Sari la conținut

Tabel Lideri

  1. lauralauuura

    lauralauuura

    Neverificata


    • Puncte

      71

    • Număr conținut

      856


  2. elprofesoare

    elprofesoare

    Membru Premium


    • Puncte

      55

    • Număr conținut

      7.272


  3. roxyyyy

    roxyyyy

    Escorta


    • Puncte

      48

    • Număr conținut

      808


  4. 2peu_2peu

    2peu_2peu

    Membru Banat


    • Puncte

      30

    • Număr conținut

      8.595


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 12.03.2021 în toate secțiunile

  1. RECENZIE: Locatie: 9 (reper Calea Mosilor) Aspect: 8.6 (domnisoara simpatica, undeva la 1.60 cm, păr negru, ochi verzi-albaștri schimbători, slim spre skinny, sâni micuți, mai multe alunițe, aparat dentar, cateva tatuaje pe corp, parfumata discret placut) Oral: 7.7 (neprotejat, ok, fara deep, cu atentie la zonele adiacente, vartejuri pe capul pulii, iti asculta cu atentie indicatiile, linge obiectivul de sus pana jos cu atentie) Normal: 8.3 (protejat, accepta pozitii, se implica, este foarte foarte stramta) Gfe: 9.5 (FK/DFK fain intretinut, saruta din propria initiativa) Atitudine: 10 (placuta, prietenoasa, poti vorbi multe in limitele bunului simt) Igiena: 10 (curata, piele fina, a facut dus in prezenta mea, parfumata placut) Halat: 300 RON (pentru o ora) Naratiunea: Am luat legatura cu Zeya pe whastap, prima oara nu ne-am sincronizat, intervenise ceva. A doua oara a fost cu succes, mai pe seara, comunicarea este cheia succesului, asta undeva in prima saptamana a lunii martie. Locatia este pe Calea Mosilor, intr-un bloc mai vechi, inauntru in apartament este ok, frumos mobilat si calduros. Intri intr-un hol mic, cu baia in fata, in stanga este un fel de sufragerie, mai mica. Ne-am facut comozi pe canapea, o mica masuta de sticla si un TV mare pus pe canal de muzica. Foarte politicoasa m-a servit cu apa plata, cred ca erau si alte optiuni, dar am ales apa plata. Nu am putut sa nu observ inca de cum am intrat in camera, niste parfumuri de nisa, TF bune, le am si eu :)) mai ales ca sunt unisex, cateva carti interesante. Zeya era imbracata intr-o tinuta sexy pe tocuri, piele foarte fina, se daduse cu un ulei frumos mirositor, dar si cu un parfum placut care mi-a atras atentia pe toate durata intalnirii. Foarte calma si calda inca de cum am intrat, cu ochi de bambi, te pofteste inauntru. Am stat de vorba putin inainte de a nu muta in cealalta camera, camera placerilor. La baie totul ok, aveti grija cand coborati din cabina de dus, sa nu alunecati, primit prosop curat, mai multe geluri de dus la baie, la alegere. Camera placerilor este interesanta, in fata patului este un aranjament in forma de soare cu o oblinda, cu un anume stil de culoare, radiant, iar bucataria este in fata patului. Comic a fost cand am vazut modul cum tine protectiile. In asternut a venit deasupra mea, si ne-am simtit bine in multe pozitii, te trage in ea, te mangaie, geme placut, participa la actiune cu atentia la tine, sa te simti bine. In misionar am simtit-o stramta rau de tot, cu greu am rezistat sa nu finalizez. Concluzie: Eu m-am simtit bine in compania domnisoarei, o recomand celor interesati de fete minione slim spre skinny care isi dau tot interesul sa plecati multumiti si sa reveniti ulterior. Notite) 1)Punctul forte este GFE/atitutine, castiga detasat aici 2)Este atenta la tine inca de cand intri in apartament si iti asculta cu atentie indicatiile 3)Accepta 69
    10 puncte
