin, scuipa de doua ori..mai gadila putin, il ia in gura intr-o incercare de deep, o scoate, geme fals, ma intreaba daca imi place, eu ce sa zic...da imi place, dar totusi nu te-ai razgandit sa te si fut?? Nuu nuu nu...zic hai ca nu te fortez, te iau usor ca pe virgine cu mult lubrifiant si daca te doare, ne oprim... Dar nu! Fata nu trece cu vederea depasirea sablonului si pace. Ok, mai scuipa de doua ori, o mai linge putin in varf, mai o ia de doua ori in gura si se tot prostea... I-am spus ca imi place putin mai agresiv, si s-a conformat, a inceput s-o Suga mai cu sarg, mai cu deep, mai cu laba, mai cu scuipat...in 7-8 minute eram gata...o intreb de finalizare si imi spune: orala inclusa in pret, faciala costa 30ron extra. Optez pt cea inclusa in pret, o mai inghite de doua ori intr-un deep si o atentionez ca vine cascada, moment in care o ia in deep si se infige de doua trei ori in ea in momentul in care eu ejaculam...s-a mai jucat putin cu sperma si pe urma a luat un servetel si s-a descarcat. Finalul chiar mi-a placut...mi-a deschis apetitul de pornografie...am mai intrebat-o inca o data de sex...si ma refuzat. Ok, ma duc la dush, insotit dinnou...ma spal, ma imbrac si hai PA! Note: Oral 6-7 cred ca poate si mai bine daca are chef Normal nu am avut parte Anal nu am avut parte Gfe nu mi-a inspirat incrdere pt a incerca fk sau cunni sau altceva Aspect: carnea cam moale, dar Per total Ok Pret: 50 ron in cazul meu - venisem pregatit cu 200 (sex total 2 fin) dar nu i-a vrut !!???? Per total o experienta proasta..am venit sa fut si am plecat doar cu un oral.. Scuze pt caligrafie dar am scris pe telefon.
    1 punct
  42. ... si cum va spuneam... am sunat la numarul mentionat, mi-a raspuns tipa cu vocea putin ragusita (este fumatoare), indicandu-mi locatia: "blocul turn din Brazda-Rocada, Editat lift defect. Mi-a descuiat tipa cu tatuaje: bruneta, tendinta catre **spam editat**itati, par negru strans intr-o coada saraca, tatuaje pe maini, pe spate, parca si pe cur, buze carnoase, tate mici, cur intr-adevar bombat, cam la 25 ani, 50Kg, cam uzata. In bucatarie se afla si colega ei: bruneta, slaba mai scunda, fatza putin obosita, trista, un pic mai timida. Am stat putin la taclale, ele fiind suparate ca nu prea au clienti. M-au rugat sa aleg. Am ales-o pe cea cu tatuaje, stabilit o+n 80lei, oral neprotejat. Oralul este bun, artistic, cu miscari ceva gen insurubari si desurubari si cand ti-e lumea mai draga, hop cu prezervativul... 3 min maxim la oral. La normal, nu refuza nicio pozitie, este stramta, priveliste minunata cand i-o tragi pe la spate, are un cur super. Nu accepta anal sau finalizare orala. Timp de ostilitati, 25 min aprox. cu indulgenta, fiind ziua mea...! Este comunicativa dar grabita, tel. pe manele bineinteles... poate a sunat scracy... Locatia: blocul mentionat, liftul defect (poate temporar). Apartamentul decent, canapea care scartaie uneori Oral neprotejat, facut cu pricepere, cam de 8,5 dar scurt, aprox 3 min Normal de 7, pizda stramta dar nu se implica, te gadila la oo sa termini mai repede Nu accepta CIM, COF Accepta cunilingus GFE... nu este cazul, accepta sarut scurt, superficial "nu mozoleala"... Tarifele corespund cu cele mentionate de jokervs, numai ca, mie mi-a cerut 80 pt o+n, cica am vrut oral neprotejat (informati-va inaitial) si... da, le puteti fute pe amandoua cu 120 lei. Personal nu am incercat, doar mi-au confirmat. Parca acum regret... totusi, cred ca voi reveni la ele pt. cealalta, mi s-a parut mai inocenta. Recomand sa le ardeti si sa povestiti! Toate cele tari!
