Sari la conținut

Ajunge sa aveti multi centimetrii?


cassy

Credeti in puterea pulii? Eu nu, dar am intalnit multi barbati care lasau pe seama pulii cuceritul femeilor. Sa explic cum stau lucrurile astea, cel putin la mine, si probabil nu doar la mine. Pfff, am atatea de spus ca nici nu stiu unde sa incep.
Barbatii fac multe greseli in incercarea de a impresiona o femeie (nu inseamna ca nu fac si eu), si mai tarziu si in pat fac gafe. Nu vreau sa fac critici prea dure, nu asta e scopul meu, ci sa incerc sa fac pe barbatii care citesc sa vada lucrurile cu ochii unei femei, pentru ca m-am lovit deseori cu imposibilitatea de a intelege cum functioneaza mintea mea.
Va dau dreptate cand credeti ca pula tare face totul, dar nu in totalitate. Da, e super sa-l simti pe iubit tare ca piatra, dar nu sa auzi un barbat strain spunand asta. PE mine ca femeie nu ma excita cand vad o pula sculata, deloc, dar daca simt in conditii mai intime asta, da. Nu le poti rezolva pe toate doar cu ea sculata. Imi place sa stiu ca e tare doar cand sunt deja excitata, nu faptul ca el o are deja tare ma incita. Ar putea pune accent mai mare pe incercarea sa ma faca sa ma simt speciala, oricui ii place asta.
Nici centimetrii multi nu e un factor care sa ma faca sa vreau sex cu cineva. Da, daca cunosc o persoana destul de bine si aflu ca are acest atu, ma poate face curioasa, chiar sa ma incite ideea sa ma “umpleâ€. Dar n-o sa merg in pat cu cineva doar pentru ca o are mare sau groasa. Daca tot vorbesc de masuri, prefer mai groasa decat mai lunga.
Sex intre sani… sunt intrebata deseori daca-mi place. Un mare NU sincer, imi place eventual ca-l vad fericit cu jucaria lui ,satisfacut, nu e o placere fizica pentru mine, si nici pentru multe altele.
NU UITATI, FEMEILE VA MINT CA SA VA FACA PE PLAC, sa va simtiti barbati adevarati, dar sa stiti ca nu intotdeauna ati fost gasiti asa mare macho cum vi se spune, si nici asa de buni in pat . DAr daca sunteti atenti la partenera cu adevarat, puteti fi cei mai buni pentru ea. Nu e imposibil sa inveti sa citesti limbajul corpului, sau chiar privirea.
Limbile, poate cel mai dificil lucru de facut pentru un barbat, el nu pricepe cat este de delicat lindicul, si ca un ritm sustinut poate fi dureros, ca si cand esti strans de coaie, fix pana in stomac simti durerea provocata la nivelul lindicului, asa ca mare grija, ganditi-va cum e cand va dor outele, si aplicati tratament gentil.
Sex normal, oral fac si femeile si barbatii, situatia se schimba radical la nivelul funduletului. MUlti barbati se declara adeptii sexului total, desi pana la urma habar nu au ce implica din partea femeii, si nici nu s-ar pune macar odata in locul ei. Si femeii ar putea sa fie ceva placut daca barbatii ar respecta cateva lucruri simple. Dar de cele mai multe ori le cam doare fix in cot ca femeia trebuie sa treaca peste o durere la inceput pentru ca nu este pregatita temeinic pentru a accepta oaspete in fundulet.
La pregatire mai toti barbatii pomenesc ca pun lubrifiant din belsug, asta inca nu inseamna ca ea este pregatita. E important sa vrea, sa fie pregatita sufleteste in primul rand, altfel greu sa-si relaxeze muschii din zona cu pricina.