  2. Bună tuturor! Am promis, scriu recenzia. Programare: prin telefon cu două zile înainte, micile detalii în ziua acțiunii. Locația: Nucetului, apartament regim hotelier, curat, luminos, cu de toate. Pat matrimonial mare, destinat acțiunii, baie cu de toate, prosop curat. Roxana: o fată superbă, 21 de ani recnoscuți, prietenoasă o parteneră excelentă atât în sex cât și în conversație. M-a primit într-un body negru cu dantelă, m-a invitat la masă, m-a servit cu un pahar cu apă și până a fumat țigara i-am explicat ce doresc. M-a ascultat cu răbdare, m-a analizat cu atenție, să nu vă deruteze vârsta ei, este foarte atentă și te citește repede. Am căzut de acord, a urmat dușul, am cerut eu, sper că pretinde de la toată lumea. Acțiunea: am fost condus în dormitor, unde pas cu pas ne-am apropiat de ceea ce se numește arta iubirii. Am fost surprins foarte plăcut de inițiativele, pozițiile, implicarea ei. Nu o să detaliez acțiunea, important este că în cei 70- 80 de minute petrecute împreună am avut parte de o plăcere profundă. Îmbrățișări, săruturi peste tot, FK, oral bestial și o uniune sexuală demnă de Kama Sutra. Chiar mi-a arătat care este poziția ei preferată, la fel și eu. Am finalizat în balonaș, apoi am stat îmbrățișați câteva minute, ca doi îndrăgostiți. Am ajuns la concluzia fata trebuie vizitată de mai multe ori. Are potențial, este curată, tânără, frumosaă, veselă și cred că nu exagerez recunoscătoare, dacă știi să o cucerești. Durata: 70-80 de minute, bineînțeles fiind conștient am onorat-o material corespunzător. Nu sunt milog, nu negociez și nicidecum nu cerșesc. Dacă nu-mi convine nu intru în horă, însă dacă am intrat dansez până la capăt. Fata, pentru mine este 10+ pe linie. Toate sfaturile mele le-am transmis în privat, să nu uităm totul este perfectibil. Mă bucur tare mult, că pe lângă favoritel mele/ noastre mai avem o domniță remarcabilă. De revenit DA, foarte accentuat. Mi-a demonstrat că mai există speranță să rămânem la nivelul înalt al serviciilor din acest domeniu. Roxana dragă, cum ai spus și tu: totul este posibil dacă dorești! Te pup dulce, abia aștept să ne revedem.
    7 puncte
  3. Majoritatea din show bizz sunt prostituate. Dar pe bani mulți Și pe Circuit inchis. Le fuți dacă te recomandă cineva care a mai futut-o, din cercul ei de prieteni, din cercul de clienți. Nu sunt fete care lucrează la rulaj , cum sunt fetele de pe Nimfomane, cu 3, 4, 5 clienți pe zi. Dacă îți face cineva intrarea , și dispui de o suma între 500 - 2000.euro, poți să fuți ceva vedetă/ asistenta/ cântăreață/ prezentatoare. Fără introducere corespunzătoare nu ai șanse să ajungi în liga lor de fete de oraș.
    6 puncte
  4. Ghid pentru curve. Pasul 1. Se testează piața cu 100/200,. Pasul 2. Apar recenziile pozitive, laudele și îndrăgostiții. Pasul 3. Se ridica tariful 150/250, sau 150/300. Pasul 4. Îndrăgostiții o ridică în slavi, marea masa de curvari, prin cuvântul auriilor, spun ca la 150 are servicii bune și se mai debaraseaza de cei cu buget de 100. Pasul 5. Se tunează și baga 200/400, apoi 250/500. End of story. Ps: ghidul de mai sus e aproape un pamflet cu aplicabilitate în realitate.
    5 puncte
  5. Cea mai tare replica pe ziua asta!
    5 puncte
  6. Vizitata Yasmina si de mine cu ceva timp in urma. Stiam ca trebuia sa fac o recenzie, dar uitasem , apoi am fost extrem de busy si nu am mai avut timp. Revenind, incantat de poze , bineînțeles ca am vrut s-o am in palmares si pe Yasmina. Din păcate nu pot spune ca a fost cea mai inspirata alegere la momentul acela ( strict din punctul meu de vedere ). Programarea - efectuata din timp si respectata fara probleme, nota 10 pentru seriozitate. Locatia - curata , apartament spatios, baie curata, geluri de dus din belsug, prosop imecabil de curat - nota 8.5 Aspect Yasmina - nota 9 , bruneta frumoasa foc la fata , sani frumosi, cur frumos, rotund, craci frumosi, lungi , piele fina, superba , gen trofeu . Fata amabila , joviala, nimic de reproșat, dar extrem de agitata , grabita sa trecem cat mai repede la aparat. De regula , nu imi displace chestia asta , dar nici nu am avut timpul necesar sa schimbam 2-3 vorbe . Intreb : FK este ok ? Ea : da , sigur. Incantat , merg la baie pentru dusul de improspatare si revin cu gandul la un fut de calitate. Cand incerc un FK de încălzire, bineînțeles ca FK fix pula . Doar un pupic mai mult decat timid pe buze . Nu am insistat sau sa reproșez ca ala nu e FK , am sarit peste. Nu am apucat sa-i zic sa se faca comoda sa initiez un cunni , ca in mare viteza ma intinde ea in pat si se apuca de un oral nepro nici nu stiu cum sa zic , in mare relativ ok , dar foarte agitat , lua doar maxim de jumătate de pula in gura , bineînțeles ajutata mult si de mana doar-doar ma termina mai repede. Evident ca am oprit-o din acest oral anost , a montat ea un cauciuc pe pula si s-a urcat pe mine in pozitia LOT, aici ce e drept s-a infipt temeinic in pula si m-a futut bine. Am schimbat in pozitia caprita, si am pompat-o la greu cateva minute, ceva contre bune si am finalizat în cauciuc. Experiența cam seaca , fara sare si piper . Fata poate nu e rea intentionata , doar ca starea ei de agitatie maxima , personal nu mi-a placut. Am avut totuși inspiratia sa aleg 1 finalizare. Nu comentez ( cum nu am comentat niciodată ) , tarifele solicitate, insa imi permit sa subliniez ca intr-adevar sunt cam exagerate , raportate strict la ce ofera fata. Personal, evident ca nu am motive de revenire. Notele finale din punctul meu de vedere sunt : Aspect - 9 , detaliat mai sus. Oral - 5 , mai mult ca e nepro. Normal - 8 Igiena - cred ca e ok , nu am avut neplăceri, dar nici nu am avut posibilitatea sa constat cum se prezinta in zona intima. GFE - 7 , doar pentru ca overall fata e amabila , incearca sa se faca placuta , dar sa fim seriosi cu FK sau ceva de genul. Timp aproximativ 30 min d-t-d, cadou 200 RON. O zi buna va doresc !
    5 puncte
  7. Disponibilă până la ora 23:00 ! Vă aștept cu drag ! kisses♥️
    5 puncte
  8. Terapie orala ….de TOP Introducere “promisiunea---bucuria prostilor”, am retinut o de la un confrate de pe forum (topic cluj sau sibiu), in cazul meu s a adeverit. Saptamana trecuta am vizitat o amica draga mie care vine doar cateva ore pe saptamana la cluj(nici macar in fiecare saptamana), si am ramas stabiliti ca ne vedem sapt asta. Nu s a materializat promisiunea, asa ca am apelat la back up. Back up ul nr 1 a fost Ralu-Rebeca---RR titulara topicului acesta. Programare. Nu mi a raspuns la SMS sau Zapp uri, insa a raspuns prompt la voice. E drept, mesajele le am trimis inainte sa fie instalata la cluj. Locația. Arhicunoscuta, scoala Alfa, kaufland ...etaj superior. Aspect. Pustoaica micutza, frumusica foc, sani si fatza absolut de 10. Mi s a parut mai slabutza decat in poze, mi a zis ca a slabit 10kg. Carnitza “on the soft side” insa fina si faina, media generala 9. Acțiunea. Tin sa precizez ca michidutza asta micutza, are unul dintre cele mai mari GFE uri intalnit de mine la escorte, si culmea, fara sa para falsa. Desi am mers tarziu in noapte, s a comportat cu mine de parca era 9:00 dimineata si tocmai castigase la loto. Sincer, sunt foarte sceptic la cele “crudutze” (sub 22 ani) datorita experientelor nu tocmai fericite din trecut cu grupa de varsta specificata. De obicei sunt blazate, fitoase, etc etc...nu I cazul aici sub nici o forma. De aceea le multumesc confratilor (atat de cluj cat si de alba) pentru recenzii, altfel nu mergeam sincer, sa descoper minunatia asta mica. ON Foarte pervers, cauta pozitiile sa vada in care te simti cel mai bine, te priveste in ochi provocator. Si acum simt sanii aia