    1 punct
  43. Saving private Ryan sau Old habbits die Hard ( MILF's ) : Salutare frati confutadori. Dupa ceva deplasari in afara Bucurestiului, azi de dimineata m-am intors la birou sa termin niste rapoarte si cand eram pe sfarsite, simt cum soldatu' din Sud, imi spune ca ar avea chef de ceva inamici cu sexperienta.. Boon, rasfoind iarasi Dosarele XXX si dupa telefoane inchise, un refuz din partea Adinei (Titan-Rebreanu) pe motivul ca sunt prea tanar (25 de ani), imi salveaza ziua doamna Alexandra. Sun, o intreb detaliile, mi le prezinta cu o voce frumoasa si stabilim pentru 12:30,dau o fuga pana acasa, dusul de rigoare si plec in mare graba, ca era deja si 10. Bine ca stiu sa fluier destul de puternic si taxiu' era chiar in fata blocului ca altfel intarziam si mai mult, ajuns aproape de locatie observ ca era deja si 25, pun mana pe telefon sun si ma scuz pentru eventualele 5-10 minute de intarziere. Cobor in fata restaurantului Burebista, iau o cutie de bomboane de ciocolata ca sa mai punctez putin la capitolul maniere, unde pierdusem pentru ca intarziasem la prima intalnire, o sun pe dameza si imi spune unde sa urc. Aspect fizic: 9 - e miniona, slabuta, cu piele fina, sani micuti dar draguti, funduletz frumos propotionat, dintii toti la locul lor, o piersicuta epilata, fara mirosuri neplacute. E genul de mamica, micuta care-ti aduce aminte de fanteziile din clasele primare . Locatia: 9,5 - Un apartament mare si spatios, care-l imparte cu inca o doamna de pe anuntul si careia o sa-i propun un threesome data viitoare cand am sa mai aterizez in locatie.La baie am gasit 3 tipuri de gel de dus barbatesti, mi-a inmanat un prosop mare, pufos si curat, iar camera placerii era OK, luminata, aerisita, pat mare si rezistent. Prestatia: 9,5 - Tin sa multumesc confratilor pentru ca se pare ca doamna a citit forumul si a luat in calcul adoptarea unei tinute mai provocatoare, pentru ca pe mine m-a asteptat pe tocuri, dres negru, intr-o rochita neagra frumoasa. Dupa ce mi-a dat prosopul si papucii pentru dus mi-a zis sa ma dezbrac de camasa, ca sa nu se sifoneze la baie, a scos un umeras si a agatat-o de manerul dressing-ului din camera, jos pentru atitudinea grijulie. Poate pentru ca eram la prima intalnire m-a intrebat daca pot sa-i dau banutzii, nu m-a deranjat deloc gestul, m-am conformat, ea a dus banii in alta camera, s-a intors si de aici a inceput nebunia. Eu eram tolanit pe pat cu prosopul in jurul lui Ryan care astepta, asistenta sa-l ingrijeasca si nu s-a lasat mult astepta, s-a intins pe mine dezbracata si am inceput cu un FK frumos sustinut, cu mangaieri peste tot, cu lins pe gat, pe piept, la care bineinteles am raspuns si eu cu supt de sfarcuri si strans de fesele ferme. Ryan era deja in pozitie de drepti si astepta sa fie introdus in misiune mai repede, si intr-o dus a fost, prima data a incept cu un oral destul de bun cu atentie la oute, cu ruperi de ritm, fara DT, lins de sus pana jos, privire lascive, pana cand Soldatu' a tresarit putin in gurita ei, semn ca era Ready,Willing and Able de ceva actiune mai intensa. L-a imbracat frumos pentru misiune si l-a introdus in campul inamic, primele momente au fost cu ea deasupra, cu gemete placute, nimic exagerat, ceva contre frumoase, schimbat