In afara de lubrifiant la indemana e nevoie si de tehnica de a destinde muschii, sa nu fie dureroasa penetrarea nici la inceput. Da, limbile functioneaza si acolo, o face dornica de mai mult. La mine merge sa fiu mangaiata cu capul pulii in zona funduletului, de cele mai multe ori functioneaza. E important: NU PENETRATI pana cand nu vedeti sau simtiti ca anusul se deschide usor de la sine, e semn ca vrea mai mult, si respectati acest sfat daca vreti femeie care sa faca asta pentru voi, eventual sa ajunga sa-i placa si ei. Retineti si un alt lucru: femeii ii poate placea pentru ca zona anusului e bogata in terminatii nervoase, deci stimularea acelei zone e cel mai placut chiar si la penetrare, in schimb daca scula ajunge prea adanc poate fi extrem de neplacut, si se pierde toata placerea, ramane doar o durere de burta , o apasare inauntru, deci mai bine lasati-o sa decida ea cat de adanc sa fie penetrata, doar vreti sa i-o placa sa mai repetati si altadata, nu?
Alta idee impamantanita in mintea barbatilor este ca femeile se excita din nimicuri. Deseori sunt intrebata daca sunt excitata. Din pacate noi, femeile ne excitam lent, discret, abia sesizabil. Eu nu simt in pasarica ceva care de obicei simt barbatii cand li se scoala brusc la un stimul vizual, o imagine in minte. Am mai intrebat si mi s-a confirmat, ca voi simtiti un fior foarte bine definit la nivelul organului si in “stomacâ€. Eu cred ca de doua ori am simtit la fel, dar mi-as dori sa fie intotdeauna asa, dar din pacate mama natura a vrut sa fim diferiti din acest punct de vedere. Excitarea mea porneste deseori din nevoia de a fi atinsa, nu la stimuli vizuali.
Multi mi se lauda de cate ori pot face pe noapte, sau cat de mult le tine la o partida de sex. Pentru noi, majoritatea femeilor o partida care dureaza prea mult poate deveni neplacut, ne iritam, ajungem sa ne uscam, dispare lubrifierea de parca nici nu ar fi fost. PAna de curand am crezut ca eu sunt din acest punct de vedere mai speciala, dar discutand cu alte femei, am aflat ca si ele patesc la fel.Prefer un barbat care prima data termina foarte repede, chiar daca eu nu ajung la punctul culminant, asa am sentimentul ca sunt extrem de dorita, irezistibila. Un barbat pe care-l tine mult e frustrant sa-l ai in pat, mai ales ca daca nu duce de prima data se poate repeta, si mai sunt si limbile. Pentru mine durata penetrarii nu ar trebui sa depaseasca 30 minute, e un timp in care ma simt bine, si oricum apreciez la maxim jocurile incluse in act, jocuri orale.
Barbatii mai cred si ca meritul orgasmelor femeii le apartine in totalitate lor, si cu cat dureaza mai mult, ea o sa aiba cu atat mai multe orgasme. Orgasmul femeii depinde extrem de mult de starea ei psihica, starea hormonala, si de atractie fizica si sentimentala, si un pic si de pula. UN barbat capabil totusi o poate face dornica, deci sa aiba mai multe orgasme. Eu am destul de repede orgasme, in primele 15 minute, care ma indestuleaza, 3-4 una dupa alta, si imi ajunge, atat ma satisface. In acel moment, as dori sa termine si el, daca se poate odata cu mine, ca e cu atat mai intens orgasmul meu cu cat il simt pe el mai bine, e excitant.
Niciodata nu am inteles pe barbatii care se plangeau ca s-au excitat vorbind cu mine ca le dor outele. Dar nici ei nu ma inteleg, ca chiar daca m-am excitat, pot intrerupe sirul, fara sa patesc nimic, si ma pot stapani. Rar ne dor si pe noi ovarele, daca am fost dornice si nu am ajuns la orgasm, dar seamana mult cu durerea de la menstruatie, deci suntem obisnuite, si trecem peste repede.
Blogul asta cred ca nu e intreg inca, dar cred ca ati inteles ca o pula tare inseamna fix nimic fara un pic de stapanire pe sine si minte. O pula tare fara altceva va lasa la limita unor exercitii fizice cu un deznodamant mai placut, si asa o sa si fiti priviti de partenera.


Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Chiar ma simt mai bine dupa ce am citit.
Cred ca ne poate ajuta destul de mult daca intelegem modul in care gandeste si simte cea cu care suntem in pat sau oriunde altundeva

Link spre comentariu

Sper ca am atins toate aspectele... si sper ca am reusit sa scriu cam tot ce am eu personal in minte, ca nu pot sa afirm ca toate femeile simt la fel ca mine.

Link spre comentariu

"Cel mai important organ sexual este creierul!"

Multumim Casnica pentru felul transant de a spune ce simti, cum simti, cum ti-ai dori. Ce bine ar fi daca toate femeile ar gandi asemenea tie, sau sa poti discuta deschis despre sex, sa nu mai fie un subiect tabu.

Link spre comentariu

@valysweet majoritatea femeilor gandesc precum @casnica, dar nu se exprima pentru ca daca ar face asta jumatate din magie ar disparea. Ori o buna parte din secretul placerii unei femei consta tocmai in abilitatea barbatului de a ghici, a intui, a sti cand si cum vrea sa fie atinsa, fara ca ea sa ii spuna direct, prin cuvinte. Satisfactia ei e infinit mai mare cu cat felul in care el o atinge se muleaza pe asteptarile ei. Si de aici apare concluzia: "e bun la pat" sau "ne potrivim la pat". Daca femeile ar scoate manualul de utilizare inainte de sex, atunci barbatului ii mai ramane sa-i faca un fel de masturbare dirijata. Cred ca m-am facut inteles. Multumim lui @casnica pentru sfaturi, ca a pus punctul pe i si ne-a invitat in spatiul secret al femeilor. E adevarat ca sunt destui care intuiau cele spuse, dar si multi altii care inca mai cred ca toata puterea lor sta in pula. Fiecare experienta cu femeia este o lectie. Cine o invata trece la alt nivel. Ceilalti sunt siliti sa o repete. Daca isi pierd rabdarea si inca nu inteleg ce face femeia de langa ei sa vibreze, sfarsesc prin a deveni misogini. Asa ca rabdare si tutun!

Link spre comentariu

Draga "fanebabane" comentariul tau pare ca vine de la o femeie Stefania cumva?

  .Faptul ca femeia lasa barbatul sa ghiceasca "secretele"ei  e placut, dar cind  ghicitul devine "in ghioc" si apar reprosuri de genul" nu ma simti, esti la fel ca toti ceilati" devine stupid.

   E OK ca barbatul sa caute sa afle placerile femeii, e un joc distractiv, dar si femeia trebuie sa vina in intimpinarea jocului cu pricina,

Link spre comentariu

Multumim femeie casnica, dar totusi au lipsit cateva detalii pe care sper daca te intereseaza sa le adaugi... Cat de gros sa fie penisul, cat de lung etc. Multumesc mult!!!

Link spre comentariu

@fanebabanu, iti recomand sa citesti cartea, "Am descoperit femeia!" - Nicolas Segur...

 

femeiasibarbatul.blogspot.ro/2013/08/limbajul-atingerii.html

 

Este adevarat ca fiecare experienta cu o femeie este unica, pentru ca noi suntem unici in felul nostru.

Am amintiri placute de la escorte care au stiut sa ofere placere, m-au facut sa ma simt bine si pot sa spun ca m-am comportat cu ele ca si cum ar fi fost iubitele mele...

Am amintire de la o fosta iubita care m-a facut sa traiesc extazul uniunii cosmice...cum la fel am amintire de la fosta iubita, logodnica...este ceea ce se spune: "arta de a face dragoste fara contact sexual."

 Restul e desertaciune, incercari jalnice de a redescoperi femeia, extazul...si de ce nu, de a invata sa iubesc sincer si neconditionat. Ca tot veni vorba de lectii, draga "fane".

Link spre comentariu

ESTE imposibil sa te potrivesti la pat din prima cu o femeie. Intotdeauna prima experienta este jalnica pentru ambii participanti. Trebuie sa petreci mai multe ore in patul unei femei ca sa reusesti sa o satisfaci si sa te satisfaca. 

De aceea sunt adeptul clientilor permanenti. Daca mi-am gasit o femeie care imi place si cu care cred ca as vrea s-o mai fac... pai... ma duc la ea cat mai des si sunt absolut sigur ca de fiecare data va fi mai bine. Si ea stie cum sa ma ia si ce imi place. Nici nu se mai pune problema incertitudinii si apare si oarecare atractie/afectiune.

Io nu cred si nu am crezut niciodata in dragoste la prima vedere, niciodata nu am intors capul pe strada dupa o femeie sau sa stau cu gura cascata sa admir un cur sau o tzata.

Pentru mine dragostea vine numai cu timpul... si creste tot cu timpul si tot asa se si pierde.

Sigur ca trebuie sa existe ceva ce ma face s-o aleg pe una si nu pe alta... imi plac grasele, nu imi plac copilele, imi plac minionele, nu imi plac femeile cu parul scurt... restul... nu conteaza.

Cassy se simte ca esti unguroaica, dar nu e deranjant.

As fi curios de la tine sa imi spui daca si cum poti sa te simti bine cu un barbat chel, gras, cu par pe spate si pe coaie, cu dintii patati si cu o pula de 10 cm....... io zic ca e foarte foarte greu pentru o escorta sa se simta bine cu TOTI clientii.... noi avem dreptul sa alegem doar femeile care ne plac, voi cam suportati pe oricine/orice de dragul platii... poate de aici apar si recenziile negative si atitudinea voastra distanta.

Cel mai bine la forumul asta ar prinde un topic despre barbati... facut de escorte....  unde si voi sa povestiti despre x cum e si cum se poarta.....insa daca un astfel de topic ar apare, eu as pleca de aici.

Link spre comentariu


Vizitator
Asta este acum închisă pentru comentarii

×
×
  • Creează nouă...