cum miscau pe coapse, abia astept sa mutam actiunea si la dus…hmmmm Deep….mi a facut de vreo 4-5 ori pana ce I au dat lacrimile, desi nu s mare amator, senzatia a fost super super…. HJ++atentie sporita la OO ….asa mi a declansat finalizarea...umed, fain, de revista. Cunni...pe parcurs am tinut mortis sa I vad/gust si prunica, labii medii , epilata din nou nimic de reprosat… s a comportat bestial, parea ca I place, sau isi juca piesa foarte bine. CIM Nu ia doar capul in guritza, mega porno, a stat frumos pana m am terminat de tot, si efectiv am dat eu semnalul sa si retraga capul, nu a fugit ea repede(cum se intampla prin alte locuri). Ce I drept ca n am avut multa smantanica (NN inainte cu 24ore maxim). FK …. a fost putin, insa foarte bine facut . Am dezbatut un subiect hot sa I zicem subiectivitatea-obiectivitatea recenziilor pe forum, n are rost sa o lungesc aici . Insa urmatoarea mea remarca incerc sa o fac super obiectiva: -in urma cu 2-3 saptamani I am scris o recenzie unei fete (ce parea sa aiba viitor insa topicul e acum varza si ea plecata cred). Aeeasi cadou a fost oferit in ambele cazuri, si in cazul de fata la RR si in cazul fetei respective. Analizand comparativ serviciile primite, fata aceea nu a oferit nici 50% din cat mi a oferit Ralu-Rebe aseara. Rareori las recenzie fara mici reprosuri, chestii care nu se potrivesc cu felul meu de a fi, sau chestii mai grave care I ar putea afecta si pe ceilalti. In cazul de fata ma las pagubas. Nu am ce sa I reprosez decat o chestie ultra **spam editat**, ca n a avut nimic barbatesc in baie(gel-sampon), si m am spalat cu sapunul lichid protex(maaaare scofala)….restul ce era expus mirosea a fata mare si nu m am riscat. Mic rezumat. Locația. 9.5 -10 Aspect. 9 (am scris mai sus) ON. 10 ...clar nimic de reprosat. NP. N/A Igienă 10 GFE 10+++++++…..sa mi bag picioarele de n am iesit ranjind ca un dovleac de Halloween . Preț. 150RON Cloncluzie personala. Scurt….super impresionat de prestatie. Am s o vizitez cat de des pot…. Recomandare. Nu I recomandat , e de luat acasa !!! Collect moments, not things !!!!!
    5 puncte
  9. Pai scrie clar. Oferă servicii de dezbinare. 🤣
    5 puncte
  10. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/alina-noua-in-orasul-tau/8i6d137d72g17h8de946e42hi09fg8de.html Buna,eu sunt Alina am 20 de ani,sunt dispusa sa iti ofer placere si sa îți satisfac fanteziile. Sunt o fată sociabilă si amabilă,pe prim plan având igiena si bunul simț,contactează-mă si nu vei regreta! TE ASTEPT CU DRAG SA PETRECEM CLIPE DE NEUITAT
    4 puncte
  11. Chill, ca nici la "coltul fetelor" nu e discretie, si daca va face motanu' loc separat, tot se va gasi cate unul sa va parasca la respectiva "barfita" 😁😁 Plus ca oricine isi poate face orice fel de cont, nu verifica nici dracu', banu' sa iasa!
    4 puncte
  12. Disponibila pentru programari la numarul de telefon 0759652554
    4 puncte
  13. Servicii : 😈 -oral in funcție de igiena -normal doar protejat -Sarutari (In functie de igiena si compatibilitate ) -masaj -poziții diferite -69 -sex între sâni -atingeri și mângâieri -mici fantezii -accept și cupluri 200 finalizarea (30 minute ) 350 2 finalizări (60 minute )
    4 puncte
  14. Buna dragii mei ! Azi ma găsiți între orele 12:00 : 21:00 💎💎💎
    4 puncte
  15. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/bunaa-sunt-noua-hai-la-mine/93hggg219ifh703i17i5df80g29eh5d4.html Buna ,mă numesc Cosmina si am 20 de ani , pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon- sunt noua si va astept sa uitati de stres alaturi de mine !
    4 puncte