cu eu on top ( pozitia mea preferata ), isi desface parul prins in clama ( parca stia ce o sa urmeze ) moment in care gemetele s-au intensificat cand Ryan intra si iesea, cand repede cand incet de parca se antrenase o viata in Normandia damezei . Schimbam cu mama iedului, priviri peste umar iarasi FK lins pe gatul ei, privind triumfator cum apuca perna si o strange la fiecare misare mai apasata sau mai rapida. Cand deja eram ud tot de transpiratie se retrage frumos, ma arunca pe spate, ii scoate uniforma si-l introduce iar in gurita care parca astepta sucul de cocos care nu a intarziat sa-si faca prezenta, si aici a luat 2 bile albe, pe langa cele pe care statea Ryan, pentru ca nu a plecat pana nu a simtit ca Ryan a scos tot din el ( se pare ca treaba cu anansul mancat seara inainte de ceva actiune chiar are efect asupra gustului ). Dupa ce am terminat, s-a ocupat iarasi foarte atenta de curatarea locului, si s-a intins langa mine, trecand usor cu gherutele peste pieptul si bratele mele ( iarasi + pentru postludiu si atitudinea GFE, nu de fastfuck cum a fost cazul prin alte locuri ). Concluzie: Raport calitate pret destul de bun, am platit 150 de ron pentru cam 55 de minute si 1 finalizare, eu sincer o sa mai trec pe acolo pentru chiar vreu sa incerc un threesome impreuna cu ea si cealalta doamna, care momentan presteaza doar oral. Si acum ca sa intelegeti de ce am ales titlul, exact cand sa plec am auzit-o pe colega ei ca vorbea cu un domn la telefon si am inteles ca era Colonel in armata )). Te sarut Alexandra si multumesc pentru o dimineata frumoasa, Tony
    1 punct
  44. Sa traim bineeee!!! Fostam la aceasta domisoara intr-o noapte pe la 2-3, saptamana trecuta...in locatia corect si real descrisa de majoritatea dintre voi, pe Magheru, langa Galerii. Pe interior casa draguta, nu-i lipsea nimic, doar la baie, capul de dus, dar merge si de la furtun direct. Asternuturile foarte curate, aproape calcate pareau cand am intrat, n-am avut niciun fel de semne de intrebare sa ma asez sau nu...despre domnisoara, aproape numai de bine, o fatuca ce pare ca cere pula aproape incontinuu, in sensul bun, are ceva pervers, nu-si da sutienul jos pe durata sedintei, insa asta nu este deranjant, avand in vedere ca oricum are sanii mici, iar daca pentru ea este un complex, sa nu-i afectam psihicul degeaba inainte sau in timpul actiunii fiindca oricum nu ne-am bucura de ceva in plus. Curatenia fetei, un mare plus...a intrat la dus inaintea mea si a stat acolo cateva minute bune, dar nu doar a disparut din camera, se auzea apa cum curgea si fata s-a intors proaspata, m-a condus si pe mine, m-am fresh-uit si eu si la treaba...am ales o finalizare cu 100 de lei (oral si normal, ambele protejate...din pacate, oralul nu la cererea mea, dar a spus ca de vreo doua luni a spus stop la cel neprotejat...pacat!), care a durat cam 30-40 de minute cu tot cu dusurile noastre...a inceput cu un oral placut, desi cu balonasul pus, o simteam destul de bine, mi-a placut, insa cum prefer sa simt saliva si buzele in toata splendoarea lor direct pe buzdugan, n-am aprofundat foarte tare aceasta proba...am trecut la normal pe la spate si aici, ai ce sa vezi, ai pe ce sa pui mana...cur bun, nu foarte tare, in sensul nedus la