  16. Curios lucru, pe mine nu m-a conditionat cu timpul, mi-a zis doar 150 fin cu 250 ora. Programarea am facut-o telefonic, respectata de ambele parti. Am ajuns la blocul de vis a vis de galeriile orizont si am urcat intr-o garsoniera cocheta, pat mare, baie curata, prosoape la discretie, geluri de dus etc totul bine. Fata e reala, insa pozele o avantajeaza mult. E glumeata, vorbeste cu noima si stie sa se faca repede placuta. Actiunea a inceput cu niste saruturi cu limba destul de timide dupa care a continuat cu un oral neprotejat destul de banal. Se ajuta de mana, a mai dat putin si cu dintii, ce a mai salvat un pic situatia a fost ca i-a dat lustru bine cu multa saliva - nota 6. Nu accepta limbi. Am procedat mai departe cu np in misionar, dat cateva minute mai tare, schimbat putin pozitia trecandu-i un picior pe sub mine, continuat pomparea in ritm alert si aia a fost, ceasca s-a varsat. Geme frumos, te trage in ea, se uita in ochii tai si pare ca-i pasa de ce se intampla in timpul actului. s-a umezit natural, pizda rasa frumoasa, cu labii normale, destul de placut sa-ti bagi pula - nota 8. Alte detalii : e frumusica la fata, dar dupa cum spuneam pozele o avantajeaza - nota 8. Curul cam lasat - nota 7. Tatele, medii-maricele si ele lasate bine, daca dai mai tare in ea i le faci elice - nota 6. Una peste alta, o experienta placuta. De revenit, nu cred totusi. ps - actiunea s-a desfasurat in februarie, zicea ca vrea sa se mute pe ion campineanu. Noroc.
    4 puncte
  17. M-am intalnit ieri pentru prima data cu Roxana, cred ca a fost o intalnire reusita pentru amandoi. Roxana e o fata foarte frumoasa, nu pot sa-i dau mai mult de 25 de ani, pozele sunt foarte aproape de realitate, multe fete si-ar dori sa aibe un corp ca al ei. Am avut o scurta discutie in sufragerie, foarte vorbareata, are o voce calda, un pupic spontan, mi-a placut abordarea, nu imi place sa fiu invitat direct in dormitor. Locatia: 10 (foarte curat, dormitorul parfumat, temperatura ok, muzica ok) Igiena: 10 (a facut dus inainte, parfumata, epilata, niciun miros neplacut) Atitudine: 10 (are o voce foarte placuta, zambeste mereu, deschisa la orice discutie, a ascultat de toate propunerile mele) ON: 9.5 (nu s-au simtit dintii, atenta la toate detaliile, DT-ul nu a fost chiar DT) NP: 10 (se uda, e foarte placuta, se implica, depune efort) GFE: 10 (sarutari pe corp, mangaieri, FK) 🥰❤️
    4 puncte
  18. Cu riscul de a nu aduce informatii noi si poate asta sa deranjeze pe unii (Bergenbier... prietenii stiu de ce) o sa scriu totusi si experienta recenta cu Any. Mi-a dat planurile peste cap cand dimineata am citit ca a venit in oras. Data trecuta am mai incercat sa merg la ea dar tot nu ne-am nimerit. Asa ca vazand ca a venit am zis ca merita sa fac un efort si sa fac o programare ca la carte, inainte cu ore bune pentru a fi sigur ca o prind. Programat ca deobicei... wapp. Prezentat la fața locului. N-am avut nicio surpriza vizavi de fata, doar am mai fost, stiam la ce sa ma astept. Locatia: 9.5 ... locatie blocuri eon ... nu miroase a tigari in locatie ... apreciez Fata: 9.5 nu mi-am schimbat parerea ... buna rrrau ... bineee, carcotasii pot zice ca are sanii mici ... nu ca n-ar fi adevarat, dar cred ca asta e singurul "defect" de care te poti agața... si eu unul nu il consider defect, mie imi place ON: 9 ... a facut o suctie mai buna fața de data trecuta, nu prea a mai incercat deep, cu toate ca data trecuta a si reusit. Nici eu nu am cerut, am lasat lucrurile sa decurga de la sine, nu ma duc setat pe ceva anume de obicei. NP: 9.5 ... se implica, nu comenteaza la pozitii, dar nici eu nu sunt pretentios. Nu am remarcat ce prezervative are dar cred ca trebuie sa o intreb pentru ca s-a simtit bine ... sau o fi doar fofo a ei ... oricum vreau s-o iau prin eliminare si sa folosesc aceleasi prezervative la alta escorta ca sa lamuresc subiectul Atitudine: 10 ... nu te grabeste. Actiune: Numarul 1 nimic special, 2 pozitii, oral si finish. Vreo 10-15 min maxim. Igienizat amandoi la baie, trecut in dormitor pentru o discutie si refacere. La numarul 2 cred ca am tinut-o peste 10 min cuplata in apendic, 2 pozitii, la LOT cred ca a obosit si ea si a cerut sa vin eu deasupra. M-am conformat pana am obosit si eu. A mai bagat ea oral, tot ok dar am avertizat de la inceput ca numarul 2 s-ar putea sa fie un serial si sa nu se incheie astazi. Chiar eu am oprit-o din actiune cand am observat ca se cam termina timpul, pentru a nu o incurca pe fata si pe urmatorul. Ea a fost foarte amabila si a specificat ca oricum lasa ceva timp intre programari pentru a nu ne suprapune noi si pentru a avea timp sa faca un dus. Imbracat, good bye, si sper ca mai ajung pe la ea. Usa-usa 55 min ... spre 56 (dus, sex, discutii) Inca odata imi cer scuze daca informatia mea nu a adus nicio noutate si voi deja stiati ce si cum e cu fata asta, zisa Any pe la noi. S-auzim de bine!
    4 puncte
  19. Am vizitat astazi pe fata cu numele de scena super betty, sunat, am intrebat-o daca este disponibila in 10 min, a zis ca are nevoie de 15 min sa se pregateasca si am plecat spre ea, locatia o stiam deci nu au fost probleme cu indrumarea. Mi-a deschis usa, ascunsa dupa usa si m-a poftit in camera de lucru, am vorbit banalitati timp de vreun minut, doua timp in care ne-am dezbracat amandoi. A inceput cu un ON fix pe gustul meu, soft, mai arunca cate o privire, foarte misto senzatiile pe care mi le-a dat. Eu ejaculez destul de greu, ca sunt tot timpul pe graba, si cred ca e singura fata care dupa 5 min deja simteam ca explodez asa ca am cerut sa monteze protectia. A luat imediat prezervativul si l-a pus cu gura si apoi calare timp de cateva minute, apoi schimbat pe la spate si chiar cand ma apropiam de finish aud telefonul vibrand si mi s-a taiat tot elanul, s-a pus dop si gata, senzatia aia cand stii ca pedalezi degeaba. Nush cum reuseste nevasta-mea sa sune fix in momentele alea! In fine, dupa ce am vazut ca deja a sunat telefonul si a doua oara, am luat fraiele in "mana" si terminat "glorios" la doamna manuela... Note: Igiena : 10 Aspect : 1,60 inaltime, 55 kg +/- , draguta la fata. Din anumite unghiuri mi se pare ca aduce cu sansa din game of thrones! ON : 9 cu plus, a fost fix pe gustul meu NP : 8 spre 9 GFE : nush sa notez aici, eu am fost pe graba si nu pot sa dau o nota subiectiva dar fata este ok, comunica, e politicoasa, incearca sa te faca sa te simti bine. De recomandat : mie unul mi-a placut deci, da! De revenit : da La plecare a intrat si roxxi, ne-am salutat si apoi am plecat sa calmez neboona care suna continuu...
    3 puncte
  20. Salutare. Am vizitat doamna acum două săptămâni. Am făcut programare prin telefon cu circa 30-40 minute înainte de a ajunge, ghidat prin telefon am nimerit unde trebuia foarte ușor. Locație la un turn în spate la filicori de pe lapusneanu. Singură într-un apartament cu două camere, curat, îngrijit,.. mi-a plăcut. Am stat puțin de vorbă(baliverne) , m-a servit cu un suc (alegerea mea) după care am întrat la duș. Foarte curat, primit prosop curat și spre surprinderea mea când am ieșit tocmai întindea un cearșaf curat pe pat. Acu nu știu dacă o fi fost nimereala sau dacă asa procedează cu toți vizitatorii. M-a întrebat dacă doresc ceva anume dar am preferat sa lăsăm să lăsăm să decurgă acțiunea de la sine. Atentă tot timpul la ceea ce făcea, îmi urmarea reacțiile și se plia perfect după mișcările mele. Per total a fost o partidă reușită. Ca și servicii on/op, n/p, a/nu. Tarife (prezentate la sosirea în locație) 150/250.Cat