sala, dar foarte placut, fata este stramta, se implica, geme, da contre, deci...participa activ si placut. Cum stiu ca nu pot finaliza cu prezervativ, i-.am zis ca vreu sa-mi dau drumu' si am intrebat-o unde i-ar placea, mi-a zis ca pe fund...si cu spatele la mine a inceput sa mi-o frece pana cand am simtit ca sunt destul de aproape, i-am zis sa-si frece pizda din aceeasi pozitia s-o vad, m-am lasat la mana mea si am terminat glorios pe bucile ei superbe si bronzate. Ne-am curatat, ne-am imbracat...ne-am pupat si la revedere. Experienta buna, fata reala (cea din poze) si destul de placuta cu totul, mai are o colega care nu ne-a deranjat deloc...si pentru mine merita, cel putin o data si cel putin un numar...eu voi merge la ea, mai ales ca are program de noapte ceea ce mie imi este foarte util, iar curatenia ei personala este o normalitate, dar care avand in vedere gama de oferte, trebuie foarte apreciata...daca ar face oral neprotejat, ne-am imprieteni bine de tot, zic eu!!! Toate buna, va salut si va urez sa le rupeti bucile!!!
    1 punct
  45. Potrivit România Tv, polițiștii se află în dificultate, după ce sistemul informatic s-a blocat. ReprezentanÅ£ii PoliÅ£iei Române au anunÅ£at că s-au luat toate măsurile necesare pentru a situaÅ£ia să se remedieze în cel mai scurt timp. Programele Imagetrak ÅŸi AFIS 2000, folosite de criminaliÅŸti pentru identificarea persoanelor suspecte, nu mai funcÅ£ionează din 20 iunie, când [...] Source
    1 punct
  46. Buna seara tuturor!!! Pot confirma cele spuse de colegi de pe site..Tocmai ce am fost mai devreme la ele(ca sunt 2)..Locatia bine cunoscuta de pe Magheru..Sun la domnisoara(prima data nu raspunde,dar nu e panica mai incercati)stabilesc o intalnire cu ea ,ajung la locatie imi explica tarifu si ce ofera((100finalizarea,oral+normal...150 ora))...Obosit de la munca pe fuga,am stabilit sa raman doar o finalizare..Mai stam de vorba 10 minute si ma invita la dus(((de apreciat ca a facut si ea inainte sa intre in camera))..incepe cu un oral cu incercari de DT cat de cat ok din punctul meu de vedere..Continuam actiunea cu ea deasupra urmat de o caprita ....in final termin si eu in caciulita,inca un dus si decolez... Ce mai pot spune despre domnisoara,ca la fata e ok((nici draguta nici urata))are ceva aparte..igiena e la ea acasa(si ca locatie,baie,si in special ea) Niste note pentru Domnisoara...oral 7-8 imi place ca se straduieste cu DT,normal 8 implicare din partea ei,ai ce vorbi cu ea GFE 8-9...per total eu mai revin pe la ea,de data asta 1 ora....O seara buna
    1 punct
  47. Salutare! Proaspat plecat de la nr de tel: 0720498187 Nu pot spune decat ca sunt dezamagit...dar nu de prestatie ci de fetele care raspund la acest numar. Ok....sun, raspunde, aflu detaliile si programam intalnirea. Ajung in locatie (langa Vogue) si urc la fata. Sun, deschide usa ascunsa dupa si intru....aici ce sa vezi...o bruneta tunsa scurt, pe la 1.70m, slabuta imbracata intr-o dantela neagra. Zic ok...nu este fata pe care credeam ca o sa o gasesc (miruna) si ii spun ca ma asteptam la alta persoana la care ea imi replica zambind, ca s-a tuns si s-a vopsit... In fine, fata nu arata rau deloc asa ca am hotarat sa raman. Mi-a cerut din prima cei 200 ron motivand ca suntem la prima intalnire. Am cerut prosop, l-am primit curat si apretat si mi-a aratat drumul catre baie. Intors in camera de lucru, ma pofteste sa ma fac comod si isi da si ea jos dantela ramanand in tanga negrii. Arata ok, sani frumosi, rotunzi cu sfarcuri tari, poponet ok, fara celulita sau vergeturi...putin bronzata..ce sa mai...buna de p__@ Am inceput cu un oral ne-pro, executat asa si asa...nu sunt f. pretentios dar nu mi-a placut cine stie ce...finalizare pe sani destul de rapid datorita incarcaturii emotionale cu care venisem Mers la baie doar eu, ea a facut curat pe sani cu un servetel umed. Intors de la baie, am fumat o tigare, am mai vorbit de una alta...la acest capitol este f. Ok, comunicativa si detasata si am incept a doua repriza. La inceput oral pt trezire, apoi normal ea deasupra, caprita, pe spate, ea deasupra iar. Deja obosisem amandoi si mi-a sugerat sa termin la oral...am acceptat si a inceput iar sa o molfaie, dar de data asta mai mult ajutata de manuta intr-un fel de labo-limba...doar doar termin. Am finalizat pe sanii ei si pe burta mea. Am mers la baie, m-am spalat si m-am intors in camera unde am mai fumat o tigare, m-am imbracat si am plecat. La normal se misca intr-una, nu ii place sa stea ca vaca, chiar ea zicandu-mi asta. Inca un aspect: la pozitia " capra" m-a lovit un miros ciudat...nu stiu exact daca de la pãsã, dar oricum nu mi-a placut. Concluzii Locatie ok, curat , baie cu apa calda si gel de dush, prosop curat Prestatie: Oral - 5 - se ajuta f. mult de mana, nu o ia pe toata in gura, doar capul. Normal - 8 - se chinuie si se misca f. mult, da contre, schimba pozitiile fara comentarii French - nu, CIM - nu, anal- nu Overall 6,5 Eu unul nu mai revin! Succes voua!
    1 punct
  48. Salut! Am fost si eu tot prin iunie, intr-o dimineata - 3-4am; detalii prea multe despre locatie se pare ca nu e ok de dat... Magheru, curte interioara, primit numarul de interfon. Foarte amabila domnisoara, destul de comunicativa. Are si o colega din ce am auzit in cealalta camera. Are in jur de 1.68, si cam 50 de kg, sani mici, fund de milioane. M-a poftit in camera(un dormitor curat, asternuturi proaspat spalate - miroseau ca atare). Ea a plecat la dus, s-a intors, m-a poftit si pe mine. La baie curatel, gel de dus in regula. Reintors in dormitor am stat cateva minute la mica discutie, am inteles ca fusese plecata in afara (daca imi amintesc bine) dupa care au inceput ostilitatile. Oral 7 doar pentru durata As fi preferat mai mult/lung. Poate e vina mea, ar fi trebuit sa deschid gura si sa spun. Dar in rest corect executat si fara graba. Se vede ca isi da silinta sa multumeasca omul. Normalul mai mult decat ok, asa cum spunea si tovarasul de mai sus are o piele catifelata si intinsa, se vede ca se ingrijeste. Un fund ferm si putin mare, cum imi place mie; pe sistem cum spun 'ai de canta pe taraf tv. Se simte foarte bine cand da contre. Mai e si destul de stramta, iar eu nu sunt vreun coada-de-lopata. Terminat dupa 15-20 de minute pe fundul ei, cu putin gioco di mano. Deh, nu prea ma impac cu prezervativul. Mers la dus, lasat 100 ron pe noptiera. Fk nu estem voie, CIM/COF nu ma intereseaza. Notele juriului ar fi oral 7, normal 8, GFE 7, curatenie si igiena 10. Per total o experienta placuta.