am stat menționez ca nu s-a atins de telefon decât în pauza de respiro cât am stat la o țigară. Pozele eu zic ca nu sunt ale ei dar arată destul de bine pentru vârsta ei. 1,60/55kg, sâni mari și tari(silicoane), păsa închisă la culoare, bună măr, are uzură datorită meseriei dar nu se simte absolut deloc datorită experienței în domeniu. O persoană plăcută și destul de vorbăreata. Dor tu dor 1h15min.nu mi-a cerut niciun ban în plus. Achitat la sfârșit după ce am mai stat la palavre la o țigară. Eu unul am sa mai trec pe la ea,voi faceți cum credeți. Baftă!
    3 puncte
  21. Amira! Incantata inca odată!🤣🤣😘
    3 puncte
  22. Sa ne înțelegem : fata este frumoasă, nimic de obiectat ( cine nu crede , e liber sa probeze singur ). Vis a vis de servicii insa..... aici mai usor din punctul asta de vedere. Si pentru ca vrand-nevrand comparam , in alta parte ( a se citi fete ) , serviciile sunt minim o clasa peste ( ca sa fiu elegant ) . Bineînțeles ca nu dau nume , pentru ca nu se face , dar evidenta, a se citi calitatea e clara. Daca Yasmina ar îmbunătăți serviciile oferite, nu ar fi nici o problema apropo de pret , din contra. La cat de buna e , multi am face carare 😊. Mai vedem pe parcurs.
    3 puncte
  23. Dada, asa e, Adame... Pariu ca te-ai fi plictisit rau in Rai, stii povestea lui Ivan Turbinca, tot in Iad e mai funny😁
    3 puncte
  24. chiar nu vad ce importanta are de cine s-a indragostit... sau cum il cheama pe baiat avand in vedere ca domnita asta ne-a tratat cu reapect si nu si-a batut joc de noi si de banii nostri, cred ca merita totusi reapectul nostru si discretia care ne-a oferit-o si ea pana acum! .......... cat despre topicul tau, draguta, se pare ca m-am inselat... nu s-au sters acele topic'uri, doar nu le-am mai vazut... bafta in ce vrei sa faci!!
    3 puncte
  25. +1 Cu singurul amendament ca, in lipsa unor statistici clare, as inlocui cuvantul "majoritatea" cu "destule" sau "multe"...🙃
    3 puncte
  26. Salutare, Dupa ce am vizualizat poza de profil de la WhatsApp a numarului din acest anunt: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/new-reala/i243hei71ef7759729606d5ideh10h1g.html m-am gandit s-o sun pe panarama si s-o intreb ce tarife are, la care zdreanta imi raspunde... citez: "tarife are ma-ta la strada!". Na... mai ziceti ceva... 🙂
    3 puncte
  27. Ai greșit numele la topic, băiatul meu. Trebuia "cea mai fina escorta și cel mai prost pește"
    3 puncte
  28. Mai vere, cum dracu vine asta, sa nu te lase să o iei de țâțe?! Cred că ar fi fost mai ok sa pleci imediat, dar probabil dadusesi banii și nu aveai chef de scandal, aveai pula sculata etc... Eu zic că e clar de evitat, cu harfe și figuri din astea, plus faza cu oralul ne/protejat... Curvele astea chiar nu înțeleg că există un ,,must have" pe care daca nu îl au ar trebui sa se lase, sa facă altceva etc. Adică pe banii tai, se fut cu o atitudine și niște apucături de parcă ar fi in doliu și tu te duci la ele sa le ceri bani împrumut.
    3 puncte
  29. Buna pozele sunt ale mele suta la suta ,ca nu sunt pe placul unor sau mai sunt si uni care incearca sa ma denigreze este partea a doua imediat voi atasa si niste poze care sunt facute de cateva zile,printre care si prima care am postat o mai sus este de ieri🙂...nu lucrez cu poze false nu am de ce 😬🧐O zi frumoasa sa ai!
    3 puncte
  30. Bună Irina! Nu știu de unde vii, însă știu, dacă păstrezi serviciile așa cum le descrii, va fi interesantă șederea ta la Oradea. O să ai parte de mulți admiratori, promovatori, păreriști, dar de bani puțini. Crede-mă singură ți-ai stricat fheng shui-ul! Atunci când mergem la escorte, cel puțin în Oradea, avem nevoie de impresia că mergem la o amantă. Aici fac referire la cei care merg des și lasă bani escortelor, nu la cei care merg pentru o golire, vreau prețuri mici ca apoi să se laude tuturor pentru marea lor experiență! A fost doar un sfat, de la un ins care chiar vizitează escortele de top! Mult succes.
    3 puncte
  31. Noi am încercat sa vorbim despre patriotismul în literatura romana interbelica influențat de condițiile sepulcrale ale vremii, despre predictibilitate în macro și microeconomie, despre influenta lui Uccello în pictura moderna și postmoderna și multe alte subiecte incitante. Dar, cum nu ai intervenit, ne-am rezumat la manele, curve și păcănele și din când în când la ce bagam la mat și la cine promovează și retrogradează din liga națională. 😀
    3 puncte
  32. Bună dimineața... Voiam să vă anunț că mâine va fi ultima zi în care voi activa în frumosul vostru oraș. Vă pup și sper să ne revedem curând 😘😘😘
    3 puncte
  33. Nu a plătit de oportunist ce este cum a făcut și cu 2 firme care le a avut și le a falimentat. Oricum plătise alte mui anterior, asta este ne mai luam și tepe ca și tine da nu ma plâng un an 🤣🤣🤣 o sa am o pauza ne vedem și ne auzim pe săptămână viitoare 😘😘😘
    3 puncte
  34. Buna dimineata oameni faini ♥️ De luni 15 Martie voi fi disponibila in Cluj pentru 5 zile ❗ ❌ Abia astept sa ne revedem ❌ Locatia o voi anunta dupa ce ajung ❗ Va sarut 😘😘😘♥️♥️♥️ 20210310_193853_1.mp4
    3 puncte
  35. Nu înțeleg despre ce vorbim? Eu înțeleg că debilul ăsta a venit cu gândul să își facă de cap cu ea iar la final sa o tâlhărească și să își ia banii înapoi! Și atunci te întreb eu pe tine cum făcea diferența tariful de la 100 la 150? Eu nu văd nici o logică aici dar e treaba fiecărui cum își stabilește strategia. Au mai fost unele fete sfătuite să mărească tariful și, după aceea, nu le mai vizitau nici măcar cei ce le-au sfătuit 😁. Lor cine le plătește zilele in care au așteptat clienți și au fost nevoite să își plătească chiria, publi și altele? Mă uit pe forum și îmi e greu să mă hotărăsc la care din cele cu 100 să mă duc, așa de variată e oferta in acest moment. Și sunt primit cu simpatie la cele pe care le-am revizitat deoarece sunt cu bun simț!
    3 puncte
  36. Nu-i pentru ea, dar din 69 are un gaoz, carnos♥️. Tasty meat, clean, ca de fotomodel. Stau si ma gandesc. Cum sa ceri 150 la exces de kilometraj? Practic eu gandesc asa. Daca ma arunc la 150, am o intrebare, sa dau atat pentru una care ma da afara in 10 min, plictisita, mimand ca ii place prezenta mea, sau pe una care e noua si ma lasa mai mult de 10 min? Bine ca ea nu te da afara in 10 min, dar plictisita e destul. Riscul meseriei. Adev ca nuj de voi, dar cand incep cu oralul ala de formula1 mai rau imi fac. Mi se face scarba si imi vine sa plec, dar ironic, cand dau de vreuna noua, face un oral lent, de incepatori, gusta din cuc, imi scoala toti nervii, aproape cim in 2-3 min, wtf.
    3 puncte
  37. Topic pe Arad: Topic pe Suceava:
    3 puncte
  38. M am saturat fraților. Mergeți la secțiunea lux. Cu excepția a doua trei pizde restul îs varza, si pe deasupra au maxim de harfe în creierul lor gol complet. Fete ca în trecut? Nu vor mai fii niciodată. Vb unui tip de mai sus, lumea se schimba noi rămânem nostalgici
    3 puncte
  39. Salut! Sa stii ca poti avea parte de GFE si intr-o ora sau mai putin...importanta este atitudinea! Nu trebuie sa cunosti neaparat escorta in detaliu. GFE presupune sa rupi bariera escorta/client, iar in ora aia sa simti ca si cum ai fi iubit de prietena/sotie! Pot fi escorte care au asta in felul lor de-a fi sau nu! Totul tine probabil si de atitudinea ta, cum te poti face placut in ora aia, cum scoti tot ce-i mai bun din ea! 😁
    3 puncte
×
×
  • Creează nouă...