    1 punct
  49. Wow ,chiar arata superb,o sa-i fac si eu vineri o vizita si revin cu detaliile.Mersi de recenzie.
    1 punct
  50. Si am revenit: locatie pe Bd. Mircea Voda, bloc peste drum de CEC, etaj inferior, cat am vazut din locatie era mobilat rudimentar si nu foarte curat; la telefon am vorbit cu o fata Andreea, o voce subtirica si deloc grabita, care mi-a garantat ca pozele sunt ale ei si ca mai are o colega bruneta, dar lucreaza separat; oral si normal la 150/h, fara mofturi, fara fitze. Buuun, macar stii sa porti o conversatie, mi-am zis.Ajung la fata locului si ma intampina de dupa usa o anume Alexandra; o bruneta cu par lung, ars de la vopsit, dragutza la fata, dar prea skinny pentru ce-i place mie; sani medii, desi cred ca sutienul push-up m-a pacalit destul de mult. In plus, prin tanganejii albi pe care-i purta se vedea ca nu este epilata la fofoloanca. Ma invita in sufragerie unde era colega ei, Irina, tot bruneta, cu solduri un pic cam late, ceva grasime pe la burtica, sani mai mari, fund un pic mai bombat decat al Alexandrei, cam la 50-52 de kg si 1,60m. Ne asezam pe canapea toti trei, imi este servit un pahar(de plastic) cu apa si sunt intrebat de Alexandra in felul urmator: ei bine, ne-ai vazut pe amandoua, serviciile sunt aceleasi, pe cine alegi?Ok, imi zic, deci nici macar nu ai decenta de a recunoaste ca m-ai mintit la telefon, pentru ca mi-am dat seama dupa voce cu cine am vorbit. Hai sa te iau un pic la misto: pai, niciuna dintre voi nu este fata din poze. Cum care poze? Alea de pe anuntul.ro pentru care mi-ai garantat la telefon ca sunt reale. Se uita Irinuca un pic la poze pe telefonul meu si concluzioneaza: aaa, sunt ale ei (ale Alexandrei adica), dar ceva mai vechi! Cand erai satena, fata! Bine, dar sanii astia mari din poze au disparut odata cu parul saten? Si carnea asta de pe oase s-a topit odata cu parul saten din cap? Curios sau nu, Alexandra nu spunea nimic, isi urmarea in continuare serialul pe Acasa TV. Concluzia mea: pozele nu sunt reale, nu sunt facute in locatia asa cum mi-a spus la telefon cea cu care am vorbit. "Pai si ce importanta mai are asta, acum daca tot ai venit?" a fost replica Irinei. "Ce crezi, ca aia din poze stie ceva in plus fata de noi?"."Am venit pentru fata din poze, mai ales pentru ca ati garantat pentru ele si acum vad ca fata aceea nu exista; daca tu, Irina, ai plati un barbat pentru sex, si l-ai alege pe baza unor poze, in care el este un pachet de muschi, iar cand ai ajunge la fata locului ai constata ca este de fapt un tip obez, chel si nespalat, ai mai ramane pentru sex?" Aici s-a ofticat Alexandra brusc si a replicat "Adica noi suntem nespalate?" Zic: "Nu stiu, dar nu vreau sa aflu". M-a ridicat de pe canapea, am multumit pentru paharul cu apa si m-am indretat spre iesire. Alexandra s-a ridicat si ea si m-a apucat de mana, rugandu-ma sa astept pana o cheama pe o alta colega (deci a treia fata din locatie), "care poate seamana mai mult cu cea din poze". M-a bufnit rasul si chiar am ras cu pofta la faza asta."Fetelor, n-aveti nicio inclinatie spre meseria asta" si am plecat.Rog moderatorii sa mute acest thread la "escorte de evitat".
    1 punct
×
×
  • Creează nouă...